WH40k - Dawn of War 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igazából nem is tudom mit problémázol ezen,attól hogy lenne néha 1 leszervezett meccsed úgyanúgy tudnátok játszani a neten mások ellen,na mind1 nem koptatom a számat/kezemet ha ien bután gondolkoztok ien témában akkor ez van:)
dronkZero
Hát, tekintve hogy a jelenlegi automatikus rendszernél csak bonyolultabb lehet a meccssszervezés, nem követtem el nagy hibát...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

hát ha így állsz hozzá akkor te tudod:) másrészt meg nem is irtam semmit a lebonyolításról,amire 1bõl ráhúzod a ki mikor ér rá dolgot
dronkZero
Mi vagyunk hárman, szoktunk is 2v2-ket meg 3v3-akat játszani... de õszintén egyszerûbb és gyorsabb ráklikkelni a "Find multiplayer match"-re, mint szervezkedni, hogy ki mikor ér rá az ellenféltõl...

Pianista
XD

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Fenrir
Jól eldugtad a linket :)

A halál csupán a kezdet...

Pianista
Warhammer 40k fan video, akit érdekel:) jó hosszú, kb. másfél órás

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Sziasztok!
Szeretném megtudakolni hogy ki szeretne Dawn of War 2 bajnokságban részt venni,abszolút fun jelleggel(1v1 2v2 3v3 igény szerint).Akit érdekelne az írjon nekem 1 pm-t(live névvel és hogy milyen típusúban szeretne játszani).
dronkZero
Fizetõs, standalone.

ez ingyenes "patch/DLC" lesz, vagy pedig fizetõs?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

dronkZero
IGN preview

Kaptak egy Chaos Rising demót.

2010 márciusban jön.
Egy csomó infó van benne a kampányról, máshogy lesz a felesleges wargear eldobása, meg lesznek káosz cuccok, amik elveszik az alap képességeket de adnak helyette újakat. A kampányban lesznek morális döntések, amik befolyásolják majd a káosz-fertõzöttség mértékét. Pályánként az értékelésnél fogja mutatni azt is, hogy éppen mennyire csúsztunk a sötét oldal felé.
Egységek: Bloodletter, Juggernaut, Chaos Dreadnought, Plague Marine ami tuti.
Eliphas lesz a fõgenyó, ami elég gáz, mert õ Word Bearer volt még a Dark Crusade idején...
Új SM karakter a Librarian.
15 új pálya lesz single és multi is.
Last Stand kap Chaos Marine és Tyranid hõst is.

Nagy vonalakban ennyi...

Eredetileg multira gondoltam, de ha vágod, mondhatod a többit is.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

okés akkor megnyugodtam :)
ha ez segít, akkor elmondom, hogy 64es magyar vista alatt tökéletesen fut

-tRs-Landor

XenHai
Nekem is 64bites win7 alól fut gond nélkül.
dronkZero
Én emiatt tettem fel a 64bites Win7-et. Elõtte 64bites XP-n baszakodott, fagyott, kékhalálozott. Win7-en simán fut.

valaki próbálta már 64bites win 7 alatt? mert félek hogy valami gáz lesz vele.
dronkZero
Hát az az igazság, hogy fogalmam sincs. Nekem is Kane&Lynch, meg Gers Of War idõszakból volt offline profilom, viszont nem volt problémám az onlineizálással, de ebbõl kifolyólag nem is emlékszem rá, hogy hogyan ment a dolog.

De sokra nem mész vele, mert a Live mellett a Steamen _is_ csekkolja az eredetiséget, meg egyébként is Steamrõl szedi a peccset/LastStandet.

