916
XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök
  • Sir Quno Jedi
    Nem mi írjuk az SG engine-t, az égi hatalmakba már nincs beleszólásunk. Ámde nem véletlenül nincs házigazdai joga a nyitónak, hiszen TE is gond nélkül törölgetnéd azokat, akik itt a "szabályt" védik, mivel részrehajló vagy a témában (finoman szólva is). Ez könnyen belátható, hogy nem lenne bölcs dolog...

Éppen ezért a házigazda utólag kerül kijelölésre és nem is mindenhol. Néha pedig "leváltják". :D
  • Tomy Lee
    Hát persze.Nehogy flémkeltésért ban-t inkább zárjuk be a topicot végleg.
    Végülis egyszerübb mint rendetrakni...
  • janika1210
    De azért az vigasztal, hogy mivel az újak nem fognak ilyen témát találni ezen az oldalon ezért majd sárgaszemü barátunk fórumában teszik fel kérdésüket.
  • janika1210
    Kicsit kuszaság van a helyi szabályokban nem? HA a témaindítónak lenne moderátori joga az általa indított témában, már az elejétől fogva ki lehetett volna takarítani a fikázó és terelő hozzászólásokat és nem ebből állna ez az egész.
  • janika1210
    Igazad van, szánalmas és egyben gyerekes ez 2-3 ember aki itt hőbörög. Nem érdemes ide semmit írni, főleg nem segíteni. De azért elmentam az anyagot és néhány helyen kitárgyaljuk ahol érdemes, jó kis téma :)
  • Sir Quno Jedi
    Akár. Akinek nem tetszenek a helyi szabályok, az megy máshová, szabad országban élünk. Aki marad, az képes kultúráltan fórumozni és pár nem túl bonyolult korlátozást elfogadni. Részünkről ennyi elég is.
  • janika1210
    Vegyünk csak egy példát. 2006.06.10 gyártásu gép. Fagyogat. Nem moddolt, világ áletében nem látott írt lemezt. Kihez forduljunk?
  • fishBNS
    Nem erdemes itt vitatkozni ezekkel... gyertek ide KATT
    Ok meg hagy maradjanak mind a 4en bezarogatni a topikokat,ugysem ir majd bele senki lassan. =]
  • janika1210
    Ismét a wareznál vagyunk? Szerinted mióta van piacon a 360? 2005 jól tudom? Most milyen évet Írunk? 2008. Hány év garancia van a gépre? EGY! 3 ledre három. Ki is viszi el a 2005-2006-os mondjuk drive problémával küszködő gépeket és hova? Mert, hogy az MS nem az biztos.
  • Sir Quno Jedi
    Ha mondjuk arra gondolsz, hogy a pár komolytalan emberbe én is beletartozom, akkor megjegyzem, hogy nem én írok orbitális hülyeségeket, megélhetési bűnözésenek beállítva a kalózkodást... De mint mondtam, ez egy másik topigra tartozik.
  • Sir Quno Jedi
    Jelzem, a te hozzáállásodat már ismerjük is a "hogyan lehet elkölteni mondjuk 150.000 forintot játékgépre" okfejtésedből. :D

A téma már önagában is warez és ezt kitárgyalni ott van a warezes flémtápig (gyk. warez rossz), anyázni lehet a sima flémtpigban is (gyk. pcs játékoknak leáldozott), másra meg ott a sima x tápig. Így ennek itt nem sok az értelme és csak felesleges flémet és takarítani valót termel(het).

Itt nincs házigazda sem, aki vállalja, hogy vadul takarítja a warezgyanús és más nemkívánatos hozzászóásokat, ergó pusztán ezért is zárásra kerülhet.

Sorolhatnám még (de minek)...
  • deep
    Valamerre nagyon eltévedtél. Ott van lóbaszó betűkkel a 360 topikban, hogy NINCS WAREZ! Melyik részét nem érted? Ebben az országban, akinek moddolt gépe van 99,999%-ban warezol. Ha értelmes kérdés van, arra érkezik válasz.
  • janika1210
    Hát persze, hogy a tápra gondoltál hisz mindenki tudja. :) Mi a jeled?
  • greyfox
    Te meg olvass mr. hűtésmod :) #91
  • janika1210
    Haha te inkább nézegesd még kicsit a hátlapod :)
  • janika1210
    Akkor értem már miért csak tizenketten vagytok. Szánalmas, pár komolytalan ember bármit fel tud rúgni nem véletlenül sokan azért nem kérdeznek itt semmit mert tudják , hogy értelme sincs.
  • greyfox
    Ott az x360 topik.

