2367
  • KingPunisher
    Nekem nincs szükségem rá hogy ilyen dolgokon mint a chít agyaljak..
    Ennek több oka is van..
    Nem vagy retardált igy simán nyerek a sok hozzátok hasonlo fogyatékos ellen különösebb micro , gondolkodás nélkül igy nekem nincs rá szükségem..
    De a játéknak ez a része (noobbash) nem igen szorakoztat.
    Mivel csak idiota barmok nyulnak chíthez értelmes komoly playerek nem, igy ha egy hozzátok hasonló chítel azt még azzal együtt is orrba szájba verem némi microval és gondolkodással.
    Nha szóval engem ez a probléma ha létezik is akkor sem érint.
    Ez a kis nyomik gondja a homokozoban, olyasmi mint hogy pisté vagy jozsikáé legyen a rózsaszin lapátocska..
    Te uwu rájöttél -e mitől ut nagyot az elején a commander ? tudod amikor fél hp lemegy ?
    AMugy ha fele annyira tudnál játszani mint Masakari akkor szarás közben is ide irogatnál hogy mekkora pro vagy de mivel te egy döglött legyet sem tudnál lecsapni egy péklapáttal (micro) és levágtad 2 ujjad mert zavartak mivel csak 3-ig tudsz számolni (értelem) igy kinodban a chítről irkálsz meg a "nagy ütésről"..
  • uwu
    Aki veszi a fáradtsáhgot, és elolvassa a flémet, annk úgy is egyértelmű mi a helyzet.
    Jól beégetted magad ismét. Tudod, flémelni is tudni ekll. Az önellentmondás, és a logika teljes hiánya szánalmas látványt generál, még ha flémelsz akkor is.
  • Masakari
    1 ha te mondod
    2 #1151 ezt uwu irta,itt kezdődött el a személyeskedés de mind1,tudom nehéz beismerni
    3.map hack lehet ilyen segédprogram pl te retardált..ahhoz is hülye vagy hogy gondolkozz...:/ hogy sikerült leérettségizned???görögök lebasztak volna a taigetosz-ról:/ (remélem tudod mi volt az,vagy ezt se tudod?:/)

na a mai napra én kiszórakoztam magam a hülye fajtádon,annyira komolyan vettél mindent hogy az már szánalom,tiszta jó az ilyenekkel vitatkozni mint te akik ész nélkül írnak és nem gondolkoznak..na jóéjt,az ablakot nyisd ki nehogy túl meleg legyen reggelre a szobában!!!

• dronkZero
    "hát ha neked 1 teljesen semleges hangvételű komment"

Ha szerinted az semleges hangvételű komment volt, amire bepöccentem, akkor a megállapításom helytálló volt, egy bunkó paraszt vagy. Anyáddal biztos ilyen hangnemben szoktál beszélgetni, én nem tűröm. (#1217)

"normális válasz,hm lássuk #1128,#1133,#1130 itt van pl kapásból 3!"

És arra normális hangnemben is kaptátok a választ. Amíg el nem kezdtetek recskázni a trúszkillre, meg köcsögölni. Úgyhogy nyasgem, nemtom mit akarsz bizonygatni, ti voltatok(vagytok) ősbunkók. Minden más csak reakció.

",nos az hogy fut segéd program az nem jelenti azt hogy módosítani is tudja a játék aktuális folyását!logika nulla!"

Akkor mire jó, Einsteinkém? Ha semmit nem tudsz vele csinálni, akkor miért csít? Ennyire nem lehetsz hülye, bazdmeg! Ez neked logika? Te annyira sötét vagy, mint a föld!
    Emellett már megbeszéltük hogy azért nem lehet, mert sync errort okozna. Gondolom ez már kiment a csöppnyi agyadból. Ja, mondjuk amilyen hadilábon állsz a logikával, nemigen remélem, hogy egy azért...mert kapcsolatot fel fogsz fogni.

" a dow2-höz a játékon kívül a windows live-ot és a steam-et is ki kell cselezni.logika ismét nulla!"

Sem a Steam, sem a Live nem anticheat program. A Valve-ét VAC-nak hívják, és tudtommal nem használja a DoW. Microsoftnak meg nincs ilyenje.
    Nem mintha egyébként ezeket a szar anticheat programokat nem lehetne megkerülni. Úgyhogy az sem számítana, ha lenne benne.
    Szal még egyszer, okoska, hadd összegezzem, meg kell kerülni két olyan programot, ami nem figyeli a cheatet? Az nagy meló, tényleg!

