XBOX360 HARDVER

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

guardian hero
Volt a gépem MS szervízben, tökéletes állapotban jött vissza, és azóta (egy éve) semmi baja. Azt nem tudom, hogy cserélték-e, de õszintén szólva nem is érdekel.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

janika1210
Kinek fog? Hát a sárgaszemü barátunknak 😊

DanielT
Ki a faszt érdekel? Szerinted kinek hiányzik a sírás, meg a hülyébbnél hülyébb kérdések?
janika1210
Észrevetted, hogy ha azok a szerinted "tudatlan báránykák" eljönnek a te fórumodból akkor maximum csak 12-en maradtok ? 😊

Istencsászár
Nekem mim van?😄 nekem csak jó hogy nem ott fossátok a szót, hiszen nem kell törölnöm, meg meg nem offoltok s sírtok, nem a warez és a hekk a téma😊

Amugy ez a topik is zárható, szvsz mehet a saját fórumba vagy tudod mit, csinálj egy ingyenes sg fórumot és kész😊 és vigyél minden tudatlan báránykát innen😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
+ Mstõl is kapott még egy uj boxot, 6? gémet, és egy bill géc fényképet origi aláírással😊))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

janika1210
Ugyan, nehogy elhidd már. De nagyon egyszerü, húzz egy vonalat alkoholos filccel a tetejére. Ha ott lesz mikor visszakapod, nyilván nem ment át semmiféle tisztítási eljáráson. Ha egyaltalán azt kapod vissza.

guardian hero
Az a vicc, hogy volt egy hír, hogy egy csávó beküldte az egyedi festésû gépét javításra, de az eljárás végén minden gép egy olyan tisztítási/felújítási eljáráson esik hát, hogy a full festés odalett. Aztán persze az MS küldött csávókámnak egy bungie-team autogrammos új gépet csomó Halo 3-as ajándékkal, de nem is ez a lényeg, hanem hogy némi ellentmondást vélek felfedezni egy ilyesfajta tisztítási eljárás és a cigiszagos gép között.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

janika1210
Nem támogatom a warezt mert nem vagyok saját magam ellensége. Nekem nem üzlet ha reklámozok itt bármit, direkt ezért nem fedtem fel a boltunk nevét és azt sem, hogy hol van.

Szépen kértem, hogy ne offold szét a témát, nem sikerült megérteni. Ha jól tudom neked is van sajátod, köszönöm, hogy a továbbiakban ott fejted ki ez irányu gondolataid és ide csak akkor írsz ha valami értékes hoozáfûznivalód van. Én elhiszem, hogy visszaesett a témád látogatottsága egy délelõtt alatt de emiatt nem kell fikázni a másokét.

Istencsászár
Arról hogy nyiltan támogatod a warezt😊, meg a módosítást 8 mivel te persze jól jársz ) ez neked üzlet, a sok hülye meg be is veszi.

Mindig a pénzel jönnek az emberek... neked nincs pénzed eredeti játékra? baszki én nem dolgozok hanem tanulok, de be tudom osztani a dolgokat, arra költök ami érdekel, meg amire akarok... ha ez játék akkor az... lehet nem veszek mi8nden héten játékot, nincs 180 db gémem,
hanem csak 7 db jelenleg de azok eredetik és elvagyok velük... ( ha minden gmet megtasrtottam volna akkor 20 lenne kb ) fél év alatt 20 gémmel nemigaz hogy egy játékos nemtud eljátszogatni... a kocka no life, egy délután végigtolok mindent, aztán fikázom mert szar s még warezoltam is emberek NE JÁTSZANAK... nem nekik készülnek a játékok.

Ne egyél, ne igyál, ne dohányozz, ne alkoholizálj, ne menj minden 7végén partyzni, ne költsd a pénzedet marhaságokra... máris tudsz spórolni... vicc komolyan amit egyesek, szegénység meg nincs pénzem, meg semmimse alatt levágnak... ha nincs pénz akkor mi a francért költünk egyre többet mindenre? ( ettõl függetlenül drága minden, meg szar a jelenlegi helyzet, de ez tény... )

Ha nincs pénzed ne játsz... kit érdekel...

janika1210
Már eleve azt is ocsmányságnak tartom, hogy elküldöd a géped javításra és nagy esély van arra, hogy nem a sajátod hanem egy másik javított vackot kapsz vissza ami történetesen karcos, meg van sárgulva a burkolat és nyomja ki magábol a dohányszagot. Nem egy ilyen eset volt már. Felháborító.

janika1210
Hûha, mondassz valamit. Ez alapján viszont nagyon csúnya eredmények is születhetnének. Elkeserítõ ez. Nem tudom mikor kapnak a fejükhöz de már nagyon ideje lenne kcisit szigorítani a minõségbiztosítási eljárásokat.

