2367
-
uwu #1367 LOL
Ja persze. Azt tudnám hozzáfűzni, hogy fut a gyáva.
Még a flémeléshez is hülye vagy. -
Masakari #1366 uwu te nagyon hülye Itt nagyon nem születési helyről van szó(figyelsz te is Zero cukor(ka)?),akkor az lenne írva nem az hogy város:) na mind1..de ehhez is hülyék vagyok nem csak a játékhoz... -
KingPunisher #1365 MEguntalak már nem szórakoztatsz félredoblak mint a használt papirzsebkendőt.. -
KingPunisher #1364 A Sas nem vadászik legyekre.. Megprobálta nem izlett és kiköpte. -
uwu #1363 #1344
Csak szólok, a magyar nyelvben a jelzőként alkalmazott helységnév általában születési helyet jelent. Ennek az álla hátterébe, hogy az ember személyisége gyerekkorában alakul ki, és a környezetnek is jelentős hatása van rá. Sztereotípiák vonzatára való utalásként, meg főleg ez áll a háttérben.
Olyan mintha én azt mondanám rád, hogy az írásod alapján biztos vagyok benne, hogy tirpákföldről származol. Az is sztereotípia, hogy a tirpák bunkót jelent, pedig csak annak a vonzata, hogy a tirpákok mezőgazdasági területen élnek, tehát parasztok, amit a bunkó helyett is szoktak használni, mivel a földműveléshez nem kell egy embernek műveltnek lennie.
Pont úgy ahogy egy ilyen kretén szellemi nyomorult is eredményesen növelheti a számait, ebben a játékban, ha akarja. Akárcsak a parasztok a földeken.
Pont olyan alkalmatlan vagy másban való bizonyításra, mint paraszt az agyműtétre. Szerencsére megtaláltad, ez való neked. -
uwu #1362 Nem, csak teszt volt, mikor szorulsz rá, hogy ezen kezdjél pörögni. BEJÖTT
Pirossal alá van húzva, ha elütés van benne. Azok tényleges elütések, de szándékosan nem javítottam ki.
Egyébként semmit sem értesz a pszichológiához, ennek semmi köze az idegállapothoz.
Viszont a magadfajtáknál ez a jelenség teljesen általános. Aki ennyire veri magát a számaira annál ezt vonja maga után, ha valami nem jön össze.
Mindemellett, nem is vágod annyira a játékot, ha ennyire nem vágod mi az előnye.
Ész és értelem nélküli utánzás, a jelek szerint még azt se érted miért úgy kell játszani ahogy szoktál.
Gondolom megnéztél pár gameplay-t, láttad mit kell tiraniddal csinálni, és arra vagy büszke, hogy sikerült elsajátítani ezt a roppant bonyolult játékstílust.
Hát a pro játék az nem ez a szint :D -
KingPunisher #1361 Zero te teee teeee.. nem találok rád szavakat..
Hol irta hogy Pesti születésű köcsög ?
Nha kérlek szólj hozzá te is a játékhoz ..
Valami tippet mert rámfér a jókedv :)
Smmel toljátok mind a 3-an gondolom ? Azt tudtátok hogy az a nyomorékoknak van kitalálva ? Sok hp nagy tűzerő lassu mozgás stb..
De örülök hogy van önkritikátok bár 1v1-be kell hozzá egy 80-as iq szóval ott nem javaslom.. de 3v3-ba ott együtt 3 sm az ilyen kis entellektüel "rafináltan" gondolkodó "hős feláldozó" "nagy ütést kifigyelő" látens zseniknek valo.. -
KingPunisher #1360 Uwu uwu egyre többször elütöd a billentyűket.. Nem zavar engem ne értsd félre én is elszoktam de rád nem volt jellemző..
Idegileg kezdesz instabil állapotba kerülni, ha igy megy felborul megszokott hormonháztartásod és még egy nőt is megkívánsz :)
Ez lenne csak undorító..
Amugy Tyraniddal tolom ebbe beletrafáltál :) bár hogy simán lelehet sm-et cappelni 1v1-be azt felirtam "bölcsességeid" közé..
