WH40k - Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehhez még egy gondolat: és a haverod ezt honnan tudja, ha soha senki nem próbálta ki? Mi a bitztosíték arra, hogy _soha_ nem futunk bele olyan meccsbe, ahol ezek a faszarcúak épp az új csítjüket próbálgatják?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
mert ugye a Steamen elvileg automatikusan is frissül a játék és vele a nyelv/felirat is
"Semmivel se tud többet a játékról mint mi" ez sajnos nem igaz.
"csak nagyon nagy arca van" ebbe lehet igazad van.
nem nem szimpátia alapján érvelek hanem a saját véleményem alapján!tudod ha ugyanaz lenne a véleményem mint urmynak akkor le se írnám mert felesleges lenne ill akkor inkább lennénk robotok mint emberek.Zero személyeskedik(pedig alapjáraton teljesen normálisan írtam..sajnos ilyen világban élünk(vérpistike effektus))én csak sajnos kezdek lesüllyedni az õ szintjére ahol a rutinja miatt le fog gyõzni<#wow3>#wow3>
Leírom még egyszer: sync errort csak noobok nem láttak még. (gy.k.: noob=kezdõcske) Akik még nem játszottak vele eleget ahhoz, hogy beleszaladjanak.
Szinkronizációs hiba, valóban. Akkor egy picit használd a két füled közti részt is. Mi okozhat szinkronizációs hibát? Oké, netprobléma. Több adatcsomag kimarad, közben annyira más történik az egyik pléjernél, mint a többieknél, hogy a játék nem tudja újra szinkronizálni. Tiszta ügy, semmi gond.
Mi okozhat _ezen_kívül_ szinkrongondot? Na? Mondjuk az, hogy neki hirtelen több lesz a reqja/árama, mint amennyi a többiek szerint lehetne neki? Esetleg ez okozhat szinkronizációs problémát? Vagy egy semmibõl megjelent squad/gép? Hm?
Igen, a kis buzi elmondta, hogy hogy lehet megnézni a replayt, de én azóta egyetlen kört nyomtam csak le, és az nem volt ilyen. Emellett elõbb adta elõ a "kurvaprõ vagyok, szopjatok le" témát, minthogy szólt volna, úgyhogy a lófasz a seggébe így is kijár.
"(netre kódolt,külsõ progit használó játéknál programozó ismerõsöm szerint is max maphack lehetséges nyersanyag nem)"
És szerinted a haverod véleménye megakadályoz bárkit is abban, hogy _próbálkozzon_ vele? Elképzelhetõ, hogy tényleg nem lehet, _pont_azért_mert_sync_errort_okoz_? Aztán amikor a kis köcsögök megpróbálják, szétcseszik vele a játékot?
Egyébként meg kezd kicsit az az érzésem lenni, hogy véditek a mundér becsületét, csináljátok itt a fesztivált, bizonygatjátok, hogy "fizikailag" lehetetlen, meg hogy mi vagyunk a bénák, mert kis fasszopó csíterek vagytok. Végülis a statbuzulástól csak egyetlen lépés a segédprogram.
Esetleg meg is bukott a kis haverod vele, azért kellett új acc, nem is a statbuzulás miatt?
A statodat olyan magasról fosom le, hogy csak csattan, a sajátomat nem nézegetem, nem gondolod, hogy majd pont rád veszem a fáradtságot?
"tudod 3v3ba aztán kurvára nem számít hogy hogy tudsz microzni ha 2-en mennek rád ott aztán kurvára nem tudsz semmit csinálni"
Pont errõl beszélünk, hogy baszhatod az 1v1-es trueskilled 3v3-ban, szart sem érsz vele, semmit nem ér az 1v1-es tapasztalat 3v3ban, oda csapatmunka és taktika kell, nem kizárólag agyatlan klikkelés, meg "hevibolter azt' jóvan". Errõl tépjük a szánkat három napja, örülök hogy eljutott a csökött agyadig.
