916
XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök
  • GX25
    Sziasztok!

Szeretnék venni egy Xbox360-at, nem sokat értek hozzá ezért lenne pár kérdésem.
    -Először is melyik pack-ot érdemes megvenni? A közép csomag többet ér mit az alap Arcade?
    -Az arcade -hoz vezetéknélküli kontroller jár? És mindegyikhez csak egyet adnak?
    -Nekem egy Samsung Slim Fit 72cm-es képátlójú, 100Hz-es TV-van tehát nem LCD, ezen is szép képet kapok?
    -Ha a 19 colos Samsung LCD monitoromra kötöm akkor jobb képet kapok?
    -Az Arcade pack ban nincsen belső memória? Ha jól tudom a középső szinbe 20GB van.
    -Ez a hűtés probléma mit takar? Hány óra játék múlva jöhet elő?

Ha tudnátok adni tanácsokat egy kezdő számára azokat szívesen fogadnám.

A válaszokat előre is köszönöm.
  • MaSzKa
    most akkor mi van?

amugy ez a hardvertopic
  • Sir Quno Jedi
    Nyugodtan visszamehettek a sima x360 totyikba, részemről befejeztük a warez mentesítést, már arról beszéltek, amiről jólesik (etéren legalábbis). Persze mástól még kaphattok ezt-azt... :D
  • KILLER2
    A nagy átlag valóban nem. Pl nevetséges, hogy pl az Iron Man 13e Ft, ami egy ritka szar játék.
  • MaSzKa
    sztem ezek a játékok 3eFt-nál többet nem érnek
  • KILLER2
    Én ezzel úgy vagyok, hogy el nem ítélem, de azért nem is tartom túl szép dolognak. Szeritnem mindenki intézze maga az ilyen dolgait és ne fórumokon hirdesse. Eredetik viszont rohadtr drágák, szeirtnem egy játék se ér meg 12e Ft-nél többet, de még 7e-et sem, nem hogy 16, meg 18e Ft-ot.
  • MaSzKa
    amúgy én nem ítélem el a warezt itt magyarországon
    csakhát drága
  • KILLER2
    Csatlakozom az előzőttem szólókhoz, tűnnyé fenébe. Meg hogy új, karcmentes... lol, másolt játék még szép, hogy karcmentes.
  • MaSzKa
    köszönjük emese :D de drága sztem

eredeti játékokat is kapni már használtan 1500- és 2000Ft-ért
  • amdrula
    Elmész a francba...
  • Keresztapa81
    XBOX360 játékok a legolcsóbban! 800 FT/db - Akár azonnal is - Személyes Átvétel ...........vagy Postázást is vállalok!
    06............. vagy .........freemail.hu

Minden játék új karcmentes márkás lemezen van!
  • tihibaby
    Egyesek szerint a HDMI a jobb,mások szerint a VGA.Ízlés kérdése,a HDMI élénkebb képet ad,VGA kicsit fakóbbat,de "símábbat".Ha tudod,hasonlítsd öszze,és utána válassz.
  • Lambo fan
    sziasztok, szerintetek ha egy VGA kábeles régi X360-at összekötök egy 1080p HD TV-vel, az rosszabb képet fog adni, mint egy HDMI kábeles új X360 egy ugyan ilyen TV-én? Mármint láthatóan.
  • joco22
    azabaj hogy a tv-re nem lehet rákötni a hangot nincs olyan 3 dugasz.... mert piros zöld kék dugasz maradt ki
  • KILLER2
    Pont, mint egy videót vagy DVDt vagy egy másik konzolt. Sárga dugasz a sárgába, piros a pirosba, fehér a fehérbe. Ha HDTV, akkor is marad az eljárás, csak akkor a másik 3 kábel kell és hangnak meg a másik 3ból a fehér és a piros.
  • joco22
    Van egy XBOX360-om és hogy tudom rá kötni a tv-vel hogy ahng is legyen? Zöld fülü vagyok még ezen a téren?
  • marci555
    helló! Lehet hogy hüyle kérdés, de attól hogy egy xbox 360 nak nics belső memoriája asszem winchestere attól még ha flahelve van a kiírt játékokat viszi lemezről nem?

