WH40k - Dawn of War 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL
Ja persze. Azt tudnám hozzáfûzni, hogy fut a gyáva.
Még a flémeléshez is hülye vagy.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

uwu te nagyon hülye Itt nagyon nem születési helyrõl van szó(figyelsz te is Zero cukor(ka)?),akkor az lenne írva nem az hogy város😊 na mind1..de ehhez is hülyék vagyok nem csak a játékhoz...<#wow3><#hehe>
MEguntalak már nem szórakoztatsz félredoblak mint a használt papirzsebkendõt.. <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

A Sas nem vadászik legyekre.. Megprobálta nem izlett és kiköpte.

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Csak szólok, a magyar nyelvben a jelzõként alkalmazott helységnév általában születési helyet jelent. Ennek az álla hátterébe, hogy az ember személyisége gyerekkorában alakul ki, és a környezetnek is jelentõs hatása van rá. Sztereotípiák vonzatára való utalásként, meg fõleg ez áll a háttérben.
Olyan mintha én azt mondanám rád, hogy az írásod alapján biztos vagyok benne, hogy tirpákföldrõl származol. Az is sztereotípia, hogy a tirpák bunkót jelent, pedig csak annak a vonzata, hogy a tirpákok mezõgazdasági területen élnek, tehát parasztok, amit a bunkó helyett is szoktak használni, mivel a földmûveléshez nem kell egy embernek mûveltnek lennie.
Pont úgy ahogy egy ilyen kretén szellemi nyomorult is eredményesen növelheti a számait, ebben a játékban, ha akarja. Akárcsak a parasztok a földeken.
Pont olyan alkalmatlan vagy másban való bizonyításra, mint paraszt az agymûtétre. Szerencsére megtaláltad, ez való neked.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Nem, csak teszt volt, mikor szorulsz rá, hogy ezen kezdjél pörögni. BEJÖTT
Pirossal alá van húzva, ha elütés van benne. Azok tényleges elütések, de szándékosan nem javítottam ki.
Egyébként semmit sem értesz a pszichológiához, ennek semmi köze az idegállapothoz.
Viszont a magadfajtáknál ez a jelenség teljesen általános. Aki ennyire veri magát a számaira annál ezt vonja maga után, ha valami nem jön össze.

Mindemellett, nem is vágod annyira a játékot, ha ennyire nem vágod mi az elõnye.
Ész és értelem nélküli utánzás, a jelek szerint még azt se érted miért úgy kell játszani ahogy szoktál.
Gondolom megnéztél pár gameplay-t, láttad mit kell tiraniddal csinálni, és arra vagy büszke, hogy sikerült elsajátítani ezt a roppant bonyolult játékstílust.
Hát a pro játék az nem ez a szint 😄

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Zero te teee teeee.. nem találok rád szavakat..
Hol irta hogy Pesti születésû köcsög ?
Nha kérlek szólj hozzá te is a játékhoz ..
Valami tippet mert rámfér a jókedv 😊
Smmel toljátok mind a 3-an gondolom ? Azt tudtátok hogy az a nyomorékoknak van kitalálva ? Sok hp nagy tûzerõ lassu mozgás stb..
De örülök hogy van önkritikátok bár 1v1-be kell hozzá egy 80-as iq szóval ott nem javaslom.. de 3v3-ba ott együtt 3 sm az ilyen kis entellektüel "rafináltan" gondolkodó "hõs feláldozó" "nagy ütést kifigyelõ" látens zseniknek valo..

Uwu uwu egyre többször elütöd a billentyûket.. Nem zavar engem ne értsd félre én is elszoktam de rád nem volt jellemzõ..
Idegileg kezdesz instabil állapotba kerülni, ha igy megy felborul megszokott hormonháztartásod és még egy nõt is megkívánsz 😊
Ez lenne csak undorító..
Amugy Tyraniddal tolom ebbe beletrafáltál 😊 bár hogy simán lelehet sm-et cappelni 1v1-be azt felirtam "bölcsességeid" közé..
Olyan hülye vagy uwu de tényleg annyira, anyád szeret ?
Scout 210 req nida "farmállat" LOL 270 req te igen nyomorék bár ezek 3 jegyû számok értem én hogy nehéz velük érdemben számolnod de hogy jött ki neked hogy lecappeli nida sm elõl a mapot ?
Ird már le.. iszom szavaid..

