2367
-
Masakari #1727 reméljük köv patchre javítják,szerintem sok ember bosszankodik miatta -
#1726 Megnéztem privátban, csináltam róla replayt. A 3v3-as Judgement of Carrion-on az 1-es pléjer oldalán a szélső áramnál lévő sarokba _tényleg_ nem lehet turretet építeni. Odaáll a híró, aztán nem építi fel.
A sarokkal van baj, nem a ráccsal. Mindig a föld alá teszi a tornyot, és építés közben emelkedik ki, akkor is, amikor csak úgy a földre teszem, annyi a különbség, hogy a rácsnál látszik is ez. De az a sarok bugos. -
Masakari #1725 Még nem,private gamebe nézd meg hogy ha oda rakod mindig lentre kerül-e.ha igen akkor azt a pontot kerülni kell:) -
#1724 Találkoztam egy olyan buggal, hogy a Judgement of Carrion(asszem ez a neve, a spacehulkos új) 3v3 pályán tornyot akartam építeni a rácsos padlóra, és a szerencsétlen kommanderem a rács ALÁ rakta a tornyot, aztán csak nézett rá megszeppenve, hogy ott nem tudja felépíteni. Reqt és áramot persze levette, felépíteni nem lehetett, abbahagyatni szintén nem. Találkoztatok már ilyesmivel? -
Masakari #1723 akkor az bizony nem v2.2 hanem régebbi -
#1722 Töltöttem le replayeket (v2.2 -est), betettem őket a megfelelő mappába, de a 80%-át nem látom a játékban. Tudtok rá valami okosságot?
Átneveztem őket, de az se segített. -
MaRee #1721 Értem, köszi szépen -
Masakari #1720 Végre volt 1 kis időm úgyhogy bele néztem a repekbe és az jött le hogy csak arra figyelsz ami a képernyődön történik,minimapot egyáltalán nem nézed.simán hagyod meghalni az egységeidet(x-et se használsz ha menekülni kéne),se fedezék se szervezett támadás.szerintem menj fel a gamereplays.org-ra és tölcs le pár ork 1v1 repet és nézd meg mit hogy kell mert így 1 jó ideig csak veszíteni fogsz -
#1719 Én zavvi.com-ról rendeltem. Házhoz szállítással együtt £27 (~8,500 HUF, árfolyamtól függ.)
Ez a Gold Edition, ebbe benne van az alap és a Chaos Rising is. -
Landor #1718 #1676 -
Vardar #1717 Ti hol vettétek meg a játékot? Nagyon tetszik, de a cdgalaxis-os ár kicsit húzós. -
MaRee #1716 Itt van 2 replay, most nyomtam őket, persze elvertek mint a szart :D A zorkokkal vagyok én. -
KingPunisher #1715 Hát ^^ az nem tul valószinű :) Slugga a counter a a TSM-re.. ráfutsz nyomsz egy waaaghot és simán beveri..
Nha ez most persze igen le egyszerűsítve de a lényeg ez.
Turret mass meg elég kockázatos bárki ellen, bár ha te orkkal tolod és warbossal akkor lehet értelme. ilyen esetben ne adj időt neki lerakni meg használj stromboyt.
Ork alacsony szinten igen erős nép, lényeg a szart is verd ki az ellenfélből menj rá zuzdbe égesd le generátorját..
Orkok drágák tehát sok unitot ne veszíts osztagot meg soha..
