916
XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök
  • KILLER2
    Amúgy valóban elcsesztem, viszont a játékokat meg nem bírtam volna bolti áron megvenni, így tértem a rossz útra. Hát elcsesztem, ez van. MS is lapcserável oldaná már meg, mivel egyrészt hibás a DVD vezérlője (amit nem tudom, hogy az MS gyúgyítana-e), ezért 10 perc után hozzámbágott egy hibás lemez üzenetet és egyszer egy 1 ledes hibát, valamint volt már RAM hibája is. Most majd veszek egy arcade alaplapot és akkor azzal már sokáig szándékozom működtetni. Már van jobb olvasófej benne, vízhűtés, szóval a hűtéssel nem lehet gond. A 3 ledet meg sokszor nekem is sikerült előidéznem 1-1 erősebb táp vagy AV kihúzással. Bár ez nevetséges, mert ez az első konzol, aminél ez problémát okozhat. Ez a gép nem csak megfőzi magát, hanem magában is egy meglehetősen gyenge és sérülékeny szerkezet. Szerintem nevetséges, hogy ekkora nagy tápkábele van és ha erősebben húzom ki, lazán leszakad róla a GPU. De minegy, nem szívesen beszélek a múltról. Tudom, hogy hülye voltam, mert a sok átalakítás miatt nem volt garanciás, viszont a játékokat meg nem tudtam volna megvenni, bár így utólag meg a javítások is kb annyiból jöttek ki. Szóval erről már nem szívesen beszélek, remélem meg elhet érteni xD
    Nem baj, most jöhet a lapcsere, azt utána majd vigyázok rá. Húzogatni nem fogom, melegedés meg vízzel már nem ölheti meg. Ha esetleg hibás lenne az alaplap, az meg akkor úgyis kiderül amíg garanciás, mert szétgyilkolom napi 25 órában xD
  • KILLER2
    És igazad is van. A gép úgy jó, hogy néha esetleg családból valakivel, de inkább haverral játszani. Ez a sport őrület meg baromság. Akkor már inkább el kell menni igazából golfozni vagy valami, mint a nappaliban a bútorok épségét kockáztatva együtt hadonászni a családdal. Wiire is van sok jó játék, de sok a baromság. Jó az a Wii, csak a játék kínálattal vannak estleg gondok, de azért abból is van jó. Nem baj, a Nintendo mindig is inkább a szórakozásra ment, míg a Sony és az MS az XBOX-al inkább a hardcore játékra, ami sikerült is nekik. Annyi a különbség, hogy most a Sony-nak nehezen programozható a gépe, ezért nem támogatják annyira, a MSnak meg nem sikerült összeraknia működőképesre.
  • SpeedXHUN
    Egy LCD tv meg 100 ezertől kezdődik?!
  • ThugEdge
    sztem eléggé félre értetted, amit mond
    nem maga a controller a gond, hanem a kimondottan a kontrollerhez szánt un jópofa családi játékok, amik önmagukban még nem is annyira gázosak, de valóban, ha minden platformra ilyenek jönnének csak, mert, hogy ez milyen klassz, hogy a család játszhat együtt...na ne má!!!
    én egyáltalán nem tartom jófejségnek, ha az egész család ott nyomul a gép előtt, én ezt megtartanám magamnak, tekintve úgysem érdekli a családom többi tagját a videójáték, nem túlzásba víve-és a családommal inkább értelmesebb, tartalmasabb programokat csinálok
    a gép maradjon csak az ami-apának egy kis kikapcsolódás:)

ezzel én így vagyok
  • fishBNS
    Nem lesz jo,ha az uj otletek es a kreativitas kerekedik felul?? Meg jo,h a legtobb ember nem igy gondolkozik,kulonben meg mindig a barlangban uldogelve farikcsalnank a bunkot a reggeli vadaszathoz....
  • Gabe18
    Mert amig a Nintendó azt látja hogy az előző generácios hardware-ét el tudja adni a hadonászós irányitás miatt annyiért amennyi,sőt még többet is el tudna adni,és mindkét riválist veri eladásban,addig hülye lesz kevesebbet kérni.
    Majd ha lecseng ez a casual őrület akkor olcsóbb lesz.Ha lecseng...,ha nem akkor sötét jövő előtt állunk,mert akkor lehet a következő konzol generációban minden gépre wii sportsok,meg wii play-ek jönnek.Na jó ez túlzás,de a szemlélet ha abba az irányba mozdul el,az nem lesz túl jó...
  • KILLER2
    Csak tudnám, hogy miért olcsóbb egy X360, mint egy Wii? Teljesítmény/ár arányban valahogy nem jön ki.
  • KILLER2
    Hááát. Viszont akor 15e Ft/játék. Kb ugyanott vagyok.
  • Istencsászár
    Nemtudták a csodaboltokba a szakemberek meggyógyítani? lehet hogy ha Msnek elküldted volna, jobban jártál volna ( ebben biztos vagyok ).
  • KILLER2
    Hasonló az álláspontom, csak az enyémre többet köldöttem és többet is szart be. Ha valakikíváncsi rá, hogy hányszor és hogy szart be, leírom, de elég hosszú :)
  • ThugEdge
    én annyit szólnék a témához, hogy ugye a szórakozást valóban meg kő fizetni
    de ennek is sok féle megoldása van:

