WH40k - Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg lenézik?
Mer az aztán olyan kurva bonyolult😄
Lehet benne építeni, vagy 5 épületet, meg a fejlõdés irányát megválasztani, egyébként meg dettó DOW, csak lassabb a játék.
Nem is értem, hogy bírják ezt a magas fokú bonyolultságot kezelni....
Igazi stratégiákhoz képest ugyanolyan primitív mint ez, nincs számottevõ különbség, csak annak nincs fílingje. Azért én még azzal is el tudok játszogatni, nem a játékkal van bajom, hanem a lenézõs agyhalottakkal.
Mintha fekete pákó lenézné az esze miatt gyõzikét, vagy fordítva, tök mindegy😄
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
addig az alapjátékba beleölök pár 10órát😄
Izlés dolga aki szereti a fantasyt sci-fit a brutalitást annak olyan hangulatot ad amit máshol nem kaphat meg..
Alien filmek Pandorum stb.. mind megelevenedik a játék közben 😊
Alaphoz képest sok fejlõdés történt , technika több unit több faj, nagyobb monumentálisabb.. Rengeteg pálya uj játékmod free for all..
Olyan dolog is ami nincs CoH-ba egy ffa moka ismerõsökkel igen hangulatos tud ám lenni..
Én toltam coh-t 1 évig de dow2 nekem jobban bejön a coh sivár világa után ez könnyedebb hangulatosabb örült moka..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
tömören.bõvebben olvass utána,regény leírni..gyorsabb utána nézni,csak ugye a lustaság
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
nem kell vkinek egy Grey Knights angol omnibus (gyk: angolul 3 grey knight regény egy kötetben, 760 oldal akció) potom 2500 HUF-ért?
Csak Budapesten, személyes átadás, nuku posta.
Teljesen origi, olvasatlan, nekem kettõ van (most fejeztem be az elsõ novellát, démonosoknak meg SM rajongóknak bejövõs lehet). Szokásos dark library minõségû story.
De ha én vagyok a kaptártudat a parancs továbbito synapsis akkor olyan összehangoltan okosan dolgoznak a kis szupervadászaim hogy a "tökös faszagyerek" a nagy energia páncéljaikban a visszavonulást tudják csak gyakorolni majd a halált..
Õk nem állatok nem is növények õk a mindent felemésztõ biomassza..
Ahogy cyrus is mondta a kampányban
- Mi vagyunk a megtestesült félelem a SM-ok de most olyan ellenséggel állunk szemben ami nem ismer félelmet..
Olyanok mint a méhek nem gátolja õket érzés se félelem sem szánalom se gõg..
Nem buta ork vagy gõgõs eldár esetleg gyarlo humanoid..
Õk a galaxis tökéletes vadászai a TYRANIDÁK ..
<#boxer>#boxer>
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Nem is kell sok ezekbõl a kõkemény faszagyerekekbõl, hogy korlátlan mennyiségben mészárolják le azokat az állatokat, vagy növényeket, vagy mik azok.<#violent>#violent>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Amugy mikor kampány végén ugy állt a téma hogy ott pusztulnak és a végsõkig harcolnak nha az nagyon tetszett.. Csak jött buzi angelos 😛
DE most hogy átlehet változni gonosszá ez azért kedvesebb szivemnek ugy korrupálom õket ahogy csak lehet..
Chaos azért más téma sok démon stb.. azokat kedveltem mindig, kérdés mennyire lesz élvezetes velük tolni mennyire lesz hangulatuk..
De szinte biztos hogy nida maradok és levadászom a kis hõseiteket <#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#vigyor1>#vigyor1>
Tényleg olyan igazán kemény faszagyerekek, nekem ez jön be.
Egyébként láttam csillogó feketére festett nidákat, azok nem néztek ki rosszul.
A rózsaszín bohócruhás marinoknál meg csúnyábbat még nem láttam.
Elda van kibaszott sok most az a legimbább nép mellette meg sm de az meg fõleg azért mert "hõs smke heroval" tudnak azonoulni a hétköznapi pc hõsök.
Én probáltam minden népet de nekem ezek a kis szarosok tetszenek leginkább.. eddig..
SM a sok kis nyomika hõsideáljait testesitik meg populáris faj eleve fuj.
Elda az õs ellenség Necron korombol hagjuk stilusuk.. fuuj
Ork nem lenne rossz de a köztük és a cigányok közti erõs hasonloságtol nem igen tudok elvonatkoztatni..
