2367
-
uwu #1407 Ugyan már!
Nem is kell sok ezekből a kőkemény faszagyerekekből, hogy korlátlan mennyiségben mészárolják le azokat az állatokat, vagy növényeket, vagy mik azok. -
KingPunisher #1406 Hát én hányok tőlük, bár tény jobb mint elda attol okádok de ez a hős jófius SM nekem nem jön be. Én filmkeben is gonosznak drukkolok.
Amugy mikor kampány végén ugy állt a téma hogy ott pusztulnak és a végsőkig harcolnak nha az nagyon tetszett.. Csak jött buzi angelos :P
DE most hogy átlehet változni gonosszá ez azért kedvesebb szivemnek ugy korrupálom őket ahogy csak lehet..
Chaos azért más téma sok démon stb.. azokat kedveltem mindig, kérdés mennyire lesz élvezetes velük tolni mennyire lesz hangulatuk..
De szinte biztos hogy nida maradok és levadászom a kis hőseiteket -
uwu #1405 Engem nem zavar, hogy az sm pouláris.
Tényleg olyan igazán kemény faszagyerekek, nekem ez jön be.
Egyébként láttam csillogó feketére festett nidákat, azok nem néztek ki rosszul.
A rózsaszín bohócruhás marinoknál meg csúnyábbat még nem láttam. -
KingPunisher #1404 Lofaszt van sok nida.. Régen imba volt akkor sem volt tul sok ilyen 13% volt mikor relic leirta adatokat.. Legtöbb ember rühelli őket..
Elda van kibaszott sok most az a legimbább nép mellette meg sm de az meg főleg azért mert "hős smke heroval" tudnak azonoulni a hétköznapi pc hősök.
Én probáltam minden népet de nekem ezek a kis szarosok tetszenek leginkább.. eddig..
SM a sok kis nyomika hősideáljait testesitik meg populáris faj eleve fuj.
Elda az ős ellenség Necron korombol hagjuk stilusuk.. fuuj
Ork nem lenne rossz de a köztük és a cigányok közti erős hasonloságtol nem igen tudok elvonatkoztatni..
Nida POWA
Chaos engem is bilizgál de szerintem tul sok chaos lesz ahhoz hogy én is beálljak a sorba talán majd ha lecseng 3 honap mulva. -
uwu #1403 Hát ja, aki igazán jó, annak mindegy mivel játszik.
Annyira nem rossz a balansz, hogy ne így legyen.
Általában nem ezek a kis különbségek döntenek, de attól még van különbség.
Én csak a fíling miatt erőltetem az sm-et. Nekem az jön be a warhammer világa miatt. Az eldárokat elvből rühellem, már csak azért is mert olyan sok bátor sm-et ölnek le a videóban:D Az orkok meg a nidák meg zsákmányállatok, nem is igazi nép.
Biztos ki fogom próbálni a chaos-t is, de az is biztos, hogy tartósan sm-nél maradok, még akkor is ha legyengítik esetleg. -
uwu #1402 Örülök, hogy örülsz, de nem a kedvedért csináljuk, csak szórakozásból. Tudod ez egy játék. -
Masakari #1401 én láttam pro playert mind1ik fajjal:) csak sok vérpistike van aki divat player ezért van sok nida;) jön a kieg figyeld meg hogy az emberek nagy része vált chaosra!!
nagymap kis map,tök8 sm ugyan olyan jó mindre.pontot behúzni meg ugyanúgy tudnak mint mindenki,sőt kicsit jobban mivel a tsm kicsivel gyorsabban húzza a pontokat mint bármelyik más egység a játékban;) -
KingPunisher #1400 Ezt igen jo hogy megosztottad velünk. Ird majd le reggel milyet szartál az is hasonloan sok embert felizgatna mint eme irásod..
Toljátok Zeroval most ne cannon tegyetek ám rá azt majd ird le milyen lett izgatottan várom.. Komolyan azota számolom a napokat mikor értek a végére hogy elérjétek a 15-15 os unitokkal a lvl 20-at !!!