Szal érdemben segíteni nem tudok... Egyébként én ezért vettem meg, nem volt kedvem szarakodni a warezzal, jött a DLC, meg egyébként a warez verzió el sem indult nálam, míg az eredeti igen... (ugyanazon a gépen, oprendszeren)

Pianista
igazából úgy warezolt hogy van egy loader.exe a mappában és azzal indítja, és a rendes indítóikon is ott van... am a live-on reggelve van egy offline account, ezt hogy lehet online-ra buherálni??

dronkZero
Steamen megpeccseli magát a játék, és a peccsel együtt lesz Last Stand-ed is. Elvileg teljesen automatikus, már kéne lennie neked is a fõmenüben.

Ha warezolt cuccod van, akkó' sztem így jártál, újabban ilyen a "programvédelem", a fél játékot peccsben adják ki megjelenés után hónapokkal, online regisztrált pléjereknek.

Pianista
a The Last Stand -ot hol tudom letölteni?? guglin rákerestem de semmi... ha steam-en lehet akkor pls útmutatást kérek.

Fenrir
A játék melyik részére gondolsz? Campaign, multi vagy last stand?

A játék sebzésrendszerérõl írhatna valaki valami okosat.

Fura dolgok vannak néha. Van, hogy a kommander egyetlen ütéssel leveszi a másik életének a felét, van hogy hiába csapkod. Már az elsõ találkozásnál is megfigyelhetõ, nem a szintek miatt van az tuti.
Van olyan is, hogy a drenyának pár lövéstõl vége, és van, hogy hiába nyeli a rakétákat.

Én úgy vettem észre, hogy teljesen véletlenszerû. Tényleg ennyire lutri a játék? Akinek szerencséje van az gyõz?

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

dronkZero
Ha 3 marín van, akkor nincs aki rájuk tegye a confuse-t...

XenHai
Abba rá lehet tenni a bossokra egymást verik szét :D
és 3 marine-nál? <#idiota>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

XenHai
Rohadt 1 szerû csak kell a farseer aki confuse-val szopatja õket .
dronkZero
Hehe, nem szabad instant healt vinni... :D Amúgy is túl sok energia használni. Mi többször legyûrtük õket, de nekünk egyszer sem hoztak drenyát, pedig nekünk volt...

a 16os hullám (amikor hasonmásokkal harcolunk) k*rva nehéz, fõleg ha két marine is van drenyával és instant heal-el.

Fenrir
Én már voltam a 20-as hullámon, akkor azt hiszem 11 vagy 12-es orkom volt. Mondjuk ha mellettünk az elda nem annyira jó mint amilyen volt akkor soha nem értünk volna el addig.

Olyan tökéletesen csinálta a teleportálgatást a hulláinkkal, hogy ha õ nem esett el akkor simán hoztuk a hullámot mert pillanatok alatt elért hozzád, elteleportált veled és már élesztett.

Azóta sem jutottam el 20-ig, mondjuk az már brutálisan kemény volt :)

érdekes dolgot láttam az egyik 9-es szintû marine-nál a commander slotban: valamilyen epic token volt. Néztem is, h honnan a fenébõl szerezhetett olyat.

dronkZero
Na mondjuk mi egyelõre leszarjuk a pontokat, csak a végét látnánk már... Nem is szoktuk elfoglalni a csillagokat, mert az elején csak feleslegesen feltartja az ellenséget, a végén meg amúgy is nehéz életben maradni, hát még csillagokat húzkodni...

Egyébként 20. hullám elsõnek eléréséért a díjat 9. szintû karakterekkel vitték el. Kb a nem hiszem el kategória...

én már láttam a 19-es hullámot is, akkor sikerült kicsivel 2,5millió feletti pontot elérni.

Rage47
én a háttérben maradok vele és a társaimat segítem általában
dronkZero
Na, most olvasom, hogy a Runes of War a varázslatokat is erõsíti, nem csak a közvetlen fegyveres sebzést... Azért jó lett volna, ha ez a játékból is kiderül, nem csak a dow2blogból.

dronkZero
Na ezt próbáltam, de amikor jön kb 10 nob, meg még 10 csapatnyi rakétás és shootás ork, akkor már nem igazán oszt-szoroz, hogy 2-3-at néhány másodpercre átállítok a mi oldalunkra...