Brilliánsak az érveid, remek a gondolatmeneted, engedd meg, hogy gratuláljak!
  • uwu
    Csak egy kis segédprogram, ne mcsít
  • dronkZero
    Te még mindig itt tartasz, te szerencsétlen?

De kicsit más téme: miért tereled el a témát minden egyes alakalommal, amikor épp a csítre kerül szó, hm?

Az elején össze-vissza hüyeségeket beszélsz, önagadnak ellentmondva, lehetetlennek nevezed, kötözködsz, lehülyézel, aztán elkezded verni magad a kutyát nem érdeklő trueskilledre, aztán vad személyeskedésbe kezdesz...
    Most, hogy megint a csítről kezdtünk beszélgetni, megint a trueskilleddel jössz...

Miért félsz ennyire a témától? Hm?

Tegyem hozzá, hogy te csak "segédprogram"-nak nevezel egy dolgot, amit mindenki más "csít"-nek?

Miért is kellett új gémerprofilt csinálnod?
  • KingPunisher
    Zeroka neked irok elösször. Te ideggyenge vagy ez tisztán látszik igy gondolkodtam irja-e neked hátha felvágod az ereid, de vállalom a kokckázatot.
    Édes ganajturobogaracskám tudod TS egy összetett dolog megmutatja hogy mekkora barom vagy , tehát csodálatos dolog, ha belegondolsz egy játékbol kiderül hogy retardált vagy, azért ez nem semmi :)
    Tudom szar érzés most hogy ezzel igy szembesültél és csapkodsz mint győzike a medencében de sajnos a számok makacs dolgok.
    Megmérettettél és kevésnek bizonyultál.
    Vannak ilyen időseknek fejlesztett wii-s játékok ott kéne probálkozni a sok alzheimer kórós remegő kezű néni és bácsi közt ha sikerekre vágysz ;)
    Uwuka tisztán látszik hogy te vagy a csapat esze :) gondolom kemény munka volt 2 nálad is retardáltabbat magad köré gyűjteni akik mesterként tisztelnek. De tény sikerült és a sikert becsülni kell.
    Te már magasabb szinten vagy ezt TS is mutatja, amugy micsoda találmány ez ha belegondoltok..
    Te már képes vagy gondolatokat képezni egy 3-4 éves gyerek szintjén.
    Sajnos ezeknek még kevés valóságtartalma van és makacs természettel ragaszkodsz hozzájuk.

Most hogy ezt igy tisztáztuk lenne pár kérdésem ..
    1. Ha ilyen retardált lennék mint ti (lsd TS) nem azon agyalnék ki chítel hanem azon hogy hogyan lehetnék átlagos , ti miért nem ezt teszitek ?
    2. Zero szed-e nyugtatot kell-e neki recept ?
    3. Rájöttél- e uwu hogy miért üt a játék elején nagyot a hero néha ?
    4. Zero anyád hogy van ? Ahogy hagytam ? ;)
    5. Ez a homo dolog megint igen elöjött igyekeztem kerülni a témát de Zerot igen bilizgálja, ez miért van ?
    Azt tudjuk hogy meleg vagy ez oké is, de nincs most barátod és szorongsz ? Uwu a 3. barátotokkal jár ? Tetszem neked ?

• KingPunisher
    LOL mennyit irtatok. Nha elhuzodott az edzés hozok valami kaját aztán írok egy hosszabb hangvételű posztot én is :)
  • Masakari
    top 10 ezaz!!! cél teljesítve!
    "Egy perc után úgy is ebbe megy át az egész: "-Anyád! - A tiéd!" "
    ide nem jutott el,de Zero nagyon szerette volna csak ebben én nem vagyok partner őfelsége nagy bánatára!
  • Ariakus
    LOL fórumokon vitázni vmiről az teljesen lehetetlen. Egy perc után úgy is ebbe megy át az egész: "-Anyád! - A tiéd!"
    Annyiba jók voltatok, hogy betettétek top 10-be a tápigot :P
  • Masakari
    gerince annak van aki nem lép túl a vitákba 1 bizonyos határt amit te megtettél!kis csigabiga!bár nemtom a csiga lehet-e nekrofil vagy homo,na mind1
  • Masakari
    ott a játék beli tudásod említettem és nem konkrétan a személyedre.2 különböző dolog,tudom nehéz megértened.