Az lesz csak világraszoló eredmény ostoba comp ellen és közelharcos drenyával.. Juj de izgulok..
te is ?? -
KingPunisher #1399 Fasznak jött ez ide ?
1 senki nem szolt hozzád
2 nem válasz a kérdésre
3 hogy a faszba jön ebből hogy sm igen gyenge 1v1be ?
olvasd már el mit irt: hogy kibaszott erős és mivel lehet irtani..
Nem arrol irt hogy te faszom olyan gyenge az sm miért van ez.. ?
XD -
KingPunisher #1398 Nem kivánok veled erről vitát nyitni. Más szinten vagyunk igy érdemben nem is tudnánk vitázni.
Te ugy látod én igy, elfogadom a te véleményed is bár nem értek vele egyet. Akik meg játszanak eldöntik kinek hisznek kinek van igaza.
Mi leirtuk Masaval a frankot te szögesen ellentétesen látod mint két nálad 3x jobb player.. Nincs ezzel semmi gond szólásszabadság van erre van a forum. Hülyéknek hozzá nem értőknek is joguk van álláspontjukat kifejteni..
Bár azért tényleg nem akarok ujra orákat oldalakat neked irogatni de egy dolog érdeklene..
"A prok nem generátorral kezdenek" ez izgat azért..
1. Ez nem igaz legalábbis nem feltételen én csak 1 példát hoztam fel lehet smmel is gennel kezdeni és pl. 4 scouttal meg attol is függ mi ellen mész..
2. ezt te honnan veszed? ts 9-en nem igen hiszem hogy sok ilyen ellenfeled volt replayt pedig nem lesel..
A kollega aki itt kérdez ts 11 4 !! game után 2 win 2 lose
te 24 game után vagy ts 9 !!
Szoval benne több fantáziát látunk ő akár jo is lehet még te már nem szóval okosan hogy mit irsz.. -
uwu #1397 Valami látnok veszhetett el benned, de jól elveszett az tuti.
A prók nem generátorral kezdenek, hanem rush-olnak nem tudtad?
Ha nem halál béna az ellenfél a hb-val nem állítod meg ha a seregébe már jármű is van.
-
uwu #1396 Kis pályán tényleg így van, a legkisebb pélyán az sm a legkeményebb, de mivel sok helyet foglalnak a katonák nehezebb behúzniuk a pontokat nagyobb mapokon. 1v1-re a nida a legjobb, a prók azzal nyomják, meg persze azok is akin nem tudják miért jó, csak látták, hogy az a leg hatékonyabb 1v1-be.
-
KingPunisher #1395 SM nem gyenge 1v1-ben. Más stílust követel mint a többi de akkor ha elérik a kritikus tömeget megállithatatlan erőt képviselnek..
Pro playertől láttam egy ilyen BO-t scout scout tsm heavybolteres asm majd utánna az első generátor!!
Igy szarrá cappeli a mapot megvan a megfelelő tűzerő is és ha esetleg le is marad techben mind asm hb tsm olcson hamar anti vehicle ellen is fejleszthető. 1 géppel pedig nem lehet csodát tenni..
Szóval kis gondolkozás sosem árt ;) bár primitiv a játék tudom főleg annak aki tsm + 3 generátorral tudja elképzelni csak a kezdést, és sirdogál hogy 1 scout 1 tsm meg a hős kevés és szarrá cappelik előle a mapot meg beverik.. -
Masakari #1394 sm nem gyenge 1v1-be!:) csak te nem tudod használni uwu ennyi a történet!:)
xenhai a d-cannon tényleg jó de ha nem tudod fedezni akkor bizony az se segít,ami jó még sm ellen az a banshee ordítással+warlock,esetleg guardian gránát vagy wraithlord közelharcban.a többi lassabban hozza meg a kívánt hatást,de ezekkel a módszerekkel is az a baj hogy csak akkor igazán hatásos ha sikerül a teljes osztagot megölnöd,mert ha vissza vonul olcsóbban reinforce-ol mintha új egységet kéne vennie.tömören sm halála 1v1-ben a teljes osztag elvesztése,semmi más -
uwu #1393 1v1-be az SM nagyon gyenge.