Semmivel se tud többet a játékról mint mi, csak nagyon nagy arca van, ezért osztjuk folyamatosan. Ez becsületbeli ügy, nem hagyhatjuk a nézeteinek az elburjánzását, nem szeretnék olyan világban élni ahol ekkora kretének vesznek körül mint ez.
Most az a helyzet, hogy szimpátia alapján érvelsz, é az ellenkezõjét mondod mint a pajtásod sync error témában, és meg fûszerezed pár személyeskedõ megjegyzéssel. Persze mi vagyunk a hülyék, hát persze... Érveléstechnikai súlyos hiba, leülhetsz 1-es.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Attól függ mit kell venni, hogy milyen az ellenfél népe, meg a leadere, te nagyonnoob<#hehe>#hehe>
uwu és meg lehet fordítani akármit!! sokszor nyertem már megfoghatatlannak tûnõ taktika ellen,csak játék közbe pörgetni kell az agyad hogy most mi jöhet jól,szivesen elbeszélek veled errõl mert te zero-val ellentétben értelmesnek tûnsz! persze csak ha van hozzá kedved/türelmed
Zero:értem én,csak nem értem mit pattogtok ennyit azon hogy kifagyott néha a game??nekem is volt ilyen sokszor! sõt volt olyan hogy zsinórba 3 meccs halt meg sync erroral vagy szimplán szétfagyott a game és ledobott tálcára...nagy ügy fogtuk elindítottuk újra és játszottunk tovább(semmi cheat nincs itt szimplán játék hiba(patch hiba)! sync error gyengébbek kedvéért mint te az szinkronizációs hiba,de ezt tudnod kéne!),a statisztikán meg azért pattogunk mert ti kezdtetek el személyeskedni hgy urmy milyen hülye/balfasz stb mi csak számszerûsítettük hogy most ki a balfasz,ennyi.
bocs kullancs vagyok a fejem anyámba szakadt nem tehetek róla....azért rinyálsz mert 1 idióta vagy te FILISZTER FASZ.Urmy elmondta értelmesen hogy lehet megnézni azt a repet amit nem tudtál elmenteni csak olyan hülye vagy mint 1 szabadnapos teniszlabda bazdmeg hogy a személyeskedés helyett felfogd és elgondolkozz azon hogy mit irtak neked!(netre kódolt,külsõ progit használó játéknál programozó ismerõsöm szerint is max maphack lehetséges nyersanyag nem)
1v1-et??elmondanám neked hogy 2szer annyi 3v3 meccset játszottam mint 1v1-et szóval ezt most bebuktak,még ahhoz is hülye vagy hogy játékba megnézd a statom és az alapján próbálj oltani te SHERLOCKE HOLMES!!és lehet hogy harmad annyi emberrel találkozol 1v1be csak hogy akik 1v1eznek azok sokkal jobban is játszanak,tudod 3v3ba aztán kurvára nem számít hogy hogy tudsz microzni ha 2-en mennek rád ott aztán kurvára nem tudsz semmit csinálni(itt ismét a godnolkodás hiányát hozom fel hogy felfogd hogy sokkal több ész kell az 1v1-hez mint a no skill 3v3hoz).
azt vettem észre hogy elfogyott a türelmed te abberált barom!és itt az a baj hogy uwu még értelmesebb mint te bár nem tudom hogy azért mert próbál gondolkodni is azon amit írunk vagy csak azért mert szimplán nem akkora Tuskó akibe lefullad a láncfûrész!az én felfogásommal nincs semmi baj köszönöm szépen,viszont neked el kéne gondolkozni mert hogy urmy írását nem fogod fel akivel idegbõl vitatkozol az ok,dehogy az enyémet se az már gáz(és én kurvára nem idegbõl írok még)
Ez nem vicc, statisztikailg is alátámasztható.
