A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

utóbbi

Az "m" az minute vagy month?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

immovable
Csókolózni? Szopjon le oszt csõ!
BRAT
kb 1 tucat

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫

Lacee86
Még jó, h "d"-s nincs benne. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

megpróbáltam összeszámolni és 10 jött össze
ebbõl 5-nél kapcsolat is lett
(2w, 11m, 1.5y, 5m, 2.5y (ez folyamatban is van még))

nem csókolunk meg mindenkit he...milyendologazmá'

milk4
Passz. Nem szoktam ezen gondolkodni.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

dartonite
30-40 kozott.
Molnibalage
Kérek egy...

Köszönöm vagy köszi kortól függõen...

Nem térek el, legfeljebb magamban megyjegyzem, hogy ilyen is van...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

kérek egy...
köszönöm... / köszi
Misuka963
Az szép 😄

immovable
Lesz egy...
Semmit.

Kurva anyád!
benőmenő
De fõzni már természetlellenes fújj!
Mikor esik bele az õzike egy forrásponton fortyogó termálforrásba!!4 <#banplz>
clio1616v
a hûtött állati hús kompromisszumképes, mert a hûtés egyben azt is jelenti, hogy lelassítod kémiai folyamatokat

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

morcosqtya
Akkor a húspultból se kérjen húst, az már több órás/napos, korántsem friss.
Vágjon disznót ott helyben, vagy marcangolja le az élõ állatról, az friss lesz..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

COD Black Ops
-Helló cigi van?
van.
-Akkor kérek..
milyet?
-Dobozosat.
márka?
-Pallbroloshophi
személyit kérhetek?
-Igen kérhetsz
akkor kérném
-Tessék itt van.
még nem múltál el 18
-Akkor jó csókolom

SötétBarom
Szigorúan nyelvtani értelemben amúgy kizárólag a kérek, kérek szépen verzióknak van értelme. A többire lehet ostobán válaszolni.. Pl.:

-Hello kérhetek egy sört?
-Igen /bámul
-Akkor kérek.
-Parancsolj.

..stb.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

jazzy
Kérnék szépen egy... / Kérhetnék egy... / ... szeretnék kérni.

Köszönöm.

Általában ezeket használom. Amíg nem bunkók nem vagyok az, sajnos ha azok akkor én is.
Kerek/kernek szepen egy...
Koszonom,koszonom szepen,koszi
Nem.

Ha rossz a kiszolgalas (pl. bunkok) akkor nem sullyedek le arra a szintre hanem inkabb nem megyek oda tobbet.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Misuka963
Kérek szépen,vagy tudnál-e adni,ezt meg azt,ezeket szoktam használni.
Nem szoktam bunkó lenne,aki egyszer bunkó volt velem azzal az is leszek végig.

chhaya
Kérek és köszönöm, nem szoktam eltérni ettõl.
Kérek szépen és köszönöm szépen általában családon belül fordul elõ, esetleg max. barátokkal.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

bazmeg neee beleestem
ez a komment = gecinagy argumentum ad naturam illetve téves hasonlatok, pl erjesztõ baktériumok egy kalap alá vétele a patogén baktériumokkal
te tényleg mérnök vagy?
clio1616v
Hogyan kérek? - Adj már egy kg paradicsomot, hogy ne kelljen kérnem!

Ha odaadja? - Hagyd csak az aprót. vagy - 500ból légyszi.

Nem térrek el a szokásaimtól, mindig változik a stílusom.

clio1616v
sem tejet sem kenyeret sem szalámit nem eszek egy ideje, hasonló megfontolásból, a bomlásnak indult élelmiszerek lehetnek finomak és vagy táplálóak, de semmiképpen nem természetes élelmiszerek, ahogy a tartósított ételek sem azok

elég nehéz úgy téplálkozni, hogy ezeket elkerüljük, én mindenesetre törekszek rá a komfortzónámon belül

SötétBarom
Kérek szépen egy..
Köszönöm szépen..

Leszarom. 😄

/vendéglátós

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

egy lófaszt kérnék

csak én mondom feltételesen? biztos önbizalomhiányos vagyok
Lacee86
Szeretnék egy ...-t. Köszönöm.
Néha eltérek, de igyekszem nem bunkó lenni akkor sem, ha a kiszolgáló az.

a "lesz egy..." rendelést nagyon utálják a vendéglátósok, és tény, hogy elég hülye megfogalmazás
Sir Quno Jedi
Én mindig kínosan, a végletekig menõen udvarias vagyok velük, akkor is ha õk mogorvák és taplók. Az ÚR a pokolban is úr. Sõt jelzem, ha finom volt az étel, ital, vagy elégedett vagyok valamivel. Ha kell még kedveskedek, vagy viccelõdök is velük, játszom a hülyét, hogy azt higgyék kihasználhatják...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

videobaby
kérek egy...köszönöm szépen.
ettõl el is térhetek, attól függõen, hogy milyen a kiszolgálás:rövid véleményt is hozzá szoktam fûzni olykor.

tigeroo
szépen kérem és köszönöm
dartonite
Ha elmegyunk pialni,valamely reszen az estenek elokerul a palinka is.Ugyhogy mondjuk 'alkalmankent',foleg 'hazi',es legyen mondjuk 'meggy'.
Dzsini
Hát, a házigazdáknak - fõleg a foci részlegben - lesz dolguk 😊 Ezért nem teljesen publikus még az új felület, hogy az ilyenekre fel lehessen készülni.