Bármit veszel, ha ugyanannyi nyersanyagot költötök neked lesz erősebb a sereged.
Neki csak annyi az előnye, hogy ha jól csinálja kis veszteséggel tud harcolni.
Ha mondjuk, lett volna assaultmarinja biztos keményebb lett volna, de akkor se lett volna esélye. 2 D-cannon az tényleg durvaán hazavágja őket, főleg ha van meleltte sok más eldár cucc is, nekik mindenből a legerősebb fegyver jutott ,csak kevésbé bírják a kiképzést mint a többiek. -
#1392 bár azért neces volt van könnyebb módja az irtásuknak?Vagy a d-cannon a legjobb a specko képességgel? -
#1391 2x jött elemen ilyen tc spamer szar de meg nyertem 2 d cannonal ki szívattam :D -
KingPunisher #1390 Ne add fel. Van aki honapok ota tolja te még uj vagy nem lehet egyből mindig nyerni..
Agyalj rajt mit kéne ellene csinálni mi lenne jo.. Probálgasd..
Ettől szép a játék.. Mert tuti meglehet csinálni -
#1389 Fúj de utálom smet 1v1 be... ez az only tc gyártással a sírba visznek... -
Masakari #1388 brigthlance platformnak szokása néha nem járművet lőni alapból szóval ott ki kell adni a tűzparancsot neked hogy biztos legyen,a ws gránát néha szeret nem sebezni és nem mozgásképtelenné tenni a járművet,fire prism meg....hacsak nem kisült akkor nemtom(mikor betölt,adja a hangot de nem lő mert pont kimegy a lővonalból) -
KingPunisher #1387 Repet..
Igy nem tudok mit mondani csak azt fire prism messzebre lő tehát ha mindig megtartod a neked megfelelő lőtávot meg sem tud karcolni a predator , kell elé valami hogy lásd esélye sincs belemozog a lövésekbe te meg kitolatsz..
-
#1386 Át volt kapcsolva .. érdekes... -
KingPunisher #1385 Repet kérek ezt nem hiszem -
KingPunisher #1384 Illetve Banshee , gua gránát , falcon , avatar , bármelyik hős a megfelelő fejlesztéssel.. szoval szinte bármi de ezeket kombinálni kell.
Amugy fire prism szarrá szedi a predatort az én verziomban bár át kell kapcsolni gépek ellenire a fegyvert és microzni sem árt vele. -
#1383 Aha akkor az mitől van hogy az előbb felsorolt egységek hatástalanok voltak 1v1 nél...brigthlance platform + warp spider granat meg 1 Fire prism nem képes szét szedni 1 predátort??..
-
Masakari #1382 brigthlance platform(t2),wraithlord siman vagy brightlance fejlesztéssel(t2) illetve warp spider granat fejlesztéssel(t2),D-cannon (t3),Fire prism (t3) -
#1381 Valaki fel világosítana , hogy eldánál melyik egységgel lehet a legkönnyebben járművet irtani...Előbb 1v1 buzi sm járműveket bármivel próbáltam kiszedni nem óhajtottak megdögleni... -
uwu #1380 Most ismét intenzíven tolom a kampányt.
Régebben szinglibe befejeztem a kampányt a 13. napon, éppen meglettek a terminátorpáncélok az utolsó pályára, de szar fegyverekkel fejeztem be.
Előkotortam a régi mentést, és elkezdtem gyűjtögetni a cuccokat, meg tápolni a karaktereket, mert csak 15-16 szintűek voltak a fináléban. Az egész projekt onnan indult, hogy a kiegben elvileg ezekkel a karakterekkel lehet majd fojtatni. Addigra begyűjtöm a legjobb fegyókat.