Vagyis nem több gép, de lehet hogy gariban javított gép többször 😛

PSN: berghold

3500+ szavazó alapján, és még nem számoltad azt, hogy az 59%-ból 24% több, mint 1 gépet takar 😄

janika1210
Gyönyörü. Ezekszerint is 58%-os a meghibásodás ami igen messzevan a hivatalos 35%-tól.

*nem rég*

Cheapass gameren volt szavazás nemrág a meghibásodásokról, itt az eredény: poll

janika1210
Pls. hagyjuk ezt! Ez a téma azért jött létre ha valakinek van valami hw gondja vagy beállításokkal kapcsolatos kérdese az itt rákérdezhet és megvitathatja a többiekkel.

Hova ez a véres kirohanás? 😄DD

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

janika1210
*** És itt szeretném lezárni az egész OFF témát mert a legutólsó hozzászólások abszolút nem vágnak a témába. Ezért megkérek mindenkit még azt is akinek nehéz felfognia, CSAK HARDVER! ***

janika1210
Nem probléma ha úgy gondolod nem tudok semmit de azért az vígasztal, hogy még ez is több mint amit te tudsz 😊 Annyit viszont biztosan tudok, hogy az Én szememben aki azzal vág föl, hogy mennyi pénze van az nem túl nagy ember. A személyeskedést részemrõl lezártam.

janika1210
Ezekszerint akkor vannak a pesti emberek és a vidéki csóró földmûvesek. Így ,már értem és nem csodálkozom. :-)

deep
Szart se reklámozok. Annyit mondtam, akinek nincs, ne vegyen. Honnan tudod mim van nekem? Nem tudsz te semmit.
deep
Még szerencse, hogy ez nem sokat nyom a latban😊
deep
Pedig sokan cserélnek. Arra nem gondoltok, hogy valami hiba nálatok lehet? Hol van az üzlet? Ha mátészalkán, bácsbokodon, vagy zalaszentgróton, akkor ne csodálkozz.
janika1210
Sejtettem, hogy neked sok pénzed van és megteheted de ezt nem fontos reklámozni mert senkit nem érdekel. Ne félj akit le tudok beszélni a 360-ról azt lebeszélem.

janika1210
Hát már így is eléggé le vannak árazva a régi 360 játékaink de ha valóban 2-3000 forintot érnek akkor gyors fejszámolás alapján is olyan 6-700.000 forint kárunk van az árukészletben. Egyébként próbálkoztunk játékcserével is, bármit bármire 2000 forint ráfizetéssel cseréltünk volna. Meg volt hirdetve a szuperinfóban, képújságban de amit az arcunkba kaptunk az az volt, hogy kiröhögtek.

deep
Akinek nincs pénze vegyen megadrive-ot, vagy PS1-et.
greyfox
semmi politika. mentalitás. és sajnos a többség úgy gondolkodik, hasonló indokokkal mint, te.

Most majd jön az, hogy de 17 egy játék. Nem annyi. Régi játékokat már 2k-ért beszerezhetsz, új megjelenéseket (általában 1x-2x használt) 10-ért.
Nem hiszem, hogy ez annyira megterhelõ, bár tény, hogy még mindig olcsóbb és kényelmesebb írogatni a lemezeket.

Steam: greyfox

janika1210
Vagy talán erre gondoltál?
"Amúgy ha már ilyen jólelkû vagy, a gépeket miért nem adod ingyen szegény embereknek?" - Azért mert akkor nem üzlet lennénk hanem karitatív segélyszervezet. Másrészt pedig azért mert olyan nagy a forgalom, hogy most is ráérek itt ülni és fórumozgatni.

janika1210
"Magyar -e vagy?
eléggé.." - erre? Nem tudom mire érted de ez nem egy politikai vitafórum így nem szeretém a beszélgetést ilyen irányba terelni.

greyfox
Egyszerû. Nem kötelezõ 360-at venni. Fõleg, ha nincs pénz a legális játékra.
Az magyar nyelv hiányossága nem kifogás, lassan angolul hamarabb megtanul egy gyerek, mint hogy írni tudjon.

Az, hogy én betartom -e a microsoft és a köztem megkötött szerzõdést, ahhoz semmi közöd. Nem sértek törvényt, max nem tartom be a szerzõdést, de úgy érzem, ezzel nem károsítok meg senkit.
A szerzõi jogokat viszont törvény védi, és bünteti Magyarországon.

