127612
  • Calver
    általában alsógatya, néha cápázás.
  • Blum
  • Calver
    jóhogy!

• Blum
    Éjszakai magömlésre gondolsz vagy mi? Oké, hogy reggel van morning woody de éjjel azért csak nem csöppenek el random...ahhoz még nem vagyok elég öreg. Vagy csak nem olyat álmodok amitől meglenne a megfelelő input. :D
  • Sir Quno Jedi
    Nemigazán. Majd esetleg másvalaki, aki szintén tanult biológiát, talán kifejti.
  • Blum
    Kifejtenéd?
  • Sir Quno Jedi
    Nem az a gond.
  • Blum
    Én lefekvés előtt szoktam zuhanyozni...
  • Sir Quno Jedi
    Őszinték lehetünk, ha valaki az éjjel nem hord alsót, az bezony az ágyneműre nincs jó hatással.
  • Blum
    Tanga? Férfiaknak? dafuq?

Nappal boxer (bringázáshoz fecske), éjjel semmi.
  • immovable
    Boxer, de ilyen sztreccs anyagból.
  • Sir Quno Jedi
    boxer, ami majdnem úgy néz ki, mint egy normál sort

lányoknál ennél több nem is nagyon kell:

Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.10.13. 09:11:54
  • Molnibalage
    Általában sima alsó, de néha boxer, adott tevékenységtől függ.

Más. Estre rakok be szerintem 4-5 kérdéset.
  • hugopareiros
    Nappal boxer(a passzos fajta), este semmi(ádám-kosztümben alszok télen-nyáron végig).
  • Calver
    CIRIP!

vagy majd amikor a technika úgy dönt.
    Utoljára szerkesztette: Calver, 2014.10.13. 05:08:06
  • Roger6
    Nem eszik 10 órája, és csodálkozik, hogy rosszul van... Logika az nincs.
  • Lacee86
    Hát, 10 óra után eszel 3-4 kis pogácsát, és rá pálinkát, akkor ne csodáld, h rosszul lettél, pláne ha nem vagy hozzászokva. :) Semmi köze ahhoz, h az éppen pálinka volt, hidd el.
  • MR ME
    jól ellennék külföldön
  • benőmenő
    Mondjuk ez inkább ízlés és tapasztalatok kérdése.
    Én eddig egyszer ittam whisky-t a középsulis búcsú banketten és az augmentin nevű antibiotikum jutott róla eszembe leginkább, míg pálinkából általában, ha az illatán lehet érezni a gyümölcsöt, akkor ízre sem a gumicsizmábóll főzött házi vegyes förtelem lesz, ami feloldja a naturaquás flakkont, amiben "felszolgálják".
  • immovable
    Összegyűlt a 20 gondolom.
  • Renegade
    off:

hűű, Molni kiszavazta magát? Jó nyilván benne volt a stílusában, de hogy lett ban, ha csak 2 feketepontot kapott?
  • Pluskast
    A családom biztosan nagyon hiányozna.
  • Dzsini
    Azok a fránya pogácsák... pedig az egyiket még majdnem az egyetemre is felvették!
  • ManoNegra
    A házi páleszt többnyire ott rontják el, hogy nem választják el megfelelelően a rézelejétől és az utópárlattól. Hivatalos pálinkafőző ilyen hibát általában nem követ el , ha a cefre jó minőségű, akkor a pálinka is jó lesz.
    Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2014.10.06. 13:23:08
  • Molnibalage
    Akkor már 10 órája nem ettem semmit. A pálinka előtt ettem 3-4 kis pogácsát és utána ittam egy feles felét. 20 perc múlve rosszul lettem. Biztos a pogácsától, ami gyakran eszek...
  • Lacee86
    Nem muszáj szeretni, de ha minőségi pálinka volt, akkor tuti nem attól lettél rosszul 4 órán át. Én sem szeretem amúgy különösebben, csak akkor, ha nem durván erős, és lehet érezni, h milyen gyümölcsből van.
  • Molnibalage
    Ilyennel kínáltak és bűnrossz volt. Nekem sosem ízlett igazán, csak akkor ittam, ha kínáltak és akkor is csak egyet. Whiskeyt meg otthon néha iszogatok nagyon kicsiben, csak úgy.
  • immovable
  • Renegade
    nyilván bele lehet futni pancsolt szarba elég gyakran, mi is teszünk bele pl cukrot, ami onnan már nem pálinka. egy otthon gipsz jakab által kisüstben összedobott alkoholos ital nyilván nem egy pályán játszik a 15+ éves Jamesonnal. :)

