127612
-
A hírekben most ez van, a tegnapi híreket el lehet felejteni. Ki emlékszik már arra, hogy mi történt múlt héten?
Az "értelmesebbje" le van tojva, nem mérvadó semmilyen szempontból.
-
Ki az a mindenki? Azt hiszik, hogy ettől az értelmesebbje elfelejti azt, hogy mekkora bukta a másik top sztori? -
Réges rég újraregisztrált és azóta is fórumozik, még a logoja is majdnem ugyanígy néz ki. -
Ki tud mutatni egy olyan törvénytervezetet, amit eredeti formájában fogadtak el az elmúlt akárhány évben?
Ki tudja megszámolni, hogy hány alkalommal játszották már ezt el pontosan ugyanígy bármilyen törvénytervezettel kapcsolatban? (értsd: megjelenik a tervezet, mindenki gyorsan felháborodik, hangoskodik egy kicsit, aztán változtatnak rajta, és a kisebb terhelést már "boldogan" fogadja - vagy legalábbis kevésbé nyüszít miatta)
Ki gondolja úgy, hogy ezeket nem szándékosan csinálják?
Mindenki ügyes, úgy ugrál, ahogy fütyülnek neki. -
itt a felhő alapú gazdaság és a startupok csomagolhatnának. a sötét középkor jönne el kb -
hugopareiros #121079 tudom hogy leszarod, de nyugodj békében immovable

Utoljára szerkesztette: hugopareiros, 2014.10.21. 23:28:12 -
mintha számított volna, hogy ki kire szavaz...:)
nem lenne politikai csatározás (természetesen), csak megvitatnánk, hogy jó vagy rossz ötlet-e :) -
hugopareiros #121077 "el kellett volna menni" 
ezzel el is mondtál mindent -
kamionosjoe #121076 Szerintem meg felesleges erről szavazni, mert csak politikai csatározás lenne belőle. Volt már három választás is idén el kellett volna menni akkor választani. Várható volt, hogy ez lesz. -
hugopareiros #121075 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak nem a bújtatott cenzúrára gondolsz? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!persze :) nem véletlen az időzítés se... ha tudod mik történtek most a napokban akkor már biztos te is rájöttél mi megy itt igazából :) -
Szarom le, az egész elv visszataszító. -
már mondják, hogy lenne egy maximum... gondolom figyelték az sg-s reakciókat =) -
Kíváncsi lennék, hogy a több száz GB-os adatforgalmat generáló tudományos projektek mit szólnának az előzetesen kijelentett 150 Ft/GB-hoz. Öcsém, az adót többe kerülne, mint a forgalmam netforgalmam úgy, hogy szinte nem torrentezek. Ha csak felmész és online nézel HD filmeket és megszotott tartalmakat, akkor is erőlködés nélkül GB-os napi adatforgalmak jönnek ki.
Ezeket agyon kell lőni, más megoldás sajnos már nemigen van. -
a nagy vállalatok menthetik meg, akiktől "vesszük az internetet" :)
-
hugopareiros #121069 "kimennél e a parlament elé tűntetni ha megszavaznák az internetadót úgy ahogy jelenleg értjük?"
vagy
"a parasztok vagy a nagy vállaltok menthetik meg szerinted az internetadótól a magyar nemzetet?" -
Gondoltam egy olyan kéne, hogy:
Mit gondolsz az internetadóról?
-hülyeség
hátha van valakinek is más véleménye, ezért aztán mást is beírtam, bár lehet inkább ilyet kéne beküldeni :) -
Nekem ez az internetadó bűzlik így, ilyen formában. Várnék én azzal a nagy felháborodással, ami már mindenhonnan jön. Nem közöltek még minden részletet róla, ezt le merem fogadni. -
szvsz felesleges, az eredmény egyértelmű mi lenne.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2014.10.21. 22:38:59 -
internetadóról egy szavazást ? -
A "néha mintha jönne" dologgal vigyázz, mert ha nincs helye, akkor széttolja maga előtt a többit, és többet is veszthetsz, mint csak a bölcsességfogat. Nézesd meg, hogy van-e helye kibújni és jó felé halad-e, és ha nincs, akkor gondolkodjatok el a fogásszal azon, hogy esetleg ki kell szedni. -
Az összesre nyomtam.
