2367
  • cikasz
    Teljesen felesleges ilyet kérned tőle.
    Valószinüleg egy pattasásos kis hülyegyerek és ha mégis ad valami infot az egy erős nagydarab barátjáé lesz :D (már ha van neki olyan)
  • Sheltem
    Én egész egyszerűen nem foglalkozom vele. Amit a company of heroes topicban olvastam bőven elég. Nem süllyedek le addig, hogy társalogjak vele. Mégis miről akarod meggyőzni? Egyébként az analízised nagyjából megfelelő szerintem.
    Van aki a játékélményért játszik, van aki azért, hogy "alázzon", hogy éreztesse ő mekkora király a többiekhez képest.
    Utóbbiakkal csak egy gond van, azt hiszik ez bárkit is érdekel(és már ott is vagyunk a legnagyobb tévedésnél), én csak szánakozom rajtuk, egyszerűen sajnálnivaló az ilyen.
    Egy dologban lehet reménykedni, hogy kinövi az illető.
  • uwu
    Szerinted is az a baja amit diagniosztizáltam nála?
  • Sheltem
    Jézusom, biztos, hogy eddig érdemes elmenni?
  • MaRee
    Ebből azért lehetne írni egy pszichológiai tanulmányt, hogy az rts - nem rts vitától el tudtatok jutni egymás karjának leflexeléséig :D
  • ratgab
    Már látom előre a főcímeket: Két fanatikus gamer szabályosan kivégezte egymást egy nézetbeli különbség miatt. A rendőrség még keresi a 2 áldozat darabjait, akik flexxel és számos egyéb eszközzel estek egymásnak!

LOL!!! Ér ez az egész ennyit???
  • uwu
    Jobb elébe menni a dolgoknak. Jöjjön aminek jönnie kell.
    Találkozhatunk ha gondolod, a flex nem annyira veszedelmes fegyver, hogy megijedjek tőle. Nem hinném, hogy személyes találkozás estén is ekkora arcod lenne. Bennem semmi rossz szándék nincs, én csak segíteni akarok. Népem egészsége fontos dolog, és sajnos te is magyar vagy.

Megadnád nekem az adataidat,
    Küldj egy privát üzenetet.
    Kéne a címed, a telefonszámod, és az emailed is.
  • KingPunisher
    nem lehet kipörgetni mindig ujak jönnek végtelen...
    Tolhatod míg jól esik.. De bazz kampányban is mondják hogy nidákat nem lehet megölni máshogy, 1 helyére 20 kerül. Attól meg hogy főbossokat megölöd, maradék renegát seregek még aktívak maradnak , a waropon keresztül beutaznak a szektorba.
    Meg ha megnézed CR-t , ott is írja az elején hogy nem lett vége a harcoknak miután a kaptárt megmérgezték hanem kisebb csapatok tovább fosztogattak.
    Ez Warhammer 40k nem Hello Kitty , itt sosincs győzelem csak az esély hogy egyik harcból a másikba kerülj..
  • KingPunisher
    Uwuka majd akkor is ilyen okos legyél mikor flexel darabolja egy valóban beteg ember a vonalzótól edződött karod. Persze én nem tennék ilyet mert nem vagyok olyan mint amilyennek leírsz.. ;) De sok a köcsög vigyázni kell..
    Azt szeretném megkérdezni hogy tanultál e pszichológiát vagy csupán saját kezelésed alatt ragadt rád ez a sok tudás.. ??
    Viszont tudod hol hibádzik ez a sok összehordott bölcsesség ??
    1. vagy tévedsz és hülyeségeket irsz
    2. nem tévedsz, viszont akkor igen nagy veszélyben vagy mert egy aberrált barommal beszélgetsz aki kinyomozza ki vagy és megkeres..
    Nha ez a két lehetőség van, de számodra egyik sem túl hízelgő..