látom a fasz központi téma nálad!

hát ha neked 1 teljesen semleges hangvételű komment már az utolsó parasztnál kezdődik akkor elmond valamit a neveltetésedről!

normális válasz,hm lássuk #1128,#1133,#1130 itt van pl kapásból 3!

urmy beírása,nos az hogy fut segéd program az nem jelenti azt hogy módosítani is tudja a játék aktuális folyását!logika nulla!

a következtetés igen logikus,csak azt az apróságot nem veszed figyelembe hogy a dow2-höz a játékon kívül a windows live-ot és a steam-et is ki kell cselezni.logika ismét nulla!

válasznak meg nem tudom mit vártok,azt hiszitek hogy itt hemzsegnek a hackerek akik majd részletes technikai leírást adnak hogy mi lehetséges meg mi nem és hogyan???amennyire tudta megmagyarázta,a map hacket lehetségesnek tartom,de a nyersanyag beadagolását már nem..itt az élénk fantáziátokra bízom hogy mivel magyarázzátok azt hogyha valaki vesz egy 1séget

a stílusom rohadtul nem ugyanaz mint urmynak,a mondandóm csak hasonló!
    higgadt nem voltál,türelmes se és te sértegetsz engem!!!és megint csak a fasz jött elő,a veled egy lakásban élő haverjaid jól járnak veled télen,mennyivel kevesebb a fűtés számlátok?
  • dronkZero
    Amennyiben lenne gerinced, megtennéd, nem a kifogásokat keresnéd.

Vaktában sértegettél, megint kérdezem, mégis mi a picsát vártál erre? Ugyanazt kaptad vissza: vaktában sértegetést. Kényelmetlenül érint? Oh. Juj.

És csodálkozol rajta? Eheh. Vicces ember vagy. Vagy inkább magad vagy egy vicc.
  • dronkZero
    Hát, ha sértegetéssel KEZDED, mi a faszt vársz? "Szervusz, kedves barátom! Nem, valószínűleg tévesek az információid, az intelligenciahányadosom nem nulla, és a játékkal is játszottam már egy keveset."

Hát a lófaszt a seggedbe, mi a faszt képzelsz te?

Mondom, amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Te egy utolsó paraszt hozzáállással nyitottál, most meg engem kritizálsz? Takarodj a picsába! Élőben egy ilyen beköszönés után nem fárasztottam volna magam a válasszal.

"a probléma/kérdésre normális választ kaptatok az elején"

Akkor mutasd meg, melyik az, kérlek! Melyik az a hozzászólás, hm? Az, hogy "ilyen nem létezik"? Rögtön utána az, hogy mekkora lámák vagyunk?

Egyébként oké, térjünk erre vissza, gyönyörűen bemutatja a kis fasztarisznyád értelmi képességeit:
    1. "nem egyszerű feltörni egy Online RTS-t _volt_ rá_már_példa_ pl. COHba, de ott is nem ilyen jellegű dolgok voltak, hanem egy segédprogram futott közben.."
    2. "De amiket ti irtok olyan nincs :)"

Azt a két tényt figyelembe véve, hogy a CoH-ot _bizonyítottan_ fel lehet törni, a DoW2 meg a CoH motorját használja, akkor pláne kibaszott logikus a következtetés.

Csoda, hogy ezt a "választ" nem fogadjuk el? Mikor leírja, hogy lehet ilyet, DE a Dowban ez lehetetlen? Ez szerinted válasz bazdmeg?

Aztán amikor egy _önmagának_is_ellentmondó_ idióta kezd el leosztani, hogy mekkora hülye vagyok, azt igen nehezen tűröm.

Te meg elkezdted nyomni ugyanazt a stílust, ugyanazzal a mondandóval.

És még legyek higgadt, türelmes, miközben sértegetsz? MI A FASZT KÉPZELSZ?
  • Masakari
    bocsánat kérést kifejteném hogy felfogd:ha a személyeskedésen belül maradtál volna akkor még meggondoltam volna a dolgot,de mivel te ezt átlépted és nem létező személyeket/létező személyeket kezdtél el felhozni a beszélgetésbe ezért teljesen egyértelmű hogy nincs miért bocsánatot kérni mert azzal a te egod lesz nagyobb! sajnos ennyire nem vagyok hülye úgyhogy mint előbb írtam "bocsánatot tőled??hol élsz?még 1 párhuzamos univerzumban se!"
  • Masakari
    Te is vicces egy ember vagy:) ez rólad is elmondható!

nem?"Na figyelj köcsög." jól kezded azonnal totálisan leereszkedő személyeskedő hangnem!

igen valóban azt irtam,csak sajnos igaz mind a 2 része az állításnak!

a probléma/kérdésre normális választ kaptatok az elején,csak utána átmentetek személyeskedésbe,hogy azért mert unatkoztatok vagy mert nemvolt kielégítő a válasz nem tudom....

