WH40k - Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
látom a fasz központi téma nálad!<#mf2>#mf2>
hát ha neked 1 teljesen semleges hangvételû komment már az utolsó parasztnál kezdõdik akkor elmond valamit a neveltetésedrõl!
normális válasz,hm lássuk #1128,#1133,#1130 itt van pl kapásból 3!
urmy beírása,nos az hogy fut segéd program az nem jelenti azt hogy módosítani is tudja a játék aktuális folyását!logika nulla!
a következtetés igen logikus,csak azt az apróságot nem veszed figyelembe hogy a dow2-höz a játékon kívül a windows live-ot és a steam-et is ki kell cselezni.logika ismét nulla!
válasznak meg nem tudom mit vártok,azt hiszitek hogy itt hemzsegnek a hackerek akik majd részletes technikai leírást adnak hogy mi lehetséges meg mi nem és hogyan???amennyire tudta megmagyarázta,a map hacket lehetségesnek tartom,de a nyersanyag beadagolását már nem..itt az élénk fantáziátokra bízom hogy mivel magyarázzátok azt hogyha valaki vesz egy 1séget
a stílusom rohadtul nem ugyanaz mint urmynak,a mondandóm csak hasonló!
higgadt nem voltál,türelmes se és te sértegetsz engem!!!és megint csak a fasz jött elõ,a veled egy lakásban élõ haverjaid jól járnak veled télen,mennyivel kevesebb a fûtés számlátok?<#mf2>#mf2>
Vaktában sértegettél, megint kérdezem, mégis mi a picsát vártál erre? Ugyanazt kaptad vissza: vaktában sértegetést. Kényelmetlenül érint? Oh. Juj.
És csodálkozol rajta? Eheh. Vicces ember vagy. Vagy inkább magad vagy egy vicc.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Hát a lófaszt a seggedbe, mi a faszt képzelsz te?
Mondom, amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Te egy utolsó paraszt hozzáállással nyitottál, most meg engem kritizálsz? Takarodj a picsába! Élõben egy ilyen beköszönés után nem fárasztottam volna magam a válasszal.
"a probléma/kérdésre normális választ kaptatok az elején"
Akkor mutasd meg, melyik az, kérlek! Melyik az a hozzászólás, hm? Az, hogy "ilyen nem létezik"? Rögtön utána az, hogy mekkora lámák vagyunk?
Egyébként oké, térjünk erre vissza, gyönyörûen bemutatja a kis fasztarisznyád értelmi képességeit:
1. "nem egyszerû feltörni egy Online RTS-t _volt_ rá_már_példa_ pl. COHba, de ott is nem ilyen jellegû dolgok voltak, hanem egy segédprogram futott közben.."
2. "De amiket ti irtok olyan nincs 😊"
Azt a két tényt figyelembe véve, hogy a CoH-ot _bizonyítottan_ fel lehet törni, a DoW2 meg a CoH motorját használja, akkor pláne kibaszott logikus a következtetés.
Csoda, hogy ezt a "választ" nem fogadjuk el? Mikor leírja, hogy lehet ilyet, DE a Dowban ez lehetetlen? Ez szerinted válasz bazdmeg?
Aztán amikor egy _önmagának_is_ellentmondó_ idióta kezd el leosztani, hogy mekkora hülye vagyok, azt igen nehezen tûröm.
Te meg elkezdted nyomni ugyanazt a stílust, ugyanazzal a mondandóval.
És még legyek higgadt, türelmes, miközben sértegetsz? MI A FASZT KÉPZELSZ?
nem?"Na figyelj köcsög." jól kezded azonnal totálisan leereszkedõ személyeskedõ hangnem!
igen valóban azt irtam,csak sajnos igaz mind a 2 része az állításnak!
a probléma/kérdésre normális választ kaptatok az elején,csak utána átmentetek személyeskedésbe,hogy azért mert unatkoztatok vagy mert nemvolt kielégítõ a válasz nem tudom....
Vicces hogy a saját tuskóságodról akarod elvonni a figyelmet azzal hogy számodra totál ismeretlen témát hozol fel másokkal kapcsolatban,de ha valamit felhoz az ember akkor az róla el mond valamit,("mindenki magából indul ki" esete)szóval ha gondolod van itt 1 "kerékgyártó temetkezés" nevû cég.mi az eseted??talán találnak valaki hozzád illõt!
szavatosság milyen legyen?friss netán kicsit állott? a többi már tényleg részlet kérdés!
bocsánatot tõled??hol élsz?még 1 párhuzamos univerzumban se!
