916
XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök
  • kebab90
    ja és még annyi ha nem tudod házilag hol nézhetem meg hogy miylen kell hozzá akkor azt mond el nekem légyszives hoyg hol csinálják?
  • kebab90
    ez jol hangzik mert nekem ugyis szarakszik az olvaso és majd akkor kérem a botba hogy pc -sre cseréljék vagy nem tudod hogy lehet ezut házilag megoldani
  • KILLER2
    Letöltött játékot nem tudsz rátenni HDDre. Azaz az új dashboardal lehet másolni játékot a HDDre, de lemezről és indítás előtt megnézi a lemezt, szóval ilyen még nincs 360ra.
    A PCs olvasófej azért jobb, mert tovább bírja, mint a 360ban lévő régebbi fejek és szinte az összes lemezt beolvassa.
  • kebab90
    és a pc-s olvasofej mivel jobb? ja és még hogy lehet valahogy a hdd-re letöltött iso játékokat varázsolni???
  • KILLER2
    Én régen 15e Ftért cseréltettem, de az fasza PCs olvasófej lett. Csak hát azóta beszart az a gép és most felesben ott a Samsung driveom PCs olvasófejjel. Amúgy eladó, ha valakit érdekel.
  • Kalozoner
    olyan 10K..
  • kebab90
    gari az nincs mert már kiflasseltem
  • MaSzKa
    az nehéz lesz

ha van rá gari akkor vidd vissza ha nem flesselt
  • kebab90
    valaki megtudja mondani hogy menniybe fáj egy olvasófej csre és hogy hol a legolcsobb?
    köszi
  • MaSzKa
    nekem sony psp-m van de mindenképp x360-ast vennék akkor is :D
  • sonic333
    AZ A LÉNYEG HOGY AZ X360 TRANZISZTORAIBAN NAGY AZ INVERZIÓS TÖLTÉS MERT A SZIGETELŐ OXIDRÉTEG ÁTÜTÉSI SZILÁRDSÁGA ALACSONY, MIVEL IGEN VÉKONY A KIKÉPZÉSE EZÉRT A DISZKRÉT M.O.S. TRANZISZTORT VÉDENI KELL AZ ELEKTROSZTATIKUS FESZÜLTSÉGTŐL AMELYEK TÖNKRE TUDJÁK TENNI AZ ALKATRÉSZT.
  • sonic333
    HE HALLYÁTOK NE VEGYETEK XBOKSZOT, HANEM PS3-AT VEGYETEK, MER NAGYON SZAR AZ IKSZBOKSZ AZ KAJAKRA EL FOG ROMOLNI MER LEÉGG BENNE A PROCESSZORJA MEG KIMEGY BENNE AZ IC ÉS A TRANZISZTOROK.
    ÚGYHOGY PS3-AT VAGYETEK MER AZ JAPPÁN ÉS AZOK AMÚGY KIRÁJABBAK MINT AZ AMERIKAIAK
  • kebab90
    ja és sajnos az irom se a legujjab olyan 3-4 éves:D:D de nincs ötletem miylet vegyek helyette és pénzem sincs rá:D
  • kebab90
    philips lemez +R imgburnel irom 2x sebességgel
  • turho
    fejcsere ill. karbantartás....lemeztípust mit használsz, mivel írod?
  • kebab90
    helo kis segítségre lenne szükségem

szoval kiflasheltem a hitachi driveomat és ki is irtam 4-5 játékot a boxom az 13 homapos és eddig semmilyen modosítása nem volt és tökéletesen müködött, miota kiflesheltem a másolt játékok közül csak egyet visz rendesen a többinél kattog meg minden baja van azt néha vagy elinditja vagy nem és ha elindul akkor is valoszinüleg leáll fél ora után unreadable disc el pedig mindegyiket ugyanazzal és ugyanolyan dvdre irom és folytom kapon a dirty disc errorokat meeg az unpalayable disc eket a kérdés az hogy ráfér e már az olvasó fej csere vagy csak kéne vennme másfajta dévédét és egy uj dldvd irót?
  • sipki
    szevasztok

