916
XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök
-
tihibaby #316 Tapasztalatból.
A másik meg köszöni szépen jól van azóta is. -
sipki #315 Köszi a válaszokat.
Amúgy ezt tapasztalatból mondod tihibaby.
És meg se nézte senki az előződnek mi baja volt? -
tihibaby #314 Felhívod a supportot,és kapsz tőlük ingyen,bérmentve kb.egy hét múlva egy vadiúj irányítót,a régit pedig nem kell odaadni!
-
Valóban lehet, de egyre többen van a legújabb Lite On drive, amit viszont még nem sikerült feltörni, de még kiolvasni sem sikerült belőle a cuccot, asszem valami chipet nem találnak benne. -
lehet -
ja nem széttörni, hanem flashelni... értitek -
őőőő... az új xboxokat már nem lehet törni? -
Van egyáltalán garancia joystickre? Mondjuk biztos van, de olyanról még nem hallottam, hogy az ment volna tönkre. Ha valamit értesz az ilyenekhez, akkor szerintem szedd szét, azt kész. -
sipki #308 Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy nemrég nyertem a pepsivel xbox360at ás a vezeték nélküli karom Left trigger-je ha benyomom tökig akkor nyikorog és van amikor pár másodpercre be is ragad. Eléggé idegesít. Szerintetek egy ilyen hülyeségért visszaküldjem vagy szétszedjem magamnak.És ha szétszedem azt észreveszik e ha utána esetleg szervízeltetem? -
Hááát. Igazából erről nem sokat tudok. Nem akarok hülyeséget mondani, ezért leírom a kétoldalú véleményemet.
Amiért jó lehet: Több levegő jut a belső részekhet
Amiért lehet, hogy nem ér semmit: Nem túl nagyok a lyukak, szóval lehet, hogy azokon nem tudna jelentősen több levegőt bejuttatni
Amiért lehet, hogy rossz: Nem biztos, hogy szeretnék a hátsó ventik, ha kapnának egy kis rásegítést
De én azt mondom, hogy kérdezd meg az X-median, ott megmondják neked a frankót.
Viszont hosszútávon a vízhűtés az igazi. -
zolikazer #306 Hello.
Had kérdezzem már meg h úgy lehetne e ventillátort úgy elhelyezni a boxon kívülre h hatásos legyen? Mert pl ha fektetve nézzük akkor mondjuk ha oldalt nyomatnánk be levegőt vagy valami ilyesmire gondolok.
Előre is thx. -
Vízhűtés. Vagy úgy kell flashelni, hogy ne sérüljön rajta a garanciamatrica, csak félő, hogy ha tönkremegy, akkor a gariban flashelhetetlen driveot tesznek bele. -
mondjuk 1 flash :D
ha gondolod privi :D -
mikiking #303 szevasztok,ha megveszek egy ilyen x boxot ,akkor ehhez mi kellesz még ? 360 -
McKalton #302 nem tudjátok honnan tudnék venni vagy rendelni XCM XFPS V3.0 Sniper Plus-t? -
Akkor nekem is jól rémlett. Van valami ilyesmi, de annak asszem picit más a neve. -
XboX 360-hoz nincs xbmc -
Nem nagyon értek hozzá, de annyit tudok, hogy fel kell tenni a PCre a programot (valahol biztos megtalálod, talán próbálkozz inkább a teljes nevével) és ha fut a program és be van kapcsolva az X360 is, akkor látja azt a program a PCn. Utána már csak elindítod, azt megy is. legalábbis én kb erre emlékszem. -
Sziasztok!
Xbox 360-om van, HDMI-vel rákötve a tvre és kábellel a routerre. Hallottam az XBMC-ről, amivel meg lehet nézni minden multimédiás anyagot, ami a gépen van a boxon. Zene, képek, filmek. Próbáltam utánaolvasgatni de sehol nem találtam meg, hogy mi ennek a módja. Van itt olyan, aki ért ehhez az XBMC történethez?
Köszi -
Sam87 #297 Melyik az a program amelyikkel fel kell a codec-et másolni?
Pontosan hogy kell megcsinálni? -
Nem tudsz rá játékot másolni, legalábbis elindulni nem fog. -
luicosta #295 De milyne program kell hozzá? Játékot tudok rá másolni? Írjatok!!!
Köszi!!!!!! -
luicosta #294 Köszi szépen! Meg is csinálom, amint tudom!
THXTHXTHXTHXTHXTHXTHXTHX..............
-
amdrula #293 Legegyszerűbb liveról.
Vagy leszeded PC-re, kiszeded a tokból az xbox wincsijét, rákötöd pc-n satá-ra, megfelelő progival felmásolod a codecet ahova kell...
Simán pendriveról nem megy. -
luicosta #292 Hali! Ha valaki segítene megköszönném! Szóval van az a frissités a géphez, amivel le tudja játszani a Divix-es filmeket! Azt csak gépről lehet megcsinálni, vagy Pendrive-ról is jó? (Nekem utóbbi lenne jó)
PLS- írjatok!!!!! THX-előre is!!!!!!!!!!!!