Aki sufni "szakszervízt" akar, az majd beviszi a moddolt boxát akihez akarja (gyakorlatilag mind1), moddolatlanokért a microsoft majd futárt küld!
  • Sir Quno Jedi
    Ezt jobb, ha el is felejted! Itt nincs demokrácia. :D
  • Sir Quno Jedi
    Pedig de. Éppen egy ember dönti el. Konkrétan az, amelyik bezárja. Ez már csak így van... :DDD
  • janika1210
    Latom kb négyen vagytok akik támogatják, hol a maradék hét ? :) 12-ről volt szó.
  • janika1210
    Hogy mi totál felesleges és mi nem azt egy ember nem döntheti el.Mindenesetre ezt az egész oldalt ahogy van lementem hozzászólásokkal együtt aztán maximum máshol kitárgyaljuk az egyes emberek hozzáállását, stb.
  • deep
    Támogatom:)
  • greyfox
    Gogogogo!
  • Sir Quno Jedi
    Én meg arra gondoltam-e, ha már mindenki másra gondolt, hogy nem-e kéne bezárnom-e, ezt a totál felesleges flémtápigot-e?! Hmmm...
  • greyfox
    "Gányolás helyett nem egyszerűbb a hátlapra kukkantani?"
    ok. én a tápra gondoltam, ti a gépre :D
  • DanielT
    Nem azt mondtad, hogy a táp hátlapján. Mindegy, leszarom, lényegtelen.
  • Tomy Lee
    lol :D:D
    (mellesleg igazad is van)
  • greyfox
    lol.. ki beszél itt a gépről? :D
  • DanielT
    Az nemigen érdekel, a gép hátuljáról volt szó :P
  • janika1210
    De neked is azt tudom mondani kedves greyfox mint a másik két barátodnak is. Ha hasznos, a témával kapcsolatos infód esetleg megjegyzésed van azt szivesen vesszük amennyiben normális hangvételben is tudsz fogalmazni. Amennyiben nem, irány a játszótér >CLICK<
  • greyfox
    Hazaértem lefotózom a tápot :D
  • DanielT
    Csodagép! :DDD
  • janika1210
    Igen boltom van, de nem szervízelek. Én veled ellentétben már láttam is újfajta gépet mert a hátulján a sorozatszámon, vonalkódon és a gyártási időn kívül több hasznos információ nemigen van. De azért jót mosolyogtam azon, hogy beégtel nagy szád és tudatlanságod miatt :-)
  • greyfox
    Az enyémen rajtavan :D
  • greyfox
    "Ez a doboz, a hátlapon nincs rajta."

Tanulj meg mondatot értelmezni! Én nem mondtam, hogy a dobozon nincs rajta mr modor :D
  • deep
    Meg feszültség és áramerősség értékek, de fogyasztás tényleg nincs.
  • DanielT
    A fogyasztás nincs, csak a gyártási idő.
  • TrIp
    ez a doboz te nagyonokos...
    egy kis modor amúgy nem ártana.

tesómmal van amúgy egy x360-unk, 1 éve vettük, hűtésmod van benne a legeleje óta, de kábé az első héten észrevettem hogy nagyon kicsi az a légmennyiség amit elszállít a venti, úgyhogy szépen kivágtam a ventik mögötti műanyagot meg fémlapot is
    jah és hozzátenném hogy egyszer sem volt szervízben, 3pirosledet egyszer láttunk rajta, akkor is egy kis áramkimaradás miatt...
  • tom235
    Nemazért mondom, de volt topic például playstation store-ról és bezárták, mondva hogy elfér az a ps3 topicban is. namost ez meg mért nem fér el az xbox 360 topicban?
  • greyfox
    mert bizony rajtavan..