Vicces hogy a saját tuskóságodról akarod elvonni a figyelmet azzal hogy számodra totál ismeretlen témát hozol fel másokkal kapcsolatban,de ha valamit felhoz az ember akkor az róla el mond valamit,("mindenki magából indul ki" esete)szóval ha gondolod van itt 1 "kerékgyártó temetkezés" nevű cég.mi az eseted??talán találnak valaki hozzád illőt!
    szavatosság milyen legyen?friss netán kicsit állott? a többi már tényleg részlet kérdés!

bocsánatot tőled??hol élsz?még 1 párhuzamos univerzumban se!
  • dronkZero
    Te, elég vicces, hogy úgy próbálsz a pofámba hazudni, hogy visszakereshető, hogy mit írtál.

Én egy kibaszott szóval hozzád nem szóltam, amíg nem kezdted el minősítgetni az intelligenciámat.

Az előbb ezt állítottad:"mit én elősször írtam ide az az #1217"
    Abban meg van ilyen, hogy: "na szóval komolyabban.a játékhoz az iq-tok kb annyi lehet mint nekem a szinkronúszáshoz(nulla azaz 0"

Ha ez nem személyeskedés, akkor viszont én is csak tényeket közlök a nemi identitásotokról, meg a rokonaitokkal folytatott szexuális kapcsolataitokról. Ennyi.
    Alapfilozófiám, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.

Egy problémával és egy kérdéssel jöttünk ide, ősbunkó stílust és személyeskedést kaptunk válaszul. És még persze ÉN vagyok a bunkó, nem?

Szal akár nyugodtan bocsánatot is kérhetsz, aztán talán kapsz egy normális hangnemet is.

Bár nem hiszem, hogy egy ekkora hazug bunkóval nekem bármi megbeszélnivalóm is lenne...
  • uwu
  • Masakari
    te kezdted el a személyeskedést velem,szóval ne pattogj minta nigger bolha!

bocs de én 1-2 alkalmat leszámítva még a félmetek előtt reagáltam,nézd meg.az hogy urmy hogy válaszolt az ő dolga az hogy ti meg azonnal személyeskedve kezdtek el írni megint csak a ti dolgotok!
    (ki beszél itt faszkalap? önkritika exponenciálisan közelít nullához,igaz nem tudod mit jelent de mind1!)

vitorlányi arc?:) ugyan már mire vered magad???honnan veszed hogy én nem láttam sync errort??azt hiszed te szartad itt a spanyol viaszt és csak neked van sync erorrod ebbe a kurva játkba??szállj már le a magas lóról,mit hiszel ki vagy te??a pápa???

ha kurva anyázni akartam volna akkor már irtam volna,itt te akarsz hamar rátérni erre a témára!(esetleg a nekrofilia amit korábban említettél) lehet azért mert buzi vagy és nemigen van nővel dolgod...ez a te egyéni beállítottságod,remélem augusztusba mész a buzi parádéra!
  • dronkZero
    Számít, hogy melyik volt az első, ha _mindegyik_ ugyanaz a tenyérbemászó mitugrász stílust hozza? Gondolod majd tűröm, hogy sértegess, nem?

Ti egyetlen pillanatig sem vettétek komolyan, amit itt leírtunk, rögtön, első reakcióként elkezdtetek lámázni. Hát ha ekkora bunkó köcsög faszkalapok vagytok, akkor bizony nem árt, ha ez hamar a tudomásotokra jut.

A tényszerűségről: tapasztalat. Ha én már láttam valamit, amit te még soha, neked meg ezek után az a véleményed, hogy a te tapasztalatod a több, akkor teljes joggal nézlek hülyének. Ez ilyen. Főleg ha teszed ezt vitorlányi arccal.

