XBOX360 HARDVER
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Amugy ez a topik is zárható, szvsz mehet a saját fórumba vagy tudod mit, csinálj egy ingyenes sg fórumot és kész😊 és vigyél minden tudatlan báránykát innen😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Szépen kértem, hogy ne offold szét a témát, nem sikerült megérteni. Ha jól tudom neked is van sajátod, köszönöm, hogy a továbbiakban ott fejted ki ez irányu gondolataid és ide csak akkor írsz ha valami értékes hoozáfûznivalód van. Én elhiszem, hogy visszaesett a témád látogatottsága egy délelõtt alatt de emiatt nem kell fikázni a másokét.
Mindig a pénzel jönnek az emberek... neked nincs pénzed eredeti játékra? baszki én nem dolgozok hanem tanulok, de be tudom osztani a dolgokat, arra költök ami érdekel, meg amire akarok... ha ez játék akkor az... lehet nem veszek mi8nden héten játékot, nincs 180 db gémem,
hanem csak 7 db jelenleg de azok eredetik és elvagyok velük... ( ha minden gmet megtasrtottam volna akkor 20 lenne kb ) fél év alatt 20 gémmel nemigaz hogy egy játékos nemtud eljátszogatni... a kocka no life, egy délután végigtolok mindent, aztán fikázom mert szar s még warezoltam is emberek NE JÁTSZANAK... nem nekik készülnek a játékok.
Ne egyél, ne igyál, ne dohányozz, ne alkoholizálj, ne menj minden 7végén partyzni, ne költsd a pénzedet marhaságokra... máris tudsz spórolni... vicc komolyan amit egyesek, szegénység meg nincs pénzem, meg semmimse alatt levágnak... ha nincs pénz akkor mi a francért költünk egyre többet mindenre? ( ettõl függetlenül drága minden, meg szar a jelenlegi helyzet, de ez tény... )
Ha nincs pénzed ne játsz... kit érdekel...
PSN: berghold
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Most majd jön az, hogy de 17 egy játék. Nem annyi. Régi játékokat már 2k-ért beszerezhetsz, új megjelenéseket (általában 1x-2x használt) 10-ért.
Nem hiszem, hogy ez annyira megterhelõ, bár tény, hogy még mindig olcsóbb és kényelmesebb írogatni a lemezeket.
Steam: greyfox
"Amúgy ha már ilyen jólelkû vagy, a gépeket miért nem adod ingyen szegény embereknek?" - Azért mert akkor nem üzlet lennénk hanem karitatív segélyszervezet. Másrészt pedig azért mert olyan nagy a forgalom, hogy most is ráérek itt ülni és fórumozgatni.
eléggé.." - erre? Nem tudom mire érted de ez nem egy politikai vitafórum így nem szeretém a beszélgetést ilyen irányba terelni.
Az magyar nyelv hiányossága nem kifogás, lassan angolul hamarabb megtanul egy gyerek, mint hogy írni tudjon.
Az, hogy én betartom -e a microsoft és a köztem megkötött szerzõdést, ahhoz semmi közöd. Nem sértek törvényt, max nem tartom be a szerzõdést, de úgy érzem, ezzel nem károsítok meg senkit.
A szerzõi jogokat viszont törvény védi, és bünteti Magyarországon.
A válaszod még mindig várom a 30-as kérdésemre.
Mirõl beszélünk...
eléggé..
Amúgy ha már ilyen jólelkû vagy, a gépeket miért nem adod ingyen szegény embereknek? Vagy mit szólnál, ha betörnének és elvinnének pár gépet és máris jobban kijönnének:
2db gép (1 tartalékba) lopva + 90 db másolt játék lopva = 49.500 Ft
mirõl beszélünk?
"XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök"
Ezt az oldal tetején tudod elolvasni, a legördülõ menü alatt fekete vastag betükkel van írva világoskék hátter elõtt. Az pedig, hogy éppen mirõl is van szó az aktuális beszélegtõpartnerek döntik el, míg valaki fel nem dob egy más témát.
- gép + 7db eredeti játék = 50000 + 4x13500 = 144.500 Ft
- gép + 181 db másolt játék = 50000 + 4x550 = 149.550 Ft
- 2db gép (1 tartalékba) + 90 db másolt játék = 149.500 Ft
Mirõl beszélünk?
<#banplz>#banplz>
Aki 2-3 évig kuporgat egy boxra, az mibõl vesz játékot?