2367
-
KingPunisher #1487 Nincs.. Angolul van csak. -
KingPunisher #1486 Szar a balance most Oroberto. Teljesen elkúrták de szándékosan, ez olyan relic szokás.. Chaos igen erős meg van pár durva imba más népeknél is ..
De 2.2 készül nagyjából leírták mik változtatnak utána lehet érdemben tolni.
Addig Last stand, kampány esetleg FFa.. 1v1 most nem tul balancolt meg mindeki buzi imbáit tolja..szerintem héten lesz patch és ha meglesz amiket irtak akkor elég jo lesz az egyensuly is.. Uj népek meg mindig kapnak egy honap imbulást hogy vegyék őket.. ^^
-
oroberto #1485 Mennyire tolodott el a multiban a balance a kiegészitő miatt?
Most kicsit meguntam a COH és DOW 2 játszogatok. -
#1484 Sziasztok. Nem tudjátok magyarul van-e valahol részletes leirás az alaphoz meg a kieghez?
1-2 dologgal nem vagyok tisztában és jó lenne megvilágosodni :D -
KingPunisher #1483 Hogyne létezne dobozos is.. Nekem is olyan van.. Cd Galaxisba is volt de elkapkodták már nincs nekik.. Mi külföldről rendeltük ugy olyan 5-6k..
Itthon 8 volt..
-
uwu #1482 Tudja valaki, hogy a kiegből léltezik-e dobozos verzió, vagy csak steam-es? -
ratgab #1481 Megalázóan sokszor meghaltam a fődémonnál, de nem volt a legjobb a csapatválasztásom, és egyáltalán nem készültem föl ellene (nem gondoltam, hogy ilyen sok élete lesz és 2 ütésből öl mindent, kivétel a force commander azt 3 ütésből :-D )
Mármint nem meghaltam csak 1 emberem maradt, amivel utána gerilla módon élesztgettem a sebesülteket... Csapat: FC, Tarkis, Avitus, és a felderítők (most nem jut eszembe a neve)
Felderítőt felesleges vinni, jobb lett volna talán a könyvtárossal, másik közelharci rakétahátizsákos csapat szerintem ugyanúgy bedarálódott volna, mint az FC.
De mint legutóbb is írtam le kell bénítani a dögöt vagy lassítani, bénító gránát tarkis energiából (ami ugye töltődik,mint életerő is) üzemeltetett gránátdobó képességével könnyebb lett volna. -
KingPunisher #1480 Igy van jol mondod.. Csak amikor én beirtam CoH playereknek hogy ez is egy opcio meg ez sem rossz játék igen leoltottak :)
Hogy ez ilyen primitiv meg olyan szar.. Pedig lényegi különbség nincs a kettő közt komplexitásba.. talán CoH kicsit összetettebb de sok téren meg Dow2 kiván több stratégiai érzéket..
De egyet értek veled igen jo játék mind2.
Nekem azért a Dow2 mert imádom a sci-fit a fantasyt és leginkább a wh40k-t..
A második vh meg nekem nem annyira hangulatos.. -
Landor #1479 -
bekefi7 #1478 Szerény véleményem szerint a CoH és a Dow 2 ugyanolyan jó, csak az emberek ízlése eltérő. A CoH több épület, a nagyobb számú egységek illetve a sok különböző fegyver típus miatt kicsit hagyományosabb, jobban hajaz a stratégiai játékokra. A DoW2 meg sokkalta inkább taktikai játék, mint a CoH. Az, hogy ki mit szeret jobban az már más kérdés. -
Masakari #1477 én a könyebb fokozatokat fél kézzel csináltam a sima dow2 kampányban,szóval nekem csak a legnehezebb kihívás;) itt kiegbe is csak az a dagadék akasztott meg,majd valamelyik nap ha lesz türelmem neki esek megint mint süket gyerek a csengőnek... -
lammaer #1476 Amúgy a végén mennyi alatt toltad le a fődémont? Hányszor purcantak meg az emberek? -
lammaer #1475 Én a bombázást használam, de még normálon se használnám az odavág szót :) -
KingPunisher #1474 Én normalom tolom.. Mert hangulata miatt játszom vele nem azért hogy idegrohamot kapjak.. Meg hangulatot nekem igen megbassza ha fél percenként meghalnak a hőseim akik vlaami "csoda" folytán felkeltegetik egymást..
Ez olyan idiotizmus meg attol sem lesz benne több taktika..
Annyi a különbség hogy akkor pl Fc-vel bossnál nem tudsz cc-re menni mert értelmetlen.. Ez meg mekkora idiota baromság.. Keringetek mint szűz gyerek az első bálon..
Normalon tolom Fc üti Thaddeus üti a többiek meg lövik igy is kell kerülgetni és igykeszem ugy tolni hogy ne legyen halott.. Ezt tartom kihivásnak..