Szokásom az ilyesmit rövidre zárni, hogy hamar jussunk a kurvaanyázáshoz, úgyis azt akarod hallani, hát megszerzem ezt az örömöt neked.
  • Masakari
    ment pü
  • Masakari
    ahogy mondod sajtmester,te is világbajnok vagy!
  • XenHai
    akkor mindenki elmehet a láma nénikéjébe!
    Így megfelel ??
  • Masakari
    Te ősember fegyvere B U N K Ó!

amiből te idéztél az az #1226-ban van,amit én elősször írtam ide az az #1217 BALFASZ! tanulj meg olvasni! tudom nehéz mert az érettségid is alig lett meg de erőltesd meg magad!innentől felesleges tovább erőltetned magad mert még az olvasásra se veszed a fáradtságot hogy amit állítani akarsz igaz legyen!!

a másik 2 dolog amit kiemeltél az így teljesen tényszerű,annál többet nem értettek a játékhoz mint amit ott állítok!ha szerinted ez a faszparaszt magatartás amit én csinálok és nem az amit te akkor ez van,a hülyéknek nehéz elmondani hogy mi az igaz és mi nem....

és pont hogy te teszed az ártatlan áldozatot te kis mikróba!!! jössz itt a ravatallal és még neked áll feljebb ha ugyanazzal a stílussal válaszolok!!! mint mondtam nőj fel mert az értelmi szinted exponenciálisan csökken a nullához(remélem tudod mi az te tudatlan barom!).

Urmynak tényleg igaza van,ti tényleg buzik lehettek...fulladjon gecibe az aki mondja!te dédanya homorító!!!
  • uwu
    Jaj ne már!
    Gyere te is flámelni ötödiknek.
    Megteremthetnéd az egyensúlyt az erőben, mert ezek ketten elég gyengén muzsigálnak.
    Persze őket is lehet osztani, de akkor már nagyonm el lesznek nyomva:D
  • dronkZero
    De hát látod, hogy mindenki élvezi! :D
  • uwu
    Persz, persze.
    A fórum nem felejt szerencsére.
    Aki visszaolvas tisztán látja, hogy provokálva jelentél meg.
    Hiányzott egy kis flém, ne mszégyen az. Én is szeretek flémelni, mint sokan mások.
    Különösen az tetszik, mikor megjegyzéseket teszel az intelligenciánkra vonatkozóan mindamellett, hogy a vitában nem vagy konzekvens.
    A csúnya szavaknak is vannak jelentései, nem elég őket egymás után fűzni. Az utóbbi pár hsz-edből nem sokat tudunk meg rólad, de hogy érvelni nem tudsz az biztos. Feltételezel bizonyos dolgokat alaptalanul, és ez a te kiindulópontod. Sajnos nem vagy elég művelt, hogy észrevedd a saját hibáodat. Gondolom a mindennapokban nem szoktál érvelni, tárgyalni, vagy bármi hasonlót ahol észérvekkel kell elérni a célodat ,és azt feltételezed, hogy mi is így vagyubk ezzel, na most ezel nagyon mellélőttél:)
  • XenHai
    Gyerekek!
    Nem gondoljátok, hogy GECIRE KEZD UNALMAS LENNI.
    Menyetek és játsszátok le játékban....
  • dronkZero
    Na akkor figyelj még egyszer, köcsög!

Te így kapcsolódtál bele a vitába:
    "én is utálom ha valaki osztja az észt és nincs igaza csak itt ez a személy most pont nem urmy hanem a másik 2 delikvens!"

Nos ezt én is kurvára utálom, tudod. És eléggé felbassza az agyam, ha valamire, amit a saját két szememmel látok, leírom, és közlik, hogy "De amiket ti irtok olyan nincs :)", meg lelámáz.

Te emellé a kvázi lehazugozás mellé álltál be bégetni. Aztán anélkül, hogy hozzád egy kibaszott szót szóltam volna, elkezdted hasonló tenyérbemászó faszparaszt módon, hogy:
    "ts20-as ember annyira ért hozzá hogy tudja melyik egysége mire jó de komolyabb dolgokat kivitelezni már képtelen!!!!!!"
    illetve:
    "de itt uwu és zero a vérpistike mert ők azok akik gyakorlatilag semmit nem értenek a játékhoz"

Illetve gyávának nevezel, hogy nem "merünk" ellenetek kiállni.

Hát bizony, ez faszparaszt magatartás, _KÖCSÖG_.

