A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
ebbõl 5-nél kapcsolat is lett
(2w, 11m, 1.5y, 5m, 2.5y (ez folyamatban is van még))
nem csókolunk meg mindenkit he...milyendologazmá'
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Köszönöm vagy köszi kortól függõen...
Nem térek el, legfeljebb magamban megyjegyzem, hogy ilyen is van...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
köszönöm... / köszi
Mikor esik bele az õzike egy forrásponton fortyogó termálforrásba!!4 <#banplz>#banplz>
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Vágjon disznót ott helyben, vagy marcangolja le az élõ állatról, az friss lesz..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
van.
-Akkor kérek..
milyet?
-Dobozosat.
márka?
-Pallbroloshophi
személyit kérhetek?
-Igen kérhetsz
akkor kérném
-Tessék itt van.
még nem múltál el 18
-Akkor jó csókolom
-Hello kérhetek egy sört?
-Igen /bámul
-Akkor kérek.
-Parancsolj.
..stb.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Köszönöm.
Általában ezeket használom. Amíg nem bunkók nem vagyok az, sajnos ha azok akkor én is.
Koszonom,koszonom szepen,koszi
Nem.
Ha rossz a kiszolgalas (pl. bunkok) akkor nem sullyedek le arra a szintre hanem inkabb nem megyek oda tobbet.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nem szoktam bunkó lenne,aki egyszer bunkó volt velem azzal az is leszek végig.
Kérek szépen és köszönöm szépen általában családon belül fordul elõ, esetleg max. barátokkal.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
te tényleg mérnök vagy?
Ha odaadja? - Hagyd csak az aprót. vagy - 500ból légyszi.
Nem térrek el a szokásaimtól, mindig változik a stílusom.
elég nehéz úgy téplálkozni, hogy ezeket elkerüljük, én mindenesetre törekszek rá a komfortzónámon belül
Köszönöm szépen..
Leszarom. 😄
/vendéglátós
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
csak én mondom feltételesen? biztos önbizalomhiányos vagyok
Néha eltérek, de igyekszem nem bunkó lenni akkor sem, ha a kiszolgáló az.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ettõl el is térhetek, attól függõen, hogy milyen a kiszolgálás:rövid véleményt is hozzá szoktam fûzni olykor.
Úgyis lesz gond a teljes átálláskor, de minél kevesebb, annál kevesebb õsz hajszál várható 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A heavy cost. I pay it gladly.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ha az sg.hu/forum -ot (php nélkül) az pedig az új
(amúgy a laktózérzékenység "kitenyésztése" az emberbõl tényleg egy érdekes sztori...)
A kovász, amit a kenyér készítéséhez használnak szintén élesztõgombák és savtermelõ baktériumok elegye, az is "romlott" lisztet állít elõ, amit utána megsütsz (vagy megromlasztod benne az uborkát, koviubi célból).
A húsokat (sonka, szalámi, stb.) szintén szokták érlelni, akár szabad levegõn kifüggesztve is, a te meghatározásod alapján az se friss, a téliszalámit konkrétan penész borítja.
Nem olyan egyszerû ám meghatározni, hogy mit nevezünk frissnek és/vagy jónak, és mit romlottnak. Elsõ indikációként ott van az, hogy mit érez büdösnek, rossznak a szervezet (a kellemetlen ízérzet kapcsolódik a problémás ételekhez), de egyrészt az sem teljesen megbízható, másrészt a kultúra rengeteget alakított ezen.
Ne készítsünk tejfölt, camembert sajtot.
A márványsajtról nem is beszélve.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
ahogy nem állsz neki elfogyasztani egy útszélén elhullott állatot, illetve annak a tetemnek a levét nem gyûjtöd össze, szûröd le és nem iszod meg, úgy a gyümölcsöknél sem egy természetes dolog ezt meginni
mára ebbõl már borkultúrát és pálinkafõzõ mestereket csiszolt a tapasztalat, de a végeredmény ugyan az marad
az élet tudománya azt mondja, hogy ne fogyassz olyan gyümölcsöt illetve élelmiszert, ami nem friss, tehát rothadó gyümölcsöt illetve újramelegített ételt
Meg van a "nagyapámpálinkája", igyad fiam, nagyon jó, kimarja a belem, de szó szerint megiszom és fáj tõle pár másodpercig a gyomrom, ég, mert annyira kibaszott erõs, na ezeket vagy hatás miatt iszom (nagyon nagyon ritkán) vagy alkalom miatt, koccintani, nem illik visszautasítani.