XBOX360 HARDVER

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XBOX360 játékok a legolcsóbban! 800 FT/db - Akár azonnal is - Személyes Átvétel ...........vagy Postázást is vállalok!
06............. vagy .........freemail.hu

Minden játék új karcmentes márkás lemezen van!
Egyesek szerint a HDMI a jobb,mások szerint a VGA.Ízlés kérdése,a HDMI élénkebb képet ad,VGA kicsit fakóbbat,de "símábbat".Ha tudod,hasonlítsd öszze,és utána válassz.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!

Lambo fan
sziasztok, szerintetek ha egy VGA kábeles régi X360-at összekötök egy 1080p HD TV-vel, az rosszabb képet fog adni, mint egy HDMI kábeles új X360 egy ugyan ilyen TV-én? Mármint láthatóan.

azabaj hogy a tv-re nem lehet rákötni a hangot nincs olyan 3 dugasz.... mert piros zöld kék dugasz maradt ki

KILLER2
Pont, mint egy videót vagy DVDt vagy egy másik konzolt. Sárga dugasz a sárgába, piros a pirosba, fehér a fehérbe. Ha HDTV, akkor is marad az eljárás, csak akkor a másik 3 kábel kell és hangnak meg a másik 3ból a fehér és a piros.

Töltsük le az internetet!

Van egy XBOX360-om és hogy tudom rá kötni a tv-vel hogy ahng is legyen? Zöld fülü vagyok még ezen a téren?

helló! Lehet hogy hüyle kérdés, de attól hogy egy xbox 360 nak nics belsõ memoriája asszem winchestere attól még ha flahelve van a kiírt játékokat viszi lemezrõl nem?

Kösz: Marci
Eladó 2007.10.10.-ei (FDOU 0741) gyártású Falcon alaplapos, 175W-os, HDMI-s, 120GB HDD, XBox360 ELITE tökéletes állapotban, minden gyári tartozékával együtt, 3év garanciával. Kipróbálható, letesztelhetõ! (Ajándék VGA kábellel és egy ajándék játékkal). ---> 70.000 HUF. Érdeklõdni pm-ben!

MaSzKa
?ft

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Sziasztok!
Eladó egy garanciális xbox 360 premium minden tartozékával és 5 eredeti játékkal.
A gép nem módosított ezért az írott játékokat nem viszi.
Játékok:
-forza2
-pgr3
-pinata
-fight night 3
-gears of war
Ajánlatokat privatban várok.
MaSzKa
!!!hhh

Eladó 2007.10.10.-ei (FDOU 0741) gyártású Falcon alaplapos, 175W-os, HDMI-s, 120GB HDD, XBox360 ELITE tökéletes állapotban, minden gyári tartozékával együtt, 3év garanciával. Kipróbálható, letesztelhetõ! (Ajándék VGA kábellel és egy ajándék játékkal). ---> 80.000 HUF. Érdeklõdni pm-ben!

Okami Amaterasu
sziasztok! pontosan két hete fizettem elõ goldot vettem 12+1 hónaposat..
mégis valahogy nem fér a fejembe mért van az hogy egyszer van netem egyszer nincs..ha valaki feltudna világosítani azt megköszönném:)

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Rohamsisak
Sziasztok! x360hoz vennék hdmi-dvi kábelt hogy monitoromra kössem, számít az a dvi kábelnél amit veszek hogy 19tûs/pin-es, ha a monitornak 24tûs dvi bemenete van? Köszi a válaszokat.

"Nem kell félni, hozzáértõ csinálná." Aki ért hozzá kb. 10 perces mûvelet! Nem kell rögtön szervizbe, boltba rohanni hogy zsírosan lenyuljanak!
Üdv mindenkinek. Én írtama másik topikba hogy zúg a táp. Annyi fejlemény van, hogy ahol vettem ott azt mondták mivel 4 napos a gép ezért nem cseréik ki hívjam fel az ügyfélszolgálatot. Meg is tettem és tök kellemeset csalódtam mert igen szimpatikus telefonos hölgyikével cseverésztem el :D . Na de nem ez alényeg. Azt mondta hogy elsõ körben nem viszi el a gépet hanem kiküld nekem egy új tápot meg hozzá való kábelt hátha azzal van a probléma. Most tehát nincs más dolgom mint várni az új tápot ( igaz azt mondta lesz vagy 2-3 hét mire megérkezik...) Eddig ennyi a fejlemény.

Battlelog: kvantahun

jaszy
Én értem, de láttam már házilag elcseszett gépeket!

fishBNS
Akarmilyen FW van benne az csak az eredeti Key-el mukodik. Tehat a kimasolt FWbol megallapithato.(Maximus FW toolbox segitsegevel.

fishBNS
Mivel megvan az eredeti driveja igy fogja es lementi.

jaszy
Fw szám balhé! Ha nincs biztonsági mentés cseszheted!

