12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
tomonor #10067 X3-ba sose terveztek cockpitet, ugyanis a HUD annyira ki van csinosítva, illetve olyan feature-öket tartalmaz, amiért a cockpit felejtős. X:BtW, X:T, X2:TT, X:R játékok viszont az X3-al ellentétben cockpit függőek. -
#10066 Hm TC-ben sem a REU koordinátákon voltak az elhagyatott hajók ;)
-
paj01 #10065 Hm ficsőrök között nem látok cockpit view-et említve...akkor ez megint felejtős?Vajon alap x3-as cockpit mod működik ezzel? Nem igaz, hogy nem tudják már megcsinálni, x2 után ez mindig nagy szívfájdalmam volt. Remélem Rebirthre összekapják magukat. -
#10064 Én is a hajókat kerestem először, de nincsenek már ott :( -
#10063 Ez nem igazán hanghiba, CBJ szerint a Steam hibázott, néhány hangfájlt egyszerűen lehagytak... Ezt a Steam javítja is, újratölt, és minden oké. -
#10062 Eddig a változások közül a boron EQ "búgócsiga" jött be leginkább. Szokás szerint sztori nélküli játékkal kezdtem, de még csak kínlódok a pénzszerzés lehetőségeit keresve - amúgy én vagyok vak, vagy felejtsem el az elhagyott hajók XTC koordinátáit? -
#10061 Hali egyelőre úgy néz ki csak kezdhetjük előlről :)
A kalibráció meg nem műxik :( Akkor is szeretem ezt a Joyt, ha folyamatosan használom nincs gáz vele,most nem fog hónapokig porosodni a polcon :) -
József István #10060 Nocsak! Hogy felbolydult a fórum. Sok éhes mágnás ráugrott a koncra! :-)
NONPLUSZ. Szerintem az a joy csak kalibrációért kiált! Én saitek c.e.f.-ot használok, és minden egyes csatlakoztatás, vagy gépindítás után meg kel tennem. Illetve ez sem igaz, mert ha már beléptem a játékba és körbetekerem minden tengelyen akkor is kalibrálja magát.
(Ha csak nem potméteres a joy-od. Amit kétlek!) Persze innen könnyű okosnak lenni!
Van valami izgalmas változás a játékban, vagy csak kezdhetjük elölről... -
#10059 Sziasztok,
Az első küldetést akkor megkaptam amikor elértem az accepted adviser szintet.
A hivatalos fórumon sokan jelzik ,hogy a hangok eltűnnek,pár óra után, ma reggelre nekem is előjött ez,eltűntek a hangok .Tegnap 10 órát futott a játék és nem volt probléma. Valaki készített egy nem hivatalos javítást és újra működnek a hangok, saját felelősségre másoljon mindenki, a steamen valószínűsíthetően lesz rá fix javítás, A telepítés után ki kell dokkolni és átmenni egy másik rendszerbe és bedokkolni,ezután fog működni újra ,a hang vagy régebbi mentést visszatölteni és utána újra a használt mentést betölteni.
Nem hivatalos javítás hang hiba
-
r4pt0r #10058 Mert 10 euróba kerül, csak a Superboxosok kapják meg ingyen. -
crossy104 #10057 Én megvettem anno XTC-t, de nem értem miért tették fel torrent-re Albion Skidrow-ot tegnap. -
#10056 Hali.
Milyen FAQ??? -
r4pt0r #10055 Valaki nem tudja mi vagy hol van az első küldetés az Albionban? Vagy csak repkedjek és megtalálom. :D -
#10054 Valaki leírhatná hogy ez az új stock exchange hogyan is működik pontosan. Előre is köszönöm..:) -
mindero #10053 Nem kellett volna megvenni, FAQ-ban benne van hogy lehet a DVDs Terran Conflictot Steamesíteni. -
#10052 Kíváncsian várom a folytatást...:) -
#10051 Tegnap lejött az Albion Prelude, ma épp csak kb 10percet voltam játékban, csak jövő héten érek rá foglalkozni vele ezért csak pár felületes dolgot tudok írni róla.
Pillanatnyilag csak Steamen érhető el, ha megvan a Steames TC akkor 10eur, ha nincs akkor a 2 együtt 20eur.
Kénytelen voltam a dupla csomagot megvenni, mert a TC "csak" eredetiben van meg :(
Először a TC-t indítottam el, mert kíváncsi voltam mennyire kompatibilis a Steam verzió a "normál" mentésekkel: teljesen normálisan felismeri a mentéseket, ott folytathatom ahol legutóbb abbahagytam (2010.06.06. - szégyen milyen rég volt, de XTC-t nyomattam, igaz azt is régen). A már elért Achievement-eket nem tölti be automatikusan, tehát az eddig elért eredményeket nem ismeri fel a Steam Achievement-rendszere, legalábbis az első mentéssel tuti nem, nem tudom, hogyan fog ez a része működni de nem is olyan fontos.
Az AP ugyanúgy kezdődik, mint bármely másik X3 játék, ugyanúgy választunk karaktert stb ugyanúgy egyetlen kezdőszektor van a térképen és ugyanúgy repülésoktatással kezdődik mint a TC, stb.
OFF/ Időhiány miatt eddig jutottam, sajnos komolyabb játék előtt még meg kell műtenem a Joystick-omat, mert bár kiváló darab (Logitech Extreme 3D Pro) de ha hónapokig nem használom, félrehúz :( Ilyenkor a két tengely érzékelőit leszedem, majd csatlakoztatom a joy-t és visszacsatlakoztatom az érzékelőket, így újra az alapállapotot érzékelik normálisnak. Macera de ha folyamatosan használom, nincs vele gond. -
tomonor #10050 Kiegészítőt kapunk jövőhéten X3-TC-hez, ami X3TC nélkül nem fut. Annak a sztorija elmeséli hogy mi történt x3tc és x:r között, felmutat néhány gui és grafikai újítást meg néhány hajót hozzáad a játékhoz az overhaul kedvéért, de ennyi.
