WH40k - Dawn of War 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XenHai
Mégsem jött ki patch vagy csak nekem cseszik le szedni?
Kösz. Én meg már kezdtem pánikolni hogy a Steam nem updatel.. 😄

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

dronkZero
Eheh, ja, azt hittem ma van 14., benéztem. 😛 Bocs.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Fenrir
Holnap lesz, nem ma.

A halál csupán a kezdet...

Ez mikor lesz?

Fenrir
Tudom, bétában volt 2 társam és velük elég sokat játszottam, még jól is ment. Aztán õk nem vették még a játékot és egyedül maradtam.

dronkZero
Ja, hát mondjuk egyedül... Sõt, mi hárman vagyunk, de úgy 40-50 meccset be kellett buknunk zsinórban az elején, hogy legalább elkezdjük megérteni a dolgok mûködését.

De ez szinte minden multis játékkal így van, hogy az eleje kõkemény szopás. Stratégiákra fõleg igaz. De hamar túl lehet esni rajta, és onnantól kezdve királyság.

Fenrir
Meguntam, egyedül nem köt le, randommal eddig mindig csak kikaptam.

dronkZero
?
Mer' a multival mi a baj?

Fenrir
Jee, akkor végre megint lesz mivel játszani 😊

dronkZero
Ma DLC és balance patch.
Infó

Rage47
Én hétvégén szoktam játszogatni haverommal. Õ nagyon durván tolja, mindig nyerek vele😄 Állandóan ezzel kockul. Ja, és mindig randommal van😄 Én korábban az Orkokra álltam rá nagyon, most az eldákat vesézem ki😊 Játszhatunk majd együtt. Asszem Steamen is fennvagy nálam Zero.
dronkZero
Eh, de döglött ez a topik... Senki nem játszik? Mi elég durván rákattantunk két haverral a multira. Már elkezdtünk nyerni is meccseket, nem csak durván bealázódni.

Volt, hogy 14, de olyan is, hogy 6 ticketünk maradt az 500-ból, de nyertünk. Iszonyat durva csaták mennek, és idõnként nagyon trükközni kell a gyõzelemért, nem agyatlan építek-gyártok-hordában lerohanok játékmenet, mint átlag RTS-ben, vagy DOW1-ben... Nagyon bejövõs.

minden faj kap új 1séget!
chaos meg..majd ha lesz hivatalos 1ség lista akkor megtudjuk,addig sztem felesleges irkálni mert közünk nem lesz a valósághoz

és 1 videó:
elsõ trailer a kiegrõl
http://www.youtube.com/watch?v=Hoz6QSmffYM
Fenrir
Én nem láttam sehol, hogy írták volna, hogy minden faj kap új egységeket. Ettõl függetlenül lehet, hogy kap, csak én nem olvastam 😊

a kiegben.. <#miaz>

-tRs-Landor

Fenrir
Milyen új egység? Lehet, hogy valamirõl lemaradtam.

dronkZero
Na és szerintetek milyen egységek lesznek káosz oldalról?

Képek alapján:
Elsõn devastator és dreadnought
Másodikon semmit nem látok, talán egy halott IG...
Harmadikon káosz predator és marine-ok. Az egyiknél rakétavetõ van a tank mögött, meg van néhány akinél meg kard van, az gondolom két külön squad, és azok lesznek a káosz közelharci egységei. De lehet sima marín is, kard promóval... Meg valami képesség is aktív, lehet, hogy egy kommandert látunk, de az is lehet, hogy csak az egységnek valami cucca.
Negyedik képen kommander meg marínok, chaos projectile-lel lövöldöznek
Ötödiken hellhound, viszont nem ingame, kérdés, hogy csak concept art-e, vagy tényleg egység?

Ugrálós egységet nem látni, lesz vajon raptor? Scout-jellegû egysége sem nagyon van a képeken, meg transzport, meg tier2-es nehézfegyverzet sincs. Azok mik lehetnek? Jó lenne valami démon, ha már a defiler helyett nekik is drenyájuk van. Ja, és ez venerable drenya, vagy ilyen nekik a sima..?

Van ezekrõl már hivatalos infó?

És arról, hogy milyen kategória lesz a plusz egység, amit a másik 3 faj is újonnan kap a kieggel?

dronkZero
Hajlandó voltam, feltettem egy Win7-et. Azóta nem fagyott le.

Nyugis
Ezek a képek isteniek!!! maxima köszönet a feltöltéséért! egy élmény volt látni, hogy hol fogok habzó szájjal hentelni! 😉

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Hát nekem sem volt kékhalál. Sima Xp van 32 bites õsi darab de stabil..
Probáld meg más op rendszeren persze ha 1 game miatt hajlando vagy cserélni..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Én Windows 7 64bit alatt játszok DOWII-vel és még 1x sem kékhalálozott.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

dronkZero
Egyébként meg lófasz a seggébe ennek az impotens bandának, tökugyanúgy kékhalálozik a játék, mint hotfix elõtt. Négy 2v2 pálya van összesen, ebbõl kettõ üzemszerûen kékhalált generál. Basszák szíven.

