127612
-
nagyobb beruházásból nagyobb pénzeket lehet elcsorgatni.. egyszerű matek -
Jó, hát eddig is tudtuk, h diktátor alkat vagy.
-
Magyarországon nagy hagyományai voltak mindig is a focinak. Sajnálatos, h már közel 30 éve tart a válság. Indulatból sok mindent mondanak az emberek („szántsuk fel a pályákat” meg hasonlók), de azért jobban belegondolva, nem fájó ez a helyzet? Mi akik, a világ elitjében voltunk valaha, most sehol sem vagyunk, illetőleg kb. bármelyik szomszédunk erősebb futballban nálunk; kis nemzetek ott vannak az élen (Hollandia, Uruguay, Portugália; Belgium is már ott van szinte stb., hogy csak pár példát említsek), mi meg vergődünk a levünkben. Akármennyire is reménytelennek tűnik, én hiszek abban, h egyszer el fog jönni egy felfelé ívelés.
Egyébként, ha beköszöntene egy válság az úszósportunkba, vagy éppen a kajak-kenuban, akkor arra is azt mondanád, h hagyjuk a p*csába? Ugye nem.
-
Nem tudom, én múlt hónapban csináltam 12 napot egymás után, mégis elmentem edzeni ugyanúgy. Igaz, ülőmunkát végzek, nem fizikait. Fizikaival nyilván más a helyzet. -
Szerintem meg ne támogassunk semmit és senkit, SŐT a sportokat BE KELL TILTANI! Főleg a versenysportokat és a tömegsportokat. Egy árva fityinget sem szabad a költségvetésből erre áldozni többé! No persze azt sem szabad hagyni, hogy az emberek erre pazarolják a jövedelmüket és szabadidejüket! Dolgozzanak inkább! Legyen szombat és vasárnap is munkanap (sőt hétfő meg duplán)! Egyből nem lesz kedvük ugrálni (azaz sportolni)...
-
+1csillió -
Nem érdekel.
Utoljára szerkesztette: stationx, 2014.10.16. 11:15:54 -
Nem voltam ilyenen sosem. Fogat tömetni járok max, meg fogkövet leszedetni. Az ingyen van (még...). :D (Ingyen az persze sok idézőjelben.)
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2014.10.16. 10:56:13 -
Amint készül egy panorámaröntgen az állkapcsodról kiderül :) -
Igazából én sem tudom, mi van velük. :) Egy sem nőtt még ki, lehet, akkor nincs is? :D -
"Egyeseknél azonban, a lakosság nagyjából 15 százalékánál a bölcsességfogak egyáltalán nem bújnak elő, de van, hogy eleve ki sem alakulnak, azaz hiányoznak. "
Volt barátnőmnek röntgennel nézték, az alsó bölcsességfogainak nyoma se volt huszonpár évesen, a felsőkből az egyik kibújt, a másik bent maradt. -
Jó, én a már kint levőkre értettem. De végül is ok így. -
A bölcsességfog annak is megvan akinél nem jött még ki vagy csak félig. Tehát lényegében fordított is lehetne a kérdés, hogy mennyit távolítottak el. -
Megnézegettem az új kérdéseket, vannak jók. 1-2-höz írtam megjegyzést. -
+1 -
Jó, hát nekem sem a kedvencem. -
A környezetemben vannak, akik szeretik a focit nézni, de a magyar foci közelébe sem mennek... -
Nyilván, mivel jelenleg én vagyok a házigizda vagy mi, én teszem be a kérdéseket. Az autós felett lehet, h elsiklottam, de pl. ilyen, h hány e-mail címed van meg hasonlók nem biztos, h olyan érdekfeszítőek... De majd átfutom, hátha látok jókat, de nem hemzsegnek a be nem tettek amúgy.