Még egy tévedés pro gyerek<#eplus2>#eplus2> Számolom ám a hülyeségeidet.
Ha nem játszok jól akkor most mi van? Attól még ismerem a játékot.
Ez ügyességi játék, én sajnos nem vagyok annyira ügyes mint okos<#whatever>#whatever>
Persze kis apróságokon lehet változtatni, de a játékmenetet nem érinti, elég egyformák a meccsek.
Nem kell ám félreérteni, mi se azért játszunk vele mert szar<#wink>#wink>
De nem a kó papír olló effektus miatt tetszik, hanem az elburult világ miatt, ahogy ezek a harchoz hozzáállnak. Az olyanok miatt, hogy az orkok azért szeretik az eldárok vérét, mert szépen csillog a páncéljukon<#hehe>#hehe>
A probléma csak abból fakad, hogy igazából prógyerek semmivel se tud többet a játékról mint mi, és ha felvetün kegy problémát õ a ts-ével érvel, ami nem hogy nem mérvadó, egyáltalán semmi köze a témához. Azt ugye nem gondolod, hogy ez így van rendjén?
Ráadásul többször is bebizonyította, hogy inkompetens a témában mikor a sync errorról, vagy a hero death-rõl halandzsált.
LOL háát volt pár jo vitapartnerem ilyen értelmes emberekbõl, nem mondom hogy te vagy a legjobb, legviccesebb de a 3-ba bent vagy 😊
Nem tudom hogy játszol csak azt hogy szarul lsd. TS
de irásaidból "SM nem 1v1-re van kitalálva" "primitiv játék" stb.. beszolások után te ez az idézet odabaszott nekem 😊
Milyen micro kell te barom smmel ? bebaszod zöldbe meg raksz mögé egy Heavy bolterest azt gg ts 25-re ez elég is..
De te ehhez is hülye vagy.. te "feláldozod" a herot inkább hogy megzavard az ellenséget..
OMG wtf.. ezt kirakhatom egyes helyekre ?
"Vannak szituk amikor szándékosan áldozzuk fel. Tudod ez egy csel, amit használni lehet. Zero sokat játszik apothecaryval, így tud éleszteni.
Többször is hasznos lehet, egyrészt a kommander sok sebzést el tud nyelni, másrészt, ha zászló alatt hal meg, és jókor élesztik fel pillanatok alatt meg lehet fordítan iaz állást."
Esetleg angolra fordítva ? te gondolatod ezért megkérdem nehogy lopással vádolj 😉
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Itt pont fordítva van, ha ügyesebb vagy, akármi is kitalálhat az ellenség, nem tud gyõzni.
Még a battlefield is taktikusabb nint ez. Abban is én, meg Zero csináltuk a taktikákat.
És sokszor volt rá példa, hogy a kiegyenlített küzdelmet, a mi cseleinkkel sikerült a javunkra eldönteni.
A sync errort, meg minél többet emlegeted, annál égõbb számodra, az azért nagy pofára esés volt<#hehe>#hehe> Csak szóltam, engem nem zavar, ha megint elõjön a téma.
Szerintetek mi azért rinyálunk csít miatt, mert szarul játszunk. Mikor jut el az anyátokba szakadt csökött agyatokig, hogy nem ez a baj, hanem hogy LEFAGY az kibaszott játék, meg szétesik a szinkron, és jellemzõen akkor, amikor amúgy is gyanús dolgok történnek, ÉS még a replayt sem lehet normál módon elmenteni?
Ráadásul úgy, hogy 1v1-et toltok, ahol pont harmadannyi emberrel találkoztok ugyanannyi játékidõ alatt?
Ezt ti még mindig kurvára nem fogtátok fel, a türelmem meg elfogyott. A hangnemet köszönd a kibaszott lassú felfogásotoknak, meg a homo haverodnak.
"Vannak szituk amikor szándékosan áldozzuk fel. Tudod ez egy csel, amit használni lehet. Zero sokat játszik apothecaryval, így tud éleszteni.