És ezek után teszed itt az ártatlan áldozatot. Hát, tudod, fulladj gecibe!
  • Masakari
    gratulálok! 1 szóval nem írtad anyámat te szőröstalpú svájci kukatologató!
    tudod valakinek fontosak az ősök,igaz az ilyen érettségivel rendelkező barmoktól nem lehet sokat elvárni semmilyen szinten mert szellemileg és tudásilag műveletlen parasztok!(élő példa te vagy jelen esetben).

uwu: szerintem is,itt én mentem le az ő szintjére..hiba volt:) de vicces látni hogy még ő pöccen be ha a saját oltásával válaszolok...sajnálom szegényt hogy nem volt saját gyerek szobája és a kutya se engedtebe be a kutyaházba szánalomból!

a szidásról meg annyit hogy 1 szar szó nélküli választ írok elsőnek amibe egyetlen dolgot idézek tőle és egyből úgy kezdi rá a választ hogy "na ide figyelj köcsög"?na elmegy a kurva annyába az ilyen,mondom ő akarta hogy le menjek az ő szintjére.lementem és még neki áll feljebb,vicces:))))

és igen látom hogy mások az erkölcsi normáitok,vagyis neked még annyira nem is mert te még kultúrált is vagy valamennyire de zero barátod 1 műveletlen/erköcstelen kis senkiházi akinek ugandába kéne szart lapátolni éhbérért,de még azt a munkát se érdemelné meg mert más halna éhen helyette!!!
    tssel főként urmy dobálózott,és zero pl kötve hiszem hogy műveltebb lenne nálam(ilyen iq-val és értelemmel ami sugárzik a kommentjeiből),bár még szerintem te se...
  • uwu
    Azt szerintem hagyjuk, hogy ki ereszkedett kinek a szintjére.
    Azt hiszem egyikőnknek se esik nehezére azidni a másikat.
    Ne tegyél úgy mintha ártatlan lennél. a flémeléshez kell partner is.
    Flém csak akkor van, ha mindenki akarja, ha nem akarnád ne mkéne flémelned.

Mi alapból elítéljük az olyanokat mint ti. Nekünk másak az erkölcsi normáink, és más az érdeklődési körünk.
    Míg ti a ts-eitekkel érveltek, mi is érvelhetnénk mással, mi is mondhatnánk hogy mivel mindketten műveltebbek vagyunk mint ti, jobban értünk mindenhez ami a számokról szól, és egy pék, vagy akárki ne ugasson bele a magasröptű társalgásunkba
  • dronkZero
    Oh, hogy egyem az érzékeny lelked. Egyébként egy ilyen kis eszmecsere után nem tudom, hogyan várod el, hogy vegyem a "poénjaidat". Én is jót poénkodtam az anyukádon, vicces volt, nem? Faszfej.
  • Masakari
    mi az??nem tetszik ha leereszkedek a te szintedre te faszparaszt kis senkiházi!!!! hogy jössz te ahhoz hogy a már nem élő családtagokat szidd te kis zsidókurva!!!!!!!!! ha élőt szidsz leszarom!!!!szóval kurva gyorsan szálljál magadba és nőjjél fel te nagyra nőtt óvodás,mit hiszel ki a kurva faszom vagy te bazdmeg?????!!!!!

látom a gránátos poént is sikerült komolyan venned,gratulálok te nulla!!!
    és így van ostoba vagyok,te meg 1 iq fighter!!de inkább vagyok ostoba mint legyek annyira segghülye mint te!!remélem azért az érettségi megszerzése nem okozott komolyabb nehézségeket!!
  • dronkZero
    Na elmész te is a kurva anyádba!

"már 1ből csít gyanú nálad,bár lehet nálad az is gyanús ha valaki pontosan dobja a gránátot"

Ezen megy a kibaszott "vita" a kezdetek óta, hogy ugyan, basszátok már szájba a kurva anyátokat, NEM ERRŐL BESZÉLÜNK, idióta, kőagyú faszkalap!