Amugy ez igen el van baszva ez nekem nem tetszik ..
Nem egységek erejének kéne másnak lenni hanem számuknak.. -
KingPunisher #1473 Haha nem hittem hogy egyet értünk valaha de ezt tök igy gondolom én is..
Sok CoH-ost ismerek akiket itt szarrá fossá vertek ott meg viszonylag jo playerek.. -
ratgab #1472 Mire leírtam megelőztél, de teljesen igazad van!
Egyébként azt mondják a bombázás is odavág az életerejének! Egy stun gránát plusz egy bombázás és akkor nem tud előle elmászni! -
ratgab #1471 Hát a fődémonos résszel én is sokat szenvedtem, de csak azért, mert rossz felszereléssel indultam!
Egyébként a dögöt jól fogta a stun gránát , csak ugye Avitusnál volt és kifogyott egy idő után (nemhogy Tarkisnak adtam volna, akinek ki volt fejlesztve az a képessége, hogy energiából vonja a gránáthasználatot ne a darabszámból) + force commander battle cry vagy war cry (nemtom pontosan hogy hívják) képessége is bénítólag hat a démonokra. Mindkét fentebb említett cucc lassítja a démont így nem igazán tud támadni. Felkészülten kell odamenni és akkor nem 1 óra lesz leverni (mint nekem is, számtalan meghalás után).
Egyébként ti használtátok A könyvtárost? Mondjuk én nem sok sanszot adtam neki, de az alapján nem nagyon győzött meg. Lehet ő lett volna jó a démon ellen, elvégre régebben is egy könyvtáros börtönözte be. -
uwu #1470 Nem igazáv vagyok kompetens a témában, de azért leírnám a véleményem, ha szabad.
Szerintem egyáltalán nem mindegy milyen cucc van a kezükben.
Nekem ugyan még nincs meg a kieg, ezért csak elképzeléseim vannak, de le merném fogadni, hogy azt is sebzi valami annyira, hogy legyen esélyed.
Az alapjátékban az avatarral is el lehet bíbelődni egy darabig legnehezebb fokozaton, ha nem stormbolterrel lőtted.
Lehet, hogy ehhez meg valami plazmafegyver kell, esetleg lángszóró, vagy C4, vagy bármi amit nem is ismerek:)
Kábítógránát hat rá egyébként? Vagy itt más sokkal űberebb cuccok vanak?
Nem hiszem, hogy nincs olyan ami nem sebzi jól. Próbálgatni kell szvsz. -
uwu #1469 Azért nem mondanám arra sem, hogy szer, csak másabb egy kicsit.
Ha azzal is ennyit játszanál, biztos nem lenne gond, hogy hogy lő az arty, meg hogy fordul rá a célra a tank. -
lammaer #1468 Akkor kb megoldhatatlan vagy nem 3 ütés után kell visszavonulni hanem rögtön az első után :)
-
uwu #1467 Közbe rájöttem miért nem szeretik a COH-osok a DOW-ot.
Ez a játék sokkal gyorsabb. Tized másodperceid vannak dönteni, nagyon gyorsan kell klikkelni. COH-ban még a töködet is vakargathatod, van idő filozofálni. Igaz, cserébe fel kell húzni pár épületet.
Lassú játékosoknak inkáb az való. A taktikai része tök ugyanaz, semmivel sem bonyolultabb egyik a másiknál.
Csak annyi áll a háttérben, ha nincs sikerélmény, nyilván a játék hibája:) -
Masakari #1466 hidd el teljesen más mert legnehezebben sokkal nagyobbat sebez és ezért nincs idő azok kivitelezésére amiket te irsz,2 ütés az fc pl!
a hányása gyk a az összes egységet megöli az osztagvezető kivételével,szól nem kattingatok azt lesz valami hanem oda megyek azt nyomhatom is az x-et mert meghalt minden -
lammaer #1465 Szerintem pont a harc leírása a lényeges - mert az kb mindegy milyen cucc van a kezükbe, ha 2x akkorát ütnek a hőseid és 3x akkora a páncélzatuk, akkor maximum tovább bírják egy picit. De tuti nincs olyan kombináció, hogy egyszuszra levered a démont. -
lammaer #1464 nyilván... speciel Davian asszem fullra ki volt gyúrva staminával. Annyit ért mint halottnak a csók :) -
Masakari #1463 a harc leírása lényegtelen mert engem a legnehezebb fokozat érdekel -
#1462 azért az emberkék staminájára gyúrtál ? -
lammaer #1461 Nemtom melyik a Primarch fokozat - ha a legdurvább akkor nem azon voltam, csak szimplán a normalnak megfelelőn - azt itt tartott eddig. Nem vagyok mazochista :)
Pongyola leszek, mert fejből írom: a csapat nálam:
- a vezír közelharcra gyúrva
- Davian swift multimeltával
- Avitus (ő a heavy brigád, igaz?) rakétavetővel + az artillery skill kigyúrva (tehát az arty energiából megy, nem darabra)
- az assault brigád terminator armorral, közelharcra
A főmonszta ütése úgy nézett ki, Avitussal megközelítettem, nyomtam rá tüzérségi támadást (ami vagy sebezte, vagy nem, nem tudom ezt mi befolyásolta). Azután spuri visszafelé, miközben Daviant küldtem a démonra hogy elterelje a figyelmet. Amint a démon elkezdte ütni Daviant, a közelharcosokat ráküldtem. Kb 15 másodperc alatt Davian feküdt, akkor a többiekkel teleport/jumppack el a démontól, még egy arty rá, aztán visszavonulás. A démon nem üldöz, visszaballag a térkép bal szélére. Csapatokat feljavítottam a legközelebbi zászlónál, Daviant felszedtem majd kezdődik az egész elölről.