BTW ez egy informatikai fórum, többségében férfi felhasználóval -> a foci sokakat, főleg férfiakat érintő sportág -> nem tűnik ördögtől valónak egy-egy focis kérdést betenni. Szerintem. Még mielőtt hímsovinizmussal vádolnátok, hölgyek véleményét is várom a témában, ill. nőies kérdések is jöhetnek nyugodtan. -
Nirz #120865 közben épül több milliárdból kb a 100. stadion a kiváló magyar focistáknak.... -
Régen a várólistán simán elsikkadtak kérdések. Igazság szerint most is. Ha olyan sok kérdés van, akkor miért van az, hogy a kb. 1-1,5 hónapja betett kérdések sem kerültek be? -
hugopareiros #120863 "nem tömöm be őket" :D mintha nem lenne várólista, illetve annyira tele lenne kérdésekkel az egész (hisz minden nap friss kérdésre lehet szavazni) -
Arról nem beszélve, hogy Kiss Norbiék most nyerték meg a kamion EB-t. -
Mikor tetted be az autós kérdést? Én egy közlekedési balesetest tettem fel, de még akkor sem láttam más autós témát és azóta sem. Kitörölték volna? -
Na, megint egy önjelölt pszihológus, a magadfajtáktól megyek a falnak...
Azért kérdezem, mert ha másnak vannak ötletei, akkor addig nem tömöm be őket... -
Tökömet se érdekli, támogassuk már az értelmes sportokat ahol a magyarok teljesítenek és számoljuk már fel a magyar focit, ez a véleményem.
Támogassuk a kajakosokat, kenusokat, vizilabdát, kézilabdát, vívókat, úszokat meg azokat akiket kifelejtettem.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2014.10.15. 19:15:16 -
hugopareiros #120858 Az amúgy is lapos téma helyett 1 kis izgalom:
Kb minden héten beírsz valami hasonlót:
rakjak be kérdéseket?
ma rakok be kédéseket
ma raktam be kérdéseket
kiskedden rakni fogok be kérdéseket
Ami engem érdekel:
a) Teljesen egyértelmű, hogy várják a vezetők a kérdéseket, miért kérdezel rá? Valami dícséretre vársz?
b.c.d ) Ügyes vagy. Gondolom erre vártál, hisz ezért írod be mindig. -
ManoNegra #120857 Csak a románokat csapjuk meg idehaza, a többi nem izgat. -
Nirz #120856 Nem érdekel.
-
+1
(mellesleg érdekes, hogy relatíve szűk kört érdeklő kérdés bekerül, nekem az autós kérdésem anno meg nem) -
Blum #120854 Szerintem sikerülni fog meggyőzni őt arról, hogy maradjon tovább de a kijutásra nem sok esélyt látok. -
+1 -
Immovable. -
Nem érdekel.
24 csapatos lesz az EB így talán lesz, de nem azért, mert jobbak lettünk. Szerintem hülyeség a 24 csapatos EB, mert lebonyolítási szepontból a legjobb 3 helyezezéseket vetik össze a többivel, amit azért nem olyan tiszta és egyértelmű, mint a 16/32-es renszer. Ezen felül ennyi csapat beengedése egyértelműen rontani fogja szerintem a színvonalat. Az meg továbbra is röhejes, hogy nincs bronzmeccs... -
kamionosjoe #120850 Nem fog maradni, de nélküle is van esélyünk kijutni.
-Fő az optimizmus. :)
#120846 hahaha -
Én hétvégente rendszeresen napi egyszer eszem. -
Nagyon nem. Egyébként meg teljesen átlagos nálam az, hogy eddig nem eszek, mert sokszor a napi rutin így jön ki.... Nagyon bírom amikor sokan 0 tudással szakértenek.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.10.15. 08:24:09 -
Rev Hard #120847 Egy doboz sör is már megszédítette volna, aki spórolva és gyorsan akar bebaszni nem véletlenül iszik éhgyomorra. 
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.10.15. 04:33:42 -
akartad mondani...?!
-
Szóval te vagy Kis Kálvin és ebben hordod az apród. -
kamionosjoe #120844 Ilyent: