WH40k - Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
http://www.akciofigura.hu
Frissítettem a fordítást a steames verzióhoz.(Köszönet grebbernek a fájlokért) Csak annyi lesz magyar amennyi az alapjáték fordításában volt.
Hibák, elírások előfordulhatnak.
A linket a warez fórumba tettem, mert ez hivatalos fordítás volt.
Utoljára szerkesztette: noname06, 2014.10.08. 06:58:56
Ennek ellenére lehet játszani, csak néha 10 perc is összehozni egy public lobbyt. Rankedet nem próbáltunk kb fél éve...
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
kemény meccs prók ellen.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
A CoHO pl igen vicces szitu volt, készre fejlesztett játék, még népszerû is volt, az üzemeltetésébe meg egy hónap alatt buktak bele THQék...
Ha végignézem mi lett a régi húzócímeikkel...pedig õk adták régen a taktikai és ügyességi játékokat.
A másik dolog, hogy most átvesznek licenceket...nyilván az lesz az elsõ következtetése a menedzsmentnek, hogy lám a THQ is bajba került, tehát VÁLTOZTATNI kell mindenképp raktuk. Aztán jön a szélesebb közönségnek való megfelelés.
Egyébként a HoMM-bõl csak a 4 volt trash, az 5 egész korrekt a 6 kifejezetten jó, bár az igaz hogy a 3 szinvonalától még így is messze vannak.
http://www.companyofheroes.com/age-get
Ez igy van, hoszen a WH40K világ kimeíthetetlen, persze a licenc jogok egy cégnél vannak ezért nem ömlik a sok játék.
DE - a DOW2 az nagyjából lecsengett, szóval várjuk a következõt - vagy egy kieget :)
régen sokat foglalkoztam vele én is, de valljuk be sem a helyes írásom sem az angolom nem meg felelõ ehhez a poszthoz :) honlapokat meg designeket jobban tudok csinálni meg gamzeln.
Vodokat meg ne hiszem hogy egy darabig bármibõl készítenék mostanában kicsit szar az anyagi hátterem és így kiszökik az emberbõl a lendület, hogy jó kedvûen kommenteljen bármit is.
Olyan emberek jelentkezését Várnám akik úgy érzik, hogy a Warhammer játékok jövõje még korán se zárult le, és szeretnének részt venni egy magyar közösségi oldal szerkesztésében.
infók:
http://dawnofwar2community.wordpress.com/
White walls of Calderis, Warp Spiderrel. 1-es pozícióban kezdtem, Tier1-ben körbegenyóztam a pályán, elvettem mindenkitõl a req-t, közben egy guardiannal meg egy bansheeval basztattam a szemben lévõ ellenfelet.
Felépítettem két generátort, gyorsan elmentem Tier2-be, és elkezdtem spammelni a Wraithguardot. Hárommal betámadtam a plague champion haverom bázisát, az le is ment szépen. Aztán 5WG-vel átteleportáltam a 6-os pozícióban lévõ tyranidhoz, annak is lement a bázisa. Következõ állomás az 5-ös SM volt, neki maradtak terminátorai. Aztán kinyírtam a 3-asban lévõ SM-et, neki is maradt némi serege. Utolsó megmaradt bázis IG volt, de észrevett az odafele úton, visszaért a bázisára, és a baneblade-jével szétverte a seregem. A bázisa megmaradt kb 30%HP-n. Közben az egyik megmaradt SM a termi kommanderével és egy melee termi squadjával szétverte az én bázisomat.
Az IG nyert annihilation victoryval.
Hogy rohadjon meg az az SM! :D
Ha a Retribution-nel játszok Last stand-el, a mindig crashel a játék. Mikor vége a meccsnek és vissza kéne rakni a menübe, egyszerûen bezáródik a játék. Elég frusztráló, hogy semmilyen eredmény nem kerül így elmentésre.
Volt valakinek ilyen gondja vagy tudtok rá megoldást?
Valami rejtélyes okból a Games for windows live frissítés után törlõdtek a nyelvi fájlok. Steamen a játék indítási tulajdonságainál ki kellett választani újra az angolt és akkor letöltötte.
Gondoltam újra elõveszem DoW 2-t. Belépek szépen steamrõl és a fõmenüben azzal fogad a LIVE, hogy frissítenem kell, különben nem léptet be. Jó frissítsünk. El is végezte, de ez után ahogy belép a játék a feliratok helyén csak kockák jelennek meg.
Van erre valami megoldás?
Érdeklõdj az inkvizítor fórum keres 40k topicban
illetve mostanában zár be a kristálycsarnok nevû bolt pesten, talán még el tudsz csípni egy AoBR-t
itt
de ezek szerint nem nagyon szált el a programozók fantáziája...
Az alapjáték kampánya meg a Chaos Rising kampánya viszont tetszett, azokkal jókat coopoltunk.