WH40k - Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
A halál csupán a kezdet...
De ez szinte minden multis játékkal így van, hogy az eleje kõkemény szopás. Stratégiákra fõleg igaz. De hamar túl lehet esni rajta, és onnantól kezdve királyság.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Infó
Volt, hogy 14, de olyan is, hogy 6 ticketünk maradt az 500-ból, de nyertünk. Iszonyat durva csaták mennek, és idõnként nagyon trükközni kell a gyõzelemért, nem agyatlan építek-gyártok-hordában lerohanok játékmenet, mint átlag RTS-ben, vagy DOW1-ben... Nagyon bejövõs.
chaos meg..majd ha lesz hivatalos 1ség lista akkor megtudjuk,addig sztem felesleges irkálni mert közünk nem lesz a valósághoz
és 1 videó:
elsõ trailer a kiegrõl
http://www.youtube.com/watch?v=Hoz6QSmffYM
-tRs-Landor
Képek alapján:
Elsõn devastator és dreadnought
Másodikon semmit nem látok, talán egy halott IG...
Harmadikon káosz predator és marine-ok. Az egyiknél rakétavetõ van a tank mögött, meg van néhány akinél meg kard van, az gondolom két külön squad, és azok lesznek a káosz közelharci egységei. De lehet sima marín is, kard promóval... Meg valami képesség is aktív, lehet, hogy egy kommandert látunk, de az is lehet, hogy csak az egységnek valami cucca.
Negyedik képen kommander meg marínok, chaos projectile-lel lövöldöznek
Ötödiken hellhound, viszont nem ingame, kérdés, hogy csak concept art-e, vagy tényleg egység?
Ugrálós egységet nem látni, lesz vajon raptor? Scout-jellegû egysége sem nagyon van a képeken, meg transzport, meg tier2-es nehézfegyverzet sincs. Azok mik lehetnek? Jó lenne valami démon, ha már a defiler helyett nekik is drenyájuk van. Ja, és ez venerable drenya, vagy ilyen nekik a sima..?
Van ezekrõl már hivatalos infó?
És arról, hogy milyen kategória lesz a plusz egység, amit a másik 3 faj is újonnan kap a kieggel?
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
Probáld meg más op rendszeren persze ha 1 game miatt hajlando vagy cserélni..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Rakok hétvégén egy Win7-et, megnézem azzal is, hallottam olyat, hogy csak 64bites rendszereken mûvel ilyet, és fõleg 64-es XP-n, nekem meg pont olyanom van...
-tRs-Landor
Hogy reális legyek, szerintem ami lesz: mindenki kap egy új egységet és hõst, b*szottimba Chaos a szokásos egységekkel és 3 használhatatlan hõssel, 3-4 1.5-szintû map, zéró egyensúly. Az új egységekbõl tuti lesz pár bugos, exploitolható darab, amit hónapokig hotfixelnek.
A SP biztos jó lesz, sajnos ez elvileg egy ladder game.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Dawn of War 2: Chaos Rising
Thule kapitány kikémlelt egyetlen kocsányon lógó szemével a 25 tonnás létfenntartó szarkofág két centis kémlelõnyílásán és belebrekegte a mikrofonjába: Készüljetek, jönnek a Káosz Ûrgárdisták!
A Dawn of War 2 elsõ kövér kiegészítõjében, a Chaos Risingban húsz kövér küldetésen hentelhetjük keresztül magunkat a Blood Ravens ûrgárdistáival. Felhasználhatjuk az eredeti játék utolsó játékállását, azaz régi csapatunkat vagy teljesen újat kezdhetünk a feladatra felfegyverzett csapattal. A szintlimitet 30-ra emelték és természetesen egy rakás új fegyvert, illetve páncélzatot gyûjthetünk be. Lesznek káosz fertõzött tárgyak is, melyeket mindenki a saját felelõsségére vehet igénybe, ugyanis ezek a relikviák rettenetes mellékhatásokkal átkozzák meg viselõiket.
Megjelenés 2010 tavaszán, ám elõtte még becsapódik az októberre ígért - ingyenes - többjátékos kiegészítõ, a The Last Stand.
Bónuszkép:

http://dawnofwar2.com/us/home
Egyébként szoktuk haverral játszani esténként 2v2-t, "fasz" nevû lobbiba, ha gondoljátok, játszhatunk...
Én "Zero HUN" vagyok Live!-on, haver meg "Pusztulsz", vegyetek fel friendlistára!
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
whRage vok Live-n
-tRs-Landor
a végére már elég pörgõsen menz, hogy mindenki lvl20 volt 😄
-tRs-Landor
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
-tRs-Landor