WH40k - Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Szeretném megtudakolni hogy ki szeretne Dawn of War 2 bajnokságban részt venni,abszolút fun jelleggel(1v1 2v2 3v3 igény szerint).Akit érdekelne az írjon nekem 1 pm-t(live névvel és hogy milyen típusúban szeretne játszani).
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Kaptak egy Chaos Rising demót.
2010 márciusban jön.
Egy csomó infó van benne a kampányról, máshogy lesz a felesleges wargear eldobása, meg lesznek káosz cuccok, amik elveszik az alap képességeket de adnak helyette újakat. A kampányban lesznek morális döntések, amik befolyásolják majd a káosz-fertõzöttség mértékét. Pályánként az értékelésnél fogja mutatni azt is, hogy éppen mennyire csúsztunk a sötét oldal felé.
Egységek: Bloodletter, Juggernaut, Chaos Dreadnought, Plague Marine ami tuti.
Eliphas lesz a fõgenyó, ami elég gáz, mert õ Word Bearer volt még a Dark Crusade idején...
Új SM karakter a Librarian.
15 új pálya lesz single és multi is.
Last Stand kap Chaos Marine és Tyranid hõst is.
Nagy vonalakban ennyi...
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
-tRs-Landor
De sokra nem mész vele, mert a Live mellett a Steamen _is_ csekkolja az eredetiséget, meg egyébként is Steamrõl szedi a peccset/LastStandet.
Szal érdemben segíteni nem tudok... Egyébként én ezért vettem meg, nem volt kedvem szarakodni a warezzal, jött a DLC, meg egyébként a warez verzió el sem indult nálam, míg az eredeti igen... (ugyanazon a gépen, oprendszeren)
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Ha warezolt cuccod van, akkó' sztem így jártál, újabban ilyen a "programvédelem", a fél játékot peccsben adják ki megjelenés után hónapokkal, online regisztrált pléjereknek.
A halál csupán a kezdet...
Fura dolgok vannak néha. Van, hogy a kommander egyetlen ütéssel leveszi a másik életének a felét, van hogy hiába csapkod. Már az elsõ találkozásnál is megfigyelhetõ, nem a szintek miatt van az tuti.
Van olyan is, hogy a drenyának pár lövéstõl vége, és van, hogy hiába nyeli a rakétákat.
Én úgy vettem észre, hogy teljesen véletlenszerû. Tényleg ennyire lutri a játék? Akinek szerencséje van az gyõz?
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Olyan tökéletesen csinálta a teleportálgatást a hulláinkkal, hogy ha õ nem esett el akkor simán hoztuk a hullámot mert pillanatok alatt elért hozzád, elteleportált veled és már élesztett.
Azóta sem jutottam el 20-ig, mondjuk az már brutálisan kemény volt :)
Egyébként 20. hullám elsõnek eléréséért a díjat 9. szintû karakterekkel vitték el. Kb a nem hiszem el kategória...
Szal... Amíg a ribanccal próbálkoztam, átlagban a 12. hullámig jutottunk haverokkal, és egyetlen egyszer láttuk a 16. hullámot, amikor átálltam orkra, akkor hirtelen 16. hullám lett az átlag, és egyszer láttuk a 18.-at is.
Bár az is igaz, hogy közben a másik ork havernak meglett a deffgun, meg a marínnak a drenya...
Amíg a piros pisztolyt, a kezdõpáncélt, meg a Combat Mastery-t adó fityfaszt használom, addig még csak-csak megy a dolog, de ha a varázslásra akarnék rágyúrni, akkor egész egyszerûen képtelenség életben maradni. A varázslatok szart sem érnek, fõleg gépek ellen, a varázslós karddal már az elsõ hullám orkjait sem öli egy ütésbõl, hát még késõbb a nobokat, és a mannát illetve mannaregenerációt adó páncélokban a 11-12. szint környékén az átlag élettartamom 3 másodperc. Hülye kurva tökmagától odarohan az ellenhez karddal csapkodni, és akár egyetlen pofontól hanyatt dobja magát.
Én csinálok valamit szarul?
Viszont most minden nemetul van, de ennyi baj legyen.
Tegnap megvettem a DoW2-t viszont nem tudok belepni a Microfos Live-ba hogy multizhassak, mert kidob egy hibauzenettel(Your region may not be supported). Van erre valami megoldas? Baromi fruszralo a dolog, mi ez a regios faszsag mar? Lehet egyaltalan valahogy normalisan multizni Mo-rol?
Ha nem magyar verziód van, akkor passzolom.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Pl Steamen THQ-hét van, tegnap, mikor hazaértem még Titan Quest volt 50% akcióban, aztán olyan este 7-8 körül jött egy update, meg a kötelezõ reklámok, és akkor írta, hogy THQ-hét, hétfõrõl lecsúsztál, ma Company of Heroes nap van. Ebbõl kiindulva ma este nyolc körül lesz még csak 14.-e szerda, most még kedd van... :)
De persze ez semmi konkrét, csak agyalok...