916
XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök
  • fishBNS
    Lehet masik drive-ot beletenni. Fw-t kell kiolvasni a regibol annak a szamat kell majd az uj drive FW-be beilleszteni.
  • MaSzKa
    sztem nem lehet

mivel az alaplap és a drivenak van 1 száma ami csak azzal müködik

bár aki jó programozó lehet megtudja oldani

a fw-be kell átirogatni az ms az tud ilyet
  • KILLER2
    Lenne 2 kérdésem:
    - egy új gépbe lehetséges kompletten egy másik driveot betenni? (gondolja igen)
    - Mennyiért lehetne eladni egy kb 1 éves hibátlan nem sokat használt tápot (vagy akár egy újat) és egy DVD driveot?
  • Sir Quno Jedi
    Namer ha bedugod, akkor a gép készenléti állapota pl. fogyaszt, hiszen ilyenkor a rádiós kontival is be tudod kapcsolni etc., MÍG ha ki van húzva, akkor max. a tápled pislákol...
  • SlickAdam
    az az érdekes, hogy ha be van dugva a táp, de magába a gépbe nincs becsatlakoztatva, akkor meg nem sípol...hmm
  • jaszy
    Vagy kihúzza a konektorbol. (olcsóbb)
  • MaSzKa
    veszel 1 kapcsolós hosszabítót
  • SlickAdam
    eddig megy. most épp a sima 360-as fórumba írta valaki, hogy pár napos gépnél kikapcsolt állapotban magas hangot ad ki a táp. ez nálam is fenn áll. én nem gondolom, hogy hiba lenne. de ha mégis, akkor fakoff. (amúgy csak halkan hallani csendben este)
  • jaszy
    De az megy gondolom. A cseredarab a haveromnál is ment.
  • SlickAdam
    ez jó, én is ott vettem szombaton.:D
  • KILLER2
    Ilyet még nem hallottam. Amúgy hülyeséget mondtam, amgamat cáfoltam rögtön. Szóval a eled a GPU forrasztásának szakadásától van. Lehet hajlás, ütés és melegedés miatt is.
  • Freedy
    nem csak a melegedés jele lehet. més hibára is utalhat. nekem pl egyszer azért volt, mert nem volt bedugva rendesen a tápkábel. de hallottam, hogy másnak meg más miatt volt 3 led.
  • KILLER2
    A lego legalább nem sül meg és occsóbb is, mint ez.
    Az a 3led meg szerintem nem a falcon hibája, hanem az MM-é. Gondolom szállítás közben fociztak vele, mert a 3led a melegedés eredménye és kétlem, hogy kipróbálták őket a szállítók vagy sütőben hozták őket.
  • jaszy
    A haverom vett egy HDMI-s gépet a Media Marktban mult héten. Hazavitte bakapcsolta és a 3 led villogott szépen neki.Se kép se hang... Visszavitte azonnal kicserélték. Az eladó szerint nem egyedi eset volt. Ennyit a falcon rol :)

....
    Miféle termék az amit otthon át kell alakítani ?
    Legó vagy mi?
  • KILLER2
    Esetleg vízhűtés, ha nagyon biztosra akar menni. És a RAMokra sem ártanak a bordák.
    Amúgy az MS a hana chip elégésére is vállal garanciát vagy az az embernek a saját baja, ha szétmegy. Mindig javítanak valamit ezen a gépen, de vagy nem a probléma valódi okát vagy újítanak mellé valamit, aminek a hibái felváltják az előzőt.
  • MaSzKa
    hdmi-s-t kell venni
    falcon alaplapos a jó

kell 1 nagy venti a gpu-ra meg a 2 hátsó venti 10v-on menjen
    és a hana chipre 1 nagy minőségi réz hűtő borda
  • edios
    Mostanában már nagyjából minden box Falcon alaplappal érkezik, amit ha elkezdesz hűtésmoddal barmolni, az csak a saját hülyeséged.
  • SD456
    Hi all!

Xbox 360 típusok közül melyik a legmegbízhatóbb? Sokan azt mondják az Arcade és az Elite, ez igaz? Az Arcade az gondolom ugyan olyan mint a többi, csak nem adnak hozzá annyi cuccot. Melyik a jobb? Hűtés mod gondolom azért kell nyárra mind a 2 konzolra.
  • Freedy
    igen.
  • MaSzKa
    ezt kötve hiszem

thermaltake és réz?
  • Freedy
    LoL. ugyanilyet vettem 990-ért
  • MaSzKa
    ne megrendeltem ezt 1800ft a cellcom-ba elvileg réz
  • Freedy
    hát igen, a nyártól parázik az ismim is....
  • MaSzKa
    ilyen 12cm-esből 2-őt is rakhatsz a tetejére