Többször is hasznos lehet, egyrészt a kommander sok sebzést el tud nyelni, másrészt, ha zászló alatt hal meg, és jókor élesztik fel pillanatok alatt meg lehet fordítan iaz állást."
Nha fetrengek pár percet.. pill..
Basszus micsoda okos vagy most jöttem rá, hogy erre még csak ti jöttetek rá az nem csoda.. Esetleg használhatom a trükköt én is te idiota ?
Most komolyan olyan szinten ostoba vagy hogy engem is meglep.
Oltogatjuk egymást ez jopofa meg minden de most jövök rá te tényleg hülye vagy nem csak a hecc miatt tolod 😊
Zeroka neked: 100 3v3 talán elég hogy véleményt mondjak hogy nekem nem volt ilyen.
Hol irtam hogy kevesebbet ? esetleg olyat hogy kb annyit. kicsi bogár nem haragszom te rosszul látsz azért van ez.. elnézve.
Ilyen személyeskedésre nem reagálok maradjunk a gamenél..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Zero neked 3 bekezdéssel reagálok a te 3 bekezdésedre! :
Ok figyelek te népmûvészeti cserép edény(KÖCSÖG)! Urmynak lehet hogy van 2-3 accja csakhogy minddel ugyanaz a nyert/vesztett aránya szóval semmi köze a stat buzuláshoz! az hogy neked 400 játszott meccsnél több a vesztett mint a nyert 1 fix csapattal az azt jelenti hogy valamit szarul(kurva szarul,de a fíííling miatt játszottok szóval ez most részlet kérdés)csináltok->ebbõl jön a kis ts,nekem 500 körül van a játszott 3v3,a java részét random emberekkel toltam és mégis több a nyert mint a vesztett..szóval kicsit gondolkozhatsz!!!és tudom hogy játszhatsz,a ts sokat elárul!!!(és kikérem a hangnemet,de ha gondolod válthatok én is erre azt akkor vihetnek az idegosztályra téged,ha 1 normális hangvételû írásra képes vagy ilyen idegbetegként reagálni!!)
mutasd meg hol osztottam az észt,hogy én és urmy milyen királyok vagyunk! én csak kiemeltem pár nagyon idióta megjegyzéseteket és arra reagáltam tömören!!!100/0??rajta csináld!! szerintem az életed rámegy mire megcsinálnád!!!
évek óta regelt tagok vagyunk szóval pofa lapos!!!nem mondtuk meg a tutit mert mint írtam ahhoz is fogyatékosok vagytok hogy repet tegyetek fel és megmondjuk hogy mit szartok el!! akkor tényleg jogos lenne ez amit írsz hogy mi "megmondjuk a tutit",de errõl szó sincs.Ti elkezdétek urmyt háttér tudás nélkül személyesen basztatni mert ti ilyen kis vérpistikék vagytok,és mint tudjuk a vérpistikék ha nem tudnak tárgyilag hozzá szólni a dolgokhoz akkor személyeskedni kezdenek hogy a hátrányukat csökkentsék <#taps>#taps> sajnos ez egy ilyen jelenség ami most itt is megmutatkozik:/ VISSZA MENNYÉ!!!(kicsit szállj magadba és gondolkozz de tudom ez nehezedre esik)
<#ejnye1>#ejnye1>
Nem keverés ez, még csak nem is bonyolult. Szar lehet ,hogy még ezt sem érted.
Nekünk is kb. ennyi idõbe telt, de nem csináltunk újat😄
Miért gondolod, hogy annyival másabb vagy mint mi?
Mire alapozod azt, ha ugyanannyit játszanánk, te jobb lennél?
Te nem vagy valami agyonképzett ugye? Matekot nem nagyon tanultál, ha jól sejtem.
