916
XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök
-
"Magyar -e vagy?
eléggé.." - erre? Nem tudom mire érted de ez nem egy politikai vitafórum így nem szeretém a beszélgetést ilyen irányba terelni. -
Egyszerű. Nem kötelező 360-at venni. Főleg, ha nincs pénz a legális játékra.
Az magyar nyelv hiányossága nem kifogás, lassan angolul hamarabb megtanul egy gyerek, mint hogy írni tudjon.
Az, hogy én betartom -e a microsoft és a köztem megkötött szerződést, ahhoz semmi közöd. Nem sértek törvényt, max nem tartom be a szerződést, de úgy érzem, ezzel nem károsítok meg senkit.
A szerzői jogokat viszont törvény védi, és bünteti Magyarországon.
A válaszod még mindig várom a 30-as kérdésemre. -
És nem utolsó sorban ennek a legnagyobb vesztesei mi vagyunk mivel a játékeladásaink nagyjából a nullával egyenlőek. A polcon még olyan játékok is vannak mint PGR3, King Kong, és egyéb ezer éves nyalánkságok mert senki nem vette meg őket és van egy olyan érzésem, hogy ezután már nem is fogja. Ott kéne lennie a 360 játékáraknak is ahol most a PS2 van. Az sem túl olcsó de legalább azt viszik és semmivel sem nyújt többet jelen állás szerint a 360. HDTV meg nem sok embernek van. -
Én ugyan nem buzdítok senkit semmire. Csak szeretném neked és pár barátodnak a szemét felnyitni, hogy mi zajlik körülöttetek. Nem csodálom, hogy mindenki magának másolgat amikor már lassan két éve árulják itthon hivatalosan a gépet és még mindíg nem került a gépbe magyar nyelv de hivatalosan a live szolgáltatás sem érhető el itthon. Közületek senki nem használja a liveot ugye? Vagy csak nem azt akarja valaki mondani, hogy hamis adatokat adott meg a regisztrációnál és így csalással használja a külföldi servereket? Ejnye -
Te most itt tényleg arra buzdítod az embereket, hogy warezoljanak? OMGPERMBANTHX!
Miről beszélünk... -
Magyar -e vagy?
eléggé..
Amúgy ha már ilyen jólelkű vagy, a gépeket miért nem adod ingyen szegény embereknek? Vagy mit szólnál, ha betörnének és elvinnének pár gépet és máris jobban kijönnének:
2db gép (1 tartalékba) lopva + 90 db másolt játék lopva = 49.500 Ft
miről beszélünk? -
+Fav
(hatradol es elvezi a musort) -
A topic mint azt a címe is mutatja erről szól:
"XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök"
Ezt az oldal tetején tudod elolvasni, a legördülő menü alatt fekete vastag betükkel van írva világoskék hátter előtt. Az pedig, hogy éppen miről is van szó az aktuális beszélegtőpartnerek döntik el, míg valaki fel nem dob egy más témát. -
Durván 11000 ft egy játék nagykeráron, ezt olyan 13500 körül lehet eladni ha el lehet. De nem nagyon lehet mert amíg egy új gép 50000 ft addig egy átlagember aki gondolkozik az másképpen osztja be a pénzét. Mert nézzük csak a lehetőségeket, hogyan lehet elkölteni mondjuk 150.000 forintot játékgépre:
- gép + 7db eredeti játék = 50000 + 4x13500 = 144.500 Ft
- gép + 181 db másolt játék = 50000 + 4x550 = 149.550 Ft
- 2db gép (1 tartalékba) + 90 db másolt játék = 149.500 Ft
Miről beszélünk? -
Aki nem eredetivel játszik, az meg ne nyígjon. Aki tolvaj, az szopjon csak. Ennyi. Valóban csak arra él a 3 év, de most pont csak arról van szó, amire 3 év gari van. -
Akkor ha jól értjük, a topik arról szólna, hogyan húzza a flashelt gép minél tovább egy kis sufnituninggal párezerért? :)
-
Hát ez nagyon szép és jó, csakhogy Én nem ismerek olyat aki eredeti játékokkal játszik így pedig mit sem ér a 3 év garancia amit megjegyzek csak a piros ledes hibára adnak. -
Az új szériával nincs annyi gond, és ráadásul 3 év gari van a boxra.