Egyszerűen folyamatosan nem lehetett harcolni, az embereket instant öli, a dreadnought se túl hosszú életű (viszont csak a karddal sebzi a démon, az okádós támadására Davian kb immunins)
-
Masakari #1460 ott ahol leverted nem tünt fel hogy van 1 baszott nagy piros szar ami elzárja a lejáratot???na az szépen eltünik mikor megölöd eliphast és akkor tudsz odamenni ulkairhez -
#1459 Nekem meg azt áruld el kérlek, hogy hogyan jutottál át a főellenséghez!
A tankokkal kommandózom az elején, megjön a csapat, meg a fősereg, legyakunk mindenkit a környéken és utána csak állnak. Az ellenség néha küld erősítést, azokat megint leverjük, de sehogysem tudunk átmenni a kisebb "szigetre". Te hogyan csináltad? Az egész bejárható területet bejártuk, levertem valami tábornokot is, de semmi változás... -
Masakari #1458 leírásodból ítélve primarchon csináltad,ha igen leírnád hogy milyen egységeket használtál milyen fegyverrel? nekem még nem sikerült megölni azt a dögöt de már nagyon idegesít(eddig 3szor mentem neki) -
lammaer #1457 No, végigtoltam a single kampányt, nagyon jó lett. Igazi jó Warhammeres sztori, változatos küldetések, pár érdekes újítás (új traitok és skillek, a chaos cuccok bevezetése), nekem tetszett.
Annyival tehették volna még jobbá, hogy több opcionális küldetés van - összesen tán 2 olyan volt, amit ki lehetettt volna hagyni (természetesen mindkettőt megcsináltam). Szóval megmaradhatott volna az a fajta küldetéscsoport, amiből a Dow2 alapjáték állt (önmagában az ugye kevés volt, de itt jól kiegészítette volna a főszálat), hadd élvezkedhessen az ember egy kicsit a turbó marineokkal, meg kipróbálhassa az új fegyvereket.
Mondjuk az utolsó főellenség az szemétség volt a készítőktől, szerintem 40 percig biztos gyapáltam :) az állandó élesztgetés meg gyógyítás miatt. 3 ütésből ölte a dreadnoughtot... -
#1456 Őszintén szólva azt nem TUDOM, hogy mi van, ha csak a CR van meg, de a DoW1ben a kiegek nem adták meg az alap fajokat multiban, CSAK az újat. Nem hinném, hogy ez változott azóta... -
wendi1106 #1455 aha akkor érdemes megvenni mind2őt XD
THX az infót -
#1454 A DoW2 elkezd egy sztorit single playerben, a Chaos Rising folytatja. Multiban az alapjátékkal a Space Marine, Eldar, Ork, Tyranid fajokat kapod, Chaos Risingban a Chaost. -
wendi1106 #1453 Hy all!
Azt szeretném kérdezni tőletek hogy érdemes-e megvenni a sima DoW2-őt is és a chaos rising-ot is vagy elég csak a chaos rising-ot ? Mivel több vagy kevesebb az egyik a másiknál ?
előre is THX a tanácsokat. -
Masakari #1452 1.nekem a kieg csak egy 1 mb-os filet töltött le
2.a kiegben nincs magyarosítás
3.csak neked szívás másnak nem:) -
DarkBlade #1451 Mekkora szívás.
A steam letöltötte a teljes játékot megint, és már nincs a magyar a választható nyelvek közt. xD -
maniac001 #1450 Köszi ez volt a gond. Remélem lesz magyar verzió vagy patck a chaos risingből is. -
DarkBlade #1449 Beléps a Steam -on belül a játékaidhoz.
Kiválasztod a Dow2 -t.
Nyomsz a nevén egy jobbost. -> tulajdonságok/properties -> Nyelv/language -> English kiválaszt, és türelmesen vár míg letölti azt az 1gigát ami kell neki. -
#1448 Beloginoltam, de nem találtam ilyen opciót. Tudnál segiteni, hogy hol kell?
köszi