WH40k - Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a játék sokkal gyorsabb. Tized másodperceid vannak dönteni, nagyon gyorsan kell klikkelni. COH-ban még a töködet is vakargathatod, van idõ filozofálni. Igaz, cserébe fel kell húzni pár épületet.
Lassú játékosoknak inkáb az való. A taktikai része tök ugyanaz, semmivel sem bonyolultabb egyik a másiknál.
Csak annyi áll a háttérben, ha nincs sikerélmény, nyilván a játék hibája😊
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
a hányása gyk a az összes egységet megöli az osztagvezetõ kivételével,szól nem kattingatok azt lesz valami hanem oda megyek azt nyomhatom is az x-et mert meghalt minden
Pongyola leszek, mert fejbõl írom: a csapat nálam:
- a vezír közelharcra gyúrva
- Davian swift multimeltával
- Avitus (õ a heavy brigád, igaz?) rakétavetõvel + az artillery skill kigyúrva (tehát az arty energiából megy, nem darabra)
- az assault brigád terminator armorral, közelharcra
A fõmonszta ütése úgy nézett ki, Avitussal megközelítettem, nyomtam rá tüzérségi támadást (ami vagy sebezte, vagy nem, nem tudom ezt mi befolyásolta). Azután spuri visszafelé, miközben Daviant küldtem a démonra hogy elterelje a figyelmet. Amint a démon elkezdte ütni Daviant, a közelharcosokat ráküldtem. Kb 15 másodperc alatt Davian feküdt, akkor a többiekkel teleport/jumppack el a démontól, még egy arty rá, aztán visszavonulás. A démon nem üldöz, visszaballag a térkép bal szélére. Csapatokat feljavítottam a legközelebbi zászlónál, Daviant felszedtem majd kezdõdik az egész elölrõl.
Egyszerûen folyamatosan nem lehetett harcolni, az embereket instant öli, a dreadnought se túl hosszú életû (viszont csak a karddal sebzi a démon, az okádós támadására Davian kb immunins)
A tankokkal kommandózom az elején, megjön a csapat, meg a fõsereg, legyakunk mindenkit a környéken és utána csak állnak. Az ellenség néha küld erõsítést, azokat megint leverjük, de sehogysem tudunk átmenni a kisebb "szigetre". Te hogyan csináltad? Az egész bejárható területet bejártuk, levertem valami tábornokot is, de semmi változás...
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Annyival tehették volna még jobbá, hogy több opcionális küldetés van - összesen tán 2 olyan volt, amit ki lehetettt volna hagyni (természetesen mindkettõt megcsináltam). Szóval megmaradhatott volna az a fajta küldetéscsoport, amibõl a Dow2 alapjáték állt (önmagában az ugye kevés volt, de itt jól kiegészítette volna a fõszálat), hadd élvezkedhessen az ember egy kicsit a turbó marineokkal, meg kipróbálhassa az új fegyvereket.
Mondjuk az utolsó fõellenség az szemétség volt a készítõktõl, szerintem 40 percig biztos gyapáltam 😊 az állandó élesztgetés meg gyógyítás miatt. 3 ütésbõl ölte a dreadnoughtot...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
THX az infót
Azt szeretném kérdezni tõletek hogy érdemes-e megvenni a sima DoW2-õt is és a chaos rising-ot is vagy elég csak a chaos rising-ot ? Mivel több vagy kevesebb az egyik a másiknál ?
elõre is THX a tanácsokat.
2.a kiegben nincs magyarosítás
3.csak neked szívás másnak nem😊
A steam letöltötte a teljes játékot megint, és már nincs a magyar a választható nyelvek közt. xD
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Kiválasztod a Dow2 -t.
Nyomsz a nevén egy jobbost. -> tulajdonságok/properties -> Nyelv/language -> English kiválaszt, és türelmesen vár míg letölti azt az 1gigát ami kell neki.
köszi
http://www.akciofigura.hu
Amúgy attól lett hogy az ingyenes dlc -bõl nincs magyar verzió, ezért azt már nem tölti le, de azért a játék keresi a fájlokat.
Ha angolra rakod a nyelvet úgy menni fog.
Hogy lehet elinditani a Chaos Rising-et? Állandóan beakar loginolni a live-ra, de nem találok sehol offline lehetõséget.
köszi
http://www.akciofigura.hu
Igy van megy a fogocska de nyomok neked egy idézetet hogy tanulj valamit a harc valodi természetébõl..
