X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joceruza
Kösz szépen! <#worship>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Teljesen felesleges a magyarításra várnod. Amennyi infóra szükséged van az pár pillanatnyi szótárazással megoldható. Meg ugye egy kis angol tanulás még nem ártott senkinek (aki meg németül tanult annak ott van a német nyelvi beállítás).

Követésnél maradj távol a célponttól de lássad és legyen benne a radartávodban. Ha 10 km-nél közelebb mész hozzá akkor lebuksz. De a hibákra olyan szájbarágósan figyelemztet a program, hogy nulla angol tudással is megérthetõ mit akar közölni.

Hajó visszavitelnél nem szokott ülni senki a célhajóban. Amúgy meg ilyenkor lõjjed azt ha kiugrik akkor lehet menni elfoglalni. De úgyis neccesek ezek a feladatok, mert nem nagyon lehet beleférni az idõkeretbe azokkal a visszavitelre szoruló vackokkal. Jobb ha el sem vállalsz ilyen feladatokat. Ha pénz kell akkor harci feladatokat keress. Egyszerûek, nem igényelnek komoly nyelvtudást (ahogy aj áték egésze sem) és jól fizetnek.

Hajó elfoglalásakor meg ne használj tornyokat egyáltalán(vagy tegyél bele olyan fegyvert ami nem képes a hull-t károsítani, azaz ion kiscsúzlit). Az egyetlen hasznos parancs amúgy is a rakétaelhárítás. Másra nem kell beállítani a kisebb (nem M1-M2-M7) hajókon lévõ tornyokat.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

joceruza
Ezért is várom a magyarítást! <#fejvakaras>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

De a quest log-ot érdemes nézni. ott tömören összefoglalja mindig mi a feladat!

Hú hát nem nagyon emlékszem de talán nem szabad hogy észrevegyen, de nem is ez a lényeg. Ha a fõküldiben lévõt követed, akkor kapukon át követned kell míg eljut a titkos pirate base-ra, jölöld ki és kövesd messzirõl. Utána jön a neheze azt hiszem a base-t kell szkenelned aztán szpuri el 😊

joceruza
Ja! És a követõs feladatoknál mi a stratégia? Nagyon kezdõ vagyok még!

joceruza
Csak szimplán egy elvállalt feladatról van szó. Vissza kellene vinnem egy hajót, csak az a bibi hogy már van pilótája. Gondolom úgy kellene visszaszerezni hogy egy kicsit ráijesztek a pasasra és visszafoglalom. Így kell?<#nemtudom>

joceruza
Köszönöm szépen! Erre gondoltam! De amire kikapcsolom õket, addigra végeznek az aldozattal... Azt hittem van rá valamilyen gyorsparancs.<#falbav>

NONPLUSZULTRA
Szerintem arra gondolt, hogy a turretek "túllövik" a célpontot, ez foglalásnál gáz 😊
Ennél a résznél nehéz végigzongorázni a turretek beállításait. Ha ez a helyzet akkor a válasz: nem nem lehet beállítani elõre csak bekapcsolni vagy kikapcsolni 😊

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

1. Milyen elfoglalt hajós küldetésre gondolsz? A sztori vonalon van a feladat (ha igen akkor pontosan melyik feladat keretén belül) vagy csak felvettél egy elvégzendõ melót?

2. Ezt nem igazán értem. Mi az hogy bármikor abbahagyják a tüzelést? Vagy te irányítod közvetlenül az ágyúkat vagy az elõhívahtó feladatkörökre álíltod be õket akkor med addig és arra lõnek ami be lett nekik állítva feladatként. Tehát ha rakétaelhárítást adtál fealdatul akkor rakétákra fog lövöldözni az ágyúd amíg van rakéta ami feléd tart. Ha nincs, akkor nem lõ. Az ellenségre lövöldözõs beállításoknál meg amíg van lõtávon belül ellenség addig lõni fog. Ha le akarod kapcsolni akkor csak álíltsd át kikapcsolt állapotúra és ennyi (elõhívod a megfelelõ menüt majd ott a megfelelõ helyen leállítod).

joceruza
Lenne 2 kérésem,remélem kapok választ!
1, hogyan kell az elfoglalt hajós feladatot megcsinálni?
2,be lehet-e állítani úgy az ágyúkat hogy bármikor abbahagyják a tüzelést?
Nagyon köszönöm!