Nem férhetsz hozzá semmilyen adatlaphoz, ahol a születési helyem szerepel okoska<#nezze>

dronkZero
Mondjuk az is igaz, hogy ha anyunál laktok, akkor tényleg nehéz lehet elképzelni, hogy valaki elköltözik otthonról...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Ja, mer' SG-n születési helyet kell megadni, mi? Idióta.

jóvan még ehhez is hülye vagy!gratulálok!<#taps>gondolkozz még 1 kicsit rajta azt ha nem megy szólj!<#gonosz1>
Milyen adatlap, mi a fals te szerencsétlen?

éljen a fals adatlapod!😊

magh support van! 1-2 havonta jöttek a patchek! most a kieget csinálják azért nem foglalkoztak vele mert az új frissítéseket a kiegbe teszik bele,alapból olyan dolgok lesznek benne amit a dow2-be igértek pl a jármûroncsok megmaradnak! meg ilyenek
Magh
Tedd hozzá, hogy saját szintjükön mennyit klikkelnek. Mert egy A szintû játékos nála kettõvel gyengébbet elver 80 APM-el is, átlag jó játékosból meg 3-at egyszerre. De DoWII-t sem akarom védeni a szánalmas exploit/abusevadász onetrickpony top 100-ával és elcseszett fajaival, support sem nagyon van, most a kieg az eddigi minimális egyensúlyt is elsöpri majd, szóval ebbõl sem lesz soha valamirevaló kompetitív RTT.

Nem talkált, nem vagyok pesti.
Gyakorolni kéne a flémelést, egyre vérdzegényebbeket írsz. Ez eddig nagyon gyenge.

Még az írott szöveget se érted te nagyonhülye<#nezze>
Sose mondtam, hogy egyféle képen lehet játszani, csak azt, hogy minden taktikának van ellenszere, amit pár játék alatt be lehet tanulni, még egy kisgyereknek is megy, annyira primnitív. Csinálni kell aztán annyi.
Most vagy annyira hülye vagy, hogy tényleg nem érted, vagy teszed a hülyét, de annak semmi értelme, mert megkapod, hogy hülye vagy.
Nem értelek. mire jó ez? Ennyi a flémtudomány? Ez nagyon gyenge kisköcsög.

Júj se nagyon buta vagy.
Te tartod magad pro-nak? LOL
És 1v1-be ki szedi fel a hõst te szerencsétlen?

Tényleg annyira büszke vagy rá, hogy sm-et 1v1-be tiraniddal le tudtál gyõzni? Gondolom azzal tolod. Mert a példaképeid a többi statbuzi kismajom mind ezt csinálja. Sok ész kell hozzá tényleg, a sok kis szarral, kurva bonyolult befoglalni a pályát sm ellen.
Én rühellem azokat az állatokat, vagy növényeket vagy mik azok, gusztustalan népség. 3v3-ba csak zsákmányállatnak hívjuk õket. Ott kicsit más a helyzet, hiába vannak sokan, csak arra jók, hogy jót lehet rajtuk farmolni.

Elöbb toltam egy uj taktikot smke ellen . Ts 30-as volt tudod olyan uwu ami te sosem leszel ..
5 perc volt nekem, ennyit nyögött be "Faggot" és kilépett 😊
Még hogy egy kitaposott ut van , haha , ezek a bölcsességek imádom õket..
Ugy tolnék veled egy 1v1-et egy ilyen krativ ember ellen ts 9-rõl tuti nagy élmény lenne..
Ahogy beáldoznád 1v1-be a hõsöd <#hehe><#hehe> meg ahogy .. hmm hogy is mondtad "egy rafinált csellel" megtévesztenél..
Nem tolunk biztos sokat tanulnék.. A mai tippel meg adós vagy még..

