2367
-
DarkBlade #1447 Ha steam -ról van az alapjáték és magyar felirattal tolod, akkor csak annyi a dolgod hogy a steam -ben a játék tulajdonságainál a nyelvet átállítod magyarról angolra.
Amúgy attól lett hogy az ingyenes dlc -ből nincs magyar verzió, ezért azt már nem tölti le, de azért a játék keresi a fájlokat.
Ha angolra rakod a nyelvet úgy menni fog. -
maniac001 #1446 Az alap DoW2 indításakor egy ilyen hibadialóg jön amit lehet reportolni. nem értem mitől lett. Az újratelepítés sem segített. valaki találkozott már ilyennel? -
lammaer #1445 Csinálj live-ban egy offline profilt. -
#1444 Sziasztok.
Hogy lehet elinditani a Chaos Rising-et? Állandóan beakar loginolni a live-ra, de nem találok sehol offline lehetőséget.
köszi
-
#1443 jah, rájöttem -.- donate... -
#1442 a kiegben lévő expendable itemeket hogy lehet felhasználni ? -
KingPunisher #1441 Hát ez igy igen butaság. Gondolom te is az a player vagy aki honapokig évekig tolta CoH-t majd ránézett erre is pár nap erejéig..
Igy van megy a fogocska de nyomok neked egy idézetet hogy tanulj valamit a harc valodi természetéből..
"csatában erőt érvényesíteni két modszerrel lehet : manőverezéssel és közvetlen harccal , de a manőverezés és a közvetlen harc változata annyi féle lehet hogy ne győzzük kimeríteni.."
Cohba mi van? bekurod házba a mg-t mögé rakod a AT gunt kis homok zsákokat építesz kihozol egy armored cart m8-at és iszonyat szinten microzol mint a mérgezett egér..
Itt nincs ilyen itt kevés osztag van és nem az dönt ki menynit tud kattintani hanem hogy ki használja a harc törvényét jobban..
Az meg hogy visszavonulsz és nincs veszteség elárulta nekem hogy nem értesz a játékhoz.. visszavonulás adott esetben olyan hátrányt okoz amit nem lehet megforditani..
CoH pályáin főleg több vs többe sokszor artyharc megy semmi skill semmi taktika odabsassza löveget azt ha pont ott vagy elment az osztag..
Mivel nem látod honnan lő és épp hova igy ergo szerencse dönt.. Ebbe hol a stratégia ?
Idiota játék az.. meg armored car előre hátra megy tolat beköp pár lövést meg m8 kering a tank körül azt szarrá lövi mert nem tud ráfordulni az ágyu..
Hát ez hol taktikus ?? rakat szar az nem játék.. Az dönt ki tudja m8-at jobban megforgatni a tigris körül..
Dow2 mérföldekkel taktikusabb játék.. Mert
"Tömegeket harcba vezetni ugyan az mint keveseket harcba vetni a lényeg a formában és az elnevezésben van"
és érted mivel nekünk nincsenek hadvezéreink csak 2 kéz a billyentyű meg az egér igy minél több egységet kell microzni annál kevesebb idő van taktikázni.. tehát kb a dow2 osztagszám az ideális ..
-
#1440 Nekem azért volt szürke mert nem volt befejezve a sotori. -
#1439 Az a helyzet, hogy a CoH-ban sikerült úgy belőni az értékeket, hogy egy kellően élvezhető statikus-dinamikus egyensúly álljon be, DoWII-ben meg ez nem működik, itt az egész meccs alatt megy a fogócska és gyakorlatilag nincs egy rendes csata mert a legkisebb hátrány esetén megy a retreat. Okai többek között a rohadt gyors cap és countdown, a nem létező statikus védelem (Dev squad és társai max support), maga a közelharc, ami miatt előjön a DoWI-ben is idegesítő táncitánci (bár itt jobban van megoldva) és a meglehetősen érdekes sebzésrendszer.
CSM nekem a repek alapján nem jön be, amellett, hogy OP, nem elég egyedi. Viszont szimpatikus az ára és az ingyen megkapott egységek, akit érdekel a SP, ennyit megér. Továbbra is úgy vagyok vele, hogy majd a következő kiegre lesz ebből egy jó kis játék. Konkurencia nemigen akad. -
lammaer #1438 Elég nehéz nem észrevenni - csak hát az nekem ki van szűrkítve :( -
#1437 Van 1 import opció a játékon belül. -
lammaer #1436 Skacok, sikerült valakinek a sima DOWII-ből áthozni az embereket meg a cuccokat?