Én egy kibaszott szóval hozzád nem szóltam, amíg nem kezdted el minõsítgetni az intelligenciámat.
Az elõbb ezt állítottad:"mit én elõsször írtam ide az az #1217"
Abban meg van ilyen, hogy: "na szóval komolyabban.a játékhoz az iq-tok kb annyi lehet mint nekem a szinkronúszáshoz(nulla azaz 0"
Ha ez nem személyeskedés, akkor viszont én is csak tényeket közlök a nemi identitásotokról, meg a rokonaitokkal folytatott szexuális kapcsolataitokról. Ennyi.
Alapfilozófiám, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
Egy problémával és egy kérdéssel jöttünk ide, õsbunkó stílust és személyeskedést kaptunk válaszul. És még persze ÉN vagyok a bunkó, nem?
Szal akár nyugodtan bocsánatot is kérhetsz, aztán talán kapsz egy normális hangnemet is.
Bár nem hiszem, hogy egy ekkora hazug bunkóval nekem bármi megbeszélnivalóm is lenne...
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
bocs de én 1-2 alkalmat leszámítva még a félmetek elõtt reagáltam,nézd meg.az hogy urmy hogy válaszolt az õ dolga az hogy ti meg azonnal személyeskedve kezdtek el írni megint csak a ti dolgotok!
(ki beszél itt faszkalap? önkritika exponenciálisan közelít nullához,igaz nem tudod mit jelent de mind1!)
vitorlányi arc?😊 ugyan már mire vered magad???honnan veszed hogy én nem láttam sync errort??azt hiszed te szartad itt a spanyol viaszt és csak neked van sync erorrod ebbe a kurva játkba??szállj már le a magas lóról,mit hiszel ki vagy te??a pápa???
ha kurva anyázni akartam volna akkor már irtam volna,itt te akarsz hamar rátérni erre a témára!(esetleg a nekrofilia amit korábban említettél) lehet azért mert buzi vagy és nemigen van nõvel dolgod...ez a te egyéni beállítottságod,remélem augusztusba mész a buzi parádéra! <#wow3>#wow3>
Ti egyetlen pillanatig sem vettétek komolyan, amit itt leírtunk, rögtön, elsõ reakcióként elkezdtetek lámázni. Hát ha ekkora bunkó köcsög faszkalapok vagytok, akkor bizony nem árt, ha ez hamar a tudomásotokra jut.
A tényszerûségrõl: tapasztalat. Ha én már láttam valamit, amit te még soha, neked meg ezek után az a véleményed, hogy a te tapasztalatod a több, akkor teljes joggal nézlek hülyének. Ez ilyen. Fõleg ha teszed ezt vitorlányi arccal.
Szokásom az ilyesmit rövidre zárni, hogy hamar jussunk a kurvaanyázáshoz, úgyis azt akarod hallani, hát megszerzem ezt az örömöt neked.
amibõl te idéztél az az #1226-ban van,amit én elõsször írtam ide az az #1217 BALFASZ! tanulj meg olvasni! tudom nehéz mert az érettségid is alig lett meg de erõltesd meg magad!innentõl felesleges tovább erõltetned magad mert még az olvasásra se veszed a fáradtságot hogy amit állítani akarsz igaz legyen!!
a másik 2 dolog amit kiemeltél az így teljesen tényszerû,annál többet nem értettek a játékhoz mint amit ott állítok!ha szerinted ez a faszparaszt magatartás amit én csinálok és nem az amit te akkor ez van,a hülyéknek nehéz elmondani hogy mi az igaz és mi nem....
és pont hogy te teszed az ártatlan áldozatot te kis mikróba!!! jössz itt a ravatallal és még neked áll feljebb ha ugyanazzal a stílussal válaszolok!!! mint mondtam nõj fel mert az értelmi szinted exponenciálisan csökken a nullához(remélem tudod mi az te tudatlan barom!).
Urmynak tényleg igaza van,ti tényleg buzik lehettek...fulladjon gecibe az aki mondja!te dédanya homorító!!!
Gyere te is flámelni ötödiknek.
Megteremthetnéd az egyensúlyt az erõben, mert ezek ketten elég gyengén muzsigálnak.
Persze õket is lehet osztani, de akkor már nagyonm el lesznek nyomva😄
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
A fórum nem felejt szerencsére.
Aki visszaolvas tisztán látja, hogy provokálva jelentél meg.