Olyan hülye vagy uwu de tényleg annyira, anyád szeret ?
Scout 210 req nida "farmállat" LOL 270 req te igen nyomorék bár ezek 3 jegyű számok értem én hogy nehéz velük érdemben számolnod de hogy jött ki neked hogy lecappeli nida sm elől a mapot ?
Ird már le.. iszom szavaid..
-
uwu #1359 Nem férhetsz hozzá semmilyen adatlaphoz, ahol a születési helyem szerepel okoska -
Mondjuk az is igaz, hogy ha anyunál laktok, akkor tényleg nehéz lehet elképzelni, hogy valaki elköltözik otthonról... -
Ja, mer' SG-n születési helyet kell megadni, mi? Idióta. -
Masakari #1356 jóvan még ehhez is hülye vagy!gratulálok! gondolkozz még 1 kicsit rajta azt ha nem megy szólj!
-
uwu #1355 Milyen adatlap, mi a fals te szerencsétlen? -
Masakari #1354 éljen a fals adatlapod!:)
magh support van! 1-2 havonta jöttek a patchek! most a kieget csinálják azért nem foglalkoztak vele mert az új frissítéseket a kiegbe teszik bele,alapból olyan dolgok lesznek benne amit a dow2-be igértek pl a járműroncsok megmaradnak! meg ilyenek -
Tedd hozzá, hogy saját szintjükön mennyit klikkelnek. Mert egy A szintű játékos nála kettővel gyengébbet elver 80 APM-el is, átlag jó játékosból meg 3-at egyszerre. De DoWII-t sem akarom védeni a szánalmas exploit/abusevadász onetrickpony top 100-ával és elcseszett fajaival, support sem nagyon van, most a kieg az eddigi minimális egyensúlyt is elsöpri majd, szóval ebből sem lesz soha valamirevaló kompetitív RTT. -
uwu #1352 Nem talkált, nem vagyok pesti.
Gyakorolni kéne a flémelést, egyre vérdzegényebbeket írsz. Ez eddig nagyon gyenge. -
uwu #1351 Még az írott szöveget se érted te nagyonhülye
Sose mondtam, hogy egyféle képen lehet játszani, csak azt, hogy minden taktikának van ellenszere, amit pár játék alatt be lehet tanulni, még egy kisgyereknek is megy, annyira primnitív. Csinálni kell aztán annyi.
Most vagy annyira hülye vagy, hogy tényleg nem érted, vagy teszed a hülyét, de annak semmi értelme, mert megkapod, hogy hülye vagy.
Nem értelek. mire jó ez? Ennyi a flémtudomány? Ez nagyon gyenge kisköcsög. -
uwu #1350 Júj se nagyon buta vagy.
Te tartod magad pro-nak? LOL
És 1v1-be ki szedi fel a hőst te szerencsétlen?
Tényleg annyira büszke vagy rá, hogy sm-et 1v1-be tiraniddal le tudtál győzni? Gondolom azzal tolod. Mert a példaképeid a többi statbuzi kismajom mind ezt csinálja. Sok ész kell hozzá tényleg, a sok kis szarral, kurva bonyolult befoglalni a pályát sm ellen.
Én rühellem azokat az állatokat, vagy növényeket vagy mik azok, gusztustalan népség. 3v3-ba csak zsákmányállatnak hívjuk őket. Ott kicsit más a helyzet, hiába vannak sokan, csak arra jók, hogy jót lehet rajtuk farmolni. -
KingPunisher #1349 Elöbb toltam egy uj taktikot smke ellen . Ts 30-as volt tudod olyan uwu ami te sosem leszel ..
5 perc volt nekem, ennyit nyögött be "Faggot" és kilépett :)
Még hogy egy kitaposott ut van , haha , ezek a bölcsességek imádom őket..
Ugy tolnék veled egy 1v1-et egy ilyen krativ ember ellen ts 9-ről tuti nagy élmény lenne..
Ahogy beáldoznád 1v1-be a hősödmeg ahogy .. hmm hogy is mondtad "egy rafinált csellel" megtévesztenél..