szerintetek az utángyártott vga kábel rosszabb mint az eredeti?
    mert a m.marktba csak 2990.
  • KILLER2
    Tudtommal nem lehet csak úgy rátenni billt meg egeret PS2re. Mármint billentyűzetet lehet, de azt tudtommal csak írásra, azt pedig XBOXra is lehet. Azt az analóg kart meg nem olyan nagy szám megszokni.
  • vigiri
    Köszi a választ! Én is láttam ezt a kütyüt képen, én is nagyon sokallom az árát! Az a baj, hogy nincs sok időm játszani, ezért elég sokára fogom megszokni a joyt! De komolyan nem hiszem el, hogy nem lehet erre a "problémára" kitalálni valamit! PS2-höz miért lehetett minden probléma nélkül billentyűzetet hozzácsatlakoztatni! Nekem ps2-őm nem volt, erről is csak olvastam! NAgyon bejön az xbox360, pc-t már nem is használok játékra, csak sajnálom hogy az FPS játékok nagyon nem mennek joyal, és éppen ezért hamar el is megy a kedvem tőlük! NA de ez van!:(
  • KILLER2
    XFPS nevű borzalmat 17e Ftért tudsz venni, azzal tudsz egérrel és billel játszani.
    És most jön az a rész, hogy problémái mellett számos hibája is van.
    Az első rögtön az, hogy ennyi pénz (bár ez már régi ára, biztos, hogy van ennél olcsóbban is) igen csak soknak tűnik egy darab műanyagért egy kábellel és nem csak tűnik, hanem sok is.
    -csak akkor tudod használni, ha van vezetéke X360 controllered is, mert először azt kell bedugni és utána kell erre kicserélni
    -úgy tudom, hogy a gyorsabb egérmozdulatokkal nem tud mit kezdeni
    -ha jól tudom, akkor a billentyűzetkiosztás sem változtatható

Nem olyan sok hiba ez, de annál jelentősebbek. Szerintem ne erőltesd ezt a dolgot. Hidd el, nem rossz az az analóg, még FPShez sem. Igaz, hogy az FPS a PC játéka, de hamar belejössz és konzolon is lesz olyan jó, mint PCn, mert ott ahhoz is vannak igazítva a dolgok.
    Adj még egy kis időt annak a controllernek, biztosan belejössz.
  • vigiri
    SZiasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy xbox360-hoz lehet e valamilyen úton módon billentyűzetet és egeret csatlakoztatni?! Nekem az FPS játékoknál nagyon nem jön be a joy, pc voltam, nem rég vettem boxot, és nagyon jó lenne ha valahogyan tudnák játszani bill+egérrel!!! Előre is köszi a segítséget!
  • KILLER2
    Ez igen, pont ilyenem volt, anno egy 5.1es Logitech hangfalszettemhez volt és azóta is egészséggel használom az X360omhoz, ha játszok vele.
  • sipki
    Hát ez ?
  • KILLER2
    Nem tudom, nekem nem jön be az oldal.
  • sipki
    Ilyen átalakító kéne nem? Csak hol lehet ilyet kapni??
  • johngoku
    persze, hogy az:D ja, és kösz a tippet a játékhoz :D
  • analfa
    Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek ezen a tévén élvezhetőbb a játék, mint egy sima képcsövesen? Az oldalon ilyet lehet nyerni, de nem akarok indulni a nyereményjátékon, ha nem veszem hasznát a tevének...
  • KILLER2
    kell egy átalakító, amivel a fehér és piros dugaszt átalakítod a PCs hangszóró fekete,zöld és narancs dugójára vagy az optikai kábelt használod.
  • sipki
    sziasztok.

5.1es hangrendszert hogy tudok rákötni boxra ha monitoron játszok?
  • KILLER2
    A műanyag meg a lemezek persze, de én most pont a többire gondolok, amiből azért van elég.
  • MaSzKa
    simán szét lehet szedni

ől műanyag és a fémlemez újrahasznosítható 100%

elég könnyű szétszedni
  • KILLER2
    Inkább az utóbbi. Bár X360 alkatrészeket nem tudom, hogy mennyire lehetne szelektíven gyűjteni.
  • MaSzKa
    :(

az nem jó

nem hallotak a szelektív hulladék gyűjtésről :(((((
    vagy csak lexarják
  • KILLER2
    De.
  • MaSzKa
    az környezetszennyező nem?
  • KILLER2
    Mindegy, hogy mi lesz vele, csak legyen helyette új :)
  • PoisonChihuahua
    Szerintem az a Tesco-s "tömörítőben" fogja végezni.
  • Sippie
    namost akkor mi? :D Ha egyet újonnan veszek, boltból, ami már az új, vagy nemtom, akkor azzal mivan? És ha fél év múlva veszek? :D
  • MaSzKa
    volt nálam 1 xbox core hitachi 0078FX

és akár mit csináltam vele nem olvasta az eredeti lemezt

elötte keregett
    de a lemezt nem forgatta

összeraktam
    vissza gyári matrica megy vissza a tesco meglátom mi lesz
  • KILLER2
    Akkor lehet, hogy nekem is tönkre fog menni 1-2 joystickem :)