A MyGames/ DawnOFWar / SavedGames könyvtárban ott van az eredeit kampány .sav fájlja (2009. februári dátummal) de sehogy sem tudom rávenni a játékot hogy azzal folytassa. -
hegege #1435 Nu a 975 e hp-s fönonsztánál untam meg ,mert aránytalanul erös a srác ...Davian Thule 1200 ,max sebzésü unitom terminator armorba 2800 de anak a hpja csak 600 igy nem lehet gyözni ellene... -
KingPunisher #1434 noisy elmo elég jol tolja velük már, van fent sok replaye..
Ő elég ügyes player nem pro de jo érzéke van az imbához :)
És chaos eléggé OP csak csöppet gondolkodni kell.
De konkrét taktika nincs maptol ellenfél fajátol hősétől ellenfél reakcioitól függ..
Most mit vársz mit mondjunk ?
3 cultist kezdetnek jo döntés szarrá cappelik a mapot és igen olcso meg nem is gyenge.. De onnantol neked kell tudni.. -
Masakari #1433 BLOOD FOR THE BLOOD GOD!! szerintem ez elég jó.
kb senkinek nincs még meg a kieg,hogy mondjunk?-.- nézz repeket szerintem tuti van már fent a neten pár,jobbat most én se tudok:/ -
#1432 Valaki mondjon már nekem 1 jó chaos taktikát.. -
Masakari #1431 urmy monolith ide kicsit imba lenne
hege senkinek nincs még meg a kieg!!!!!!!!! mi dobozra megyünk nem cd kulcsra(ala steam,igényesek vagyunk) -
hegege #1430 Nekem má 26-os a force Commander és szépen lehetett importáln a 20-as szintü karikat , nu megyek tolom tovább :) -
hegege #1429 Expendable itemeket hogy lehet használni (nu és terminator armort ki tudja repairelni?) -
KingPunisher #1428 Hát szerintem necron simán belefér most chaosnak van 9 unitja annyit necronhoz is simán csinálnak..
Scarab necron warrior wraith immortal tombspider destroyer 2 féle, 2 deceiver, meg valami scarab swarm is volt meg ugye monolit..
Simán sok is ez még kiegre is jutna..
Azzal meg egyetértek hogy sok kieg sok kess már most lehet szavazni hivatalos oldalon hogy köv. kiegbe chaoshoz milyen uj egységek legyenek..
De most is van 5 ami nem kevés Sc2-be lesz 3 nép és szerintem minden téren kutya fasza a dow2-höz képest..
és igen CoH playerek lenézik dow2-t agyhalottak játékának tartják ami nem ér fel a CoH-hoz ki is bannoltak maguk közül -
#1427 Ja, seregegyensúlyra gondoltam, nem játékbalanszra, pont abban az értelemben, ahogy te is írod.
Nemtom, hogy a GW mennyire pofázik bele a játéktechnikai dolgokba, szerintem csak dizájnba van beleszólásuk. Mindenféle új funkciókat pakolnak bele a peccsekkel, meg változtatják a sebzést, meg ilyesmi, ez ugyanaz a kategória sztem.
Szal a lényeg, hogy szerintem ha abba nem pofáznak bele, hogy mennyit sebezzen konkrétan a bolter, akkor abba sem fognak, hogy mekkora armor van a tomb spideren.
De egyébként meg úgysem fogjuk innen kitalálni, hogy mi lesz. Sztem lesz még sok új faj sok kieggel, mert az sok kess. Azt' ennyi. -
Masakari #1426 nem a ballanszt rugnánk fel vele hanem az adott egység eredeti tipusát/rendeltetését amit a games workshop úgyse fog engedélyezni;) -
#1425 A tyranidoknak sincs egy darab gépük se, mégis megoldható... Ott vannak a tomb spiderek, meg a destroyerek gépnek. Az lehet, hogy kicsit fel kell hozzá rúgni az "eddig megszokott" balanszt. -
Masakari #1424 Necron nem tuti,erről már volt kisebb okfejtés dow2.hu-n is.Alapból nagyon kevés egységük van(kb 9 db) járművük csak a monolith(az ide 1 csöppet imba lenne) stbstb,szóval necron mint multi faj elég necces dolog,talán singlebe beférnek -
#1423 Lesz itt még tau meg necron előbb-utóbb. Nem egy évre szoktak engine-t írni. Kellett pár év a DoW1nek is, mire elérte a 9 választható oldalt. -
#1422 szerintem a gta4-nél is jobb lett volna ha benne lettek volna azok a fajok ... -
Ariakus #1421 Sztem egyedül is marha jó a játék. Ha ebben az új kiegben benne lett volna az összes eddigi faj (tau, necro, dark eldar stb.) és egy epikus kidolgozott kampány úgyanúgy az összes fajjal, akkor a Startcraft 2-nél is jobb lenne a játék. Így viszont egy hangulatos kis korrekt kiegészítő, ami mellesleg jobban van optimalizálva mint a DoW 1. -
#1420 Már a DOW2 alap kampányról beszélek... -
#1419 Nem láttam még, de remélem... :D Koopba hardon jó az. Egyedül tényleg unalmas és szar, warez verzióban meg még bugos is. -
Micsu #1418 a kampány ugyan olyan dögunalom a kiegészítőben mint az alap játékban? -
uwu #1417 LOL
Tényleg lenézik?
