X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra gondoltam veszek egy Mercury Hauler-t, 8000-res raktere nem is rossz, csak lassú nagyon😊 És ha jól értem, veszek best buy/sell lokátort, belépek egy rendszerbe, és látni fogom h mi melyik állomáson drága illetve olcsó, és manuálisan odamék és olcsón veszem, és ahol legtöbbet adnak érte, ott eladom. De akkor pl mire jó a trading software 1,2? Vagy milyen cuccokat érdemes venni?
Illetve ha veszek ilyen ore correctort, akkor bányászhatok aszteroidákból követ, és eladhatom azt ahol jó pénzt adnak érte?
De ez szubjektív 😊
ez a kereskedõs tipp most jól jött,csak 1 örökké valóság mire elérnek a legközelebbi teladi equipment dockig:/ meg mire jumpdriveot is veszek beléjük...3szor lepereg az életem😄
Ne állíts már hülyeségeket, az alatt a pár perc alatt míg kipróbáltad az XTC újításainak 5%-val sem találkoztál. Szíved joga eldönteni magadban, hogy nem tetszik, de ettõl még nem szutyok meg szar. Majd ha játszol vele 15-20 órát akkor lehet róla tapasztalatod és ezáltal objektív véleményed. Lehet benne hibákat keresni és találni szép számmal pláne, hogy még nem végleges verzió, de te nem ezt csináltad.
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
Ezen felül még az állomás megvédése vagy a patrol az, ami jó kis lövöldözésre adhat okot. Legutóbb kipróbáltam vagy 8-10 M3-as géppel, hogy milyen az, amikor én csak nézem és õk szedik le az ellenséget... pillanatok alatt szétzúzták az ellent (még a játék elején volt, max M6-osok jöttek) ...
Viszont bevallom én elakadtam annál a küldinél, ahol egy Kha'ak destroyert kellett szétlõni... (mondjuk nagyon korán mentem neki annak a küldetésnek).
Ha ilyenbõl összehozol 50-et, akkor dölni fog a pénz. Viszont fennáll fõleg a régebbi verzióknál a veszélye, hogy lelövik.<#vigyor2>#vigyor2>
Hagyd a küldiket mert azzal még nem fogsz játékot is élvezni. Én TC-ben küldiztem mint a hülye aztán totál szétuntam az agyam, akkor elkezdtem játszani és marhára bejött.
Olyan hajót veszel amilyet akarsz, bár kereskedni M6-al is lehet. Csak akkor ha jó a raktér mérete. De egyébként a lényege az hogy repkedj, mikor elmész egy állomás mellett kérd le hogy mit mennyiért vesz be és ad. Írd fel vagy jegyezd meg.
Menj tovább a kövi állomáshoz, azt is nézd meg. Térképezd fel az egész szektort ahol vagy. Ha van benne valami amit elhagytak, akkor azt kapkod fel. Vagy ha volt csata annak a maradványait is. Mindent szedj össze és ahol a legdrágábban lehet eladni, ott add el... nem nagy ügy.
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
Viszont ha már veszek egy TS hajót, akkor ki akarom próbálni vele a kereskedést, ehez mi kell? Nekem kell megnéznem, h mi hol olcsó, és eladni ott ahol drága? Mert nem akarok én ezzel bíbelõdni,hanem megvenni a hajóra amik kellenek, aztán magától elküldeni kereskedni, hagy hozza a pénzt😊 Vagy ezt felejtsem el?😊 Jelenleg terran 5. küldinél járok, felderítettem eddig vagy 30 szektort, fullra szerelt scimitarom van, meg annyi pénzem, h vegyek egy terran TS-t, vagy inkább argont vegyek? H fogjak neki a kereskedésnek?
nem hiszem hogy kifejlõdött valami új YY kromoszómás mutáns faj<#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2>
Egyrészt pl. én nem érzem egyenlõnek magam bizonyos lényekkel (sõt egy klingon tuti kikérné magának, hogy velem egyenlõ <#fejvakaras>#fejvakaras>), ezt ne hidd el, mert csak agymosás, juj most lebuktam <#kuss>#kuss>.
Amúgy meg van:
XX, XY, XYY, XXY, de YY nincs (vagy legalábbis még soha nem hallottam róla). <#shakehead>#shakehead>
no more off...
Mellékesen nem vagyok Feminista. Minden lény egyenlõ nemétõl függetlenül. Egyébként meg egyik nélkül sem lenne élet, csak annyi hogy nekünk, dupla Y kromoszómásoknak kicsit nehezebb az élet. Vannak bizonyos dolgok amiktõl titeket megkímélt az élet. És ezért marha irígy vagyok. 😄
De nem lényeges. XTC szutyok. Azt hittem olyan mint XTM de tévedtem. XTM jó, XTC fúúúj!
Másik.
Azt a küldit amikor ki kell szabadítani a csávót, de elõtte kell olyan sok teladi akármi.
Én azt úgy csináltam meg hogy egy külön erre összerakott TM hajómat vittem oda, meg elõtte az egyik szállítómat leállítottam és elkoboztam az árúját.
A cargo lifesupport system minden hajómon fent van. Fõleg ezeket a menekülõgépeken. DIrekt olyan hajót kerestem ehhez hogy gyors legyen, erõs de mégis transport.
Megtanultam rég hogy azzal még nincs minden oké hogy megveszek egy hajót. Arra az még sok cucc kell hogy tényleg gép is legyen. Pl egy menekülõgép. Legalább 2 váltás fegyver, tartalék pajzsok, energia cella meg még iszonyat sok minden. Hordozóra még több, TL-re meg annál is több.
Ahhoz meg kell a raktér.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Mindkettõ úgy számolva, hogy nagyjából 5g/cm3 (Vasé ~8, Olom ~10, Arany ~17, Teladianium ???, Nividium ???), a sûrûség (ez kb a földé), nehéz anyagok, sok fém, kevesebb üres terület, rakománnyal stb.. (a sûrûséggel arányosan nõ/csökken a tömeg)
Titán: 1 006 353 tonna
Phoenix: 5 060 785 tonna
Orca: 5 969 690 tonna
no more weight...
Õszintén?
A fegyók? Jók, csak egy rahedlinek nincs megcsinálva a lõszere is hogy használni is lehessen. 😄
A hajók? Nos, olyan marha ritkán járnak hogy egyet közelrõl látni is csodálatos élmény, még akkor is ha az épp egy Mercury.
Térkép? Mi a fenének kellett hozzá nyúlni ahhoz a jó kis térképhez? Szívesen letördelném a kezét annak a nyomorult patkánynak aki ezt kitalálta.
A drága játékteret szarta szét vagdalták sok idomtalan, aránytalanul szabályos baromságra, ráadásul abban is csak egy nyomorult fajt lehet találni és az annak ellenségeit...
Mi ez a marhaság? ... Úr Isten...!
Nah, úgy törlöm le hogy a lába nem éri a földet. Én X3 TC-t szeretnék játszani, nem Idomtalan hülyeséget amit egy rakás hülye elcseszett pedig jó is lehetett volna... Ahogy be voltam rá indulva úgy lett elegem belõle pár másodperc alatt.
beszólsz meghalsz
Viszont megint lenne egy kérdésem: Az ellenséges hajók milyen gyakran dobálnak el cuccokat?
Mert én eddig 1 szer nem láttam ilyet, pedig igyekszem átrepülni a roncsokon, hely is van a rakteremben, de mégse vett fel még soha semmit a hajóm, vagy rosszul értek valamit?
a rakéta pedig akkor termelõdik ujra ha van a gyárban nyersanyag ha nncs akkor vagy várd meg amíg szállítják vagy pedig te magd töltsd fel õket majd 1 kereskedõhajóval
A másik kérdésem, h vettem spectre misslet, elég jó kis móka, de elõttem õket, és most sehol sem tudok venni, mindenhol 0 db van belõle, pedig azon helyeken néztem, ahol írja a játék h árulják, mikor termelõdik újra, vagy honnét lehet szerezni?
A Sûrûsége nyilván nagyobb, a föld lényegében elég kismértékben szilárd. De ez tök lényegtelen. Most fontosabb lenne ha valaki kisegítene az elõzõ kérdésemmel kapcsolatban. Pl Tomonor vagy Gunslinger ha reagálnának az jó lenne, remélem õk tudnak segíteni.
Imperial Star Destroyer=ISD... A Victory, Acclamantor, Inquisitor, Malevolent, Executor, Venator, Dreadnought, Eclipse, Tartan, Patrol, Broadside nem érdekelnek. Tessék. Ennyi fajta SD-van. Ebbõl sok kinézet, típus és felhasználás van. Én csak 1-rõl beszéltem. Punk-tum. Tetszik nem tetszik.
Veletek ellentétben én nem mondtam hogy az annyi ez annyi. Amit nem tudok azt nem mondom, max feltételezek. De ha te ennyire okos vagy. Felõlem azt csinálsz amit akarsz. De ne itt szíts vitát, mert ez a fórum nem arra való!
Nem azért járok ide hogy okoskodást meg veszekedést lássak. Különben is magasról hidegen hagynak az ilyenek.
Mellékesen. Szakavatottaktól kérdeznék.
Ami fent van Cockpit módot ha aktiválom akkor nem zavar majd be XTC-nek? Mert XTM-nél ugyan így egy Cockpit mod halált okozott.
A föld tömege: 5973600000000000 millió tonna a wiki szerint ...
A napé: 1989100000000000000000 millió tonna a wiki szerint ...
Ráadásul a mi napunk egy törpe csillag. Az VY Canis Majoris-hoz képest nagyjából a bálna és a baktérium méretarányt lehetelképzelni.
a nap tömege a föld tömegénél 333 ezer 430szor nagyobb!!!!
a jupiter tömege pedig 316 szor nagyobb a föld tömegénél....
First appearance A New Hope
Affiliation Galactic Empire
New Republic
Launched 19 BBY
Decommissioned Active
References Imperial Navy Ship Identification Guide
General characteristics
Class Initially Imperator, later Imperial
Fighters 6 TIE squadrons (72 Ships)
Auxiliary craft 2 Lambda-class shuttles
Armaments Turbolasers
Ion cannons
Tractor beam projectors
Defenses Shield generators
Propulsion Solar ionization reactor
Length 1,600 metres (0.99 mi)
Width 1,015 metres (0.631 mi)
Én inkább ehhez tartom magam. Te meg amihez neked jól esik. 😊