Rakok hétvégén egy Win7-et, megnézem azzal is, hallottam olyat, hogy csak 64bites rendszereken mûvel ilyet, és fõleg 64-es XP-n, nekem meg pont olyanom van...

ooohh jeaa <#finom>

-tRs-Landor

új 1ségeket mindenki kap,hõsökrõl még nincs info hogy lenne,lesznek új multi mapok is ofc
azt várhatod
Magh
Én meg azt várom, hogy észre térnek, és szépen átdolgozzák az egészet a DoW mintájára, csak azt tartják meg, ami tényleg hasznos újítás (kevés van). Ain't gonna happen.

Hogy reális legyek, szerintem ami lesz: mindenki kap egy új egységet és hõst, b*szottimba Chaos a szokásos egységekkel és 3 használhatatlan hõssel, 3-4 1.5-szintû map, zéró egyensúly. Az új egységekbõl tuti lesz pár bugos, exploitolható darab, amit hónapokig hotfixelnek.

A SP biztos jó lesz, sajnos ez elvileg egy ladder game.

Pianista
gecc nem bírom kivárni😊 remélem lessz SOKKAL több építési lehetõség...

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Fenrir
Innen loptam: hardwired.hu

Dawn of War 2: Chaos Rising

Thule kapitány kikémlelt egyetlen kocsányon lógó szemével a 25 tonnás létfenntartó szarkofág két centis kémlelõnyílásán és belebrekegte a mikrofonjába: Készüljetek, jönnek a Káosz Ûrgárdisták!

A Dawn of War 2 elsõ kövér kiegészítõjében, a Chaos Risingban húsz kövér küldetésen hentelhetjük keresztül magunkat a Blood Ravens ûrgárdistáival. Felhasználhatjuk az eredeti játék utolsó játékállását, azaz régi csapatunkat vagy teljesen újat kezdhetünk a feladatra felfegyverzett csapattal. A szintlimitet 30-ra emelték és természetesen egy rakás új fegyvert, illetve páncélzatot gyûjthetünk be. Lesznek káosz fertõzött tárgyak is, melyeket mindenki a saját felelõsségére vehet igénybe, ugyanis ezek a relikviák rettenetes mellékhatásokkal átkozzák meg viselõiket.

Megjelenés 2010 tavaszán, ám elõtte még becsapódik az októberre ígért - ingyenes - többjátékos kiegészítõ, a The Last Stand.

Bónuszkép:

ide felnézel több mindent találsz

http://dawnofwar2.com/us/home
dronkZero
DoW2-es fórumokon kering két kép, egy ilyen szürkeskálás ködös árnyék egy káoszmarínról, meg talán valami kutyafélékrõl, meg egy ilyen kormegadós bejelentkezõkép egy káoszmarínról, meg hogy DoW2:Chaos Rising.

Egyébként szoktuk haverral játszani esténként 2v2-t, "fasz" nevû lobbiba, ha gondoljátok, játszhatunk...

Én "Zero HUN" vagyok Live!-on, haver meg "Pusztulsz", vegyetek fel friendlistára!

dronkZero
Windows LIVE "hotfix" volt, alig 20 mega. A multis játékhoz csatlakozáskori kékhalált javították, úgyhogy én kurvára örülök neki, végre tudok játszani. 😊

Fenrir
Még patchnotes nincs róla...

Most hogy így rákérdeztél... v1.6.0.4234 a verziója nálam.

XenHai
Csak nekem frissített a steam?
felvettelek
angliából rendeltem a játékot, és nézem, h neked magyarul van. elkezdtem a steam-ben minden menü pontot végig nézni és megtaláltam a magyar nyelvet, beállítottam és kb 350MB letöltése után már nekem is magyar lett. nagy király ez a játék, fõleg, h most már 100%-ban értem, h mirõl van szó.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

ha majd legközelebb ingame leszek felveszlek,jelenleg hon-ozok ezerrel😄 még a cod4-et is a háttérbe szorítja😄
Rage47
szívesen játsznék sg-sekkel is, vegyetek fel Live-n, ha van kedvetek multizni 😊
whRage vok Live-n
amugy ja,bekéne kell az acsi😄
Fenrir
Még az enyémet sem fejeztük be 😛

rendben <#smile>

-tRs-Landor

vidd végig primarchon ien pontszámmal😛 (v jobbal)
Na végigvittem Sergeant fokozaton! 😄

a végére már elég pörgõsen menz, hogy mindenki lvl20 volt 😄

-tRs-Landor

igen gond,de nem azt irja hogy mindenkinek kék halálozik😉
dronkZero
Nekem írogatja minden indításnál egy csíkban alul, hogy "Néhány embernél az augusztus 5.-i Live peccs óta gondok vannak a multipléjerrel, tudunk róla, foglalkozunk a problémával", vagy valami ilyesmit.

Zero szerintem csak neked kékhalálozik(a hiba az ön készülékében van),illetve live-nál nekem is mo van beirva és megy,igaz emlékeim szerint kreálásnál én uk-t irtam be de nemtom hogy lett ebbõl mo
szerintem ezt megszívtad. valószínû, h vmi kód alapján regisztrálta a régi live-os acc.-hoz a játékot.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

dronkZero
Szakmai ártalom, asszem... 😛

nem bazeg, te vagy elmebeteg hogy ilyeneken agyalsz 😄DD

-tRs-Landor