Nem tolunk biztos sokat tanulnék.. A mai tippel meg adós vagy még..
-
KingPunisher #1348 Féltékeny vagy mi ? Félsz elveszem tőled a mestered uwukát..
Nyugi csak le akartam hugyozni a képét semmi extra ;) -
Nagyon el vagy tévedve. Ez nem meleg társkereső. Aberrációiddal keress egy tematikus fórumot, kérlek! -
KingPunisher #1346 Hát még miben vagy ? Mesélj epedve hallgatunk ..
Esetleg egy képet láthatok rolad ? -
KingPunisher #1345 Szeretnék.. Kérek egy tippet..
Komolyan. Ez a sima flame annyira nem szorakoztat (primitiv vagy hozzám) de mikor game-hez benyomol egy bölcsességet ott orákig röhögök.
"Hőst feláldozzuk", "nagy ütés" , "1v1 nem sm-re van kitalálva" , "minél rosszabb valaki annál nagyobb a TS".. ilyesmiket irtál eddig majd összegyűjtsük a végén..
Nha mai tipped ? -
Masakari #1344 bagoly mondja!
tudod ilyen Pesti paraszttól mint te nem is várok mást értelmi színvonalban mint amit itt produkálsz!a pesti gének már csak ilyenek! -
uwu #1343 Nem, nem ilyesmire kell gondolni.
Nem is értem, hogy jut eszedbe ilyesmi. Felénk ez nem számít különleges képességnek.
Nálatok már ez is kunszt? Nem gondoltam volna, hogy ennyire az aljanépből valók vagytok.
Összeszorul a szívem, mikor a szellemi nyomorúság ilyen szintjeit szemlélem. De ne reménykedj semmiben, nem foglak megszánni mert emellet gyomorforgatóan gusztustalan kis köcsög vagy. -
Masakari #1342 profi fedett pályás távolba néző vagy? szólj mikor lesz verseny! megyek megnézem hogy kapsz ki ott is!
-
uwu #1341 Neked tényleg megerőltető ezzel játszani?
Azért ez gáz, ez a játék van annyira primitív, hogy egy gyerek is átlássa. Röhelyes vagy ám. -
uwu #1340 Kezdesz unni?
Nocsak? Itt inkáb arról van szó, hogy még a flémhez is hülye vag
Szeretnél ma is tanulni valamit tőlem? Az én tudásommal tovább növelhetnéd a számaidat kis csterpalánta. -
uwu #1339 Én nem csak játékokban vagyok jó, mint egyesek
-
KingPunisher #1338 Uwu drága. Ma nem igen irtam neked mert kezdelek unni helyetted inkább toltam a gamet. Elvertem egy ts 38-ast mirrorba. Neked sok gőzöd nem lehet ez mit jelent igy replayt sem linkelek mert hülye lennél hozzá meg tudjuk téged nem is érdekel neked compstomp a szinted ;)
De ha megnéznéd bár neked nem tünne fel mert butácska vagy, kb. az ellenfél 1/4 egysége legyártodott mire én elkezdtem gyártani az én első egységemet és kiadtam a két alap osztagnak az utasításokat.
Azaz lefordítva hogy te is megértsd baszott sokkal lassabb voltam mint ez az erősen pro (világ egyik legjobb playere) volt.
Mirror miatt ugye balanc kérdés nem igen játszik..
Nha ezt szorozd ki uwu.. Szerencsém volt mi ?
Egy olyan player ellen aki 160 gameből 140-et megnyert 170 hőst ölt meg mig neki 30x halt meg ;) iszonyat microval rendelkezik..
Stratégia uwuka, taktika, gyors reagálás, intelligencia, helyzet átlátás, tervezés stb.. mindez pillanatok alatt ez a Dow 2..
Ehhez vagy te hülye. -
Masakari #1337 kit érdekel hogy te más játékba is tudsz balfaszoskodni?itt dow2-ről van szó,ami 1 (szerinted) primitív rts amiben szar vagy!
ha sc-zni akarsz meg klikkelő bajnokságot játszani menj oda:) csak nehogy megkérdezd ott is hogy mitől sebződik olyan nagyot az egység!! -
uwu #1336 Hogy hogy miért? Te teljesen hülye vagy? Nem érted az írott szöveget?