A felsőkkel még nem találkoztam, az alsó kettő pedig már évek óta néha mintha jönne, aztán megunják :D -
Blum #121062 Összes.
Az egyik épp most bújik ki és mocsok módon fáj :| -
2 2/3 -
KÖszi. :) -
Igazad van,sok sikert ! :) -
Én még várok, mert egyrészt egyelőre pénzem sincs rá, másrészt azt olvastam, h kisebb dioptriák esetén nem érdemes addig megcsináltatni, míg romlás várható, ez pedig durván 30 éves korig lehet. Hosszú távon mindenképp tervben van viszont. -
Hát igen de ameddig ilyen lesz a vezetőség addig ez lesz.Lehet neked is jót tenne a PRK lézerezés,csak ajánlani tudom,te döntésed koma :) -
Jó lenne, ha visszafele kezdene menni az enyém is, mert sajna 3 év alatt eddig csak romlott. :( Bár azt mondják, a közellátóknak kedvezőbb lesz majd a 40-es éveiktől, mert elkezd "pluszosodni", így nyilván egyre kisebb dioptria lesz. Kérdés, h az astigmiával mi lesz, mert az sokkal zavaróbb sajnos. -
Azért ez a szomorú és tragikus. :( -
Alapból leveszik a dioptriát,marad vissza is,de idővel a nagy része ami maradt az csökken vagy teljesen 0 lesz. -
Nem támogatta a mocsok állam :/ -
Az emberi szem folyamatosan változik egy élet során. Nekem volt már 0,5 és 1,5 diopriás lencsém is. Most 0,75-ös van. -
Fbn Lx #121051 lézeres műtét után fokozatosan csökken a dioptria vagy mi? -
Nem csodálom. Gondolom állambácsi semmit nem támogatott. :( -
Hát az is volt,szemüveg nélkül csak nagy homályt láttam !
Ezzel a mostani még javuló látásommal össze sem tudom hasonlítani,örülök,hogy megcsináltattam a műtétet :) -
Te jó ég... Az azért nagyon durva lehetett. :( -
Nekem lézeres műtét előtt -14,5 és -13,5 volt,most jelenlegi állapotában minusz másfél körül van mind a kettő,de javul folyamatosan és én is gond nélkül közlekedek végre szemüveg nélkül :)
Utoljára szerkesztette: Misuka963, 2014.10.20. 21:22:57 -
Fbn Lx #121046 -3as lencsém van, ráadásul cilinderes
és már két éves, kb egy fél dioptriával gyengébb mint kellene
és csak akkor rakom be, ha fontos, hogy jól lássak (pl idegen helyre megyek, vagy nem árt, ha távolra kell tudnom olvasni.)
Itthon van még egy szemüvegem ami másfeles, ez annyira javít a látásomon, hogy játszani tudok gond nélkül vele, és hátra tudjak dőlni közben, de emberek közé nem vennék fel szemüveget
.
most hogy csak simán nézem a monitort és netezek, elolvasom a szöveget minden gond nélkül, bár elég közel vagyok a monitorhoz (gyors mérés alapján 45 centi)
tájékozódni is elég jól tudok, semmi köze nincs az éleslátásnak a sebesség felméréséhez. Vezetni nem mernék nyilván lencse nélkül, mert nem tudnám kivenni a táblákat messziről. de a tárgyak sebességét és irányát nagyon jól fel tudom mérni, mivel hozzászoktam.
valószínűleg megszokás kérdése, ha nem idegen helyen vagyok akkor gond nélkül tájékozódom -3,5-ös szemekkel, sőt, szinte észre sem veszem, hogy nem látok jól. valószínűleg annak furcsa igazán és annak vannak problémái a tájékozódással, aki szinte mindig hord lencsét vagy szemüveget, mert azt ha leveszi, arcon bassza hirtelen az elmosódott realitás -
A tövény csak gerinces állatokra vonatkozik.