Hiányzott egy kis flém, ne mszégyen az. Én is szeretek flémelni, mint sokan mások.
Különösen az tetszik, mikor megjegyzéseket teszel az intelligenciánkra vonatkozóan mindamellett, hogy a vitában nem vagy konzekvens.
A csúnya szavaknak is vannak jelentései, nem elég õket egymás után fûzni. Az utóbbi pár hsz-edbõl nem sokat tudunk meg rólad, de hogy érvelni nem tudsz az biztos. Feltételezel bizonyos dolgokat alaptalanul, és ez a te kiindulópontod. Sajnos nem vagy elég mûvelt, hogy észrevedd a saját hibáodat. Gondolom a mindennapokban nem szoktál érvelni, tárgyalni, vagy bármi hasonlót ahol észérvekkel kell elérni a célodat ,és azt feltételezed, hogy mi is így vagyubk ezzel, na most ezel nagyon mellélõttél😊
Nem gondoljátok, hogy GECIRE KEZD UNALMAS LENNI.
Menyetek és játsszátok le játékban....
Te így kapcsolódtál bele a vitába:
"én is utálom ha valaki osztja az észt és nincs igaza csak itt ez a személy most pont nem urmy hanem a másik 2 delikvens!"
Nos ezt én is kurvára utálom, tudod. És eléggé felbassza az agyam, ha valamire, amit a saját két szememmel látok, leírom, és közlik, hogy "De amiket ti irtok olyan nincs 😊", meg lelámáz.
Te emellé a kvázi lehazugozás mellé álltál be bégetni. Aztán anélkül, hogy hozzád egy kibaszott szót szóltam volna, elkezdted hasonló tenyérbemászó faszparaszt módon, hogy:
"ts20-as ember annyira ért hozzá hogy tudja melyik egysége mire jó de komolyabb dolgokat kivitelezni már képtelen!!!!!!"
illetve:
"de itt uwu és zero a vérpistike mert õk azok akik gyakorlatilag semmit nem értenek a játékhoz"
Illetve gyávának nevezel, hogy nem "merünk" ellenetek kiállni.
Hát bizony, ez faszparaszt magatartás, _KÖCSÖG_.
És ezek után teszed itt az ártatlan áldozatot. Hát, tudod, fulladj gecibe!
tudod valakinek fontosak az õsök,igaz az ilyen érettségivel rendelkezõ barmoktól nem lehet sokat elvárni semmilyen szinten mert szellemileg és tudásilag mûveletlen parasztok!(élõ példa te vagy jelen esetben).
uwu: szerintem is,itt én mentem le az õ szintjére..hiba volt😊 de vicces látni hogy még õ pöccen be ha a saját oltásával válaszolok...sajnálom szegényt hogy nem volt saját gyerek szobája és a kutya se engedtebe be a kutyaházba szánalomból!
a szidásról meg annyit hogy 1 szar szó nélküli választ írok elsõnek amibe egyetlen dolgot idézek tõle és egybõl úgy kezdi rá a választ hogy "na ide figyelj köcsög"?na elmegy a kurva annyába az ilyen,mondom õ akarta hogy le menjek az õ szintjére.lementem és még neki áll feljebb,vicces😊)))
és igen látom hogy mások az erkölcsi normáitok,vagyis neked még annyira nem is mert te még kultúrált is vagy valamennyire de zero barátod 1 mûveletlen/erköcstelen kis senkiházi akinek ugandába kéne szart lapátolni éhbérért,de még azt a munkát se érdemelné meg mert más halna éhen helyette!!!
tssel fõként urmy dobálózott,és zero pl kötve hiszem hogy mûveltebb lenne nálam(ilyen iq-val és értelemmel ami sugárzik a kommentjeibõl),bár még szerintem te se...
Azt hiszem egyikõnknek se esik nehezére azidni a másikat.
Ne tegyél úgy mintha ártatlan lennél. a flémeléshez kell partner is.
Flém csak akkor van, ha mindenki akarja, ha nem akarnád ne mkéne flémelned.
Mi alapból elítéljük az olyanokat mint ti. Nekünk másak az erkölcsi normáink, és más az érdeklõdési körünk.
Míg ti a ts-eitekkel érveltek, mi is érvelhetnénk mással, mi is mondhatnánk hogy mivel mindketten mûveltebbek vagyunk mint ti, jobban értünk mindenhez ami a számokról szól, és egy pék, vagy akárki ne ugasson bele a magasröptû társalgásunkba<#mf1>#mf1>
látom a gránátos poént is sikerült komolyan venned,gratulálok te nulla!!!
