XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök
-
Arról hogy nyiltan támogatod a warezt:), meg a módosítást 8 mivel te persze jól jársz ) ez neked üzlet, a sok hülye meg be is veszi.
Mindig a pénzel jönnek az emberek... neked nincs pénzed eredeti játékra? baszki én nem dolgozok hanem tanulok, de be tudom osztani a dolgokat, arra költök ami érdekel, meg amire akarok... ha ez játék akkor az... lehet nem veszek mi8nden héten játékot, nincs 180 db gémem,
hanem csak 7 db jelenleg de azok eredetik és elvagyok velük... ( ha minden gmet megtasrtottam volna akkor 20 lenne kb ) fél év alatt 20 gémmel nemigaz hogy egy játékos nemtud eljátszogatni... a kocka no life, egy délután végigtolok mindent, aztán fikázom mert szar s még warezoltam is emberek NE JÁTSZANAK... nem nekik készülnek a játékok.
Ne egyél, ne igyál, ne dohányozz, ne alkoholizálj, ne menj minden 7végén partyzni, ne költsd a pénzedet marhaságokra... máris tudsz spórolni... vicc komolyan amit egyesek, szegénység meg nincs pénzem, meg semmimse alatt levágnak... ha nincs pénz akkor mi a francért költünk egyre többet mindenre? ( ettől függetlenül drága minden, meg szar a jelenlegi helyzet, de ez tény... )
Ha nincs pénzed ne játsz... kit érdekel...