Féltékeny vagy mi ? Félsz elveszem tõled a mestered uwukát..
Nyugi csak le akartam hugyozni a képét semmi extra 😉

dronkZero
Nagyon el vagy tévedve. Ez nem meleg társkeresõ. Aberrációiddal keress egy tematikus fórumot, kérlek!

Hát még miben vagy ? Mesélj epedve hallgatunk ..
Esetleg egy képet láthatok rolad ?

Szeretnék.. Kérek egy tippet..
Komolyan. Ez a sima flame annyira nem szorakoztat (primitiv vagy hozzám) de mikor game-hez benyomol egy bölcsességet ott orákig röhögök.
"Hõst feláldozzuk", "nagy ütés" , "1v1 nem sm-re van kitalálva" , "minél rosszabb valaki annál nagyobb a TS".. ilyesmiket irtál eddig majd összegyûjtsük a végén..
Nha mai tipped ?

bagoly mondja!<#taps>
tudod ilyen Pesti paraszttól mint te nem is várok mást értelmi színvonalban mint amit itt produkálsz!a pesti gének már csak ilyenek!<#nezze>
Nem, nem ilyesmire kell gondolni.
Nem is értem, hogy jut eszedbe ilyesmi. Felénk ez nem számít különleges képességnek.
Nálatok már ez is kunszt? Nem gondoltam volna, hogy ennyire az aljanépbõl valók vagytok.
Összeszorul a szívem, mikor a szellemi nyomorúság ilyen szintjeit szemlélem. De ne reménykedj semmiben, nem foglak megszánni mert emellet gyomorforgatóan gusztustalan kis köcsög vagy.

profi fedett pályás távolba nézõ vagy?<#ravasz1> szólj mikor lesz verseny! megyek megnézem hogy kapsz ki ott is!<#taps>
Neked tényleg megerõltetõ ezzel játszani?<#hehe>
Azért ez gáz, ez a játék van annyira primitív, hogy egy gyerek is átlássa. Röhelyes vagy ám.

Kezdesz unni?
Nocsak? Itt inkáb arról van szó, hogy még a flémhez is hülye vag<#nezze>
Szeretnél ma is tanulni valamit tõlem? Az én tudásommal tovább növelhetnéd a számaidat kis csterpalánta.

Én nem csak játékokban vagyok jó, mint egyesek<#nyes>

Uwu drága. Ma nem igen irtam neked mert kezdelek unni helyetted inkább toltam a gamet. Elvertem egy ts 38-ast mirrorba. Neked sok gõzöd nem lehet ez mit jelent igy replayt sem linkelek mert hülye lennél hozzá meg tudjuk téged nem is érdekel neked compstomp a szinted 😉
De ha megnéznéd bár neked nem tünne fel mert butácska vagy, kb. az ellenfél 1/4 egysége legyártodott mire én elkezdtem gyártani az én elsõ egységemet és kiadtam a két alap osztagnak az utasításokat.
Azaz lefordítva hogy te is megértsd baszott sokkal lassabb voltam mint ez az erõsen pro (világ egyik legjobb playere) volt.
Mirror miatt ugye balanc kérdés nem igen játszik..
Nha ezt szorozd ki uwu.. Szerencsém volt mi ? <#wow1>
Egy olyan player ellen aki 160 gamebõl 140-et megnyert 170 hõst ölt meg mig neki 30x halt meg 😉 iszonyat microval rendelkezik..
Stratégia uwuka, taktika, gyors reagálás, intelligencia, helyzet átlátás, tervezés stb.. mindez pillanatok alatt ez a Dow 2..
Ehhez vagy te hülye.

kit érdekel hogy te más játékba is tudsz balfaszoskodni?itt dow2-rõl van szó,ami 1 (szerinted) primitív rts amiben szar vagy!

ha sc-zni akarsz meg klikkelõ bajnokságot játszani menj oda😊 csak nehogy megkérdezd ott is hogy mitõl sebzõdik olyan nagyot az egység!!<#taps>
Hogy hogy miért? Te teljesen hülye vagy? Nem érted az írott szöveget?
Többször is leírtam, olvass vissza!

És mi is olyan bonyolult ebebn? Ja, hogy ez már neked bonyesz? Ó bocsánat, elszoktam tõle, hogy az ilyen mûveletlen népekkel kommunikáljak mint ti<#hawaii> Munkásodztály rulez!

Nem, a csít egyszerûen csalást jelent butuskám, nincs külön definíciója<#nezze>

Hát ja kampányostam, szerintem jó a kampány is. Egyébként én minden játékot max nehézségen játszok. Az elképzeléseid igencsak eltérõek a valóságtól.

Hát én azért tudok felmutatni ezt azt, és nem csak egy bugyuta játékban.

Rts-ekhez nem kell ész, ha nem tûnt volna fel, meg kell tanulni a játékot, amit egyébként gyerekek is tudnak játszani, a többi csak rutin kérdése. Nézd csak meg az igazán pro starcraftosokat! Mennyit is klikkelnek másodpercenként?

Ha primitiv miért vagy benne ilyen primitiv szinten..
Magadnak mondasz ellent te gyogyos.
Bár szubjektiv a játék összetettsége de hogy te hülye vagy ehhez is ez egészen bizonyos. <#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>
Rakok neked ilyen jeleket mert tudom örülnek neki a gyerekek meg az ilyen visszamaradott szöröspöcsü felnöttek is.

Te idiota makimajom te anyaszomoríto.. Tudod mi a chít ? Olyan modosítás a játékban amit a készítõ nem engedélyezett mert aránytalan elõnyhöz juttatna.. Nha most én annyi kibaszott accot csinálok amennyit akarok mert megvettem és korlátlan számut lehet készíteni hozzá..
De te ehhez is hülye vagy..
Amugy ha ujat inditok egybõl ts 30+ os playerekt kapok nem ilyen hozzád hasonlo nubokat pont ennek a kiszûrésére..
Szóval ezt a kettõt csak a te homályos képeket kreáló agyad mossa össze..
Felnéztem láttam toltad a kampányt nha az valo neked easyn tologatni 1 FC-t. Esetleg még Last Standba tudlak elképzelni bár itt erõsen túlbecsültelek akkor, de legyen egy jo napod.
<#vigyor2>

tehát te is csalsz mert regeltél 1 accot a játékba<#nemtudom>CSÍTER!!!<#boxer>

lehet hogy primitív rts de te még ahhoz is hülye vagy hogy ebbe jó legyél!<#banplz><#taps>
Hát ja, aki tényleg szereti a játékot, és van benne versenyszellem, az nem fog csítelni.
De belõled aki már gyakorlatilag csalt, hogy a statját torzítsa mikor újra regelt, ezt nem nézem ki. Egyáltalán nem lennék meglepve, ha mondjuk fél év múlva banolnák a regedet csít miatt.

Látom az is zavar, hogy sokkal intelligensebb vagyok mint te.
De ne búdulj, létezik egy játéka mibe talán jobb vagy, mondjuk egyre kevésbé vagyok ebben biztos miután tegnap 2 új dolgot is tanítottam neked<#hehe>

LOL
Még a flémeléshez is hülye vagy. Amíg magadnak is ellentmondasz, nem túl hatásosak a benyögéseid.
De hát mit is várhat az ember egy olyantól akinek élete legnagyobb teljesítménye, hogy egy primitív rts-el játszik<#hehe>

"Aki veszi a fáradtságot, és elolvassa a flémet, annak úgy is egyértelmû mi a helyzet."

szebben nem is mondhattad volna.Te hülye vagy a gondolkodáshoz,Zero meg ahogy urmy irta "ideggyenge" ez tisztán lejön mindenkinek aki olvassa a félmeket!