A válaszod még mindig várom a 30-as kérdésemre.

janika1210
És nem utolsó sorban ennek a legnagyobb vesztesei mi vagyunk mivel a játékeladásaink nagyjából a nullával egyenlõek. A polcon még olyan játékok is vannak mint PGR3, King Kong, és egyéb ezer éves nyalánkságok mert senki nem vette meg õket és van egy olyan érzésem, hogy ezután már nem is fogja. Ott kéne lennie a 360 játékáraknak is ahol most a PS2 van. Az sem túl olcsó de legalább azt viszik és semmivel sem nyújt többet jelen állás szerint a 360. HDTV meg nem sok embernek van.

janika1210
Én ugyan nem buzdítok senkit semmire. Csak szeretném neked és pár barátodnak a szemét felnyitni, hogy mi zajlik körülöttetek. Nem csodálom, hogy mindenki magának másolgat amikor már lassan két éve árulják itthon hivatalosan a gépet és még mindíg nem került a gépbe magyar nyelv de hivatalosan a live szolgáltatás sem érhetõ el itthon. Közületek senki nem használja a liveot ugye? Vagy csak nem azt akarja valaki mondani, hogy hamis adatokat adott meg a regisztrációnál és így csalással használja a külföldi servereket? Ejnye

deep
Te most itt tényleg arra buzdítod az embereket, hogy warezoljanak? OMGPERMBANTHX!
Mirõl beszélünk...
greyfox
Magyar -e vagy?
eléggé..

Amúgy ha már ilyen jólelkû vagy, a gépeket miért nem adod ingyen szegény embereknek? Vagy mit szólnál, ha betörnének és elvinnének pár gépet és máris jobban kijönnének:

2db gép (1 tartalékba) lopva + 90 db másolt játék lopva = 49.500 Ft

mirõl beszélünk?

gazgoblin
+Fav

(hatradol es elvezi a musort)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

janika1210
A topic mint azt a címe is mutatja errõl szól:
"XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök"

Ezt az oldal tetején tudod elolvasni, a legördülõ menü alatt fekete vastag betükkel van írva világoskék hátter elõtt. Az pedig, hogy éppen mirõl is van szó az aktuális beszélegtõpartnerek döntik el, míg valaki fel nem dob egy más témát.

janika1210
Durván 11000 ft egy játék nagykeráron, ezt olyan 13500 körül lehet eladni ha el lehet. De nem nagyon lehet mert amíg egy új gép 50000 ft addig egy átlagember aki gondolkozik az másképpen osztja be a pénzét. Mert nézzük csak a lehetõségeket, hogyan lehet elkölteni mondjuk 150.000 forintot játékgépre:

- gép + 7db eredeti játék = 50000 + 4x13500 = 144.500 Ft
- gép + 181 db másolt játék = 50000 + 4x550 = 149.550 Ft
- 2db gép (1 tartalékba) + 90 db másolt játék = 149.500 Ft

Mirõl beszélünk?

deep
Aki nem eredetivel játszik, az meg ne nyígjon. Aki tolvaj, az szopjon csak. Ennyi. Valóban csak arra él a 3 év, de most pont csak arról van szó, amire 3 év gari van.
greyfox
Akkor ha jól értjük, a topik arról szólna, hogyan húzza a flashelt gép minél tovább egy kis sufnituninggal párezerért? 😊
<#banplz>

janika1210
Hát ez nagyon szép és jó, csakhogy Én nem ismerek olyat aki eredeti játékokkal játszik így pedig mit sem ér a 3 év garancia amit megjegyzek csak a piros ledes hibára adnak.

greyfox
Az új szériával nincs annyi gond, és ráadásul 3 év gari van a boxra.
Aki 2-3 évig kuporgat egy boxra, az mibõl vesz játékot?

deep
Nem csak az amerikaiak tartják hangosnak, hanem mindenki, akinek van füle és hall vele. Egyébként az egészre annyit tudok mondani, hogy ha beszarik, cserélik garanciálisan, 3 éven át. Köszönömszépe', kéremkaccsojjaki.
DanielT
A leghangosabb hûtést is elnyomja az a szar szemét DVD olvasó.
janika1210
Nem emelte volna mert akkor a zajszint miatt nem lehetne versenyképes a PS3-al. Az amerikaiak így is hangosnak találják. Viszont a gépeket úgy javítják, hogy a régi bordát segédbordásra cserélik. Ebbõl mi következik? Javítják a hûtést. Miért javítják a hûtést? MErt gyárialg alul van hûtve. Miért kell a hûtésmod? Ugyanazért. Ennyit errõl, világosabban már nem tudom kifejteni.

janika1210
Hát az biztos. És azokat sajnálom a legjobban akik 2-3 évig kuporgatnak arra, hogy a gyereknek megvegyék ezt a selejetet aztán meg ha megvan a baj csak értetlenül állnak, hogy ez mitõl és hogyan. Az ilyen embereket lehetõség szerint Én mindíg rábeszélem a sima xboxra vagy PS2-re. A 360-at vegyék az újgazdagok.

DanielT
Ha a hûtésgány hatékony lenne, akkor az MS a firmware frissítések során szoftveresen emelte volna a ventik fordulatszámát.
deep
Balszerencsések, semmi más 😉
janika1210
Viszont erre tudok jobbat is. Én találkoztam 24 olyan emberrel akinek nem volt semmi átalakítás a gépen és azzal hozta be a gépet, hogy az elején a szemafor pislákol. Mitõl lehet ez? ;-)