"csatában erõt érvényesíteni két modszerrel lehet : manõverezéssel és közvetlen harccal , de a manõverezés és a közvetlen harc változata annyi féle lehet hogy ne gyõzzük kimeríteni.."
Cohba mi van? bekurod házba a mg-t mögé rakod a AT gunt kis homok zsákokat építesz kihozol egy armored cart m8-at és iszonyat szinten microzol mint a mérgezett egér..
Itt nincs ilyen itt kevés osztag van és nem az dönt ki menynit tud kattintani hanem hogy ki használja a harc törvényét jobban..
Az meg hogy visszavonulsz és nincs veszteség elárulta nekem hogy nem értesz a játékhoz.. visszavonulás adott esetben olyan hátrányt okoz amit nem lehet megforditani..
CoH pályáin fõleg több vs többe sokszor artyharc megy semmi skill semmi taktika odabsassza löveget azt ha pont ott vagy elment az osztag..
Mivel nem látod honnan lõ és épp hova igy ergo szerencse dönt.. Ebbe hol a stratégia ?
Idiota játék az.. meg armored car elõre hátra megy tolat beköp pár lövést meg m8 kering a tank körül azt szarrá lövi mert nem tud ráfordulni az ágyu..
Hát ez hol taktikus ?? rakat szar az nem játék.. Az dönt ki tudja m8-at jobban megforgatni a tigris körül..
Dow2 mérföldekkel taktikusabb játék.. Mert
"Tömegeket harcba vezetni ugyan az mint keveseket harcba vetni a lényeg a formában és az elnevezésben van"
és érted mivel nekünk nincsenek hadvezéreink csak 2 kéz a billyentyû meg az egér igy minél több egységet kell microzni annál kevesebb idõ van taktikázni.. tehát kb a dow2 osztagszám az ideális ..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
CSM nekem a repek alapján nem jön be, amellett, hogy OP, nem elég egyedi. Viszont szimpatikus az ára és az ingyen megkapott egységek, akit érdekel a SP, ennyit megér. Továbbra is úgy vagyok vele, hogy majd a következõ kiegre lesz ebbõl egy jó kis játék. Konkurencia nemigen akad.
A MyGames/ DawnOFWar / SavedGames könyvtárban ott van az eredeit kampány .sav fájlja (2009. februári dátummal) de sehogy sem tudom rávenni a játékot hogy azzal folytassa.
Õ elég ügyes player nem pro de jo érzéke van az imbához 😊
És chaos eléggé OP csak csöppet gondolkodni kell.
De konkrét taktika nincs maptol ellenfél fajátol hõsétõl ellenfél reakcioitól függ..
Most mit vársz mit mondjunk ?
3 cultist kezdetnek jo döntés szarrá cappelik a mapot és igen olcso meg nem is gyenge.. De onnantol neked kell tudni..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
kb senkinek nincs még meg a kieg,hogy mondjunk?-.- nézz repeket szerintem tuti van már fent a neten pár,jobbat most én se tudok:/
hege senkinek nincs még meg a kieg!!!!!!!!! mi dobozra megyünk nem cd kulcsra(ala steam,igényesek vagyunk)
Scarab necron warrior wraith immortal tombspider destroyer 2 féle, 2 deceiver, meg valami scarab swarm is volt meg ugye monolit..
Simán sok is ez még kiegre is jutna..
Azzal meg egyetértek hogy sok kieg sok kess már most lehet szavazni hivatalos oldalon hogy köv. kiegbe chaoshoz milyen uj egységek legyenek..
De most is van 5 ami nem kevés Sc2-be lesz 3 nép és szerintem minden téren kutya fasza a dow2-höz képest..
és igen CoH playerek lenézik dow2-t agyhalottak játékának tartják ami nem ér fel a CoH-hoz ki is bannoltak maguk közül <#nyes>#nyes>
Nemtom, hogy a GW mennyire pofázik bele a játéktechnikai dolgokba, szerintem csak dizájnba van beleszólásuk. Mindenféle új funkciókat pakolnak bele a peccsekkel, meg változtatják a sebzést, meg ilyesmi, ez ugyanaz a kategória sztem.
Szal a lényeg, hogy szerintem ha abba nem pofáznak bele, hogy mennyit sebezzen konkrétan a bolter, akkor abba sem fognak, hogy mekkora armor van a tomb spideren.
De egyébként meg úgysem fogjuk innen kitalálni, hogy mi lesz. Sztem lesz még sok új faj sok kieggel, mert az sok kess. Azt' ennyi.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"