-
Szerintem ezek a mostani arcade gépek. -
husypb #290 Nos venni nem fogok, most veszem majd át hétvégén a Pepsisektöl, nyertem egyet
Ugy gondoltam hogy a gari végéig kb kihuzom valahogy, aztán ha vége az 1 évnek akkor hűtésmodd, persze csak ha addig nem adja meg a gpu magát
arra meg persze rákérdezek ott hogy vajh ezek mikori gyártmányok, mert a pepsi saját külön designolt burkolata lesz rajtuk (legalábbis ez a reklámszöveg)
köszi a segitséget -
Lesz olyan is? Nem is tudtam. Úgy látszik, történnek még csodák. Bár nem hinném, hogy azoknak nem lesz valami új hibája, ami olyan gyakori, mint a 3 led. Esetleg pont a HANA chip lesz a gyengéje, akárcsak a mostani verziónak. Azért az MS elmehet a p*csába, hogy nem képesek megcsinálni egy konzolt. A PS3-ról nem hallani semmi bajt, ebből meg már kb a 4edig széria jön ki és eddig mindegyiknek volt valami baja, amitől előbb-utóbb beszarik. -
Vagy meg egyszerubb ,ha varsz a vasarlassal 1honapot,ugyanis augusztusban jonnek a 65nm-es GPU-val szerelt X-ek. Ha isten is ugyakarja ez a verzio kibirja meg azt a 2evet ami a konzolgeneracio eletebol hatra van. =] -
xboxlive.uw.hu/, google meg a barátod. -
Nem jobb. Mindegy, hogy melyiket veszed, egyforma szarok. Manapság már mind újfajta. Ezekben már 65 nm-es CPU van, de a GPU maradt a régi, asszem 80 nm-es, valamint kicsivel jobb a hűtőborda a GPU-n, de nem sokat ér. Fél óráig kb 1 C-vel hűt jobban, utána már semmivel nem jobb, mint a régi. Tudtommal az újabb gépek már nem szoktak beszarni 3 ledes hibával, de ennek egyik oka az, hogy ha jól tudom, akkor ezek már nem is adnak ilyen hibajelzést. A manapság kapható gépekben a GPU már le van ragasztva, így a console cornerben nem tudják javítani, csak az MS. Azért ezt a boltot írtam, mert egyedül itt érdemes moddoltatni vagy javíttatni a gépedet, ha nem az MSnél. Nem vicc vagy reklám, ez a legjobb hely, itt garantáltan profin megcsinálják.
Tudni kell az új gépekről, hogy ezek előbb-utóbb 99%, hogy beszarnak a HANA chip miatt, ami a képet állítja elő. Ennek nincs semmi hűtése, pedig rendesen melegszik és előbb-utóbb megsüti magát. Ha módosítatlan a géped, akkor 1 év MS gari van rá, plusz még 2 év a 3 led javítására, amit nem hinném, hogy látni fogsz, ellenben a HANA chip be fog szarni, szinte biztos, az meg nem garanciális 3 évig, tehát kb az 1 év gari után ha beszarik ez, akkor úgy jártál, mert ezt nem lehet sehogy javítani.
Remélem sikerült elrettenteni téged. Lehet, hogy ezt sokan nem így gondolják, de én ezt így tudom és ezért ezt mondom.
Ha módosítani szeretnéd a géped, akkor tudom javasolni, hogy irány a console corner és rakass bele hűtésmodot+overcool-t vagy a hűtésmod helyett vízhűtést. Az drága (25e Ft), de megéri, tapasztalat. Mind2 hűtésmod mellé alapból kap a HANA chip hűtőbordát, amivel nem valószínű, hogy tönkremegy. Javaslom, olvasd el a #277-es hozzászólásom, abban kb ugyanezt leírtam már, csak részletezve. -
donidarko #285 Valaki tudna segíteni? Vásároltam egy premium gépet. Live-ra szeretnék vele felcsúszni.Router nélküli kapcsit szeretnék.Vettem PACH kábelt. A problámám az,hogy valamiért nem fogadja el az IP címem.PC-vel lenne valami beállítási gond?Nem igazán értek a pc-hez...Valki tudna adni egy linket, ahol részletesen le van írva....Előre is köszönöm.... -
husypb #284 Hello
Engem az érdekelne, hogy valamelyikőtök tude arról, hogy melyik release az amit érdemes venni
hallottam olyasmit hogy a dobozon kell nézni hogy hány voltos meg ilyesmik, merthogy az ujabbakon jobb a hűtés, stb
köszi -
Tudomásom szerint csak ez az egy ilyen jellegű kiegészítő van X360hoz. -
AlexCross #282 egy helyen tíz ezer pénzért mondtak valamit, de az nem tudom, hogy ez-e -
Én csak hallottam hírét. Tudtommal egy rakás szar. Bár azért annyira nem vészes, de ha jól tudom, a gyorsabb mozdulatokat nem tudja kezelni és az elindításához kell egy vezetékes joystick is. Szerintem nem éri meg az árát, meg nekem az analóg karokkal sincs semmi bajom.