és így van ostoba vagyok,te meg 1 iq fighter!!de inkább vagyok ostoba mint legyek annyira segghülye mint te!!remélem azért az érettségi megszerzése nem okozott komolyabb nehézségeket!!<#taps>#taps><#taps>#taps>
"már 1bõl csít gyanú nálad,bár lehet nálad az is gyanús ha valaki pontosan dobja a gránátot"
Ezen megy a kibaszott "vita" a kezdetek óta, hogy ugyan, basszátok már szájba a kurva anyátokat, NEM ERRÕL BESZÉLÜNK, idióta, kõagyú faszkalap!
De látom, ezt a kibaszott egyszerû dolgot sem tudtad eddig felfogni, te is pontosan annyira ostoba vagy, mint a homo haverod.
megnézem hogy ki fog kinek adni 1 maflást és ki fogja a pizzát szívószálon enni!<#taps>#taps>és igen mögé állok be mert akkora baromságokat irtok hogy az fáj,és nyílván nem amögé fogok beállni aki hülye!
látom nagyon hülye vagy ehhez a játékoz😊 valóban hagyjuk a 3v3 és 1v1 közötti fontos párhuzam fejtegetését mert túl hülye vagy hozzá hogy érdemben lehessen errõl veled beszélni,mondhatnám úgy is hogyha kettõvel több lenne az iq-d lehetnél sültkrumpli!
veled ellentétben én nézek repeket ergo ha gyanús dolog történik azt észre veszem..de te megint elméleti síkon próbálsz kardoskodni!!!mint az "én több 1v1-et játszok mitn 3v3-at" dolognál..ismét szállj magadba!és tényekkel próbáld meg alátámsztani azt amit mondasz ne szájkaratéval mert látom abba te kurva jó vagy!
üldözési mániát csak azért irtam mert kb a "gyanús" sync error már 1bõl csít gyanú nálad,bár lehet nálad az is gyanús ha valaki pontosan dobja a gránátot
<#taps>#taps>ha te nekrofil vagy és az okoz örömet hogy a saját dédanyád porhanyós seggét kúrod akkor csak gratulálni tudok hozzá te szivacsos agyú barom!<#taps>#taps>látom az erkölcs nálad kb a pokolba van,na mind1..remélem anyádék büszkék rád hogy ilyen szép dolgokat bírsz mondani!
Xenhai:úgy emlékszem fent vagy nekem liveon ha nem akkor vegyél fel(MasakariWasabi),este majd lehet én is megyek azt 3-an nyomjuk urmyval bár attól függ itthon leszeke este.
Jó, igen, valószínûleg én küldtem el elõször a kurva anyjába, valóban, miután _elsõ szavával_, amit hozzám intézett, olyan tenyérbemászó egy pöcs hangnemet ütött meg, hogy élõben azért már kapott volna egy akkora maflást, hogy három hétig szívószálon eszi a pizzát.
Te meg beálltál mögé, vállig a seggében, úgyhogy nyilván veled sem fogok finomkodni. Te választottad haverodnak, véded is, amikor úgy viselkedik, mint egy fasszopó cigány, ennyit érdemelsz.
Látom a "taktika", mint szó, számodra nem hordoz jelentést. Másrészrõl 1v1 kibaszott ritkán van 3v3as meccsen, ha nem te hívod a haverod, akkor az ellenség, és máris ott van -ellened- a 2v1.
Hagyjuk az egészet a picsába, ez a csapatjáték téma neked úgy látom, hogy nagyon magas.
"de sose láttam azt, hogy csít lett volna benne"
Klasszikust idéznék: "Az kizárt dolog mer' nemtudom!"
Egyébként az elõbb láttad be elméleti alapon, hogy okozhat a csít is sync errort. Csak erre még eddig nem gondoltál és nem is figyelted, ugye, Einstein?
"pláne nem volt olyan hogy a semmibõl került elõ egysége az ellenfélnek"
Na látod pont ezért lett volna jó, hogy ha elõre tudjuk, hogy el lehet menteni a lefagyott meccsek replayeit, mert kurvára megnéztem volna, hogy a lentebb felvázolt meccsen honnan a jókurvaannyukból rántottak elõ 6 deffdreddet úgy, hogy a játék elejétõl kezdve a deffdreddek támadásáig _egyetlen_ áram sem volt az övék? Ennek a vége lett sync error, amikor levertük a szarjaikat mégis.
