X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Követésnél maradj távol a célponttól de lássad és legyen benne a radartávodban. Ha 10 km-nél közelebb mész hozzá akkor lebuksz. De a hibákra olyan szájbarágósan figyelemztet a program, hogy nulla angol tudással is megérthetõ mit akar közölni.
Hajó visszavitelnél nem szokott ülni senki a célhajóban. Amúgy meg ilyenkor lõjjed azt ha kiugrik akkor lehet menni elfoglalni. De úgyis neccesek ezek a feladatok, mert nem nagyon lehet beleférni az idõkeretbe azokkal a visszavitelre szoruló vackokkal. Jobb ha el sem vállalsz ilyen feladatokat. Ha pénz kell akkor harci feladatokat keress. Egyszerûek, nem igényelnek komoly nyelvtudást (ahogy aj áték egésze sem) és jól fizetnek.
Hajó elfoglalásakor meg ne használj tornyokat egyáltalán(vagy tegyél bele olyan fegyvert ami nem képes a hull-t károsítani, azaz ion kiscsúzlit). Az egyetlen hasznos parancs amúgy is a rakétaelhárítás. Másra nem kell beállítani a kisebb (nem M1-M2-M7) hajókon lévõ tornyokat.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Ennél a résznél nehéz végigzongorázni a turretek beállításait. Ha ez a helyzet akkor a válasz: nem nem lehet beállítani elõre csak bekapcsolni vagy kikapcsolni 😊
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
2. Ezt nem igazán értem. Mi az hogy bármikor abbahagyják a tüzelést? Vagy te irányítod közvetlenül az ágyúkat vagy az elõhívahtó feladatkörökre álíltod be õket akkor med addig és arra lõnek ami be lett nekik állítva feladatként. Tehát ha rakétaelhárítást adtál fealdatul akkor rakétákra fog lövöldözni az ágyúd amíg van rakéta ami feléd tart. Ha nincs, akkor nem lõ. Az ellenségre lövöldözõs beállításoknál meg amíg van lõtávon belül ellenség addig lõni fog. Ha le akarod kapcsolni akkor csak álíltsd át kikapcsolt állapotúra és ennyi (elõhívod a megfelelõ menüt majd ott a megfelelõ helyen leállítod).
1, hogyan kell az elfoglalt hajós feladatot megcsinálni?
2,be lehet-e állítani úgy az ágyúkat hogy bármikor abbahagyják a tüzelést?
Nagyon köszönöm!
Ötleteket lehet küldeni hogy milyen funkciók kerüljenek bele, angolul tudók használjuk a fenti fórumot, magyarul jöhet ide is.
Üdv,
Exi
Sõt csak ezt játszom, ha néha elõveszem a játékot.
Kézikönyvet letölteni és elolvasni hozzá 😊 Úgy talán bejön neked is.
Egyébként az eredeti játék is kielégítõ, direkt nem módosítottam az uplink miatt, be is kerültem az elsõ 100-ba igaz csak gyorsulás miatt. Elsõ adandó alkalommal vettem egy Kestrelt és berepültem vele az ÖSSZES kaput, késõbbi ugrásokhoz így már mind rajta voltak a térképemen.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
két kérdésem lenne. A Terran szektorokban nem használható a jumpdrive. Pontosabban kiugrani ki tudok bárhonnan, de befelé csak az Asteroid Belt déli kapujáig jutok. Ez így marad, vagy pl. reputáció növeléssel orvosolható?
A Strong Arms küldetések közt kissé félreértettem a dolgot, és elõfordulhat, hogy az egyik küldetést nem tudom befejezni idõn belül. Ha ez megtörténik, akkor megszakad az egész Strong Arms küldetéssorozat, vagy késõbb lehetõséget kapok a folytatásra?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Tud valaki magyarosítást a játékhoz? Akár meik fázisban levõ megfelel.
Elõre is köszi
Vagy bárhová is telepítetted a játékod.
http://amaro.extra.hu/ honlap alatt milyen zene megy? Honnan lehet ne letölteni?
Ráadásul, a TC az köbö 2x nagyobb játék.
Az X3 Reunion-ból anno készült magyarítás ami kb 30%-os, ha engedélyt (vagy egyáltalán választ) kapok rá akkor azt is befejezném.
Life support systemet az EQ dokkokban vehetsz eladni hajót csak Shipyardon lehet de érdemes leszedni róla a pajzsokat/fegyvereket/egyéb cuccokat és azokat külön eladni EQ dokkban.
Most csak nekem nehéz szerzett hajót irányítanom? utasítom hogy dokkoljon le erre elindul a másik irányba. Elég bosszantó! 😞 Life support systemet honnan lehet venni? Hajót csak a shipyardon lehet eladni?
Erre válaszoltam a 8kt.
Ha már kiolvastad a játékhoz mellékelt kézikönyvet akkor folytasd ezzel:
X3 Handbook