916
XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök
  • greyfox
    neked boltod van? szervízelsz boxokat.
    és azt sem tudod, hogy rajtavana hátlapon?
  • janika1210
    Ez a doboz, a hátlapon nincs rajta.
  • janika1210
    Igen, ez a legújabb alaplap. Onnan tudni, hogy a fotón bal oldalon már a CPU-n is alumínium borda van, ez már 65nm-es.
  • Istencsászár
    Gányolás helyett nem egyszerűbb a hátlapra kukkantani?

• MaSzKa
    ezt most akkor flacon alaplpos vagy nem?

• Istencsászár
    Igen nagyon sokan szerencséek:)

Enyém 2006 októberi, vagyis eléggé első széria, most lesz egy éves... annyi volt eddig a baja hogy az utóbbi pár hétben párszor kiirta hogy a cd nem olvasható... ha még1szer csinálja küldöm vissza az msnek, rakjanak belle másikat, hogy a 29.ére tökéletes legyen a cucc ( GTA4 ).
  • Istencsászár
    Nem az én fórumon, hanem az SG fóruma, engem csak megbíztak hogy a warezt illetve a hülyéket kitakarítsam onnan, eddig igen jól haladunk:), de próbálkozások mindig vannak, mint pl ezis:D
  • janika1210
    Szia ;-) -->
  • janika1210
    Szerencsés vagy, nem vitás. És az első meghibásodás előtt mennyi idővel vetted a gépet?
  • deep
    Hú, összevissza fogja vizelni magát:D
  • guardian hero
    Volt a gépem MS szervízben, tökéletes állapotban jött vissza, és azóta (egy éve) semmi baja. Azt nem tudom, hogy cserélték-e, de őszintén szólva nem is érdekel.
  • janika1210
    Kinek fog? Hát a sárgaszemü barátunknak :)
  • DanielT
    Ki a faszt érdekel? Szerinted kinek hiányzik a sírás, meg a hülyébbnél hülyébb kérdések?
  • janika1210
    Észrevetted, hogy ha azok a szerinted "tudatlan báránykák" eljönnek a te fórumodból akkor maximum csak 12-en maradtok ? :)
  • Istencsászár
    Nekem mim van?:D nekem csak jó hogy nem ott fossátok a szót, hiszen nem kell törölnöm, meg meg nem offoltok s sírtok, nem a warez és a hekk a téma:)

Amugy ez a topik is zárható, szvsz mehet a saját fórumba vagy tudod mit, csinálj egy ingyenes sg fórumot és kész:) és vigyél minden tudatlan báránykát innen:)
  • Istencsászár
    + Mstől is kapott még egy uj boxot, 6? gémet, és egy bill géc fényképet origi aláírással:)))
  • janika1210
    Ugyan, nehogy elhidd már. De nagyon egyszerü, húzz egy vonalat alkoholos filccel a tetejére. Ha ott lesz mikor visszakapod, nyilván nem ment át semmiféle tisztítási eljáráson. Ha egyaltalán azt kapod vissza.
  • guardian hero
    Az a vicc, hogy volt egy hír, hogy egy csávó beküldte az egyedi festésű gépét javításra, de az eljárás végén minden gép egy olyan tisztítási/felújítási eljáráson esik hát, hogy a full festés odalett. Aztán persze az MS küldött csávókámnak egy bungie-team autogrammos új gépet csomó Halo 3-as ajándékkal, de nem is ez a lényeg, hanem hogy némi ellentmondást vélek felfedezni egy ilyesfajta tisztítási eljárás és a cigiszagos gép között.
  • janika1210
    Nem támogatom a warezt mert nem vagyok saját magam ellensége. Nekem nem üzlet ha reklámozok itt bármit, direkt ezért nem fedtem fel a boltunk nevét és azt sem, hogy hol van.

Szépen kértem, hogy ne offold szét a témát, nem sikerült megérteni. Ha jól tudom neked is van sajátod, köszönöm, hogy a továbbiakban ott fejted ki ez irányu gondolataid és ide csak akkor írsz ha valami értékes hoozáfűznivalód van. Én elhiszem, hogy visszaesett a témád látogatottsága egy délelőtt alatt de emiatt nem kell fikázni a másokét.
  • Istencsászár
    Arról hogy nyiltan támogatod a warezt:), meg a módosítást 8 mivel te persze jól jársz ) ez neked üzlet, a sok hülye meg be is veszi.

Mindig a pénzel jönnek az emberek... neked nincs pénzed eredeti játékra? baszki én nem dolgozok hanem tanulok, de be tudom osztani a dolgokat, arra költök ami érdekel, meg amire akarok... ha ez játék akkor az... lehet nem veszek mi8nden héten játékot, nincs 180 db gémem,
    hanem csak 7 db jelenleg de azok eredetik és elvagyok velük... ( ha minden gmet megtasrtottam volna akkor 20 lenne kb ) fél év alatt 20 gémmel nemigaz hogy egy játékos nemtud eljátszogatni... a kocka no life, egy délután végigtolok mindent, aztán fikázom mert szar s még warezoltam is emberek NE JÁTSZANAK... nem nekik készülnek a játékok.