És ork tömegbe szeret harcolni ha sokan vannak akkor nagy az öröm.. meg a waagh ;)
-
Masakari #1714 inkább repet linkelj amin rajta van az eset mert igy elég nehéz bármit is mondani azon kívül hogy "elbasztad,nem kicsit nagyon!" -
MaRee #1713 Valaki pro tudna egy-két tippet vagy tanácsot adni az orkokhoz?Ők tetszenek a legjobban, de sajnos csak bénázok velük, egy három fős tactical marine squad megzabálja mindíg az összes sluggámat meg shootámat :( -
Masakari #1712 kampány más téma -
Vardar #1711 Most játszottam ki a kampányt és... Tényleg ennyivel gyengébb a Chaos Lépegető mint a Orkoké? Az orkokéval meg kellett szenvednem, itt meg Tarkus Terminator páncélban pikkpakk szétkapja. -
MaRee #1710 ranknál a ts-re gondoltam, de köszi -
Masakari #1709 rank semmit nem jelent,ts alapján sorsol(bár elég szarul gyakran rak össze ilyen ts 0-15 közötti emberekkel az ellenfél meg fullra 20-40....)
turret meg...nem szabad hagyni hogy megépítse:) ha megtörtént akkor meg közelharci egységgel odaugrani és szétverni a turretet(ha chaos vagy akkor meg heretic és gl) -
MaRee #1708 Ja, azt elfelejtettem, hogy turret spam ellen mit lehet kezdeni?Mert gyakran futok bele olyan játékosokba akik körbe b@sszák a VP-ket turretekkel, aztán csak nézek a fejemből. -
MaRee #1707 Multiplayerben a Find Game opció alatt nézi a rankot is, vagy csak random sorsolgat össze emberekkel?Mert elég érdekes így Rank 1-ként 15 meg 20-asokkal játszani :D Meg nem értem miért van hogy ha engem megvernek akkor én nem kapok pontot, viszont ha én győzök le valakit(ilyen kb 2* volt eddig :D) akkor a vesztes is kap pontot? -
uwu #1706 Hibajavító van, csak leszarom, jó ez neked így is, legalább van min rágóznod.
Értelmes dolgot úgyse tudsz hozzászólni, kellett hagynom valamit amire reagálhatsz, hogy ismét beszólhassak
Ezek után legalább nem kell erőlködnöm, ezzel a hsz-el ismét megerősítetted eddigi hírnevedet. -
MaRee #1705 Jáccatok inkább -
KingPunisher #1704 Baszóláda = olyan láda amin basznak.. így már értem..
Nha megyek csinálók valami kaját a gyönyörű baszóasztalomon. Nekemenek meg nekinek hogy mindneki jól lakjon..
Te fogyatékos nyomorék. Mi van nincs már automatikus hibajavító ?
Irodába.. szlengben ez kocsmát jelent ^^ kezd összeállni nekem a kép..
Egy magányos alkoholista vagy , lemész a kocsmába így 30 felett anyád lakásából. Ott hasonszőrű cimboráiddal elbeszélgettek az élet nyomorúságáról.
Meg írogattok SG-re bár csak ketten tudtok írni, mert "pusztulsz" nem ismeri a betűket..
Valami elit kocsma lehet mert net is van ^^ de néha igen bebaszol és nem megy az írás. :(
Néha alkalmi munkába útépítő vagy sárga mellénybe és azt képzeled hogy akár hidat is terezhetnél ha nem lennél ekkora nyomorék.
Persze lehet tévedek csak egy diplomás az életből kiábrándult, "minden örömöm hogy sg-re írok", vén magányos "neten vannak barátaim" arc vagy.
Akár melyik is szomorúan közlöm 2 hétig Olaszországba vagyok ^^
Kicsit előszezonozunk.. Addig se szomorkodj ha lesz net meg időm néha beböffenek ..
Jo "irodázást" neked .. LOL
-
KingPunisher #1703 " nekinek volt egy gyönyörű beszóláda " - bocs ezt nem tudtam értelmezni.. ^^
Aggódok érted Uwu.. be vagy baszva, vagy mi van ? Milyen láda ?
Nha kapd össze magad meg a kis sereged mert ez így igen ratyi..
beszóláda.. haha ez igen tetszik... " nekinek volt egy gyönyörű beszóláda "
De szép mondat .. Hiába nho kiütközik a diploma ..