De látom, ezt a kibaszott egyszerű dolgot sem tudtad eddig felfogni, te is pontosan annyira ostoba vagy, mint a homo haverod.
  • uwu
    Biztos, hogy kikapnánk, ha ez megnyugtat.
  • Masakari
    ezzel a 2 kommentel kezdődött a személyeskedés!"de ha megnézed zero #1150 és uwu #1151" csak idézem önmagam!
    megnézem hogy ki fog kinek adni 1 maflást és ki fogja a pizzát szívószálon enni!és igen mögé állok be mert akkora baromságokat irtok hogy az fáj,és nyílván nem amögé fogok beállni aki hülye!

látom nagyon hülye vagy ehhez a játékoz:) valóban hagyjuk a 3v3 és 1v1 közötti fontos párhuzam fejtegetését mert túl hülye vagy hozzá hogy érdemben lehessen erről veled beszélni,mondhatnám úgy is hogyha kettővel több lenne az iq-d lehetnél sültkrumpli!

veled ellentétben én nézek repeket ergo ha gyanús dolog történik azt észre veszem..de te megint elméleti síkon próbálsz kardoskodni!!!mint az "én több 1v1-et játszok mitn 3v3-at" dolognál..ismét szállj magadba!és tényekkel próbáld meg alátámsztani azt amit mondasz ne szájkaratéval mert látom abba te kurva jó vagy!

üldözési mániát csak azért irtam mert kb a "gyanús" sync error már 1ből csít gyanú nálad,bár lehet nálad az is gyanús ha valaki pontosan dobja a gránátot

ha te nekrofil vagy és az okoz örömet hogy a saját dédanyád porhanyós seggét kúrod akkor csak gratulálni tudok hozzá te szivacsos agyú barom!látom az erkölcs nálad kb a pokolba van,na mind1..remélem anyádék büszkék rád hogy ilyen szép dolgokat bírsz mondani!

Xenhai:úgy emlékszem fent vagy nekem liveon ha nem akkor vegyél fel(MasakariWasabi),este majd lehet én is megyek azt 3-an nyomjuk urmyval bár attól függ itthon leszeke este.
  • Masakari
    én benne lennék csak ők nem mernek mert ha kikapnak akkor meg magyarázkodniuk kéne hogy biztos csalunk stbstb
  • XenHai
    egyébként fel vettelek.este nekem is jó.
  • XenHai
    Kezd elfajulni a topik...Nem lenne inkább jobb ha befejeznétek és játékban le rendezni a dolgot??
  • dronkZero
    "igen ti kezdtetek el urmyra!"

Jó, igen, valószínűleg én küldtem el először a kurva anyjába, valóban, miután _első szavával_, amit hozzám intézett, olyan tenyérbemászó egy pöcs hangnemet ütött meg, hogy élőben azért már kapott volna egy akkora maflást, hogy három hétig szívószálon eszi a pizzát.
    Te meg beálltál mögé, vállig a seggében, úgyhogy nyilván veled sem fogok finomkodni. Te választottad haverodnak, véded is, amikor úgy viselkedik, mint egy fasszopó cigány, ennyit érdemelsz.

Látom a "taktika", mint szó, számodra nem hordoz jelentést. Másrészről 1v1 kibaszott ritkán van 3v3as meccsen, ha nem te hívod a haverod, akkor az ellenség, és máris ott van -ellened- a 2v1.
    Hagyjuk az egészet a picsába, ez a csapatjáték téma neked úgy látom, hogy nagyon magas.

"de sose láttam azt, hogy csít lett volna benne"

Klasszikust idéznék: "Az kizárt dolog mer' nemtudom!"
    Egyébként az előbb láttad be elméleti alapon, hogy okozhat a csít is sync errort. Csak erre még eddig nem gondoltál és nem is figyelted, ugye, Einstein?

"pláne nem volt olyan hogy a semmiből került elő egysége az ellenfélnek"

Na látod pont ezért lett volna jó, hogy ha előre tudjuk, hogy el lehet menteni a lefagyott meccsek replayeit, mert kurvára megnéztem volna, hogy a lentebb felvázolt meccsen honnan a jókurvaannyukból rántottak elő 6 deffdreddet úgy, hogy a játék elejétől kezdve a deffdreddek támadásáig _egyetlen_ áram sem volt az övék? Ennek a vége lett sync error, amikor levertük a szarjaikat mégis.

"itt vissza kanyarodnék az üldözési mániához!"

Én meg a naivitáshoz. Egyébként általában én szoktam lenni az, aki a kis társaságunkban leállítja az embereket, hogy ne csíterezz már, mert láma szokás. Ide sem panaszkodni jöttünk, csak eszmét cserélni a dologról, meg hogy ti láttatok-e már ilyesmit.
    Csak jött ez a faszkalap, és el kellett kezdeni a kibaszott statjával foglalkozni.

De mindegy, nyilván én vagyok a láma fasz, üldözési mániás barom. Persze. Hát akkor bizony lehet menni baszni saját felmenőket ravatalon!