Ezzel párhuzamosan Zeroval tolom coop-ban. Abban nem adunk el semmit, a gyűjtögetés szellemében játszunk, addig húzzuk a kampányt amíg lehet, minden védekezést megcsinálunk. Ez az egyik különlegessége, a másik, meg hogy most először fogjuk a drenyát közelharcra gyúrni. Eddig mindig assault cannont kapott, most viszont közelharci rohamdrenya lessz belőle, kíváncsi vagyok milyen lesz a végére. -
Masakari #1379 aranylemezen van a kicsike!hamarosan jönnek majd a vérben forgó chaos imádok+új kampány -
#1378 Én mindegyikőtöket unom....Nem fejeznétek már végre..... -
#1377 De tényleg, foglaljuk csak össze (úgy tűnik nagyon igényed van rá, hogy időnként az orrod alá dörgöljem még egyszer az ostobaságod)!
#1344 pesti parasztnak nevezel minket - tényszerű hülyeség, kikérem magamnak, Pesten élő vidéki vagyok!
#1354-ben kiderül, hogy ezt a zseniális következtetést onnan vontad le, hogy uwu adatlapján Budapest szerepel, mint "város", és szerinted akkor az ott megadott infó fals.
NEM, ostoba vagy már megint, az infó helyes, ÉS uwu nem pesti.
Innentől kezdve nemtom mit magyarázol, hülye vagy, és kész. Hiába ködösítesz, meg beszélsz mellé, ezt már megint beszoptad, tövig. -
#1376 Ja, hát elég unalmas lehet, hogy szarrá szivatunk titeket. Én is unnám már nagyon a helyetekben. -
uwu #1375 Szép volt ez is, ne hagyd abba!
Ebből már nem jössz ki jól. Megsúgom, hogy ha már flémelsz, és nem akarsz segget csinálni a szádból, ilyenkor lapítani kell mint a szar, vagy terelni a témát.
Az efféle degeneráltaknak, akik folyton alulmaradnak minden vitában jól jön az efféle szarházi taktika. Szvsz még mindig jobb mint még nagyobb hülyét csinálnod magadból. De ha neked ez kell... szopjál csak! -
Masakari #1374 te tényleg ennyire retardált vagy vagy csak rájátszol 1 keveset??
#1357 ezt a nagyon iq skilles zero haverod irta,tudom amit most fogok írni nehezedre fog majd esni hogy felgod! de próbálj párhuzamot vonni az iq fighter haverod és e között "itt nagyon nem születési helyről van szó" ,remélem menni fog de ha nem akkor az már nem az én problémám -
uwu #1373 LOL
Idézetek tőled:
"pesti gének már csak ilyenek"
"itt nagyon nem születési helyről van szó"
Az első a #1344 hsz-ből van, és nagyon nagy tévedés. A második a #1366-ból van, ami igaz, de ellentmond az előzőnek. Ettől vagy te hülye. És még mindig nem látod.
Ez nem az első eset, hogy magadat szívatod, és nem veszed észre. Sűrűn szopod be ilyen csúnyán, vagy csak itt, csak most, csak nekünk hagyod magad szívatni?
Nem mondom, hogy nem tetszik -
Masakari #1372 sajna ti vagytok hülyék szövegértelmezésből..na mind1
urmynak igaza van,már unalmasak vagytok -
#1371 Igen, az tartózkodási hely. Az a kifejezés, ellenben, hogy "pesti" (lásd #1344), az származásra utal. Tehát megint hülye vagy mint a faszom, csak pattogsz. -
uwu #1370 Na még egyszer a közönségnek, nehogy valaki kihagyja.
urmy lelki társa -
uwu #1369 A videó teli találat volt, ahogy elnézem :D Tudom, hogy nem fogod beismerni, de szerintem magad előtt is épp elég kínos.
Azt a sormintát szmájliból már kínodba írtad ugye? Sebaj, fel a fejjel, nem lehet mindenki művelt és okos, csak ezért még ne keseredj el! De gyereket szerintem ne vállalj, felesleges lenne a nyomorult életeket szaporítani. -
uwu #1368 Igen, ezt mi is tudjuk. Ez az oka annak, hogy hülyeségeket beszélsz, ha nem tűnt volna fel.
Most érveléstechnikailag tökön szúrtad saját magadat. Már megint....