Többször is leírtam, olvass vissza!
És mi is olyan bonyolult ebebn? Ja, hogy ez már neked bonyesz? Ó bocsánat, elszoktam tőle, hogy az ilyen műveletlen népekkel kommunikáljak mint tiMunkásodztály rulez!
-
uwu #1335 Nem, a csít egyszerűen csalást jelent butuskám, nincs külön definíciója
Hát ja kampányostam, szerintem jó a kampány is. Egyébként én minden játékot max nehézségen játszok. Az elképzeléseid igencsak eltérőek a valóságtól. -
uwu #1334 Hát én azért tudok felmutatni ezt azt, és nem csak egy bugyuta játékban.
Rts-ekhez nem kell ész, ha nem tűnt volna fel, meg kell tanulni a játékot, amit egyébként gyerekek is tudnak játszani, a többi csak rutin kérdése. Nézd csak meg az igazán pro starcraftosokat! Mennyit is klikkelnek másodpercenként? -
KingPunisher #1333 Ha primitiv miért vagy benne ilyen primitiv szinten..
Magadnak mondasz ellent te gyogyos.
Bár szubjektiv a játék összetettsége de hogy te hülye vagy ehhez is ez egészen bizonyos.
Rakok neked ilyen jeleket mert tudom örülnek neki a gyerekek meg az ilyen visszamaradott szöröspöcsü felnöttek is. -
KingPunisher #1332 Te idiota makimajom te anyaszomoríto.. Tudod mi a chít ? Olyan modosítás a játékban amit a készítő nem engedélyezett mert aránytalan előnyhöz juttatna.. Nha most én annyi kibaszott accot csinálok amennyit akarok mert megvettem és korlátlan számut lehet készíteni hozzá..
De te ehhez is hülye vagy..
Amugy ha ujat inditok egyből ts 30+ os playerekt kapok nem ilyen hozzád hasonlo nubokat pont ennek a kiszűrésére..
Szóval ezt a kettőt csak a te homályos képeket kreáló agyad mossa össze..
Felnéztem láttam toltad a kampányt nha az valo neked easyn tologatni 1 FC-t. Esetleg még Last Standba tudlak elképzelni bár itt erősen túlbecsültelek akkor, de legyen egy jo napod.
-
Masakari #1331 tehát te is csalsz mert regeltél 1 accot a játékba CSÍTER!!!
lehet hogy primitív rts de te még ahhoz is hülye vagy hogy ebbe jó legyél! -
uwu #1330 Hát ja, aki tényleg szereti a játékot, és van benne versenyszellem, az nem fog csítelni.
De belőled aki már gyakorlatilag csalt, hogy a statját torzítsa mikor újra regelt, ezt nem nézem ki. Egyáltalán nem lennék meglepve, ha mondjuk fél év múlva banolnák a regedet csít miatt.
Látom az is zavar, hogy sokkal intelligensebb vagyok mint te.
De ne búdulj, létezik egy játéka mibe talán jobb vagy, mondjuk egyre kevésbé vagyok ebben biztos miután tegnap 2 új dolgot is tanítottam neked -
uwu #1329 LOL
Még a flémeléshez is hülye vagy. Amíg magadnak is ellentmondasz, nem túl hatásosak a benyögéseid.
De hát mit is várhat az ember egy olyantól akinek élete legnagyobb teljesítménye, hogy egy primitív rts-el játszik -
Masakari #1328 "Aki veszi a fáradtságot, és elolvassa a flémet, annak úgy is egyértelmű mi a helyzet."
szebben nem is mondhattad volna.Te hülye vagy a gondolkodáshoz,Zero meg ahogy urmy irta "ideggyenge" ez tisztán lejön mindenkinek aki olvassa a félmeket!
és én is kérdezek tőled valamit
Te uwu rájöttél -e mitől üt nagyot az elején a commander ? tudod amikor fél hp lemegy ?