A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az oldalon lévő logókat és képeket kellene még retina display kompatibilissé tenni, mert így iszonyat elütnek az alacsony felbontás miatt.
Nem hiányzik a régi, mindenben az új a jobb én mindig a változás utáni állapottal vagyok elégedett és ez nincs most sem másképpen.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A változást sokszor nehezen fogadják el ha még jó is egyébként,de itt sajnos a sokkal rosszabb a találó,egész egyszerűen átláthatlan
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Nem hiányzik, mert azt használom, amíg megy.
A heavy cost. I pay it gladly.
jer ide ha mondom
rontom bontom
nem tudok szavazni se
pedig leszarnám izibe
s a fórum trollokat kerüld ki
ez minden vágyam, mint egy clioba beülni
Ha nincs házigazda vagy nem foglalkozik vele, akkor az Általános eszmecserében van egy kiemelt téma, ahol tudnak segítséget nyújtani a javításban, aztán a moderátorok bepakolják a helyére a javított verziót.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha lehet szavazni, inkább a régi.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Szerk: nekem jó ez is.
De jó! Működik.<#hawaii>#hawaii>
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"nem"
"nem"
idővel megszokom...egy fórumon úgysem a külső a lényeg
Visszafogom magam
Nem
visszafogom magam
nem
Magyar helyesírásból milyen átlagot produkáltál?
Szerintem meg egy nõtõl írtó otromba a káromkodás 😞
Ha felidegesít valaki csak akkor szoktam csúnyán beszélni.
<#zavart2>#zavart2>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nem szoktam, nem tetszik, nem szeretem.
A káromkodást vagy az indulatból jövõ csúnya beszédet elfogadom, de ha valakinél csak töltelékszóként funkcionál, attól rosszul vagyok.
leszarom kik vannak körülöttem
nem zavar, sõt, ha egy értelmiségi nõ káromkodik akkor az még vonzó is... lázsd itt a fórumon is van ilyen értelmiségi, épp ezért káromkodok én is, mert ha azt látom, hogy nekem vonzó az aki káromkodik és nem várnád tõle, hogy csúnyán beszél, akkor én is káromkodni fogok
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ugyanúgy.
Immo.
😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Szoktál káromkodni, csúnyán beszélni?
Káromkodás: valakit szidni. Csúnyán beszélni: "csak úgy".
Szoktál káromkodni? <1>1>
39.7% 31 Igen, sajnos elég sokat.
37.2% 29 Igen, néha, de nem vészes.
19.2% 15 Nagyon ritkán.
3.8% 3 Nem.
Csúnyán beszélni? <1>1>
53.2% 42 Igen szoktam, bár van, amikor visszafogom magam (gyerekek elõtt stb.)
30.4% 24 Igen, szoktam.
13.9% 11 Nagyon ritkán.
2.5% 2 Nem.
Összesen 80 szavazatból 1 tartózkodott.
Átlagban mennyiszer káromkodsz egy nap alatt ?
32.4% 36 Elég sokszor.
29.7% 33 Kb. 10-20-szor.
24.3% 27 Csak 1-2 alkalommal.
8.1% 9 Minden második mondatomban van káromkodás.
5.4% 6 Nem káromkodok.
Összesen 118 szavazatból 7 tartózkodott.
A heavy cost. I pay it gladly.
"The trees move. Do you not see it?"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Visszafogom magam.
Nem.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Adott helyen, adott környezetben visszafogom magam természetesen.
Akkor zavar, ha valaki folyamatosan használja, tehát az ilyen "hú, b***meg, g***i k***a jó kaját ettem tegnap, b***ki, neked is ki kell próbálnod b***meg" szintû szövegtõl rosszul vagyok.
visszafogom magam
hát, zavar mert énis csak magamban/közeli ismerõsök között szoktam csak csúnyán beszélni. de amikor a bolti eladó vagy pár kislány "faszom gecizik" elõttem akkor nézek egyet hogy milyen pocsék szája van.

Egy egyetemi évfolyam társam is mondta(Ukrajnából jött a srác) , hogy szülei Mo.-ról kapják a nyugdíjat "kiegészítésnek".
Nyugodjanak bekeben a lezuhantak!<#bdead>#bdead>
★★★★★
Ez elég hülye egy érv volt.
A saját adónkból tartjuk el a kisebbséget és a nyugdíjasokat,na de ezzel nem akarok offolni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM