A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ez meg mostanában nem így van:
Főiskolai diploma | Bsc
Egyetemi diploma | Msc
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
érettségi
OKJ környezetvédelem
diploma folymatban
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Erettsegi
Technikusi
OKJ
Is-is...a technikusi eletem legszarabb dontese volt, viszont a nemreg megszerzett OKJ-s bizonyitvany (meg a jovo honapban megszerzendo parja) eletem legjobb dontese volt anyagilag es karrier szempontjabol egyarant.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Megszerzése után nem tudtam benne dolgozni (sorsod borsod)..bár egy kedves kamionos cég felajánlotta, hogy moshatom a kamionjait a jeles vizsgáimmal..Helyette multi cégnél dolgozom..
Bár inkább hallgattam volna másra, és lenne szakmunkásom hegesztői papírral és kint élhetnék külföldön..(álomédesálom)
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
de egyébként is feleslegesen vitatkoztok,mivel bármilyen normális kérdőívben (mint most a szavazásban) külön van az OKJ és a felsőfokú végzettség
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
hanem az okj papír értékén
Azt meg nem értem honnan tudod leszűrni abból, hogy ki hány interjún volt, hogy milyen jó programozó.......
Ez az ISO rendszer ez követelmény, vagy csak ajánlás? Nekem nincs meg a diplomám, csak felsőfokú szakképzettségem van, nem témába vágó, mégis itt dolgozok. Pedig elvileg Mechatronikai mérnöki végzettség kéne.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
remélem most már megtanultad, hogy okj != felsőfokú végzettség
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Csak gratulálni tudok a kommunikációs szintedhez.
Az hogy 9-10 (különböző cégnél) interjún részt kellett vinnie egyáltalán nem azt mutatja, hogy tud programozni.
Aki tud programozni azt ismerik a szakmában és nem kell 9-10 céghez elmennie interjúra.
Igazából arra is kíváncsi lennék, hogy ez a 9-10 kiket jelent, mert akik tényleg számítanak (csak hogy párat említsek: prezi, nokia, epam, morgan stanley, kürt, ozeki, assocom...) ott is vannak olyan pozíciók ahová szóba állnak nem diplomás emberekkel is, de a szerződésbe kikötik, hogy XY dátumra meg KELL szereznie legalább a Bsc-t). Ezeknél viszont nem oszt nem szoroz hogy okj-s papír van e.
Áruld már el, hogy miért is voltál 9-10 interjún? 😊 Szakmailag ennyire a béka feneke alatt vagy? Esetleg mégsem elég az okj-s papír?
szerintem minden előre meghatározott, te arról dönthetsz csak szabad akaratodból, hogy tudomást szerzel róla mi történik, vagy oda sem figyelsz
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
az a papír sehova nem kell
ahova papírt várnak, oda az OKJ-s programozós papírod semmi, nyista, mintha meg se lenne
ahova nem várnak papírt...oda szintén nem kell az OKJ-s papírod
Mondhatom nem érte meg, nem emiatt vagyok azon a munkahelyen ahol. Diplomával sem lennék előrébb, bár meg fogom csinálni mert KÖZGAZDÁSZ
Ahol jelenleg dolgozok a munkakörömben az egyetlen nem diplomás vagyok, néha durva milyen életképtelen embereket lehet látni diplomával.
Mire innen elmegyek meglesz a diploma, meg minimum 5 év releváns SAP ismeret és gyakorlat több modulból, meglátjuk mire lesz elég.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Atyaisten, ezt a marhaságot honnan a vérből szedted...?
Először is a program 1946 elejére gyakorlatilag kifutott annyira, hogy a '48-as Berlini válság / blokád idején a jenkinek nem is volt bevethető atomfegyvere, tehát valós fenyegetési potenciálja sem...
Másodszor a német nukleáris kutatás totális tévúton járt, semmi szükségük nem volt a németek "tudására"...
Harmadrészt a német tudósok a ballisztikus rakéták fejlesztésében vettek részt és egyetlen német tudós sem ítéltek el aki részt vett a V-2 programban nemhogy megöljék.
De tényleg, honnan szednek egyesek ekkora irdatlan baromságokat...? Megáll az ész, de tényleg...