Saitek X52 Pro tulajok figyelmébe: készülõben van egy plugin TC-hez, hivatalos topic: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=303319

Ötleteket lehet küldeni hogy milyen funkciók kerüljenek bele, angolul tudók használjuk a fenti fórumot, magyarul jöhet ide is.

Üdv,

Exi

joceruza
Ok! Kösz!

NONPLUSZULTRA
Én csak az XTC-t próbáltam, nekem maximálisan bejön egyetlen gond, hogy még nem végleges.
Sõt csak ezt játszom, ha néha elõveszem a játékot.
Kézikönyvet letölteni és elolvasni hozzá 😊 Úgy talán bejön neked is.

Egyébként az eredeti játék is kielégítõ, direkt nem módosítottam az uplink miatt, be is kerültem az elsõ 100-ba igaz csak gyorsulás miatt. Elsõ adandó alkalommal vettem egy Kestrelt és berepültem vele az ÖSSZES kaput, késõbbi ugrásokhoz így már mind rajta voltak a térképemen.

joceruza
Valaki meg tudná mondani az ALDRIN-ba vezetõ utat?

joceruza
Persze! DE ha lehet jobb, miért ne legyen? Elég sok olyan játékkal játszottam már amit igen feldobott egy-két mod!

NONPLUSZULTRA
Az eredeti játékot próbáltad?

joceruza
Azt szeretném kérdezni hogy a fenti modok közül melyiket érdemes használni? Az XTC-t próbáltam de szerintem valami nem az igazi vele.

Tiszta. De azért érdekelt. Nem áll szándékomba csatlakozni a EVE onlinehoz emiatt, bár jó lenne ha a jövõben, a következõ X részbe lenne, de nem hiszem túl nagy munka még ezzel is bõvíteni. Ezért is modként kérdeztem. Tény nem errõl szól de azért nagyon ütõs lenne ha dokkolás után mászkálhatnál az állomáson és élne az egész még jobban 😊

köszi, így már vili...
Csak Solar Power Plant-ban tudsz venni, ahol termelik. Minden egyéb helyen alapanyag, így csak vásárolnak belõle.

Sziasztok, mi az oka annak, hogy nem tudok Energy Cells-t venni? Akárhova megyek ahol van raktáron: Resources are not sold...
Biztos nem, ugyanis az olyan szintû plusz anyag/adat/textúrák/scriptek és miegymás hozzáadását igénylené, amivel már egyszerûbb összerakni egy teljesen új játékot. Meg aztán a X univerzum nem errõl szól amúgy sem.

Elképzelhetõ, hogy lesz olyan mod hogy ki tudsz szállni a hajódból és sétálgatsz az állomásokon meg egyebek beszélgetsz, küldiket veszel, fel ha nem tetszik valaki lepuffantod ? 😊

Második kérdésedre: A küldetés típusától függ, a linkek közt ott van Amaro oldala, rajta található többek közt a nagyvállalatos guide-om is, ajánlom, hogy olvasd el ez ügyben.

Meg késõbb Neptune-ban is lesz egy kapu.

Én videóm 😮

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Nem, mivel a Naprendszer gyak. 1 darab szektor, úgy mint a galaxistérképen minden másik, csak annyi a különbség, hogy míg más szektorokban szép háttér csak a többi távoli bolygó, addig mi földiek összekötöttük õket házi készítésû kapukkal. Olyan kapu, ami az összes többi szektorban is van, csak az Asteroid Beltben található, tehát a Naprendszer az Asteroid Beltnél csatlakozik rá a galatikus kapu hálózatra.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Jakuza001
Latom megjelent az X Anthology.