"itt vissza kanyarodnék az üldözési mániához!"
Én meg a naivitáshoz. Egyébként általában én szoktam lenni az, aki a kis társaságunkban leállítja az embereket, hogy ne csíterezz már, mert láma szokás. Ide sem panaszkodni jöttünk, csak eszmét cserélni a dologról, meg hogy ti láttatok-e már ilyesmit.
Csak jött ez a faszkalap, és el kellett kezdeni a kibaszott statjával foglalkozni.
De mindegy, nyilván én vagyok a láma fasz, üldözési mániás barom. Persze. Hát akkor bizony lehet menni baszni saját felmenõket ravatalon!
én 2-3 órát sajnálok 1 multira rá álldozni:/
az hogy mi furcsa megint relatív..sokszor volt nekem is sync error mint mondtam de sose láttam azt hogy csít lett volna benne,pláne nem volt olyan hogy a semmibõl került elõ egysége az ellenfélnek...itt vissza kanyarodnék az üldözési mániához!
ts-el szám szerint meg csak urmy dobálózott na mind1 (FAIL)
urmy lovagolt max,én csak most hoztam fel hogy mutassatok repet..nem csak arra vonatkozóan hogy csalt valaki(FAIL)
aha tehát az a primitív ha egyedül tudsz megverni valakit és nem az ha szólsz józsinak és 2-en veritek le mert egyedül béna vagy😄 jóvan gratulálok(EPIC FAIL)
A gyanús eseteknek majdnem mindig sync error a vége, ezt mondtuk mindketten, nem túl bonyolult. Ez olyan minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár dolog, a mindig szó zavart meg téged, nyelvtannal, és egy kis halmazelmélettel felvértezve a félreértés kiküszöbölhetõ<#wink>#wink>
Egyébként egy civ4 multi 2-3 óra, de van hogy fél óra alatt eldõl.
Az olyan hétvégi játék<#nezze>#nezze>
Nem, itt megint te nézel minket hülyének, egyrészt alaptalanul, másrészt meg kabbbeafaszom. Kérdezz elõbb, mielõtt arról nyilatkozol, hogy mi mit tudunk vagy mit nem!
Mikor sokat toltuk, volt olyan nap, hogy egyáltalán nem kaptunk ki.
Mostanában meg inkább csak szopás van. Ez a heti 2-3 alkalom a szinten tartáshoz is kevés.
Úgy tûnik lassan kell mondanom, hogy te is megértsd:
NEM MINDEN sync errorról gondolom, hogy csít, és pláne kurvára nem minden vereségünkrõl gondolom, hogy lecsíteltek.
Olyan esetekrõl beszélek (kb 50 bõl 1), amikor gecire furcsa dolgok történnek ÉS sync error a vége. Legeslegelejétõl fogva errõl beszéltem, amire nektek az volt a válaszotok, hogy mekkora láma 20-as trueskilles vagyok, fogjam be a pofám.
Ezek után legyek higgadt, és kedves? És _mi_ kezdtük a személyeskedést?
"ha elmondta akkor nem kéne a "nem tudom megnézni a repet" témán lovagolni!"
Ezen a témán ti lovagoltok, hogy mutassuk már. KURVA RITKÁN van ilyen, és amióta tudom, hogy van arról is rep ami lefagy, azóta NEM TÖRTÉNT ILYEN GYANÚS ESET, meg nem is igazán játszottam a játékkal.
"égülis igen valóban 1 lépés,de van aki attól hogy stat buzi még nem csíter,és nem lépi át azt a bizonyos erkölcsi határt!"
Szerintem statbuzulással már átlépte. A segédprogram használata vagy nem használata onnantól már csak tökösség vagy gyávaság kérdése, nem erkölcsé. Az új statért új acc már egy fajtája az eredmények hamisításának. A segédprogram csak másik módszer ugyanerre.
Az utolsó bekezdésed meg pont arról szól már megint, amit mi kezdetek óta pofázunk, hogy az 1v1 a legprimitívebb módja ennek a játéknak. Igen, szólsz TS-en, csak épp idõ, míg odaér a segítség, meg mérlegelni kell, hogy azt a csatát épp meg kell-e nyerni, vagy vigyék csak el, miközben a másik oldalon mi vagyunk 2v1-ben és a pálya másik felét meg mi foglaljuk. És lehet, hogy az 1v1 skill alapján lenyomnál egy magányos sereget, csak ez multiban igen ritkán fordul elõ.