Nida POWA
Chaos engem is bilizgál de szerintem tul sok chaos lesz ahhoz hogy én is beálljak a sorba talán majd ha lecseng 3 honap mulva.
Annyira nem rossz a balansz, hogy ne így legyen.
Általában nem ezek a kis különbségek döntenek, de attól még van különbség.
Én csak a fíling miatt erõltetem az sm-et. Nekem az jön be a warhammer világa miatt. Az eldárokat elvbõl rühellem, már csak azért is mert olyan sok bátor sm-et ölnek le a videóban😄 Az orkok meg a nidák meg zsákmányállatok, nem is igazi nép.
Biztos ki fogom próbálni a chaos-t is, de az is biztos, hogy tartósan sm-nél maradok, még akkor is ha legyengítik esetleg.
nagymap kis map,tök8 sm ugyan olyan jó mindre.pontot behúzni meg ugyanúgy tudnak mint mindenki,sõt kicsit jobban mivel a tsm kicsivel gyorsabban húzza a pontokat mint bármelyik más egység a játékban😉
Toljátok Zeroval most ne cannon tegyetek ám rá azt majd ird le milyen lett izgatottan várom.. Komolyan azota számolom a napokat mikor értek a végére hogy elérjétek a 15-15 os unitokkal a lvl 20-at !!!
Az lesz csak világraszoló eredmény ostoba comp ellen és közelharcos drenyával.. Juj de izgulok..
te is ??
1 senki nem szolt hozzád
2 nem válasz a kérdésre
3 hogy a faszba jön ebbõl hogy sm igen gyenge 1v1be ?
olvasd már el mit irt: hogy kibaszott erõs és mivel lehet irtani..
Nem arrol irt hogy te faszom olyan gyenge az sm miért van ez.. ?
XD
Te ugy látod én igy, elfogadom a te véleményed is bár nem értek vele egyet. Akik meg játszanak eldöntik kinek hisznek kinek van igaza.
Mi leirtuk Masaval a frankot te szögesen ellentétesen látod mint két nálad 3x jobb player.. Nincs ezzel semmi gond szólásszabadság van erre van a forum. Hülyéknek hozzá nem értõknek is joguk van álláspontjukat kifejteni..
Bár azért tényleg nem akarok ujra orákat oldalakat neked irogatni de egy dolog érdeklene..
"A prok nem generátorral kezdenek" ez izgat azért..
1. Ez nem igaz legalábbis nem feltételen én csak 1 példát hoztam fel lehet smmel is gennel kezdeni és pl. 4 scouttal meg attol is függ mi ellen mész..
2. ezt te honnan veszed? ts 9-en nem igen hiszem hogy sok ilyen ellenfeled volt replayt pedig nem lesel..
A kollega aki itt kérdez ts 11 4 !! game után 2 win 2 lose
te 24 game után vagy ts 9 !!
Szoval benne több fantáziát látunk õ akár jo is lehet még te már nem szóval okosan hogy mit irsz..
A prók nem generátorral kezdenek, hanem rush-olnak nem tudtad?
Ha nem halál béna az ellenfél a hb-val nem állítod meg ha a seregébe már jármû is van.
Pro playertõl láttam egy ilyen BO-t scout scout tsm heavybolteres asm majd utánna az elsõ generátor!!
Igy szarrá cappeli a mapot megvan a megfelelõ tûzerõ is és ha esetleg le is marad techben mind asm hb tsm olcson hamar anti vehicle ellen is fejleszthetõ. 1 géppel pedig nem lehet csodát tenni..
Szóval kis gondolkozás sosem árt 😉 bár primitiv a játék tudom fõleg annak aki tsm + 3 generátorral tudja elképzelni csak a kezdést, és sirdogál hogy 1 scout 1 tsm meg a hõs kevés és szarrá cappelik elõle a mapot meg beverik..
xenhai a d-cannon tényleg jó de ha nem tudod fedezni akkor bizony az se segít,ami jó még sm ellen az a banshee ordítással+warlock,esetleg guardian gránát vagy wraithlord közelharcban.a többi lassabban hozza meg a kívánt hatást,de ezekkel a módszerekkel is az a baj hogy csak akkor igazán hatásos ha sikerül a teljes osztagot megölnöd,mert ha vissza vonul olcsóbban reinforce-ol mintha új egységet kéne vennie.tömören sm halála 1v1-ben a teljes osztag elvesztése,semmi más
Bármit veszel, ha ugyanannyi nyersanyagot költötök neked lesz erõsebb a sereged.
Neki csak annyi az elõnye, hogy ha jól csinálja kis veszteséggel tud harcolni.
