XBOX360 HARDVER

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoL. ugyanilyet vettem 990-ért

MaSzKa
ne megrendeltem ezt 1800ft a cellcom-ba elvileg réz

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

hát igen, a nyártól parázik az ismim is....

MaSzKa
ilyen 12cm-esbõl 2-õt is rakhatsz a tetejére

a BGA hûtõ

a hátsó ventik 10Volton járatása nélkül nem sokat ér

az a lényeg hûtés legyen mert jõn a nyár a falcon is megsülhet

biztos ami biztos

amúgy van egy szép méretes schyte ventim:D Még a ninja plus passzív hûtõhöz kaptam. Akkor inkább már azt hasznosítanám.

A gép amibe kellene a hûtésmod falcon lapos, szal ilyen házkivágás+hasonlók szerintem annyira nem szükségesk. Persze azt nem mondom, hogy feleslegesek, csak nem feltétlen kell kímélõ használat mellett. Egy jó ventimod kellene. Ma vettem olyan bordákat, amiket te linkeltél be, a második képen(thermaltake) a hana chipre A gpu felõli ventit minndenképp felszeretném húzni ismim gépében. Csak kéne valami útmutató. Szóval akinek van valami MEGBÍZHATÓ útmutatója, ne tarsa vissza magát:D

KILLER2
Nem feltétlen. Eleve valószínûleg akkor le lettek volna vágva a csövei, másrészt lekapta volna a rögzítõt (bár igaz, ez visszatehetõ) és a csatlakozója is le lenne vágva és közvetlenül beforrasztva az XBOXba.

Töltsük le az internetet!

MaSzKa
10 helyen szart se ér igazából csak halkabb kicsit

http://www.xcm.cc/

én 1 ilyet javaslok 12Volton a gpu felett kivágni

Lol, miért, ha xboxban lett volna, nem lehetne PC-be tenni? xD

PSN: berghold

hmm... 5% az nem, sok. A világításért meg drága... én két fajtáról tudok. A hátsó kettes venti, meg egy kiegészítõventi, amit a proci hûtõ elé kell felszerelni.
Egy hûtésmod valyon hány %-al lehet jobb?

Milyen forrásból hallottad ezt az 5%-ot?

MaSzKa
picit jobb kb 5%-al
meg világít

a kijelzõ elég vadul néz ki

van tö bbb fajta is

XCM-rõl van valakinek véleménye? Megbízhatóság, és gyári ventihez képest a hûtõteljesítmény?

KILLER2
Ha még nem volt betéve X360ba, akkor még PCbe is bele lehet tenni, nem?

Kandurex
szimpatikus a világlátásod

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

és mibõl adózzon pl akinek télleg nincs mibõl adóznia?
amúgy igazad van neked is és baggins-nek is... félig-meddig

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

greyfox
szakember...
A hogyan vásároljunk 150k-ért konzolt kérdés szakembere!

Amúgy csak egyet tudok érteni baggins kollégával.
Minenkinek sír a szája, minden legyen olcsó -ingyen, az orvostól a tanuláson keresztül a játékokig. Persze adózni is büdös, de akkor sír a szája mindenkinek amikor bebasszák egy romos kórházba.

Az ilyen konzolos boltok 90%-a meg a warez melegágya, nyomatják pult alól a moddolt gépeket, meg a másolt játékokat, színes borítóval.
És nem anyagárban árulják..

Mély tisztelet a kivételnek!

Steam: greyfox

Aguinaga
Olcsó és jó VGA-kábelt nem tud valaki ? Lehetõleg, aminél a hang is ki van vezetve.

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Sziasztok!

Eladó egy Thermaltake Tide Water, X360-hoz való vízhûtés. Nem volt mér beszerelve, garanciás. Akciós áron 15.000 Ft.

Érd: [email protected]
baggins
Mit töröd magad? Nálunk az a menõ, ha valaki lop. Azért élhetnek meg az ilyen topikok. Azért lett teljesen szétcure-va a PSP topik, azért van nagy vörös betûkkel jelezve a PS3 topikban, hogy minden warezzal kapcsolatos hsz törölve lesz.
A Warez jó, mert ingyen van, hiszen Magyaroszágon két dolog fontos egy ember számára: durva sokat keressek és semmiért ne kelljen fizetni. Mert ez így helyes...
Egyébként egy olyen konzolos shop/szervíz engem pl. már alapból hidegen hagy és visszatetszést kelt bennem, amelyik warezzal vagy modolással foglalkozik, kvázi ilyen helyekrõl nem is vásárolok. Szerencsére ezzel egyre többen vannak így.

BiG G
ja, csak mivel a bordának nem ád _semmi_ hõt ezért adtál a szarnak egy pofont. és így csak rosszabb, mert amíg nem volt ott a borda, addig több levegõ hûtötte, most a lehõszigetelt borda még azt is elzárja... grat.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

KILLER2
Ebbõl ban lesz...

KILLER2
Jobb, mint a semmi, de azé...na érted.

Beast Machine
én azért egy pici hõvezetõ pasztában jobban bíznék, mint a pillanatragasztóban, de a amíg nincs belõle gond, addig váljék egészségedre :)

...vágod?

MaSzKa
nagyobb a borda felülete és melegszik is és így át tudja adni a meleg levegõt a környezetnek, biztos jobb mintha nem lenne rajta

KILLER2
Azt már szoríthatod, én is tudok gratulálni a ragasztóhoz.