Szal... Amíg a ribanccal próbálkoztam, átlagban a 12. hullámig jutottunk haverokkal, és egyetlen egyszer láttuk a 16. hullámot, amikor átálltam orkra, akkor hirtelen 16. hullám lett az átlag, és egyszer láttuk a 18.-at is.
Bár az is igaz, hogy közben a másik ork havernak meglett a deffgun, meg a marínnak a drenya...

Fenrir
Használd egyfolytában a confuse-t, én nem egyszer úgy csináltam meg wave-eket egyedül amikor a társaim kihaltak, hogy az ellenség erõsebb egységeit confuse-oltam, így egymással foglalkoztak amíg én élesztettem a többieket vagy rájuk tettem egy aoe vihart.

dronkZero
Volt valakinek türelme Last Standben a ribancot fejlesztgetni? Én a 13. szinten, amikor még mindig hulladék wargearek jöttek, feladtam, és áttértem orkra. Lesz késõbb valami használható? Iszonyatosan szar cuccokat kap, a kezdõ felszerelés nagyjából a leghasználhatóbb...

Amíg a piros pisztolyt, a kezdõpáncélt, meg a Combat Mastery-t adó fityfaszt használom, addig még csak-csak megy a dolog, de ha a varázslásra akarnék rágyúrni, akkor egész egyszerûen képtelenség életben maradni. A varázslatok szart sem érnek, fõleg gépek ellen, a varázslós karddal már az elsõ hullám orkjait sem öli egy ütésbõl, hát még késõbb a nobokat, és a mannát illetve mannaregenerációt adó páncélokban a 11-12. szint környékén az átlag élettartamom 3 másodperc. Hülye kurva tökmagától odarohan az ellenhez karddal csapkodni, és akár egyetlen pofontól hanyatt dobja magát.

Én csinálok valamit szarul?

mármint a live német? ha igen, akkor válaszd angliát.

Koszi mar bereggeltem a Nemetekhez, most mar megy.
Viszont most minden nemetul van, de ennyi baj legyen.
Rage47
Adj meg más országot. Live nincs Magyarországon.
Sziasztok, lehet felmerult mar ez a kerdes,de:
Tegnap megvettem a DoW2-t viszont nem tudok belepni a Microfos Live-ba hogy multizhassak, mert kidob egy hibauzenettel(Your region may not be supported). Van erre valami megoldas? Baromi fruszralo a dolog, mi ez a regios faszsag mar? Lehet egyaltalan valahogy normalisan multizni Mo-rol?
dronkZero
Ja, meg is tette, aztán telepíthette újra az egészet, meg tölthette le újra a DLC-t, mert indításkor hibaüzenettel elszállt... :P

meg lehet változtatni a játék nyelvét...

dronkZero
Havernak a magyarított DoW2-je csinálta ezt... Gondolom nincs még hozzá fordítás.

Ha nem magyar verziód van, akkor passzolom.

Nekem a campaig alatt az új lehetõség valami %764634NO RANGE. Ezt írja. Ez mi? Amúgy lehet ezt a módot skirmish-ben is játszani?
XenHai
Nagyon vad lett a last stand mode.
Kárvolt elkiabálni, már tölti.. 9kor kezdte el.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Hát ez még mindig nem.. :(

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

dronkZero
Sztem más idõzóna.
Pl Steamen THQ-hét van, tegnap, mikor hazaértem még Titan Quest volt 50% akcióban, aztán olyan este 7-8 körül jött egy update, meg a kötelezõ reklámok, és akkor írta, hogy THQ-hét, hétfõrõl lecsúsztál, ma Company of Heroes nap van. Ebbõl kiindulva ma este nyolc körül lesz még csak 14.-e szerda, most még kedd van... :)

De persze ez semmi konkrét, csak agyalok...