a BGA hűtő

a hátsó ventik 10Volton járatása nélkül nem sokat ér

az a lényeg hűtés legyen mert jőn a nyár a falcon is megsülhet

biztos ami biztos
  • Freedy
    amúgy van egy szép méretes schyte ventim:D Még a ninja plus passzív hűtőhöz kaptam. Akkor inkább már azt hasznosítanám.
  • Freedy
    A gép amibe kellene a hűtésmod falcon lapos, szal ilyen házkivágás+hasonlók szerintem annyira nem szükségesk. Persze azt nem mondom, hogy feleslegesek, csak nem feltétlen kell kímélő használat mellett. Egy jó ventimod kellene. Ma vettem olyan bordákat, amiket te linkeltél be, a második képen(thermaltake) a hana chipre A gpu felőli ventit minndenképp felszeretném húzni ismim gépében. Csak kéne valami útmutató. Szóval akinek van valami MEGBÍZHATÓ útmutatója, ne tarsa vissza magát:D
  • KILLER2
    Nem feltétlen. Eleve valószínűleg akkor le lettek volna vágva a csövei, másrészt lekapta volna a rögzítőt (bár igaz, ez visszatehető) és a csatlakozója is le lenne vágva és közvetlenül beforrasztva az XBOXba.
  • MaSzKa
    10 helyen szart se ér igazából csak halkabb kicsit

http://www.xcm.cc/

én 1 ilyet javaslok 12Volton a gpu felett kivágni
  • amdrula
    Lol, miért, ha xboxban lett volna, nem lehetne PC-be tenni? xD
  • Freedy
    hmm... 5% az nem, sok. A világításért meg drága... én két fajtáról tudok. A hátsó kettes venti, meg egy kiegészítőventi, amit a proci hűtő elé kell felszerelni.
    Egy hűtésmod valyon hány %-al lehet jobb?

Milyen forrásból hallottad ezt az 5%-ot?
  • MaSzKa
    picit jobb kb 5%-al
    meg világít

a kijelző elég vadul néz ki

van tö bbb fajta is
  • Freedy
    XCM-ről van valakinek véleménye? Megbízhatóság, és gyári ventihez képest a hűtőteljesítmény?
  • KILLER2
    Ha még nem volt betéve X360ba, akkor még PCbe is bele lehet tenni, nem?
  • Kandurex
    szimpatikus a világlátásod
  • SlickAdam
    és miből adózzon pl akinek télleg nincs miből adóznia?
    amúgy igazad van neked is és baggins-nek is... félig-meddig
  • greyfox
    szakember...
    A hogyan vásároljunk 150k-ért konzolt kérdés szakembere!

Amúgy csak egyet tudok érteni baggins kollégával.
    Minenkinek sír a szája, minden legyen olcsó -ingyen, az orvostól a tanuláson keresztül a játékokig. Persze adózni is büdös, de akkor sír a szája mindenkinek amikor bebasszák egy romos kórházba.

Az ilyen konzolos boltok 90%-a meg a warez melegágya, nyomatják pult alól a moddolt gépeket, meg a másolt játékokat, színes borítóval.
    És nem anyagárban árulják..

Mély tisztelet a kivételnek!
  • Aguinaga
    Olcsó és jó VGA-kábelt nem tud valaki ? Lehetőleg, aminél a hang is ki van vezetve.
  • jack34
    Sziasztok!

Eladó egy Thermaltake Tide Water, X360-hoz való vízhűtés. Nem volt mér beszerelve, garanciás. Akciós áron 15.000 Ft.

Érd: [email protected]
  • baggins
    Mit töröd magad? Nálunk az a menő, ha valaki lop. Azért élhetnek meg az ilyen topikok. Azért lett teljesen szétcure-va a PSP topik, azért van nagy vörös betűkkel jelezve a PS3 topikban, hogy minden warezzal kapcsolatos hsz törölve lesz.
    A Warez jó, mert ingyen van, hiszen Magyaroszágon két dolog fontos egy ember számára: durva sokat keressek és semmiért ne kelljen fizetni. Mert ez így helyes...
    Egyébként egy olyen konzolos shop/szervíz engem pl. már alapból hidegen hagy és visszatetszést kelt bennem, amelyik warezzal vagy modolással foglalkozik, kvázi ilyen helyekről nem is vásárolok. Szerencsére ezzel egyre többen vannak így.
  • BiG G
    ja, csak mivel a bordának nem ád _semmi_ hőt ezért adtál a szarnak egy pofont. és így csak rosszabb, mert amíg nem volt ott a borda, addig több levegő hűtötte, most a lehőszigetelt borda még azt is elzárja... grat.