Kösz: Marci
  • Display
    Eladó 2007.10.10.-ei (FDOU 0741) gyártású Falcon alaplapos, 175W-os, HDMI-s, 120GB HDD, XBox360 ELITE tökéletes állapotban, minden gyári tartozékával együtt, 3év garanciával. Kipróbálható, letesztelhető! (Ajándék VGA kábellel és egy ajándék játékkal). ---> 70.000 HUF. Érdeklődni pm-ben!
  • MaSzKa
    ?ft
  • porkesz
    Sziasztok!
    Eladó egy garanciális xbox 360 premium minden tartozékával és 5 eredeti játékkal.
    A gép nem módosított ezért az írott játékokat nem viszi.
    Játékok:
    -forza2
    -pgr3
    -pinata
    -fight night 3
    -gears of war
    Ajánlatokat privatban várok.
  • MaSzKa
    !!!hhh

• Display
    Eladó 2007.10.10.-ei (FDOU 0741) gyártású Falcon alaplapos, 175W-os, HDMI-s, 120GB HDD, XBox360 ELITE tökéletes állapotban, minden gyári tartozékával együtt, 3év garanciával. Kipróbálható, letesztelhető! (Ajándék VGA kábellel és egy ajándék játékkal). ---> 80.000 HUF. Érdeklődni pm-ben!
  • Okami Amaterasu
    sziasztok! pontosan két hete fizettem elő goldot vettem 12+1 hónaposat..
    mégis valahogy nem fér a fejembe mért van az hogy egyszer van netem egyszer nincs..ha valaki feltudna világosítani azt megköszönném:)
  • Rohamsisak
    Sziasztok! x360hoz vennék hdmi-dvi kábelt hogy monitoromra kössem, számít az a dvi kábelnél amit veszek hogy 19tűs/pin-es, ha a monitornak 24tűs dvi bemenete van? Köszi a válaszokat.
  • kratoska
    "Nem kell félni, hozzáértő csinálná." Aki ért hozzá kb. 10 perces művelet! Nem kell rögtön szervizbe, boltba rohanni hogy zsírosan lenyuljanak!
  • kvanta
    Üdv mindenkinek. Én írtama másik topikba hogy zúg a táp. Annyi fejlemény van, hogy ahol vettem ott azt mondták mivel 4 napos a gép ezért nem cseréik ki hívjam fel az ügyfélszolgálatot. Meg is tettem és tök kellemeset csalódtam mert igen szimpatikus telefonos hölgyikével cseverésztem el :D . Na de nem ez alényeg. Azt mondta hogy első körben nem viszi el a gépet hanem kiküld nekem egy új tápot meg hozzá való kábelt hátha azzal van a probléma. Most tehát nincs más dolgom mint várni az új tápot ( igaz azt mondta lesz vagy 2-3 hét mire megérkezik...) Eddig ennyi a fejlemény.
  • jaszy
    Én értem, de láttam már házilag elcseszett gépeket!
  • fishBNS
    Akarmilyen FW van benne az csak az eredeti Key-el mukodik. Tehat a kimasolt FWbol megallapithato.(Maximus FW toolbox segitsegevel.
  • fishBNS
    Mivel megvan az eredeti driveja igy fogja es lementi.
  • jaszy
    Fw szám balhé! Ha nincs biztonsági mentés cseszheted!
  • KILLER2
    Gondoltam
  • Okami Amaterasu
    de vájrá én már elég rég regeltem livera...
    így utólag hogy kel?:) bocsi h ilyen hülye vok:P
    de tényleg nem aakrok elbaszni valamit...
  • fishBNS
    En nem felek. =]
  • fishBNS
    Nem egy nagy elmeny,de ha neked az kell. =]
    Mikor a Live-ra regelsz beirod a mar meglevo MSN cimed es jelszavad,aztan mar csatlakozik is. USB billentyut bedugod es meg irni is tudsz.
  • KILLER2
    Nem kell félni, hozzáértő csinálná.
  • Okami Amaterasu
    hello!
    Valaki tud segíteni az xbox 360-on msn-ezéssel kapcsolatban?
    mert akárhogy erőlködök nem tudok rájönni hogyis kéne
  • fishBNS
    Esetleg ha reszletesebben kifejted az allaspontod a temaval kapcsolatban,akkor tudok reagalni.
  • jaszy
    No-no!
  • fishBNS
    A flasht ujrairja ahanyszor akarja,ezzel nem lehet elcseszni! Ha baltaval bontja ki a gepbol azzal max...
  • jaszy
    No igen de aki nemért hozzá annak nem egyszerű! El lehet cseszni könnyen!