Ne egyél, ne igyál, ne dohányozz, ne alkoholizálj, ne menj minden 7végén partyzni, ne költsd a pénzedet marhaságokra... máris tudsz spórolni... vicc komolyan amit egyesek, szegénység meg nincs pénzem, meg semmimse alatt levágnak... ha nincs pénz akkor mi a francért költünk egyre többet mindenre? ( ettől függetlenül drága minden, meg szar a jelenlegi helyzet, de ez tény... )

Ha nincs pénzed ne játsz... kit érdekel...
  • janika1210
    Már eleve azt is ocsmányságnak tartom, hogy elküldöd a géped javításra és nagy esély van arra, hogy nem a sajátod hanem egy másik javított vackot kapsz vissza ami történetesen karcos, meg van sárgulva a burkolat és nyomja ki magábol a dohányszagot. Nem egy ilyen eset volt már. Felháborító.
  • janika1210
    Hűha, mondassz valamit. Ez alapján viszont nagyon csúnya eredmények is születhetnének. Elkeserítő ez. Nem tudom mikor kapnak a fejükhöz de már nagyon ideje lenne kcisit szigorítani a minőségbiztosítási eljárásokat.
  • amdrula
    Vagyis nem több gép, de lehet hogy gariban javított gép többször :P
  • amdrula
    3500+ szavazó alapján, és még nem számoltad azt, hogy az 59%-ból 24% több, mint 1 gépet takar :D
  • janika1210
    Gyönyörü. Ezekszerint is 58%-os a meghibásodás ami igen messzevan a hivatalos 35%-tól.
  • amdrula
    *nem rég*
  • amdrula
    Cheapass gameren volt szavazás nemrág a meghibásodásokról, itt az eredény: poll
  • janika1210
    Pls. hagyjuk ezt! Ez a téma azért jött létre ha valakinek van valami hw gondja vagy beállításokkal kapcsolatos kérdese az itt rákérdezhet és megvitathatja a többiekkel.
  • Aspyrin
    Hova ez a véres kirohanás? :DDD
  • janika1210
    *** És itt szeretném lezárni az egész OFF témát mert a legutólsó hozzászólások abszolút nem vágnak a témába. Ezért megkérek mindenkit még azt is akinek nehéz felfognia, CSAK HARDVER! ***
  • janika1210
    Nem probléma ha úgy gondolod nem tudok semmit de azért az vígasztal, hogy még ez is több mint amit te tudsz :) Annyit viszont biztosan tudok, hogy az Én szememben aki azzal vág föl, hogy mennyi pénze van az nem túl nagy ember. A személyeskedést részemről lezártam.
  • janika1210
    Ezekszerint akkor vannak a pesti emberek és a vidéki csóró földművesek. Így ,már értem és nem csodálkozom. :-)
  • deep
    Szart se reklámozok. Annyit mondtam, akinek nincs, ne vegyen. Honnan tudod mim van nekem? Nem tudsz te semmit.
  • deep
    Még szerencse, hogy ez nem sokat nyom a latban:)
  • deep
    Pedig sokan cserélnek. Arra nem gondoltok, hogy valami hiba nálatok lehet? Hol van az üzlet? Ha mátészalkán, bácsbokodon, vagy zalaszentgróton, akkor ne csodálkozz.
  • janika1210
    Sejtettem, hogy neked sok pénzed van és megteheted de ezt nem fontos reklámozni mert senkit nem érdekel. Ne félj akit le tudok beszélni a 360-ról azt lebeszélem.
  • janika1210
    Hát már így is eléggé le vannak árazva a régi 360 játékaink de ha valóban 2-3000 forintot érnek akkor gyors fejszámolás alapján is olyan 6-700.000 forint kárunk van az árukészletben. Egyébként próbálkoztunk játékcserével is, bármit bármire 2000 forint ráfizetéssel cseréltünk volna. Meg volt hirdetve a szuperinfóban, képújságban de amit az arcunkba kaptunk az az volt, hogy kiröhögtek.
  • deep
    Akinek nincs pénze vegyen megadrive-ot, vagy PS1-et.
  • greyfox
    semmi politika. mentalitás. és sajnos a többség úgy gondolkodik, hasonló indokokkal mint, te.

Most majd jön az, hogy de 17 egy játék. Nem annyi. Régi játékokat már 2k-ért beszerezhetsz, új megjelenéseket (általában 1x-2x használt) 10-ért.
    Nem hiszem, hogy ez annyira megterhelő, bár tény, hogy még mindig olcsóbb és kényelmesebb írogatni a lemezeket.
  • janika1210
    Vagy talán erre gondoltál?
    "Amúgy ha már ilyen jólelkű vagy, a gépeket miért nem adod ingyen szegény embereknek?" - Azért mert akkor nem üzlet lennénk hanem karitatív segélyszervezet. Másrészt pedig azért mert olyan nagy a forgalom, hogy most is ráérek itt ülni és fórumozgatni.