Mer az aztán olyan kurva bonyolult:D
Lehet benne építeni, vagy 5 épületet, meg a fejlődés irányát megválasztani, egyébként meg dettó DOW, csak lassabb a játék.
Nem is értem, hogy bírják ezt a magas fokú bonyolultságot kezelni....
Igazi stratégiákhoz képest ugyanolyan primitív mint ez, nincs számottevő különbség, csak annak nincs fílingje. Azért én még azzal is el tudok játszogatni, nem a játékkal van bajom, hanem a lenézős agyhalottakkal.
Mintha fekete pákó lenézné az esze miatt győzikét, vagy fordítva, tök mindegy:D -
#1416 Most megint nézhetek taktikákról vidiket... -
ProEvoFan #1415 megjelent a kiegészítője, de még várok vele, míg lejjebb megy az ára, az kb 1év :D sok a 8K érte...
addig az alapjátékba beleölök pár 10órát:D -
KingPunisher #1414 Hát ez a játék azért merőben más mint a COH. coh playerek általában lenézik a dow2-t mivel kevésbbé összetett kicsit egyszerűbb a játékmenet..
Izlés dolga aki szereti a fantasyt sci-fit a brutalitást annak olyan hangulatot ad amit máshol nem kaphat meg..
Alien filmek Pandorum stb.. mind megelevenedik a játék közben :)
Alaphoz képest sok fejlődés történt , technika több unit több faj, nagyobb monumentálisabb.. Rengeteg pálya uj játékmod free for all..
Olyan dolog is ami nincs CoH-ba egy ffa moka ismerősökkel igen hangulatos tud ám lenni..
Én toltam coh-t 1 évig de dow2 nekem jobban bejön a coh sivár világa után ez könnyedebb hangulatosabb örült moka.. -
Masakari #1413 chaos multihoz+2hős TLS-hez+új kampány+új egységek a régi fajokhoz+patch
tömören.bővebben olvass utána,regény leírni..gyorsabb utána nézni,csak ugye a lustaság -
#1412 Most jött ki a kiegészítője. Mit érdemes tudni róla? (én nem nagyon követtem az eseményeket, de Company of Heroes TOV -t mai napig nyomom cimborával multiba). Valaki meséljen róla legyen szíves.
-
lammaer #1411 csak egy kicsit offolnék, látom sok itt az SM fan:
nem kell vkinek egy Grey Knights angol omnibus (gyk: angolul 3 grey knight regény egy kötetben, 760 oldal akció) potom 2500 HUF-ért?
Csak Budapesten, személyes átadás, nuku posta.
Teljesen origi, olvasatlan, nekem kettő van (most fejeztem be az első novellát, démonosoknak meg SM rajongóknak bejövős lehet). Szokásos dark library minőségű story.
-
#1410 Inkább rovar vadászat
-
#1409 Huh, elég hosszú szinoníma arra a szóra, hogy "zsákmányállat"... -
KingPunisher #1408 HÁt kampányba buta comp ellen lehet ugy megy..
De ha én vagyok a kaptártudat a parancs továbbito synapsis akkor olyan összehangoltan okosan dolgoznak a kis szupervadászaim hogy a "tökös faszagyerek" a nagy energia páncéljaikban a visszavonulást tudják csak gyakorolni majd a halált..
Ők nem állatok nem is növények ők a mindent felemésztő biomassza..
Ahogy cyrus is mondta a kampányban
- Mi vagyunk a megtestesült félelem a SM-ok de most olyan ellenséggel állunk szemben ami nem ismer félelmet..
Olyanok mint a méhek nem gátolja őket érzés se félelem sem szánalom se gőg..
Nem buta ork vagy gőgős eldár esetleg gyarlo humanoid..
Ők a galaxis tökéletes vadászai a TYRANIDÁK ..