XBOX360 HARDVER

← ElőzőOldal 19 / 19

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

janika1210
Nem értem de megbocsájtok. 😊

janika1210
Attól, hogy 12 haverod van ami a igen alacsony szám a ahhoz képest, hogy hány embernek van itthon a tulajdonában 360. 😊 Megbecsülni sem tudom de több mint 120000-nek az biztos.

greyfox
Bullshit. már bocs 😊

Steam: greyfox

Istencsászár
Ezen logika alapján akkor ha körbenézek haverok közt + itt az sgen, 12 emberbõl 12 embernek semmi baja a boxának. Mitõl lehet ez?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DanielT
Szerintem simán stimmelhet a 75% a régi gépeknél, úgy fos ahogy van, de nem a hûtésgány menti meg hanem az újabb széria.
SpeedXHUN
Elég elkeserítõ😞
Köszi a választ!

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

janika1210
Felmérések? 😊 Ki mérte fel a Microsoft? Hahaha. Tudom amit tudok, és azt hiszem el amit látok meg tapasztalok nem azt, hogy mások mit írnak össze vissza internetes magazinokban meg fórumokon. A 75% kicsit sem túlzás, sõt!

deep
100 db érintetlen gépbõl kb. 75 db szarik be

Ez azért kicsit kemény lenne. A felmérések szerint kb 35%-os az arány, ami messze nem 75%
janika1210
És mint azt már a másik témában is mondtam, nem azoknak fog járni a szája akiknek boldogan mûködik a gépük. Ennyi a titok nyitja meg az, hogy rengeteg embernek van itthon Xbox 360.

janika1210
Nálunk arányaiban kb. így néz ki a dolog:

100 db érintetlen gépbõl kb. 75 db szarik be míg 100 db hûtésmodolt gépbõl kb. 10-15 db. Ennyi nekem elég ahhoz, hogy minden gépbe belerakjam ami átmegy rajtunk. Egyébként ha kérik nem 5000-ért hanem 2000-ért rakjuk be. Ez vidék. A 2005-ös gépeddel maximum szerencsés lehetsz semmi más. De, hogy az is meg fog hamarosan degleni azt már most boritékolom mert csodák nincsenek.

Istencsászár
<#taps>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DanielT
Mi a magyarázat arra, hogy hûtésmodos gépek is beszarnak, míg van olyan 2005 -ös gép aminek semmi baja? Mind saját tapasztalat.
janika1210
Jó kérdés a választ egyelõre szerintem senki sem tudja figyelembe véve azt, hogy ezek a gépek csak pár hónapja vannak piacon. Ennek ellenére már találkoztam nem egy és nem kettõ hibás darabbal. Volt olyan ami kezdettõl fogva nem olvasott semmit, volt olyan ami nem adott képet és olyan is ami egyáltlán meg sem nyikkant de mint útólag kiderült itt a tápegység volt a hunyó.

SpeedXHUN
Egy Xbox 360 Arcade kb meddig fogja bírni,ha nincs plusz hûtése?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

janika1210
Na srácok itt lehet beszélgetni az XBOX 360-al kapcsolatos hardveres témákról. Amiben tudok megpróbálok Én is segíteni, talán ez menni is fog több éves konzolos tapasztalattal és mûszaki végzettséggel a hátam mögött.

← ElőzőOldal 19 / 19