és én is kérdezek tõled valamit
Te uwu rájöttél -e mitõl üt nagyot az elején a commander ? tudod amikor fél hp lemegy ?<#banplz><#taps>
Nekem nincs szükségem rá hogy ilyen dolgokon mint a chít agyaljak..
Ennek több oka is van..
Nem vagy retardált igy simán nyerek a sok hozzátok hasonlo fogyatékos ellen különösebb micro , gondolkodás nélkül igy nekem nincs rá szükségem..
De a játéknak ez a része (noobbash) nem igen szorakoztat.
Mivel csak idiota barmok nyulnak chíthez értelmes komoly playerek nem, igy ha egy hozzátok hasonló chítel azt még azzal együtt is orrba szájba verem némi microval és gondolkodással.
Nha szóval engem ez a probléma ha létezik is akkor sem érint.
Ez a kis nyomik gondja a homokozoban, olyasmi mint hogy pisté vagy jozsikáé legyen a rózsaszin lapátocska..
Te uwu rájöttél -e mitõl ut nagyot az elején a commander ? tudod amikor fél hp lemegy ?
AMugy ha fele annyira tudnál játszani mint Masakari akkor szarás közben is ide irogatnál hogy mekkora pro vagy de mivel te egy döglött legyet sem tudnál lecsapni egy péklapáttal (micro) és levágtad 2 ujjad mert zavartak mivel csak 3-ig tudsz számolni (értelem) igy kinodban a chítrõl irkálsz meg a "nagy ütésrõl"..

Aki veszi a fáradtsáhgot, és elolvassa a flémet, annk úgy is egyértelmû mi a helyzet.
Jól beégetted magad ismét. Tudod, flémelni is tudni ekll. Az önellentmondás, és a logika teljes hiánya szánalmas látványt generál, még ha flémelsz akkor is.

1 ha te mondod
2 #1151 ezt uwu irta,itt kezdõdött el a személyeskedés de mind1,tudom nehéz beismerni<#nyes>
3.map hack lehet ilyen segédprogram pl te retardált..ahhoz is hülye vagy hogy gondolkozz...:/ hogy sikerült leérettségizned???görögök lebasztak volna a taigetosz-ról:/ (remélem tudod mi volt az,vagy ezt se tudod?:/)

na a mai napra én kiszórakoztam magam a hülye fajtádon,annyira komolyan vettél mindent hogy az már szánalom,tiszta jó az ilyenekkel vitatkozni mint te akik ész nélkül írnak és nem gondolkoznak..na jóéjt,az ablakot nyisd ki nehogy túl meleg legyen reggelre a szobában!!!

dronkZero
"hát ha neked 1 teljesen semleges hangvételû komment"

Ha szerinted az semleges hangvételû komment volt, amire bepöccentem, akkor a megállapításom helytálló volt, egy bunkó paraszt vagy. Anyáddal biztos ilyen hangnemben szoktál beszélgetni, én nem tûröm. (#1217)

"normális válasz,hm lássuk #1128,#1133,#1130 itt van pl kapásból 3!"

És arra normális hangnemben is kaptátok a választ. Amíg el nem kezdtetek recskázni a trúszkillre, meg köcsögölni. Úgyhogy nyasgem, nemtom mit akarsz bizonygatni, ti voltatok(vagytok) õsbunkók. Minden más csak reakció.

",nos az hogy fut segéd program az nem jelenti azt hogy módosítani is tudja a játék aktuális folyását!logika nulla!"

Akkor mire jó, Einsteinkém? Ha semmit nem tudsz vele csinálni, akkor miért csít? Ennyire nem lehetsz hülye, bazdmeg! Ez neked logika? Te annyira sötét vagy, mint a föld!
Emellett már megbeszéltük hogy azért nem lehet, mert sync errort okozna. Gondolom ez már kiment a csöppnyi agyadból. Ja, mondjuk amilyen hadilábon állsz a logikával, nemigen remélem, hogy egy azért...mert kapcsolatot fel fogsz fogni.

" a dow2-höz a játékon kívül a windows live-ot és a steam-et is ki kell cselezni.logika ismét nulla!"

Sem a Steam, sem a Live nem anticheat program. A Valve-ét VAC-nak hívják, és tudtommal nem használja a DoW. Microsoftnak meg nincs ilyenje.
Nem mintha egyébként ezeket a szar anticheat programokat nem lehetne megkerülni. Úgyhogy az sem számítana, ha lenne benne.
Szal még egyszer, okoska, hadd összegezzem, meg kell kerülni két olyan programot, ami nem figyeli a cheatet? Az nagy meló, tényleg!