Sziasztok,

két kérdésem lenne. A Terran szektorokban nem használható a jumpdrive. Pontosabban kiugrani ki tudok bárhonnan, de befelé csak az Asteroid Belt déli kapujáig jutok. Ez így marad, vagy pl. reputáció növeléssel orvosolható?
A Strong Arms küldetések közt kissé félreértettem a dolgot, és elõfordulhat, hogy az egyik küldetést nem tudom befejezni idõn belül. Ha ez megtörténik, akkor megszakad az egész Strong Arms küldetéssorozat, vagy késõbb lehetõséget kapok a folytatásra?
Ezt hallgassátok meg, kedvencem. Mikor elõször beléptem a Neptunusz szektorába, aszittem beszarok.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nincs.

Szerbusztok.
Tud valaki magyarosítást a játékhoz? Akár meik fázisban levõ megfelel.
Elõre is köszi
Hogy tudom bekapcsolni az Intro feliratozását? Az Audio beállításoknál lévõ feliratbekapcsolás nincs hatással az intro-ra

Végig hallgattam az összeset de nem találtam ezeket a zenéket. Vagy is nem rémlik. A fõ mappában volt egy soundtrack vagy hasonló nevû mappa. Abban voltak zenék. De szerintem nem ami a honlap alatt megy.
NONPLUSZULTRA
Keresd meg a C: Programfájlok/ Egosoft mappádban.
Vagy bárhová is telepítetted a játékod.

Sziasztok!

http://amaro.extra.hu/ honlap alatt milyen zene megy? Honnan lehet ne letölteni?
Aktív játékos jelentkezését várom a segítséghez.
Leírhatnád hogyan, lehet más módszer mint amit én próbálok.
Sok sikert. Ám meg kell említenem, hogy X3 Reunion fordításához is hozzáfogtunk annó (az egész sg topik), és végül sehova se jutottunk 😄

Ráadásul, a TC az köbö 2x nagyobb játék.

Úgy döntöttem belefogok a játék magyarításába. Aki hasonlóan elhivatott, és szívesen segítene kérem jelezze: [email protected]
Az X3 Reunion-ból anno készült magyarítás ami kb 30%-os, ha engedélyt (vagy egyáltalán választ) kapok rá akkor azt is befejezném.
Hát nem semmi a játék. Az elején találtam egy hajót eladtam 600k-ért erre jött egy csaj aki eladná nekem a hajóját 187k-ért. Utánna néztem az egy nova sentinel amit megvettem. 60%-kon állt az állapota de így is 800k-t ért. 😊 Nem nagyon érte meg az árát. 😊 Kár hogy elég lassú. Megéri majd nagyobb de lassabb hajókkal menni? Melyik a legjobb hajó osztály? Tök jó lenne ha egy nagyobb hajóban lenne egy kis gyors vadász és pár küldetésre azzal lehetne menni. A fõ hajót meg otthagyná és a személyzet vigyázna rá. 😊 Nagyon fillinges lenni.
NONPLUSZULTRA
Nem nehéz a szerzett hajókat irányítani, igaz nehézkesebben mennek mert általában le vannak amortizálva de oda dokkol ahová utasítod. Akárhol a teljes galaxistérképen (ha addig le nem lövik).
Life support systemet az EQ dokkokban vehetsz eladni hajót csak Shipyardon lehet de érdemes leszedni róla a pajzsokat/fegyvereket/egyéb cuccokat és azokat külön eladni EQ dokkban.

Sziasztok!

Most csak nekem nehéz szerzett hajót irányítanom? utasítom hogy dokkoljon le erre elindul a másik irányba. Elég bosszantó! 😞 Life support systemet honnan lehet venni? Hajót csak a shipyardon lehet eladni?
"Majdnem 10ezer komment, és a játék a topik indulása után fél évvel jelent meg 😊"

Erre válaszoltam a 8kt.

én 9739-et látok, ebbõl kb száz már törölve lett.

Nah látod akkor már nincs is 10k komment, csak 8. 😄

NONPLUSZULTRA
Persze nem úszod meg utánaolvasgatás nélkül 😊
Ha már kiolvastad a játékhoz mellékelt kézikönyvet akkor folytasd ezzel:

X3 Handbook

NONPLUSZULTRA
Majdnem 10ezer komment, és a játék a topik indulása után fél évvel jelent meg 😊

Lehet hogy csak nekem nincs elég szabadidõm 😉