916
XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök
  • MaSzKa
    flashelni kell a gépet

és imgburnal kiirni 2.4x
  • KILLER2
    Azért nem találsz választ, mert itt nincs warez és ez így is fog maradni.
  • balasszz
    csá én most akarok venni egy XBOX-ot és érdekelne hogy a letöltök egy játékot akkor kell-e valamit csinálni vele?(úgy mint a PS2-nél hogy chipeli kell?)vagy csak kiírom és kész?
    sejtem hogy ez a kérdés már egy párszor lehangzott de nem találok választ!
    a segítséget előre is kösz!
  • KILLER2
    Mivel hivatalos patch, ami ha megjelent és liveon van a gép, akkor magától felkínálja, hogy letölti (sőt, mindig kérdezgeti), így érdekes lenne, ha nem :)
  • sipki
    Köszi a választ. Akkor hozzá kell szoknom hogy ez ilyen. Amúgy azt a patchet lehet eredeti játéknál is használni, mert nekem nincs flashelve a boxom.
  • KILLER2
    Annak a monitornak 1280x1024 a max felbontása? Én csak simán rádugtam (VGA kávbel DVI átalakítóval) és a menüben beállítottam egy 1280x1024es felbontást. Továbbra is sok játéknál van fekete csík, de az azért van, mert nem támogatja a felbontást, visoznt több játékhoz is (pl GOW) patchben készült monitoros felbontás támogatás.
  • sipki
    Szevasztok.

Az lenne a kérdésem hogy samsung 960BG monitorom van és dvi-s a bemenet rajta vettem egy dvi-vga átalakítót megy is rajta frankón az xbox csak az a baj ha az xboxon a displaynél a screen formatot normálra álítom akkor pl. a GOW-t összenyomja szélesvászonra és vagy 4-4 centi fekete csík van alul-fölül. Ha meg widescreenre rakom akkor kihasználja a teljes szélességet csak a szélesvásznat erőlteti a normál képbe úgy hogy öszenyonja balról jobról. Tudna valaki segíteni hogy normális képet kapjak a nemszélesvásznas monitoromon? Köszi
  • McKalton
    ja időközben már vettem egy ilyen xcm xfps sniper plust. jól működik és nem késik mint ahogy sokan írták, hogy nem jó ez a billentyűzet + egér dolog xbox360-on. Tök jól lehet vele bad companyzni, de gta4-et is próbáltam már vele
  • KILLER2
    Nem árt, mert elakadásjelzőt kapsz érte az SGn (tudod, büntetőpont).
  • janihunk
    akor jó majd igyekszem ezeket elkerülni
  • KILLER2
    kb annyit, hogy illegális letöltések és azokkal kapcsolatos dolgok. Szóval az is, hogy pl X360 topicban megy, hogy hogyan kell kiírni letöltött játékot vagy hogy az miért nem megy, hogy PCs játékokhoz honnan lehet serial kódot szerezni, hogy hol találni hozzá cracket, hogy honnan lehet leszedni, stb. Ez a warez és ez az, ami tiltott is az SGn.
  • janihunk
    nemigazán tom mit jelent az a ..warez.. ez az első fórum ahol regelve vagyok..
  • KILLER2
    Írta, az volt a baja, hogy te írtad, hogy hogyan írtad ki a játékokat, ennyi. Ebben valóban volt warez tartalom, de kevés és más célból is írtad.
  • janihunk
    bocsi nemtom mirosszat montam de sajnálom
  • Sir Quno Jedi
    Helyes. Aggódó polgárok nélkül nem lehet rendet tartani. :D
  • KILLER2
    Jóvan, ok. De mindössze 1 hsznak van köze itt a warezhoz, amiről tudok. De ez is csak azért, mert kérdeztem, hogy mitől nem futhat. De ha warez van, szólunk és jöhetsz.
  • Sir Quno Jedi
    Figyi, ha bejön valaki és ilyenekkel traktál titeket, szóljatok rá (ha meg nagyon hupákol, szóljatok nekem és kirakom). Ha tiszta marad a topic, nem zárom. A nagyobb topic-okban már egész jól műxik. Önvédelem!
  • KILLER2
    Jóvanna, de ez is csak 1 hsz. De akkor majd pmben rendezzük a dolgokat. Nálam inkább az a warez, ha arról menne a beszéd, hogy mit honnan tőcsön le, hogy indítsa el, stb. De mindegy, ok, igazad van, warez.
  • Sir Quno Jedi
    Ha ez nem warez, AKKOR MI?!