Jön az uj patch NERF ELDAR & CHAOS !! Jo lesz.
  • uwu
    Nem gyűjtögettél még eleget:)
    A tárgyak el tudnak fogyni.
  • Masakari
    sose fog üreset ezt illene tudnod, a végén mindig begenerál küldiket hogy tudj szintet lépni meg tárgyakat szerezni
  • uwu
    És miért zavar, hogy visszajönnek?
    Örülj neki, hogy van kit ölni.
    Amíg dob fegyvert addig öljed csak őket.
    Majd ha dob üres küldit, fejezd be a akmpányt.
  • Vardar
    Valaki segítsen már mert már sík ideg vagyok. Calderis-en volt 3 küldetés, nagyon pro-n nyomtam, sikerült 1 nap alatt felszabadítani az egész bolygót. Erre másnapra visszafertőződött minden. Átmentem Meridianra, levertem egy csapat tyranidát, 1 nap múlva megjelentek az orkok, akinek a vezetőjét elvileg már megöltem így semmilyen akciót nem csinálhatnának...
  • Vardar
    Sziasztok!
    Jelenleg a DOW2 kampányt nyomom és kezdek kikészülni. Megkaptam az utolsó küldetést, mi szerint nyomjam bele a mérget a Tyranidákba. Meg is csináltam, azonban a megmaradt küldetéseket nem tudtam befejezni. Most egy előzetes állásban vagyok, meg van a feladat, foglalgatnám vissza a területeket, azon az a terület amit elfoglalok, azonnal megint ellenséges kézre kerül. Mit tegyek?:S Kezdek megőrülni, mert semmi értelmét nem látom a harcnak, elfoglalok egy területet, elveszik a következő körben. Főleg úgy érdekes, hogy elvileg az elda főparancsnokot is kinyírtam, azonban még az eldák is elfoglalnak területeket.
  • Masakari
    annyira mókás ezt a beszélgetést olvasni:)

az új patch meg várós,remélem most már vissza talál a ballance a kieg előtti állapotra
  • uwu
    Ez már haladás, ha te is felismered a betegséget jó úton vagy, van remény a gyógyulásra. Az természetesnek mondható, hogy ellenségeskedsz a rajtad segítő embereken
    De igazából csak magadra számíthatsz, én csak felismertem a bajod, a legtöbb amit tehetek, hogy szólok. Ha akarod, véget vethetsz ennek az állapotnak.
    Nem lelsz könnyű, mert ez is egyfajta függőség. Mikor azt hiszed, hogy épp megalázol valakit - ami valószínűleg egyik esetben sem nem igaz, csak erősen hiszel benne - eufórikus állapotban vagy, és ezt az érzést hajszolod minden tetteddel.
    Azért vagy képes hinni abban, hogy alázol másokat, mert mikor visszafelé sül el a dolog megalázottnak érzed magad, pedig szinte biztos, hogy téged nem akar megalázni senki, csak ebben is erősen hiszel. És amikor ez történik, az így néz ki
    Látható, hogy nem túl egészséges magatartásforma, és biztos, hogy nem kellemes.
    Az egész egy téves feltételezésre épül, arra, hogy téged is meg akarnak alázni, úgy ahogy te másokat. Pedig az egész alázós csetepaté, csak a te fejedben játszódik.
  • KingPunisher
    Bazz uwu micsoda bölcsességek. Tanultál pszichológiát ? Nem nem..
    Ezt orvosod mondta neked és vagy olyan jo, megosztod velünk..
    AMugy most két őrült beszélget azt levágtad ugye ?
  • uwu
    A körülírás ellenére se esett el miről beszélek:)
    A betegek soha nem hajlandóak szembesülni a betegségükkel.
  • KingPunisher
    Hát amíg örömet okoz az embernek valami addig tök mind1 mi az.. Ha "kitalált" világ teszi ezt akkor az teszi.. Ha embereket darabol és attól boldog az is egy elfoglaltság.
    Egyedül ?? A világ legjátszottabb RTS-ről beszélünk , most hogy magyar realtív kevés tolja attól még ez a No.1.
    Magyarok közt már rég én vagyok a legjobb, az már nem is igen izgat fel
    Amugy tényleg pszichopata vagyok tudom én is. Szeretnék rolad egy képet uwu..
    Meg egy nevet. Van e rá lehetőség ?
    AMugy Dow2 is brutalitása miatt tetszik.. ha hallgatod a dumákat fikázzák egymást a fajok gyűlölik egymást. Olyan mint az én lelkem ezért szeretem..

Te meg azért nem szereted mert kis ánuszodba répát dug még egy 8 éves kis autista is, és rádöbbensz hogy azon kivül hogy két vonalat tudsz huzni 1 lapon semmi kreativitás semmi stílus..
    Egy rakás szar a társadalom taposómalmában egy porszem amit beőrölnek a fogaskerekek. De te már jobb vagy mint a többi , kezded érezni ezt csak még nem mered bevallani, de a rizsszem már ott bilizgál a lukadba..
  • uwu
    Örülök, hogy örülsz, de eléggé egyedül vagy ezzel. A gyogyósok mindig is jól elvoltak a kis kitalált világukban. A többiek csak szánják őket.
    Az van, hogy ellenfél nélkül versenyzel. Igazából senki nem vesz részt az aberrált kis játékodban csak te egyedül.