Úgyis lesz gond a teljes átálláskor, de minél kevesebb, annál kevesebb õsz hajszál várható 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

Lacee86
A Juve topik pl. be sem jön amúgy. Pontosabban csak a fejléc.

Dzsini
Azokat egyszer végigklikkeled és helyrejönnek (viszont a két párhuzamos felület miatt még lehetnek elcsúszások, máshogy tárol dolgokat).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lacee86
Köszi. Amúgy nem rossz az új dizájn, de még úgy látom, nem ok a rendszerrel minden. Pl. kiírja, h 500 olvasatlan hozzászólás ebben a topikban stb.

Dzsini
ha az sg.hu/forum.php -t töltöd be, az a régi felület (pl. a fõoldalról oda vezet a fórum gomb)
ha az sg.hu/forum -ot (php nélkül) az pedig az új

Lacee86
Na, most meg megint a régi lett... Ez hogy van? 😄

Lacee86
Júj, de fura ez az új felület... Bár kétségtelen, h modernebb.

immovable
A rendes pálinka olyan, hogy elõtte is hányni kell.
Dzsini
Tetszés szerinti táplálékkal kapcsolatban meg lehet találni azt a csoportot, akik szerint az egészségtelen / nem illik a diétájukba 😊

(amúgy a laktózérzékenység "kitenyésztése" az emberbõl tényleg egy érdekes sztori...)

tigeroo
egyesek szerint tejet sem egészséges inni

Dzsini
A sajtokat, a tejfölt, a túrót és az egyéb, valójában "romlott" tejterméket hova pozicionálod? (a nemespenésszel érlelt sajtokat belevéve)

A kovász, amit a kenyér készítéséhez használnak szintén élesztõgombák és savtermelõ baktériumok elegye, az is "romlott" lisztet állít elõ, amit utána megsütsz (vagy megromlasztod benne az uborkát, koviubi célból).

A húsokat (sonka, szalámi, stb.) szintén szokták érlelni, akár szabad levegõn kifüggesztve is, a te meghatározásod alapján az se friss, a téliszalámit konkrétan penész borítja.

Nem olyan egyszerû ám meghatározni, hogy mit nevezünk frissnek és/vagy jónak, és mit romlottnak. Elsõ indikációként ott van az, hogy mit érez büdösnek, rossznak a szervezet (a kellemetlen ízérzet kapcsolódik a problémás ételekhez), de egyrészt az sem teljesen megbízható, másrészt a kultúra rengeteget alakított ezen.

vizes
Akkor ne együnk tejtermékeket sem?
Ne készítsünk tejfölt, camembert sajtot.
A márványsajtról nem is beszélve.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

clio1616v
az alkohol nem természetes élelmiszer, a gyümölcshús magról való lebomlásakor baktériumok által = erjedéskor keletkezik, ezáltal energiát nyernek a rothasztó baktériumok azáltal, hogy a szénhidrogéneket alkohollá alakítják

ahogy nem állsz neki elfogyasztani egy útszélén elhullott állatot, illetve annak a tetemnek a levét nem gyûjtöd össze, szûröd le és nem iszod meg, úgy a gyümölcsöknél sem egy természetes dolog ezt meginni

mára ebbõl már borkultúrát és pálinkafõzõ mestereket csiszolt a tapasztalat, de a végeredmény ugyan az marad

az élet tudománya azt mondja, hogy ne fogyassz olyan gyümölcsöt illetve élelmiszert, ami nem friss, tehát rothadó gyümölcsöt illetve újramelegített ételt

Lacee86
Sajnos én rendszerint az ilyen gyomormaró izéktõl összehányom magam. 😞 Nem egyszerre, de elég óránként h "na igyunk még egy felest", és a 3-4. nél úgy hirtelen a gyomrom jelez, h ez nem kóser...

jazzy
Ez mind a pálinkakészítõn múlik, ittam már olyan pálinkát (eper) ami nagyon nagyon jól el volt készítve, nagyon finom illata és íze volt, bármikor megmondtad mibõl készült, pedig erõs volt, de finom.

Meg van a "nagyapámpálinkája", igyad fiam, nagyon jó, kimarja a belem, de szó szerint megiszom és fáj tõle pár másodpercig a gyomrom, ég, mert annyira kibaszott erõs, na ezeket vagy hatás miatt iszom (nagyon nagyon ritkán) vagy alkalom miatt, koccintani, nem illik visszautasítani.