nekem volt egy prémium még 100 gurigáért, került rá először a szar nyko kb 8 pénz, többszöri rrod javítás cirka 15 pénz aztán a híres vízhűtés 30 pénz
    szal akárhogy számolom olyan 150-be benne volt, amig végleg meg nem döglött
    de továbbra is jó gépnek tartom eltekintve ettől a felháborító konstrukciós hibától
    éppen ezért január elején rámentem egy arcadera, az eddig jól megy kopkop
    ezen már semmi nincs
    beszarik?-leszarom!
    mondjuk most 50 év végére lesz ez 35-40 is
    mennyi egy aktuális mondjuk nem is high end vga? aszem tán itt körül
    ja és az csak vga
    no hát ez az én hozzáállásom
    remélem nem volt off, de ha jól láttam ilyesmiről van szó
  • jaszy
    Persze, hiszen a "kolléga" 75% os hibásodási aránya nem nagyon fedi a valóságot.
    Maximum 40% lehetséges.
    Több 2-3 éves géppel is találkoztam aminek semmi baja.
    Persze ezzel nem mondom hogy megbízható de annyira nem is rossz.
    Még annyi hogy a MS 7% ot ismer el. Ez viszont vicces, bár ezekbe nincsenek benne a flash-elt masinák.
  • PeeTeR
    erdekes mondon az enyemnek semmi baja pedig napi szinte van 6-8 orat nyujtolve. vagyis valaki mindig nyomja, ha nem en akkor a parom, vagy a batyja vagy valamelyik haverom. es ez mar igy megy majd 1 eve.

boritekolhatom neked hogy semmi baja nem lesz
  • Istencsászár
    Nemhiszem hogy akármilyen részrehajlás, összeférhetetlenséget okozna:), engem hidegen hagy ki mirúl beszél, csak amivel megbíztak azt próbálom betartatni mint pl: anyázás, flém, warez s a modding és a sírás ( ami 90%ban a warezhoz köthető ) , de most jöhet az a kérdés hogy mivan ha nem? ezt én eltudom dönteni:), vagy ha nem tetszik valakinek valami lehet panaszt tenni a moderátoroknál... nekem ez nem érdem, ( egyik házigazdának sem ), csak plusz munka ha lükék után takarítani kell...
  • tihibaby
    Én sem szeretnék flamelni de...
    Aki a Pc-s leáldozott topikba ír bármit:
    a.)kigúnyolva
    b.)elküldve a halál náthás faxára(és nem feltétlenül warez,csak szimplán tudatlan,ITT kellene esetleg a jellemformálást megkezdeni,egy korrekt válasszal!)
    Aki a X360 Topikba ír:
    DETTO!
    És hogy arról ne is beszéljünk,hogy ezeket a topikokat,akár hogyan is nézzük,ugyanaz az 8-10 ember futtatja(szemeteli tele)akiknek a hozzáállását már bőven ismerjük.Elismerés érte,de komolyan,de ez Magyarország,ahol ilyen dolgok is "előfordulnak",ez van:ezt kell szeretni!
    És mielőtt kapnám a gúnytól csöpögő "úúú vazzeg de jóóó vaaaagy!" válaszokat(South Park kedvelők előnyben):szeretném felhívni a kedves fórum társak figyelmét,a nyelvtan szabályainak betartására!
    Fika 4444 mgfomg rotflmao lol NEM RULZIK!
  • Kalozoner
    de már én is gondolkozom egy szekrénymodon, vagy valami hasonlóan hasznos barkácsolós dologgal, mert egyébként nagyon jó kis gép csak ez a borzalmas hang
  • Kalozoner
    nekem a leggnagyobb problémám a zajával van, felőlem havonta beaszarhat és mehet 1 hétre szervízbe Prágába, csak tudjak 3 hétig este 11-után játszani úgy hogy nem szól családtag hogy kapcsoljam ki....mind a venti mind a drive is nagyon durva...
  • gazgoblin
  • BiG G
    szeva venom..:)
  • Kandurex
    valóban a teljes költség 18.000 Ft (futárral mindennel), de a javítás után kapsz még +1 éves teljeskörű garanciát

• MaSzKa

sztem is jó mert a sima topic-ból mindig elküldtek az ilyen jellegű kérdéseimmel

• edios
    Szvsz nincs teljesen halálra ítélve a topig, ui jó sok nonwarez téma is akad:

Hűtés annak
    - akinek lejárt a garija, vagy már nem sok van belőle
    - aki úgy gondolja, h a plusz hűtés a megváltó, és nem akar heteket várni garis javításra

Teljesítmény annak
    - aki flémelni akar xenon vs rsx, v cell vs ppc témában

Zaj annak
    - aki még nem szenvedett 100%-os halláskárosodást a hűtésmodtól, drivetól, stb.