Tudom hogy ez neked magas, ezért kicsit körülírom. Csak a pszichopaták játszanak, és írogatnak fórumra azért, hogy másokat megalázzanak. Az egészséges emberek számtalan más célért teszik a dolgukat. Te csak egy dologért teszel mindent, hogy másokat megalázz, mindegy, hogy mibe. De ez igazából neked kellemetlen és megalázó, csak nem tudsz róla, mert őrült vagy.

Azért kíváncsi vagyok milyen trauma az ami ilyenné tesz egy embert. Nem egyszerű kíváncsiság, igazából jó lenne elkerülni, hogy bárki a közelemben ilyen lelki ronccsá váljon mint te. Vagy esetleg így születtél? az ellen mondjuk nincs mit tenni...
  • KingPunisher
    Haha figy nekem a cél maga az út. Az hogy ilyen kis körzőforgató idiótákat mint te bealázok közben, amolyan desszert.. Amire kis porcukrot szórok még mikor írogatok neked ..
    Bár érted sitten is van aki kúr meg van akit kúrnak. Kinek mi a szórakozás ;)
    Neked ha kúrnak, én meg szívesen megadom neked..
  • uwu
    Ugyan már, nem kell vetíteni. Tudjuk, hogy csak dow-ban tudsz villantani, azt is csak azért, mert más nem foglakozik annyit a számaival mint te:D
    Szerintem te vagy az egyetlen az országba aki a ts-re gyúr, így nem nehéz legjobbnak lenni:D
    Úgyhogy gratulálok, te vagy a legnagyobb statbuzi:D
  • KingPunisher
    Te uwu szolj majd ha kész lesz és kimegyek és leszarom, lehugyozom a műved :)
    Bár amilyenek a magyar utak hidak csomópontok nem vagyok meglepődve, hogy ilyen balfaszok tervezik ..
    Legalább már ezt is tudjuk.. jó ez a forum..
    Nem is kérded meg én mivel foglalkozom ? :P
  • KingPunisher
    Most itt ezen mit kell nézni ? a Kukásmellényt ? Te tervezted ? Szép narancs ^^ tetszik nekem :)
    Azt meg miből gondolod hogy nekem ez a legnagyobb sikerem ? Nézd én tolok pc-s játékkal napi 1 órát amolyan kikapcsolódásnak. Most hogy ezzel pro vagyok .. hát ez van..
    Másban sokkal jobb vagyok ez nekem a mumus :P
    Amugy a házamat én terveztem. Igaz csak lerajzoltam hogy mi hol legyen, aztán egy ilyen fogyatékos szemüveges dagadt kis mérnök meg "levonalzózta"..
    De bírom hogy így gizdálkodsz, ez már a győzelmem első jele :)
    "Letettem az asztalra ezt azt".. LOL nha megyek én is letszem a márványra a kocsi meg a lakáskulcsot.. érted leteszek ezt azt, ilyen 50 millát..
  • uwu
    Nem leszek én ts40, ahhoz túl keveset játszok. Nem kell félned tőlem, nem fogom elrontani a játékodat.
    Persze ettől még a sorsod egy merő szánalom marad. Akármilyen eredményesen játszol, ez akkor is csak egy játék. Lehet, hogy életed legnagyobb eredménye megelégedéssel tölt el, de elég szánalmas, hogy ennek kell örülnöd.
    Veled ellentétben, én már letettem az asztalra ezt azt.
    Tessék: én terveztem :D
    Ez akkor is ott fog állni, mikor már senki se játszik DOW-al.
    Én meg erre vagyok büszke
  • KingPunisher
    Jah mind1 is. Dow 2 a téma. De uwukát elnyelte a warp..
    Lehet most edz 1000-el, már ts 40 és jól megfingat minket..
    Meg persze az is lehet, hogy holnap reggelre fél métert nő a farkam ^^
    Az sem lenne meglepőbb..
    Uwuka ^^ !!
  • Masakari
    Ebbe itt nem megyek bele,nem az a forum.De demigod kicsit másabb,az egész alapja a dota/hon csak kicsit bele vettek más elemeket(és nekem nem nehéz,elég gyorsan kiigazodtam rajta csak unalmas mert nemigen van kombinációs lehetőség dota/hon-hoz képest:P)
  • KingPunisher
    Hát szerintem demi igen jo game. 62 hős van abba a szarba ^^ az nekem nem tetszik.. Tul sok és alig vannak kidolgozva..
    Meg abban a játékban olyan mint stratégia (uwu ezt a szót neked írtam) elég kevés van... Demigod pedig igen kis agyalos.. No hát sebaj nekem tetszik pár ezer ember meg tolja szóval megveszem..
    A gondot abban látom hogy túl nehéz a 12-13 éves közösségnek ami Hon-t tolja a demigod.. Honba tényleg minimálisat kell gondolkodni..
  • Masakari
    hon jobb is mint a demigod;) (demigod a copy a dota(hon) meg az eredeti:))
  • KingPunisher
    De ha mondasz konkrét mapot, konkrét népet hősökkel, akkor leírom én mit tolnék az első percekben.. meg le írod te is és összehasonlítjuk :)
    Jo moka lesz..
    Most demigodozgatok picit, tök jo game, full okosságok vannak ott is, kár hogy elég bukta volt, népnek szar Heroes of Nevereth meg ilyen kacatok kell :S
  • KingPunisher
    Ja pauséra ^^ gondoltam én is. De tény nem multiztam én sem vele..
    Lényegébe nevezzük aminek gondoljátok leszarom.. Legyen Taktikai RTS vagy TTS vagy amit akartok ^^ a lényeg nem ügyességi játék..
    A super mario nha az ügyességi, a Doom a need for speed az ügyességet igényel.
    Ez nem. Ez észt. Aztán hogy ezt taktikának vagy stratégiának nevezed uwu olyan mind1. A lényeg, hogy te hülye vagy hozzá mint cigány gyerek a szépirodalomhoz.