Ha mondjuk, lett volna assaultmarinja biztos keményebb lett volna, de akkor se lett volna esélye. 2 D-cannon az tényleg durvaán hazavágja õket, fõleg ha van meleltte sok más eldár cucc is, nekik mindenbõl a legerõsebb fegyver jutott ,csak kevésbé bírják a kiképzést mint a többiek.
Agyalj rajt mit kéne ellene csinálni mi lenne jo.. Probálgasd..
Ettõl szép a játék.. Mert tuti meglehet csinálni <#kacsint>#kacsint>
Igy nem tudok mit mondani csak azt fire prism messzebre lõ tehát ha mindig megtartod a neked megfelelõ lõtávot meg sem tud karcolni a predator , kell elé valami hogy lásd esélye sincs belemozog a lövésekbe te meg kitolatsz..
Amugy fire prism szarrá szedi a predatort az én verziomban <#nyes>#nyes> bár át kell kapcsolni gépek ellenire a fegyvert és microzni sem árt vele. <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Régebben szinglibe befejeztem a kampányt a 13. napon, éppen meglettek a terminátorpáncélok az utolsó pályára, de szar fegyverekkel fejeztem be.
Elõkotortam a régi mentést, és elkezdtem gyûjtögetni a cuccokat, meg tápolni a karaktereket, mert csak 15-16 szintûek voltak a fináléban. Az egész projekt onnan indult, hogy a kiegben elvileg ezekkel a karakterekkel lehet majd fojtatni. Addigra begyûjtöm a legjobb fegyókat.
Ezzel párhuzamosan Zeroval tolom coop-ban. Abban nem adunk el semmit, a gyûjtögetés szellemében játszunk, addig húzzuk a kampányt amíg lehet, minden védekezést megcsinálunk. Ez az egyik különlegessége, a másik, meg hogy most elõször fogjuk a drenyát közelharcra gyúrni. Eddig mindig assault cannont kapott, most viszont közelharci rohamdrenya lessz belõle, kíváncsi vagyok milyen lesz a végére.
#1344 pesti parasztnak nevezel minket - tényszerû hülyeség, kikérem magamnak, Pesten élõ vidéki vagyok!
#1354-ben kiderül, hogy ezt a zseniális következtetést onnan vontad le, hogy uwu adatlapján Budapest szerepel, mint "város", és szerinted akkor az ott megadott infó fals.
NEM, ostoba vagy már megint, az infó helyes, ÉS uwu nem pesti.
Innentõl kezdve nemtom mit magyarázol, hülye vagy, és kész. Hiába ködösítesz, meg beszélsz mellé, ezt már megint beszoptad, tövig.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ebbõl már nem jössz ki jól. Megsúgom, hogy ha már flémelsz, és nem akarsz segget csinálni a szádból, ilyenkor lapítani kell mint a szar, vagy terelni a témát.
Az efféle degeneráltaknak, akik folyton alulmaradnak minden vitában jól jön az efféle szarházi taktika. Szvsz még mindig jobb mint még nagyobb hülyét csinálnod magadból. De ha neked ez kell... szopjál csak!
#1357 ezt a nagyon iq skilles zero haverod irta,tudom amit most fogok írni nehezedre fog majd esni hogy felgod! de próbálj párhuzamot vonni az iq fighter haverod és e között "itt nagyon nem születési helyrõl van szó" ,remélem menni fog de ha nem akkor az már nem az én problémám
Idézetek tõled:
"pesti gének már csak ilyenek"
"itt nagyon nem születési helyrõl van szó"
Az elsõ a #1344 hsz-bõl van, és nagyon nagy tévedés. A második a #1366-ból van, ami igaz, de ellentmond az elõzõnek. Ettõl vagy te hülye. És még mindig nem látod.<#hehe>#hehe>
Ez nem az elsõ eset, hogy magadat szívatod, és nem veszed észre. Sûrûn szopod be ilyen csúnyán, vagy csak itt, csak most, csak nekünk hagyod magad szívatni?
Nem mondom, hogy nem tetszik<#eplus2>#eplus2>
urmynak igaza van,már unalmasak vagytok<#confused>#confused>
urmy lelki társa
Azt a sormintát szmájliból már kínodba írtad ugye? Sebaj, fel a fejjel, nem lehet mindenki mûvelt és okos, csak ezért még ne keseredj el! De gyereket szerintem ne vállalj, felesleges lenne a nyomorult életeket szaporítani.
Most érveléstechnikailag tökön szúrtad saját magadat. Már megint....