KILLER2
Gondoltam

Okami Amaterasu
de vájrá én már elég rég regeltem livera...
így utólag hogy kel?:) bocsi h ilyen hülye vok:P
de tényleg nem aakrok elbaszni valamit...

fishBNS
En nem felek. =]

fishBNS
Nem egy nagy elmeny,de ha neked az kell. =]
Mikor a Live-ra regelsz beirod a mar meglevo MSN cimed es jelszavad,aztan mar csatlakozik is. USB billentyut bedugod es meg irni is tudsz.

KILLER2
Nem kell félni, hozzáértõ csinálná.

Okami Amaterasu
hello!
Valaki tud segíteni az xbox 360-on msn-ezéssel kapcsolatban?
mert akárhogy erõlködök nem tudok rájönni hogyis kéne

fishBNS
Esetleg ha reszletesebben kifejted az allaspontod a temaval kapcsolatban,akkor tudok reagalni.

jaszy
No-no!

fishBNS
A flasht ujrairja ahanyszor akarja,ezzel nem lehet elcseszni! Ha baltaval bontja ki a gepbol azzal max...

jaszy
No igen de aki nemért hozzá annak nem egyszerû! El lehet cseszni könnyen!

fishBNS
Lehet masik drive-ot beletenni. Fw-t kell kiolvasni a regibol annak a szamat kell majd az uj drive FW-be beilleszteni.

MaSzKa
sztem nem lehet

mivel az alaplap és a drivenak van 1 száma ami csak azzal müködik

bár aki jó programozó lehet megtudja oldani

a fw-be kell átirogatni az ms az tud ilyet

KILLER2
Lenne 2 kérdésem:
- egy új gépbe lehetséges kompletten egy másik driveot betenni? (gondolja igen)
- Mennyiért lehetne eladni egy kb 1 éves hibátlan nem sokat használt tápot (vagy akár egy újat) és egy DVD driveot?

Sir Quno Jedi
Namer ha bedugod, akkor a gép készenléti állapota pl. fogyaszt, hiszen ilyenkor a rádiós kontival is be tudod kapcsolni etc., MÍG ha ki van húzva, akkor max. a tápled pislákol...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

az az érdekes, hogy ha be van dugva a táp, de magába a gépbe nincs becsatlakoztatva, akkor meg nem sípol...hmm

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

jaszy
Vagy kihúzza a konektorbol. (olcsóbb) <#crazya>

MaSzKa
veszel 1 kapcsolós hosszabítót

eddig megy. most épp a sima 360-as fórumba írta valaki, hogy pár napos gépnél kikapcsolt állapotban magas hangot ad ki a táp. ez nálam is fenn áll. én nem gondolom, hogy hiba lenne. de ha mégis, akkor fakoff. (amúgy csak halkan hallani csendben este)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

jaszy
De az megy gondolom. A cseredarab a haveromnál is ment.

ez jó, én is ott vettem szombaton.:D

KILLER2
Ilyet még nem hallottam. Amúgy hülyeséget mondtam, amgamat cáfoltam rögtön. Szóval a eled a GPU forrasztásának szakadásától van. Lehet hajlás, ütés és melegedés miatt is.

nem csak a melegedés jele lehet. més hibára is utalhat. nekem pl egyszer azért volt, mert nem volt bedugva rendesen a tápkábel. de hallottam, hogy másnak meg más miatt volt 3 led.

KILLER2
A lego legalább nem sül meg és occsóbb is, mint ez.
Az a 3led meg szerintem nem a falcon hibája, hanem az MM-é. Gondolom szállítás közben fociztak vele, mert a 3led a melegedés eredménye és kétlem, hogy kipróbálták õket a szállítók vagy sütõben hozták õket.

jaszy
A haverom vett egy HDMI-s gépet a Media Marktban mult héten. Hazavitte bakapcsolta és a 3 led villogott szépen neki.Se kép se hang... Visszavitte azonnal kicserélték. Az eladó szerint nem egyedi eset volt. Ennyit a falcon rol :)

....
Miféle termék az amit otthon át kell alakítani ?
Legó vagy mi?

KILLER2
Esetleg vízhûtés, ha nagyon biztosra akar menni. És a RAMokra sem ártanak a bordák.
Amúgy az MS a hana chip elégésére is vállal garanciát vagy az az embernek a saját baja, ha szétmegy. Mindig javítanak valamit ezen a gépen, de vagy nem a probléma valódi okát vagy újítanak mellé valamit, aminek a hibái felváltják az elõzõt.

MaSzKa
hdmi-s-t kell venni
falcon alaplapos a jó

kell 1 nagy venti a gpu-ra meg a 2 hátsó venti 10v-on menjen
és a hana chipre 1 nagy minõségi réz hûtõ borda

edios
Mostanában már nagyjából minden box Falcon alaplappal érkezik, amit ha elkezdesz hûtésmoddal barmolni, az csak a saját hülyeséged.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

SD456
Hi all!

Xbox 360 típusok közül melyik a legmegbízhatóbb? Sokan azt mondják az Arcade és az Elite, ez igaz? Az Arcade az gondolom ugyan olyan mint a többi, csak nem adnak hozzá annyi cuccot. Melyik a jobb? Hûtés mod gondolom azért kell nyárra mind a 2 konzolra.

PS3 ID: SDani456

igen.

MaSzKa
ezt kötve hiszem

thermaltake és réz?