X:Rebirth ellenben egy teljesen új grafikai motort kap, minden máshogy fog benne működni, és a megjelenési ideje egyelőre 2012 Q1, ám ezt csúsztathatják. Szal ja, két játékot kapunk egymás után, hosszútávon. De nem egyszerre. -
József István #10049 Közben tájékozódtam magyarul is. Most meg azt nem értem, hogy két játékot kapunk egymás után?!? Oszt vajon futotta é az erőforrásokból mindkettőre? -
József István #10048 Magamban mantrázom, hogy a síró néni és a látványos robbanások ne helyettesítsék a fejlettebb MI-t
Vagy az már "túl tökéletes" lenne?
Telhetetlen vagyok! Na! És?
És vajon a Rebirth akkor milyen szerepet tölt be?
Mindenesetre örülünk. -
#10047 "Az új lehetőségek mellett a fejlesztők a régi X veteránoknak is kedveskedni akarnak: akik megvásárolták, vagy mostanában vásárolják meg az X: Superbox kiadást, azoknak ingyenesen lesz elérhető a játék! De azok se csüggedjenek, akiknek csak az X3: Terran Conflict van meg, ugyanis ők mindössze 10 dollárért vásárolhatják majd meg a programot. A megjelenés pedig december 15-én esedékes, és a játék érkezik OSX-re is"
Na hogy tudom megvenni 10 dolcsiért? :D annyiért simán jöhet :D -
mindero #10046 Új játék, ego honlapján nézd meg. -
Alukard #10045 Az mi :D ?? -
mindero #10044 Amelyiket tetszik. Csak siess vele, mert egy hét és megjelenik az Albion Prelude:) -
Alukard #10043 Van már úgy nagyából zsém mien hajót vegyek me vagy 2 m7 ?? és onnan is meiket ? -
Alukard #10042 Köszönöm a választ! -
#10041 Én csak ezt a módját ismerem
"veszel 2 Mercury Tanker S-t (jobban felszerelt nem kell), mindkettőre 1-1 Special softver-t és Ore collector-t (más nem kell)vásárolj, illetve a Cargo bay-eiket maximáld, majd mindkettőt elküldöd Kingdom End-be. Egyiket a -160/51/3056 (itt méterben) pozícióba, a másikat pedig a 2886/3650/14257 pontra. (Elég a lehető legközelebb ezekhez a pontokhoz) Én előtte az Eclipse-emmel már előre eldaraboltam a két pontnál lévő nagyobb köveket. Itt "Collect rock ..."-kal mindkettő megpakolja magát, ami hajónként 16 milliót jelent, amint fullra pakoltan eladod majd őket a Shipyard-on." -
Alukard #10040 Na jó valaki esetleg navidiumot h lehet bányászni ? -
Alukard #10039 Valaki esetleg a navidium aszteoidra jó az érc bánya ?? -
Alukard #10038 Egész véletlen valaki nem tudja a kincskereső 1 megoldását ??
Valami olyasmit szedek ki a szövegből ( a levélből amit kaptam) h egy ex yaki jahót kell elfoglalnom na az megvan ott volt elhagyva a szektorban
de a küldetésem meg valami királyi mittom én mit ir halovány lila gőzöm sincs hogy most mit...
Ui terran-al vagyok és a kincs keresőn kívül vannak egyéb fő küldik ?? 2őt találtam az első mikor az oazis nevü tl hajóra kelett anyagot szálítan meg abba a rendszerbe dolgozgatni a máik ien (könyv jelzésű küldi) ez a kincs kereső... egyéb lessz ? -
Alukard #10037 Jahh és hogy lehet foglalni hajót katonákkal mert rámentem h kalózkodás kiválasztottam a cp-t és nem történik semmi! -
Alukard #10036 Az miért van hogy hozzá rendeltem 2 szálítót az érc bányámhoz felszereltem őket mindennel mk3 trade sz. stb beálítom h 3 szerkterig elmehetnek vásárol energia cellát el is megy megközeliti a naperőművet de 20 kilóméterről vissza fordul (az ár hiba marad 12 cr akkor is visszafordul) jahh és még idegen kereskedők se jönnek a bányámba h azok feltöltenék pedig az energia cellák vétel árát felhúztam 19cr-re -
Alukard #10035 Köszi -
Z33noo #10034 Add meg Home Base-nek a bányát, és minden nyersanyaghoz kell egy hajó, tehát bánya esetén 2, mint ahogy irtad -
Alukard #10033 ööö kérdés h lehet hozzárendelni 1 szálítot a bányámhoz és egy vagy 2 teherhajó kell( egy eladja az ércet a máik meg veszi az energia cellát) -
MartinIsti #10032 És ehhez mit szólsz? ;-)
Argon Construction -
tomonor #10031 Én meg az Argonok zászló logóját látom mindenhol, mióta X játékos vagyok:
-
MartinIsti #10030 Ma láttam egy Argon Construction feliratú teherautót munkába jövet :) -
Alukard #10029 Tárgytalan meg van :) -
Alukard #10028 Van egy olyan küldim h keressem meg a jumpdrive friegthert 2 órája cikkázok itt valakinek nincs 5lete h h kell megtalálni ??