Pillanatragasztóhoz én is gratulálok ;)

PSN: berghold

janika1210
Fedi de nem ér hozzá a ram. A pillanatragasztó hõszigetelõ tulajdonsággal bír.

MaSzKa
ilyesmit e

MaSzKa
de minek rakjak arra mikor az fedi az alu heatpipos borda az Arcade-n

amúgy oda megy 1 szép nagy 12cm-es Coolink vent 12Volton

a nyanya chipre meg Henkel pillanatragasztóval ráragasztottam 1 nagyobb VGA hûtõ bordát :D jól oda szorítottam hogy jobb legyen a hõátadás

janika1210
Ki lehet árulni. drive 12, táp 8, joy 5, burkolat alaplappal 10, winyó 10. Ezek jó árak és összesen kijön 45e ft. Az új árkád meg 50e.

janika1210
Az nem nana hanem hana. Ramból egyébként 8db van, ebbõl 2db látható.Ha azokra raksz csak, az olyan mint halottnak a pofon. Inkább hûtésmodoljad, annak van értelme.

KILLER2
Hát én nem ezt tettem. Szerencsétlen, aki ezt a szarrakást megvette volna. Szitne semmi nem volt benne jó.

MaSzKa

ilyet akarok xfos360-be de mintha kisebb lenne mint a Revoltec ugyanilyenje

* Quantity: 8 Per Pack
* Material: Pure Copper
* Color: Coppery
* Thermal Adhesive: SEKISU #5760
* Weight: 10g each
* Dimensions: 14 x 14 x 8mm (L x W x H)

1 a Nana-ra
2 a ramokra

janika1210
Akin nem segít se a javítás se a ramos trükk az általában eladja alkatrésznek.

KILLER2
Thermaltae Tide Water van. Nem saját mû, én nem értek az ilyenekhez, de aki csinálja, attól nem kell féltenem, eléggé benne van a témában. A 3 ledes géppel meg akkor mit csinálnál? Újjat veszel?

janika1210
Aha. Milyen vízhûtõd van, te raktad bele?

janika1210
Eleve nem javíttatok meg egy 3 ledes gépet másodszorra mert nincs értelme. Mi pestre küldjuk a gépeket javíttatni és már megtanultuk ha van olyan ami másodszorra beszarik azt nem küldöm föl újra mert harmadszorra is be fog. Szerencsére ilyen nem sok van és ha van is,néha segít a ramok rászorítása 1 ft-os érmékkel :)

KILLER2
A hûtés már megvan, csak át kell tenni. Azaz csak belekerül a házba az új alaplap. Max 50e Ft és megvan az összes létezõ hûtésmod. De ha ezt elõre tudom, akkor valószínûleg nem warezolok, de így már midnegy. Eddig nagyon nem érte meg, de remélem, hogy a jövõben nem lesz több hiba.

KILLER2
majd egyszer eljössz hozzám, itt látsz elég 3 ledet. Én 6x láttam egy év alatt. Pont egy igazán selejtes daragbot fogtam ki. Emellett a DVD vezérlõ hibája miatt használni se lehetett az utólsó pár hónapban, csak 10 percig.

janika1210
A vízhétés meg az új géped ehhez az árhoz közelít, vagy ha sok akkor veszel 3 játékkal és megúszod 100000-bõl.

janika1210
Hogyne lenne már garis, bármelyik garmatricát leszedem épségben. 3 ledes új gépet még nem láttam csak 1 ledeset e7x hibával. De arra meg úgy sincs 3 év.

KILLER2
Ja jut eszembe. Most valahogy nem tudok megengedni magamnak 200e Ft-ot.

KILLER2
3 ledet? Hááát. Elõbb-utóbb nem lepne meg. De hidd el, jó így nekem. Én má csak ilyen warezos bácsi vagyok. Csúnya dolog, de ez van. így olyan izgi xD

KILLER2
Ja. Csak azé. Régi játékok meg stb. Jó így nekem. Akkor neked minek a hûtés a HANA chipre? Mert akkor ugye már nem garis az MSnél. Meg ezt nem is javítják. Mi lesz, ha jön a 3 led?

janika1210
Arról nem is beszélve, hogy így egy évig biztonságban vagy mert van gari. 3 ledes ez már nem lesz, olyat még nem láttam.

janika1210
Minek vízhûtés meg hasonlók? Vegyél egy új gépet meg ha eddig warezoltál és kell a sok játék akkor egy 10db játékot indulónak aztán azokat cserélgesd ráfizetéssel. Durván 200.000-bõl kijössz és még liveozhatsz is, nem fognak kitiltani.

KILLER2
Nem azé, de én mit mondtam? A bal venti húzásával csak azt akaratam modnani, hogy ha már van benne hûtésmod, akkor már menjünk biztosra és húttuk fel azt. Nekem lesz benne vízhûtés, de akkor is azt húzom fel, én már minden hibalehetéõséget megpróbálok kizárni.

janika1210
Te maradj inkább a kisautónál kisbarátom, egyszer még nagy versenyzõ lehetsz és akkor majd rád is felnézhetnek valami miatt. Hidd el a kemény munka meghozza a gyümölcsét.

Istencsászár
"Sajnos a gazdag szülõk iskolás csemetéi nemigazán kompetensek, és nem kicsit részrehajló és értékelhetetlen válasszaik félrevezetõek lehetnek."

:))) ez valami célzás volt talán e azokra akik nem warezolnak? mert akkor mondok valamit : elvagy te nagyon tájolódva kisapám.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

janika1210
Mi is néztük már, hogy nagyon forró de szerintem elég rá egy méretes hûtõborda is.