"figyelj most ugy tünik hogy visz mindent me tegnep még az assassin creed-el sem tudtam játcan most viszi... a lemezek philips dl+r és ugyanien maxel és verbetime... mind cloneCD vel van irva 2,4x.. 1 kérdés az mindegy hogy van álitva vagy fektetve van mert most fektetve van az úgy jobb??"
  • KILLER2
    Bocs, de azért ez annyira nem warez. Csak azért kérdezte szerencsétlen, hogy miért nem működik rendesen az olvasója én meg azt kérdeztem, amit, merthogy ez oka lehet.
  • Sir Quno Jedi
    Úgy tudtam, hogy már megint a warez megy. Miért nem lehet felfogni, hogy ITT ezt NEM KÉNE?! Ez hihetetlen! De ha most simán kibanolok pár okostojást, egyből sírna a szájuk, pedig a szabályokat nem ismerik, vagy szarnak rá!
  • janihunk
    jó köszi ha változás van irok..
  • KILLER2
    Fektetve jobb. Állítva elkopik a szíj a driveban és egy idő után már nem is tudja kitolnia tálcát.
  • janihunk
    figyelj most ugy tünik hogy visz mindent me tegnep még az assassin creed-el sem tudtam játcan most viszi... a lemezek philips dl+r és ugyanien maxel és verbetime... mind cloneCD vel van irva 2,4x.. 1 kérdés az mindegy hogy van álitva vagy fektetve van mert most fektetve van az úgy jobb??
  • KILLER2
    Ok. 3 kérdés:
    1. Frissen írott játékoknál is ezt csinálja?
    2. Milyen márkájú lemezek azok?
    3. Mivel írod őket?
  • janihunk
    most mivan ienkor.. megnéztem a boxon 1 dvd filmet és mostmár viszi az eredeti lemezt az irottal még mindig nics jóba
  • KILLER2
    Ok, akkor az úgy fasza.
  • janihunk
    tudom tetem rá 1 plusz ventit a cpu hütöjéhez kivüre igy elég jól hüti nem nagyaon melegszik és ha kikapcsolom akoris megy mert külön adaptere kötöttem 5-10 perc alat lehüti..
  • KILLER2
    Hát kívülről sehogy. De örülj is neki, mert a CPU jól van hűtve, a GPU viszont könnyen megsül. Ja igen, csak hogy tudd. Gondolom nem is tudod, hogy mi az az overcool. Mindegy, az a lényeg, hogy ha sokat játszol, akkor hagyd a gépet bekapcsolva (lépj ki a játékból), hadd hűljön egy kicsit, mert könnyen lehet úgy 3 ledes, hogy kikapcsolod és ventik nélkül túlmelegszik, hiába van kikapcsolva.
  • janihunk
    persze a csillagkapuba válalnak iet álitólag 13e ft remélem jólessz.. minden esetre köszi a válaszokat sokat segitetél.. ja és mégvalami a gépben az egyik ventilátor gyorsan pörög az a vid kártyáé de a gondom az hogy a procié lehet hogy nem megy mert ha odateszem a kezem nem nagyon érzem ezt hogy tudom megnézni??
  • KILLER2
    Nem tudom, de van ott egyáltalán valaki, aki vállal ilyet? Én még kb egy éve 15e Ftért rakattam bele új, jobb fejet.
  • janihunk
    és szerinted azt menyi megcsináltatni gyöngyösön?? mert arafelé lakom...
  • KILLER2
    Lehet, hogy kezd beszarni a fej, sőt, más ok hiányában biztos.
  • janihunk
    amugy mindet visz dvd filmet mp3 mat csak a játéknál ien.. nem lehet hogy fejeztetni kellene??
  • janihunk
    nem..használtan vettem mongyuk már akor gyanakodtam valamire mert a meghajtója recsegett.. mongyuk elégé hangosan
  • KILLER2
    Nem volt eddig valami ledes hibajelzése? Így elsőre talán DVD vezérlő hiba, bár nálam attól anno nem fagyott, hanem kiírta, hogy koszos vagy rossz lemez.
  • janihunk
    hellóka..valami baj van az xbox 360-asamal mert ha elinditok 1 játékot a menüig eljutok aztán mikor játcanák lefagy miért lehet minden játéknál ien az eredetinél is a gép flashelt 2008 as .. a ledek nem pirosak
  • woodbear
    Hali! Akinek van netán eladó 20gigás vinyója! az írjon egy pm-et plz! köszönöm! Üdv!
  • peter31
    Én ebay-ről rendeltem remélem megjön.
  • Firetrap
    Amúgy köszi, nagyon sokat segítettél! :) Így már azért jobban "otthon" vagyok a témában.