viszont egy hónapokig gyümölcságyon érlelt, szakember által megkomponált pálinkát igen csak büszkén lehet kínálni, bárkinek :)
  • Sir Quno Jedi
    Te, most is bezárkózom a házamba, átláthatatlan kerítést húzok és behúzom a redőnyt. Szerinted? Gyakorlatilag sosenem tűnne fel ha máshova fújná a házamat a hurrikán (és kint Óz országa lenne, na az sem).
  • Dzsini
    Hát, a "legjobban" az egyszeres választást enged. Hiányozna az is, de nem a legjobban.
  • immovable
    Magyar tájak 0. :D Érthető.
  • Molnibalage
    Ha elmennék a pálinka az biztos nem hiányzona. A legtöbb ember büszke a pálinkájára, de én mára eljutottam oda, hogy már utálom, mint a szart... Régen sem szerettem, de mitóa megtapasztaltam azt, hogy a JÓ whisey milyen labdába nem rúg a pálinka...

Utoljára egy esükvőn a welcoma pálnika annyi jó volt, hogy hányingerem volt, felfúvódtam és úgy éreztem, mintha tökönrúgtak volna. 4 órán keresztül... Aztóa udvariasan, de inkább elhárítom a kínálást, még az illata is taszít.
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.10.06. 12:37:03
  • Renegade
    ahogy néztem a kaja azért megoldható, Antwerpenben van magyar bolt, Párizsban (illetve a végtelen sok hozzánőtt városának egyike testvérváros, zászlókkal mindennel, gondolom ott is van), tejfölt gyakorlatilag meg mindenhol kapsz. Ha meg ingázik és néha hazajön az ember, akkor lehet tankolni. :)

ja, pálinka: hát basszus az egyik legjobb körte páleszt én spec pont Svájcban ittam, mondjuk a Calvadosuk nem volt az igazi, nekem az túl kesernyés volt.
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2014.10.06. 12:16:13
  • immovable
    Max a szeretteim, a többire szarok.
  • Fbn Lx
    európán belül is változó az allél gyakorisága
    azokon a területeken, ahol hagyományosan nem annyira fogyasztottak tejet, vagy többnyire csak fermentált formában (pl olaszország) akár 50% körüli is lehet a laktózérzékenyek aránya, nálunk ez 20%, a legalacsonyabb pedig a skandináv népeknél, ahol a lakosság ~95%-a emészteni tudja a laktózt felnőtt korban is
    mivel az ázsiai szülőtől majdnem biztos, hogy egy laktózérzékeny gént kap, európában pedig sok fenotípusosan nem laktózérzékeny ember is hordoz egy laktózérzékeny gént, így nagy rá az esély, hogy az ázsiai-európai gyerek laktózérzékeny lesz (átlagos közép-európai szülő mellett is nagyon durván 75%-ra tenném)
  • morcosqtya
    Ez igaz, utána nekem is eszembe jutott. Máig nehezen tudom elhinni azt amit Kanadáról meséltek, ti. nem kapni tojást! ????
    Nem tudom ez kamu-e?
    Illetve évekig Berlinben élő állatorvos ismerős mesélte, hogy már Németországban se megszokott az itteni Kaukázusi kefír és egy csomó magától értetődő dolog (pl túró rudi, stb)
  • Dzsini
    Recesszíven öröklődik az intolerancia (pontosabban a tolerancia domináns módon), de gyerekkorban még senki sem az - hiszen a fő táplálék ideális esetben az anyatej :)
    Azért is alakul ki a legtöbb emlősben, hogy kénytelen legyen egyéb táplálékforrás után nézni az egyik legegyszerűbben elérhető, tápláló forrás helyett. Az emberek pedig szépen kitenyésztették magukból azokon a vidékeken, ahol elkezdték más állatok tejét fogyasztani (főleg Európa).
  • Molnibalage
    Egy ázsaiai-európai pár gyereke is laktóz intoleráns?
  • Dzsini
    Szinte egész Ázsia és Afrika laktóz-intoleráns, és Dél-Ameria túlnyomó többsége is.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.10.05. 14:12:38