LOL hero kill. Statbuzulás helyett inkább elõször kérdezz<#nevetes1>#nevetes1>
Vannak szituk amikor szándékosan áldozzuk fel. Tudod ez egy csel, amit használni lehet. Zero sokat játszik apothecaryval, így tud éleszteni.
Többször is hasznos lehet, egyrészt a kommander sok sebzést el tud nyelni, másrészt, ha zászló alatt hal meg, és jókor élesztik fel pillanatok alatt meg lehet fordítan iaz állást.
Azért örülök, hogy taníthattam egy ilyen nagymenõt mint te<#hamm>#hamm>
1. Mi leírtunk egy pár gyanús esetet.
2. Te közölted, hogy az kizárt dolog, mert nem tudod, mert te még soha nem láttál ilyet.
3. Aztán közlöd, hogy sokkal kevesebbet játszottál nálunk, és fõleg 1v1-et, nem is 3v3-at.
4. Aztán elkezded verni magad itt a kozmetikázott statodra, ami egyébként rajtad kívül a kutyát nem érdekli.
1+2+3ból egyértelmûen látszik mekkora egy ostoba fasz is vagy, szerinted amit nem láttál, az nem létezik, ráadásul a sokkal kevesebb játékidõddel te szerinted többet láttál a játékból mint mi.
Hát gratulálok, faszkalap, ennél sokkal nagyobb seggfejt én még asszem nem is láttam.
LEhet meglehet nézni valahol hogy mikor csináltam de aki ismer megmondja ezzel toltam mikor megvettem, 3 game után ts 11 volt 1v1-be..
De mondom nem hozzám hasonlitgassátok magatokat mert komoly csalodások érnek . Én rendelkezem egy átlagos értelemmel ami ehhez a bonyolult játékhoz kell meg megtudok nyomni 2 gombot az egéren ha látom hogy nyomni kell..
Kb ez a ts 25. Ha még esetleg néha gondolkodsz akkor már az 30.
E fölött pedig tehetség értelem kérdése..
A ts 20 körül leforditva kb : ön fogyatékos vagy nem tölötte be az 5. életévét esetleg lábbal játszik vagy monitor nélkül..
Te melyik vagy ?
Ts 20 alatt Zerokának : Sync Error nem értelmezhetõ.. 😉
Mit érsz a 34-es trueskilleddel, ha egy ekkora faszkalap idióta vagy?
Nem mintha azzal reálisan össze lehetne hasonlítani, csak kíváncsiságból.
Kicsit keveregsz mint cigánygyerek a gárdisták közt.
Nekem is az az elsõ accom amit látsz te nyomorék csak nekem elég volt 3 nap hogy inkább nyerjek mint veszítsek..
Az ujabb accokon már ilyen 80-90%-os gyõzelmi arányaim vannak..
Nézd meg 5-öd annyi teamet toltam mint te életemben , és joval felettetek vagyok. Szedett vedett összevissza csapattal..
Meg megnéztem statotok hogy jokat röhögjek 😊 van olyan hogy hero kill meg lose..
Tesokáim nektek többet halt mint amennyit öltetek.. Nem láttok ? 😊 LOL
Ha kevés a hp futni kell nem bonyolult de egy fontos tipp neketek még ez is..
AMugy látom fejlödsz jössz fel mint a talajviz már ts 19 vagy 3v3-ba is 😊
Bár ilyen okos gyerekeknek kell a folyamatos játék ha kihagynak 2 hetet már megy vissza a rettenetesen magas 21-es TS..
Nehéz észben tartani ezt a komplexitást értem én..
<#vigyor2>#vigyor2>
Ha lenne egy kis eszed, és tisztába lennél a szó jelentésével magadtól is rájöhetnél, hogy a sync error esélye 6 ember esetén pontosan 15-szöröse mint 2 ember esetén. És ez lehet az oka annak, hogy mi sûrûbben tapasztalunk ilyesmit.