Megbízhatatlanság annak(pl nekem)
    - akinek az a véleménye, hogy kellene egy normális xbox hardver, hogy ne kelljen minden bekapcsolásnál 3ledtől parázni, valamint ne kelljen max hangerőn használni, továbbá ne karcolja a discet, és emiatt megvehetné végre a boltban

És a rendes x360 topig szólhatna kivételesen a játékokról!
  • Sir Quno Jedi
    Még annyit segíthetek is (akár), hogy ha van egy külső hardware fórumotok, betesszük fejlécbe az x totyikba, hogy akinek hűtéses problémái vannak, oda menjen érdeklődni. Ez végülis kompromisszumos megoldás.

Persze azt hozzátenném, hogy onnan sem véletlen vannak kiírtva a linkek, mivel 90%-uk a "hogyan warezoljunk x360-ra" téma jeles szakértői oldalai voltak. :D
  • greyfox
    Én is visszavonulok, csak ne legyen warez ill módosított gép a téma pls :)
    Arra, és az ezzel kapcsolatos "magyarázkodásra" sztem kurvára senki sem kíváncsi.
  • Sir Quno Jedi
    Ennél sokkal "példaértékűbb" totyikok is elsüllyedtek mélyen maguktól, még törölni sem kellett őket. De ha ez megnyugtat, max. zárni fogom, ha odafajul a dolog. Persze bármikor erre tévedhet egy kevésbé elnéző modi és akkor... DE ebbe jobb nem is belegondolni...
  • janika1210
    Helyes döntés, mindenesetre Én az aktív jelenlétből kiszáltam.
  • janika1210
    Példaértékü ez a téma, remélem azért törölve nem lesz ne kelljen már máshova felraknom ha hivatkoznék rá :)
  • Sir Quno Jedi
    Mind1. Várunk egy kicsit és megnézzük hova fejlődik a helyzet.
  • Sir Quno Jedi
    Evvan. Előző gazdát nem akarták és ő is lemondott magától (CsoCso), kaptak újat... :D

Amúgy a feladatát egyelőre megfelelően ellátja, szal. innen csak személyes megítélés kérdése, hogy jónak tartod, vagy sem.
  • Sir Quno Jedi
    A legtöbb ember, ha lekurvaanyázzák, akkor bepöccen és akár maga is lesüllyed a "támadók" szintjére. Ezt nem szabad megtenned, ha viszonylagos "teljhatalom" van a kezedben, mivel hiteltelenné válnál. Mindig fölötte kell állnod a dolgoknak. Ha túlságosan involválódsz a történésekbe, nem leszel jó "gazda". Legtöbben ezért nem tudják helysen nevelni a gyerekeiket, mivel túl erősen kötődnek hozzájuk érzemileg.

Persze nem lehetsz teljesen pártatlan és objektív sem, mivel a helyesen viselkedő tagokat pozitívan diszkriminálnod is kell. Mind a pozitív, mind a negatív visszajelzés szükséges ahhoz, hogy rendre tudd szoktatni az apróságokat. Mind1... EZ egy hosszú téma.
  • fishBNS
    A flem is csak amiatt a 3-4 kotekedo miatt van akinek zabszem van a seggeben,nincs egy baratnojuk akit dughatnanak ezert itt basztatjak a nepet. NEmlehet ilyen topik LoL szanalom
  • janika1210
    Ha már vérmérsékletről, személeyskedésről és részrehajlásról van szó akkor azt hiszem az XBOX360 témában igen rosszul sikerült választani. :)
  • greyfox
    Asszem kiestem :D
  • Sir Quno Jedi
    Meglehet, de ez van. Nehéz felelőségtejes és nem túlzottan részrehajló embereket találni, akiknek a vérmérsékletük is elég alacsony ahhoz, hogy ne follyanak bele a személyeskedésbe.
  • janika1210
    Örülök, hogy van önkritikád :)
  • janika1210
    Kiváncsi voltam ki válaszol erre először mert az ügyfélszolgálatot felhívva a garanciaidőn túli javítás ott kezdődik, hogy futárszolgálat költsége külföldre oda-vissza. Ez nemhogy 10 de meg 15e forint alatt sem áll meg + javítási költség.
  • greyfox
    életképteleneknek.
  • janika1210
    Életképtelen a rendszer.
  • Kandurex
    Csak úgy mondom, hogy nyugodtan lejárhat a garanciád, az MS 10.000,- Ft körül javítja a géped...persze, ha becsületesebb fajtából való.
  • Sir Quno Jedi
    Ez abszolúte nem vág ide, el vagy tévedve.