Abban is igazad van, hogy 1v1-ben biztos szarrá vernének, de nekem eszemben sincs 1v1-et játszani, soha nem is akartam, és nem is fogok. Az az ilyen Puni jellegû kis statbuzuló faszoknak való.
foglalós script felesleges mivel alapjáraton be lehet állítani az 1ségeknek 1 waypont szerû dolgot és a szerint mozognak amég beállítottad!szóval itt megint a ti tudásotok hiányos.
az hogy civ-be meg mi van az hidegen hagy,civ3-aztam régen single-be de ennyi,az 1 napos játék amihez se türelmem se kedvem nincs.de akit az hoz lázba hogy 1 meccset 1 napig játszik..nosza rajta
nem vagyok a barátod!😊 és azt mondtátok hogyha csít van vagy valami furcsa akkor az mindig sync error,mentsük a menthetõt ugye!😊
Fordítva barátom!
Ha gyanús dolgok vannak, annak mindig sync error a vége!
Szerintem ott próbálgatják. Persze jellemzõen nem a pro gamerek csítelnek, hanem a noobok, akik még a visszavonulást sem ismerik. Biztos, hogy eljön az idõ mikor kiforrott lesz a dolog, és többször belefut az ember rankeden is, csak idõ kérdése, ez minden játékkal így van.
Szerintem amikre számítani lehet a no fog of war cheat, ami a peer to peer-be belefér, és a sciptelt foglalgatós egység, na de ez csak tipp, majd kiderül.
Egyébként peeer to peer rendszerben is lehet csalni. Civilizationba is van csít, a legdurvábbakat hostként lehet csinálni, és nincs is nyoma. Mivel körökre osztott a scriptelt lépések a legelterjedtebbek benne. Körvége elõtt és rögtön kör elején lépve iszonyat durva dolgokat lehet mûvelni.
ha elmondta akkor nem kéne a "nem tudom megnézni a repet" témán lovagolni!nekem kb elsõ dogom volt megkeresni azt hogy hova menti ezeket hogyha valami jó repet adnak akkor tudjam hova kell másolni/tudjam hogy a screenshotokat hova menti a gép..ez a te lustaságod eredménye és nem az õ hibája!
igen a sok kis geci aki csak csíttel tud játszani próbálkozik és elbassza mások játékát,a köv patchel meg a készítõk befoltozzák azt a hibát ami lehetõvé tette számukra a próbálkozást,sajnos ez 1 ilyen dolog
nem tudom miért kellett neki az új acc,sose érdekelt miért csinált újat,lehet csalt lehet nem ezt csak õ tudja.az hogy bénák vagytok vagy csak szimplán átlagosak/átlag alattiak definíció kérdése.azt hogy engem lecsíterezz kikérem magamnak! bizonyísd be hogy csalok bármelyik játékba ha sikerül akkor gratulálok addig errõl az érvelésrõl le lehet szállni! statbuzulás/segédprogram...végülis igen valóban 1 lépés,de van aki attól hogy stat buzi még nem csíter,és nem lépi át azt a bizonyos erkölcsi határt!
leszarom hogy mit gondolsz a statomról(ahogy én is leszarom a sajátomat) de ha már valami alapján oltani próbálsz akkor nézz utána mielõtt még azt akarod nekem bebizonyítani hogy ZÖLD AZ ÉG!!!!!!!!!!
3v3/1v1 pont hogy nem😊 tudod az 1v1-es tapasztalat sokat számít,mert amég 1 oldalon csak 1 ellenfél van veled szembe akkor azt megeszed reggelire mert jobban tudod használni az 1ségeket,ha 2-en jönnek rád akkor valóban már semmit nem érsz és segítség kell neked is,de ha te 3v3-on edzett player elkezdesz 1v1-et tolni akkor ott bizony 1 jó ideig csak pofonokat fogsz kapni mert ahhoz vagy szokva hogyha valami nem megy akkor szólsz ts-n hogy "te józsi gyere már fel mert nem bírok ezzel a kis köcsöggel".remélem ebbõl eléggé érthetõ volt a lényeg!
Egyik munkatársam kislánya bent van az irodában, ma így jött kia lépés náluk. Szegénykém nagyon unatkozik, ezért valami kis játékkal tölti az idejét.
Épp az elõzõ percben hallottam a következõt: anya, elkaptam mindegyik almát!
Lehet, átmegyek hozzá tanulni egy kicsit, iszonyat magas ts-e lehet a kislánynak<#hehe>#hehe>