Tehát ebben a témába zöldfülû vagy, nem lehet adni a véleményedre.
Egyébként azért nem játszunk olyan jól mint régen, mert mikor megvettük volt olyan hétvége aminek jelentõs részét feláldoztuk a DOW2 oltárán. Biztos hogy volt több olyan hétvége amelyiken több mint 10 órát is játszottunk. Bár még tanultuk a játékot, mégis jobban ment mint most. Mostanában jó ha van 2-3 nap egy héten amikor játszunk, és akkor is általában csak 1-et.
A multunkból következõen ismerjük a játékot. Egyébként 3-an sokkal gyorsabb a fejlõdés, mer ha valaki lát vagy tapasztal valami újat azt megosztja a többiakkel. A ts-ünk tehát azért nem magas, mert mire megtanultunk játszani, nagyjából le is álltunk vele, és nem tettünk lépéseket a látszat növelésére mint egyesek. Sajnos csak addig volt érdekes amíg kiismertük a játékot. Most, hogy jön a kieg, valszeg újra elõ fogjuk venni.
És te a pro gyerek hozzánk hasonlítgatod magad, ez az ami szánalmas. Mi sose gyúrtunk ts-re, te meg igen, mi már alig játszunk, te meg rendszeresen. Vedd már észre magad!
Csak egy gondolat zárásként (az is a te hibád, hogy ilyen gondolatokat generálsz bennem):
Mivel hiányoltad a tehetõséget a verekedésre neten keresztül, és az eredményesség szellemével vagy átitatva, gondolom nyugdíjasokkal is szoktál verekedni, hogy jobban érezd magad.
Ezután te ne osztd nekem az észt, hogy milyen kurvakirályok vagytok, mert kibaszottul súlytalan. Én is tudnék 100/0 ás win/loss-t csinálni, ha ez lenne az életcélom, meg minden kis aljas köcsögséget bevetnék, hogy szépek legyenek a számaim.
De szerintem ez a legalja, a legszánalmasan gusztustalanabb gémer hozzáállás. Aztán jöttök ide nagyarccal megmondani a tutit, mer' nektek nagyobb a számotok. Na takarodjatok a gecibe, jó?
Sync error nekem nem volt fagyás talán 5x de sync errort Dark Crusadéba láttam utoljára.
Szerintem drága szar a géped kérd meg anyut vegyen jobbat, tulterheli ez a primitiv játék..
De neked van 500 játszott gamed ami mind szinte 3v3 ami joval hosszabb mint 1v1 , nekem meg lehet vagy 1000 gamem max, fõként 1v1 és akkor a te publicod nem számoltuk..
Napi 2-3 game 1v1 be kb fél 1 ora szorozd ki mérnök ur kb te többet toltál idõben mint én.
Haha nem bonyolult rTS ?? LOL olyan hülye vagy hozzá mint a fasz nálam szarabb mikroja az 52-es kezemmel meg a 120 kilommal csak félkaruaknak van..
Nézd masakari türelmesen összefoglalta nektek a kérdéseit neki még van türelme hozzátok.. Arra válaszolj nem kell személyeskedni maradjunk a topicnál. DOW 2
Miért vagytok ilyen szarok ?? olyan kb 200-300 ora game után ?
Neked nem lehet ujat mondani ? Haha, komolyan tegnap 2 orát röhögtünk rajtatok kihivni sem én akartalak amugy 😊 én tudtam nem állsz ki ahhoz te nem vagy férfi.
Látod a srác itt full random társakkal ts 23 mint te és 3-al jobb mint a tehetséges Zeroka, azt szinte csak noobokat kap nincsenek társai.. ami nem mind1.
Nézd nem tudom máshogy mondani fogyatékos vagy ehhez a játékhoz ez tisztán lejön írásaidból. Hozhatnék neked csomo jo playert akik kirögöhnének de legtöbb szót sem vesztegetne rád.
