• hugopareiros
    "Elég buta hozzáállásod van, bocsi. Nincs jogod mások helyett dönteni, és mások felett ítélkezni sem a döntése miatt ilyen kérdésekben. Ne kerülj soha ilyen helyzetbe, de azért kíváncsi lennék, akkor is ilyen flegma lennél-e, ha élesben menne a dolog..."

Mond el, hogy mi hasznod származik abból, ha halálod után a jó szerveid veled együtt bomlanak el, ahelyett hogy megmentenének valakit.
    Mond el, hogy mi haszna származik abból bárkinek, hogy az ismerősöd szervei vele együtt bomlanak el, ahelyett hogy megmentenének valakit.

Azok akik itt baszkódnak és "jajj nem tudom mi lenne" + vallási akármicsodák:
    Ha oda juttok, hogy olyan műtétet kell végrehajtani rajtatok, ahol vért kell pótolni, akkor EL NE MERJÉTEK FOGADNI, sőt TILTSÁTOK MEG az orvosoknak.
    Illetve remélem semmilyen orvosi kezelést nem vesztek igénybe ami bárki más testének vizsgálatából fejlődött ki. Egy gyógyszert sem fogadtok el az orvostól (hisz azokat is tesztelni kellett embereken).

edit: Ez nem flegmaság és ezen nincs mit nagyképűsködni, hogy "kíváncsi vagyok amikor odajutsz". Egyszerűen ész érvek. Kíváncsi vagyok, hogy te László milyen érvet tudsz felhozni a szerv-felajánlások és átültetések ellen.
    Utoljára szerkesztette: hugopareiros, 2014.10.19. 21:51:13