Aki 2-3 évig kuporgat egy boxra, az miből vesz játékot? -
Nem csak az amerikaiak tartják hangosnak, hanem mindenki, akinek van füle és hall vele. Egyébként az egészre annyit tudok mondani, hogy ha beszarik, cserélik garanciálisan, 3 éven át. Köszönömszépe', kéremkaccsojjaki. -
A leghangosabb hűtést is elnyomja az a szar szemét DVD olvasó. -
Nem emelte volna mert akkor a zajszint miatt nem lehetne versenyképes a PS3-al. Az amerikaiak így is hangosnak találják. Viszont a gépeket úgy javítják, hogy a régi bordát segédbordásra cserélik. Ebből mi következik? Javítják a hűtést. Miért javítják a hűtést? MErt gyárialg alul van hűtve. Miért kell a hűtésmod? Ugyanazért. Ennyit erről, világosabban már nem tudom kifejteni. -
Hát az biztos. És azokat sajnálom a legjobban akik 2-3 évig kuporgatnak arra, hogy a gyereknek megvegyék ezt a selejetet aztán meg ha megvan a baj csak értetlenül állnak, hogy ez mitől és hogyan. Az ilyen embereket lehetőség szerint Én mindíg rábeszélem a sima xboxra vagy PS2-re. A 360-at vegyék az újgazdagok. -
Ha a hűtésgány hatékony lenne, akkor az MS a firmware frissítések során szoftveresen emelte volna a ventik fordulatszámát. -
Balszerencsések, semmi más ;) -
Viszont erre tudok jobbat is. Én találkoztam 24 olyan emberrel akinek nem volt semmi átalakítás a gépen és azzal hozta be a gépet, hogy az elején a szemafor pislákol. Mitől lehet ez? ;-) -
Nem értem de megbocsájtok. :) -
Attól, hogy 12 haverod van ami a igen alacsony szám a ahhoz képest, hogy hány embernek van itthon a tulajdonában 360. :) Megbecsülni sem tudom de több mint 120000-nek az biztos. -
Bullshit. már bocs :) -
Ezen logika alapján akkor ha körbenézek haverok közt + itt az sgen, 12 emberből 12 embernek semmi baja a boxának. Mitől lehet ez? -
Szerintem simán stimmelhet a 75% a régi gépeknél, úgy fos ahogy van, de nem a hűtésgány menti meg hanem az újabb széria. -
Elég elkeserítő:(
Köszi a választ! -
Felmérések? :) Ki mérte fel a Microsoft? Hahaha. Tudom amit tudok, és azt hiszem el amit látok meg tapasztalok nem azt, hogy mások mit írnak össze vissza internetes magazinokban meg fórumokon. A 75% kicsit sem túlzás, sőt! -
100 db érintetlen gépből kb. 75 db szarik be
Ez azért kicsit kemény lenne. A felmérések szerint kb 35%-os az arány, ami messze nem 75% -
És mint azt már a másik témában is mondtam, nem azoknak fog járni a szája akiknek boldogan működik a gépük. Ennyi a titok nyitja meg az, hogy rengeteg embernek van itthon Xbox 360. -
Nálunk arányaiban kb. így néz ki a dolog:
100 db érintetlen gépből kb. 75 db szarik be míg 100 db hűtésmodolt gépből kb. 10-15 db. Ennyi nekem elég ahhoz, hogy minden gépbe belerakjam ami átmegy rajtunk. Egyébként ha kérik nem 5000-ért hanem 2000-ért rakjuk be. Ez vidék. A 2005-ös gépeddel maximum szerencsés lehetsz semmi más. De, hogy az is meg fog hamarosan degleni azt már most boritékolom mert csodák nincsenek. -
-
Mi a magyarázat arra, hogy hűtésmodos gépek is beszarnak, míg van olyan 2005 -ös gép aminek semmi baja? Mind saját tapasztalat. -
Jó kérdés a választ egyelőre szerintem senki sem tudja figyelembe véve azt, hogy ezek a gépek csak pár hónapja vannak piacon. Ennek ellenére már találkoztam nem egy és nem kettő hibás darabbal. Volt olyan ami kezdettől fogva nem olvasott semmit, volt olyan ami nem adott képet és olyan is ami egyáltlán meg sem nyikkant de mint útólag kiderült itt a tápegység volt a hunyó. -
Egy Xbox 360 Arcade kb meddig fogja bírni,ha nincs plusz hűtése? -
Na srácok itt lehet beszélgetni az XBOX 360-al kapcsolatos hardveres témákról. Amiben tudok megpróbálok Én is segíteni, talán ez menni is fog több éves konzolos tapasztalattal és műszaki végzettséggel a hátam mögött.