Tudtommal olyan 15e-17e Ft körüli áron kapható. -
AlexCross #280 ki látott már ilyet? -
Tudtommal nem. Tönkremehet az olvasófej, de nem a flash miatt. Viszont a mostani drive-okban lévő fejre már nem jellemző, hogy beszarna. És akkor neked tudom javasolni a vízhűtés+overcool párost. Drága, de megéri. Ja és nehogy vegyél valami külső szart rá, mint pl az intercooler, mert annál rosszabbat nem nagyon tehetsz. Ja igen, ne tartsd állítva a gépet, nem tesz jót a drive-nak. -
Köszönöm a részletes és kielégítő válaszodat.
Úgy terveztem hogy flash-eltetem hogy vigye a másolt játékokat is de állítólag ennek is meg van a veszélye mert tönkre tudja vágni az olvasót. (ez igaz?) -
" -Először is melyik pack-ot érdemes megvenni? A közép csomag többet ér mit az alap Arcade?"
Amelyik kell. Csak felszerltségbeli különbség van. Premiumhoz kapsz 20GB-s vinyót is, meg headsetet, de arcade játékokat nem. Utóbbi az arcade géphez jár, de nincs headset és a vinyó helyett is csak 256mb-os memkártya van. Elite-hez meg minden jár az arcade játékokat leszámítva + hdmi kábelt is kapsz és a vinyó is 120 GB-s.
" -Az arcade -hoz vezetéknélküli kontroller jár? És mindegyikhez csak egyet adnak?"
Mindhez egyet adnak és vezuetéknélküli jár az arcade-hoz is.
" -Nekem egy Samsung Slim Fit 72cm-es képátlójú, 100Hz-es TV-van tehát nem LCD, ezen is szép képet kapok?"
TV-hez nem értek, ezt nem tudom.
" -Ha a 19 colos Samsung LCD monitoromra kötöm akkor jobb képet kapok?"
Azt, hogy jobbat-e azt nem tudom, de garatnáltan jót, mert én is LCD-n tolom (21 colos XEROX)
" -Az Arcade pack ban nincsen belső memória? Ha jól tudom a középső szinbe 20GB van."
Belső memória egyikben sincs. Vinyó vagy memkártya van. Arcade-hoz csak memkártyát kapsz.
" -Ez a hűtés probléma mit takar? Hány óra játék múlva jöhet elő?"
Ez azt takarja, hogy a gép hajlamos megfőzni magát. A ventillátorok gyengesége és a GPU hűtőbordájának minpsége miatt hajlamos tönkremenni a GPU. Ennek 2 változata van: Vagy felszakad egy forrasztása vagy maga a GPU sül meg. Ez gyakran nem is játék közben lesz, hanem azért, mert kikapcsolod és nem tud lehülni a ventik hiánya miatt. Célszerű hagyni pihenni a menüben 5-10 percet és szellőzzön. Hogy mikor jön elő, nem tudom megmondani, ez függ a játéktól, a szelllőzéstől és a hőmérséklettől is, de nyáron 35 fokban én be sem merném kapcsolni. Az új gépeknél a HDMI miatt beszerelt HANA chip (ez "állítja elő" a képet) a régivel szemben elég tisztességesen meglegszik és ez is nagyon könnyen tönkremegy és erre a kiterjesztett gari sem vonatkozik. Ennek tünete az, hogy nincs kép, javíthatatlan. Ha csak félig van megsülve, textúra hibák lesznek. Hall9ottam már olyanról is, hogy valakinek félig ment tönkre és csak az AV kábel alap üzemmódjában van kép, HDben és HDMI-vel nincs.
Ha eredeti játékkal tolod, akkor 1 évig nyugodt lehetsz a garival, de utána úgyis beszarik a HANA chip előbb-utóbb és arra nincs 3 év, mint a 3 ledre. Amúgy a 3 ledet asszem az új gépek már nem is produkálják, csak nincs kép.
Ha warezolsz, akkor tudom javsolni a ConsoleCorner-t. Mehet bele vízhűtés és overcool mod. A víz kellőképpen hűti, az overcool pedig kikapcsolás után még 5 percig járatja a ventiket és lehűti a gépet. Ehez úgy tudom, hogy jár hűtőborda a ramokra és a HANA chipre is. Elég borsos az ára, a víz 25e Ft, az overcool pedig 7e Ft körül van. Drága, de én azt mondom megéri. Nekem ez már a második gépem és inkább többet fizetek érte, minthogy nyáron be se kapcsoljam és amúgy meg rettegjek, hogy mikor szarik be.
Remélem kielégítő válasz volt. Nincs kizárva, hogy most lehurrognak, hogy ugyanmá, ez nem így van, de én ezt így tudom és így gondolom. Ez az én véleményem és ezt tudom ajánlani.