A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tavaly voltunk balatonon haverokkal, meg a családdal utána egy hétre.
Idén nem jött össze a balaton, viszont volt más - bár rövidebb - kiruccanás. Szülőkkel ~két hét múlva megyünk.
Igazából bármelyik évszak jó lehet, de diákként főleg nyáron van rá idő.
jövőre szeretnék 2 fős 2 éjszakás valamire eljutni az országban, valahol visegrád vagy badacsony környékén
Iden meg nem voltam, nem is megyek.
Tel. Utalom a nyarat.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bármelyik évszak jó nyaralni, de tavasz-ősz a legjobb, mert ekkor még kint is sokmindent lehet csinálni. Télen azért már húzos bizonyos tevékenységeket végezni. Még soha nem voltam télen túrázni, de egyszer talán megyek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Igen
Igen
Nyár
Remélem még jövőre is sikerül...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
tavaly egy hét egyiptom és egy hét tunézia.
Igen, július közepén.
Nem és nem is megyünk...inkább az ez évi félretett pénzt hozzácsapjuk a jövő évihez és 1 hétre Olaszországba megyünk el.
Nyár...mert utálom a nyarat. Szenvedés minden perce.
Voltam tavaly is 4 éjjel. Idén is ennyire megyünk augusztusban. Mind2 Balaton, csak tavaly Vonyarc, idén Siófok. 😊
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Tavaly egyszer voltunk nyáron egy hetet Horvátországban, másodszor ősz végén pedig 4-5 napot egy fürdőben. Utóbbi teljes egészében kafetériából ment, amit úgysem nagyon lehet másra elhasználni; szóval ha ez nem lenne, akkor nem is mentünk volna valószínűleg.
Idén egyelőre nem voltam hosszabb időre, csak két napot. Nyár végére van tervben Horvátország, meg ősszel valami ugyanúgy, mint tavaly. Talán.
A nyár a kedvencem nyaralás szempontjából, mert strandolni mindennél jobban szeretek. 😊 De akármelyik évszakban találok megfelelő pihenési formát.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
szóljatok már légyszi valami arra alkalmas helyen, ha valami nem jó
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
mert utána meg ahogy tömködi a nőt, felhabzik a pina pereménél a férfi nyála
olyankor átváltok egy másik tabra inkább, nem akarok habzó férfinyálat látni
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
párom a kukerómat rendszeresen benyálazza
illetve én is engedtem már nyálat min 30 cm magasságból a lenti részre
ez is "leköpés"
Ez így egy kalap híg felböfögött, visszanyelt majd kenyérre kent fos.
gamertag: kenobita
olyan mintha egy taknyos ember leköpött volna
tehát, repült már olaj az arcodra?
Igen
Oda vissza tortenet volt. Amikor visszaadtam szerencsere meg nathas is voltam ....<#hehe>#hehe>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
lehetséges
nem merem azt mondani rá, hogy nem, csak azért, mert nem emlékszem rá, hogy megtörtént
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nem