Első 3 perc.. ^^ nézd ez igy tul tág nem tudok mit mondani. Kell játszani 1-et és akkor ott lehet elemezni, hogy ez és ez nem volt jo döntés..
    Most van 5 faj 15 hős vagy 8 1v1 map .. had ne szorozzam ki a kombináciokat..
    Mind más és mást kíván ^^ Sm ellen is tök máshogy kell kezdeni mint ork ellen kis mapon is máshogy mint egy nagyon..
    Meg stílus is van kinek mi fekszik, hogy szeret játszani..
    Mérlegelj mikor éri meg cappelni mikor harcolni de okosan ;)
    Mert ha egy szaros scout ép cappel és nem harcol akkor lehet azon bukod.. ha nem cappelsz csak egybe van minden és kitér az ellenfél körbehuzigál mindent akkor azon ;) érted nincs itt recept ^^ érezni kell.. Okosan.. nha itt buktad ezt te be..
  • Masakari
    én a játék közbeni mentés ellen vagyok rts-nél!szeretem az ilyen barom módon beírott baromságokat;) még ilyet légyszi! (igen pauseal nem real time)

uwu:hát igen itt jön ki hogy nem játszottam multit sose total warral;)

• uwu
    Dow2-be is van pause. Csak multiba nincs, és képzeld (most nagyon meg fogsz lepődni) ha multizol total war-ban, ott sincs pause.
    Fura mi?
  • MaRee
    Sőt, menteni se lehessen játék közben, hát az életben se lehet!
  • MaRee
    Úristen, mert ha nem lehetne pause-olni játék közben, akkor lenne real time?
  • Masakari
    Realtime??? hhm lehet én vagyok a hülye de az összes részben meg lehet állítani a csatát(asszem a space-el de nem emlékszem rá pontosan mert már elég régen játszottam a TW sorozattal),szóval a real time ide nemigen igaz.vagy te valami speciális uwu edition-ös TW-el nyomtad?
  • uwu
    Attól még, hogy ő köztün ka legjobb, buta mint a kő.
  • uwu
    Bármit hazudhat, te elhiszed mi?
  • uwu
    Nem mérvadó mert faszság. Biztos, csak viccből írta, vegy megint tetteti, hogy hülye.
    Ott a csatákat real time-ban kjell lejátszani a taktikai mapon.
  • Masakari
    uwuw tök jó lenne ha egyáltalán elolvasnád amit urmy ír:)

"Van a Total War sorozat, nha azok valóban mélyebb, ha már Hadvezetésről beszélünk, de azok meg ugye nem Real Time ^^" (#1601 komment)

"A total war sorozatot, vagy más hasonló játékot ahol taktikai, és stratégiai map is van ismersz?" kezdetű kérdésed:) legalább ha vitázni akarsz tiszteld meg a másikat azzal hogy elolvasod amit ír