Brilliánsak az érveid, remek a gondolatmeneted, engedd meg, hogy gratuláljak!

Csak egy kis segédprogram, ne mcsít<#nezze>

dronkZero
Te még mindig itt tartasz, te szerencsétlen?

De kicsit más téme: miért tereled el a témát minden egyes alakalommal, amikor épp a csítre kerül szó, hm?

Az elején össze-vissza hüyeségeket beszélsz, önagadnak ellentmondva, lehetetlennek nevezed, kötözködsz, lehülyézel, aztán elkezded verni magad a kutyát nem érdeklõ trueskilledre, aztán vad személyeskedésbe kezdesz...
Most, hogy megint a csítrõl kezdtünk beszélgetni, megint a trueskilleddel jössz...

Miért félsz ennyire a témától? Hm?

Tegyem hozzá, hogy te csak "segédprogram"-nak nevezel egy dolgot, amit mindenki más "csít"-nek?

Miért is kellett új gémerprofilt csinálnod?

Zeroka neked irok elösször. Te ideggyenge vagy ez tisztán látszik igy gondolkodtam irja-e neked hátha felvágod az ereid, de vállalom a kokckázatot.
Édes ganajturobogaracskám tudod TS egy összetett dolog megmutatja hogy mekkora barom vagy , tehát csodálatos dolog, ha belegondolsz egy játékbol kiderül hogy retardált vagy, azért ez nem semmi 😊
Tudom szar érzés most hogy ezzel igy szembesültél és csapkodsz mint gyõzike a medencében de sajnos a számok makacs dolgok.
Megmérettettél és kevésnek bizonyultál.
Vannak ilyen idõseknek fejlesztett wii-s játékok ott kéne probálkozni a sok alzheimer kórós remegõ kezû néni és bácsi közt ha sikerekre vágysz 😉
Uwuka tisztán látszik hogy te vagy a csapat esze 😊 gondolom kemény munka volt 2 nálad is retardáltabbat magad köré gyûjteni akik mesterként tisztelnek. De tény sikerült és a sikert becsülni kell.
Te már magasabb szinten vagy ezt TS is mutatja, amugy micsoda találmány ez ha belegondoltok..
Te már képes vagy gondolatokat képezni egy 3-4 éves gyerek szintjén.
Sajnos ezeknek még kevés valóságtartalma van és makacs természettel ragaszkodsz hozzájuk.

Most hogy ezt igy tisztáztuk lenne pár kérdésem ..
1. Ha ilyen retardált lennék mint ti (lsd TS) nem azon agyalnék ki chítel hanem azon hogy hogyan lehetnék átlagos , ti miért nem ezt teszitek ?
2. Zero szed-e nyugtatot kell-e neki recept ?
3. Rájöttél- e uwu hogy miért üt a játék elején nagyot a hero néha ?
4. Zero anyád hogy van ? Ahogy hagytam ? 😉
5. Ez a homo dolog megint igen elöjött igyekeztem kerülni a témát de Zerot igen bilizgálja, ez miért van ?
Azt tudjuk hogy meleg vagy ez oké is, de nincs most barátod és szorongsz ? Uwu a 3. barátotokkal jár ? Tetszem neked ?

LOL mennyit irtatok. Nha elhuzodott az edzés hozok valami kaját aztán írok egy hosszabb hangvételû posztot én is 😊

top 10 ezaz!!! cél teljesítve!
"Egy perc után úgy is ebbe megy át az egész: "-Anyád! - A tiéd!" "
ide nem jutott el,de Zero nagyon szerette volna csak ebben én nem vagyok partner õfelsége nagy bánatára!<#ejnye1>
LOL fórumokon vitázni vmirõl az teljesen lehetetlen. Egy perc után úgy is ebbe megy át az egész: "-Anyád! - A tiéd!"
Annyiba jók voltatok, hogy betettétek top 10-be a tápigot 😛