1 bejárt ut van ? LOL olyanokat irsz komolyan magad sem hiszed.. végtelen ut van de ezt neked elmagyarázni lehetetlen..
Te mondtad korábban, hogy mindennap játszol.
Mondjuk nem vagyok meglepve azon, hogy egy ilyen ember mint te hazudik.
Nyilván hazudott, csak hogy ellenkezzen. Azért tegye már fel a kezét akinek még nem volt olyan!
Viszont eléggé ismerjük a játékot, semmi újat nem tanultam az elsõ 1-2 hónap után.
Ez is csak egy rts, nem is bonyolult. Ebbõl kifolyólag a játékmenet nem túl változatos. Már rég megvannak a bevett módszerek. Mindennek megvan az ellenszere.
Az egész játék kõ papír olló jellegû a csapat összeállításától a csapatmozgásig.
Más játékokkal összevetve a játékmenet borzasztó egyhangú.
Ha nem azt csinálod amit kell meghalsz, nincs több út, nincs választás. Ha ez van, akkor azt kell csinálni kapcsolatok vannak, nem kell dönteni, csak tudni kell mi a teendõ. Innentõl kezdev csak a mikrón múlik minden. Nyilván aki sokat játszik rutinosabb, ügyesebb. Ilyen játékot én sosem fogok magas szinten játszani, mert egyszerûen gagyi. Csak a fíling miatt szoktuk elõvenni. Versenyszinten maradok az olyan játéknál ahol az esetlegesen ügyes ellenfelet egy jó taktikai húzással is meg lehet szívatni, és nem a mikrón dõl el a játék.
Persze tolhatunk ha masa is jön akkor mehet egy pár 3v3 bár rég toltam teamet de kicsit nem árt szocializálodom 😊
urmyhun néven vok vegyél fel meg irj egy idõpontot nekem olyan 6-8 közt jo este.
Dél után valakinek van kedve kicsit gamelni?..
Ha belegondolsz épp játékot kezdõ ember(ek) nincsenek mindig 500-an ahhoz több 10.000 player kellene mindig.
Ha több csapat is vár akkor a nektek megfelelõt dobja ha nem akkor ami jön.
De ugy tudom 10 ts-nél nagyobb különbség nem lehet (átlagban) kivétel az elsõ pár game ahol felméri mit tudsz minél gyorsabban.
Érted ez nem véletlen az már más dolog hogy elég hülye vagyok hogy barmokkal leálljak vitázni.
Masakari ért a játékhoz nem véletlen ts 30+ õ is ,ott kezdõdik aki átlátja a gamet. Pronak sosem gondoltam magam irtam is az ts 36+..
Fun player vagyok aki nem azért játszik hogy megnézze a modelleket hanem keresi a kihívást is a játékban, ha pro akarnék lenni tolnám napi 3-4 orát,megtehetném de annyira már nem érdekel.
Viszont kb. annyit toltam mint õk mivel soha nem publicozom amit nem számol õk meg igen és ebbõl tisztán lejön hogy idioták hozzá (mivel ua. idõ alatt 5x jobb player lettem) valamint a hozzászólások "tartalmábol".
De izlés dolga én amit csinálok abban jo akarok lenni azaz mindig jobb, legyen az sport játék munka stb.. Nekem igy öröm ha van benne kihívás.
de ha megnézed zero #1150 és uwu #1151(most az oldal legalján van) kommentjét láthatod hogy õk kezdték el az észosztást és nem urmy!!!(és itt utalnék a vérpistikés megjegyzésemre a #1223 kommentemben),én is utálom ha valaki osztja az észt és nincs igaza csak itt ez a személy most pont nem urmy hanem a másik 2 delikvens!<#crazya>#crazya> a kihívós dolgot meg nem kommentálnám
-tRs-Landor
mellesleg ez a gyere ki a hóra mentalitás is tünet, és szvsz cigánysorra való, vagy kocsmába esetleg.