-
#1702 Az itemnél kiirja, hogy mik a kritériumok.
Megfelelő szint vagy megfelelő hős! -
#1701 Hello! Most kezdetem el a játékot és nem tudom,hogyan kell használni azokat a cuccokat amiket az Avaliable Expendable Items-né találok.
Már kattogtattam mindenfelé,de sehol semmi változást nem tapasztaltam.
Valaki meg tudná mondani,hogy ezeket hogyan lehet használni? -
uwu #1700 Mindenki jól szórakozik rajtad, akkor meg miért ne mutogassam?
Ha ügyes leszel, még szállóigévé válhat pár szavad.
Volt egy eset NWO topikban ahova jár egy saintgerman nevű reg, nekinek volt egy gyönyörű beszóláda amit azóta mindíg felemlegetünk, ha idiótákkal hoz össze valakit a sors. Azért ehhez gyúrnod kell még, mert tényleg a 10éves gyerek szintjén vagy, de így is elnevetgélünk a hozzászólásaidon:) -
Masakari #1699 documents and settings/user név/dokumentumok/mygames/dow2/playback -
MaRee #1698 A replayeket hova kell rakni hogy meg tudjam nézni? -
KingPunisher #1697 Nem kell kimenteni. Kész kampány kell és CR-be akkor lesz lehetőség folytatni.
-
KingPunisher #1696 Muhahha örülök hogy egyre többen veszik meg a játékot Így több embert tudok elverni :P
Szép hobbid van uwuka.. ide írogatni.. de hát ki amit érdemel.
Azért napi 1-2x én is beböffenek neked, nehogy unalmadban felvágd az ereid és összemocskold vele a földet amin állsz.
De itt ez a játék , kihívlak újra, gyere 1v1-re, vagy kis "értelmiségi" csapatoddal. Nincs benned vér, magad is tudod egy rakás szar vagy ;)
Flémelni sem tudsz, azt csinálod amit elvárok tőled.. :) csak hülye vagy ezt látni.
Az "irodába" meg ezt mutogatod, hogy vitázol egy "névvel" a neten, aki bárki lehet, egy 10 éves barom is akár, nha ez mindent elmond rolad.
Más kutyáját, kölkét, autoját mutogatja ennyi idősen ^^ te meg az SG-t..
LOL ,mekkora nyomi vagy te, komolyan most jöttem rá..
Már szánlak.. igy meg nem olyan vicces, de szerencsédre nincsenek erkölcsi korlátaim.
-
Vardar #1695 Hogy kell kimenteni DOW-os állást, hogy később, másik gépen a CR onnan induljon? -
Masakari #1694 nem tudom ki kezdett el akkor pattogni és most is ki pattog
"annyira én is ismerem ezt a faszarcút, meg téged. De nyugodtan szopkodd tovább a farkát, úgy látom, te szereted csinálni, ő élvezi, úgyhogy magatokra is hagylak titeket."
-
#1693 Az nem "vita" volt, hanem véleménynyilvánítás, amin elkezdtetek pattogni.
Emellett amennyire engem "ismersz" az eddigiekből, annyira én is ismerem ezt a faszarcút, meg téged. De nyugodtan szopkodd tovább a farkát, úgy látom, te szereted csinálni, ő élvezi, úgyhogy magatokra is hagylak titeket. -
Landor #1692 -
Masakari #1691 urmyt nem veszem komolyan mert ismerem,titeket meg már kiismertelek az előző vita alatt szal:) meg amúgy is erre most ugyanazt reagálom mint cikasz hogy
-
uwu #1690 Azért tetszik, hogy nem te vagy terítéken ugye? -
Masakari #1689 én ezt inkább játéknak hívnám nem beszélgetésnek:) -
MaRee #1688 Mindegy, már megoldottam, 2 - 3 óra és megyek alázni urmyt meg masát :DDD