X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2km-en belül van. Akkor sem. Külön parancs van rá? Vagy csak script-el lehet? Már kényszerképzeteim támadtak!
Nincs errõl egy video valahol? (bár én nem találtam)
Nem tudok complexet létrehozni. Addig megy, hogy tegyem ki mindkét gyárat 20km-en belül. Azután, mikor dobnám rájuk a cck-t nem tudom kiválasztani egyik gyárat sem. Se egérrel, se numpaddal, se ledöntve a síkot, sehogy! A térkép mellett kiírja sárgával, hogy válasszak..., de nincs lista sem!
Ezerszer olvastam el hogyan kellene. Ennek a fórumnak is átnyálaztam már a harmadát. sehol sem botlottam hasonló jelenségbe!
Segítsetek!!!
Irányítod a hajód mozgását a megfelelõ billentyûkkel/egérrel/joystick segítségével, míg az ágyúid lõnek maguktól az átalad megadott paraméterek szerint (mindenkire, csak ellenségre, rakétákra). Már ha tornyokról van szó. Az elülsõ lövegeket meg te kezeled. De persze be is ülhetsz te magad egy toronyba és akkor kezelheted azt.
Mivel ez lényegében egy szimulátor, így ne várj olyan játékmenetet mint az általad említett taktikai játékok esetében. Ez nem olyan. Elõre megadott parancsokkal tudsz operálni (például összeraksz egy vadászegységet és beállítod õket arra hogy kísérgessenek és ha valaki emgtáamd akkor annak menjenek neki de ez minden). Irányítani egyszerre egy hajót tudsz, amiben ülsz éppen. A többinek maximum elõre beállított alap parancsoakt tudsz kiadni, de nem tudod befolyásolni hgoyan teljesíti azt.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Amúgy a fordítás dinamikusan frissül, ahogy folyamatosan fordítva van, minden órában az oldal lefrissíti az adatbázist. Ez még nem jelenti azt hogy ha eléri a számláló a 100%-ot tökéletes lesz, hisz jóformán ez az oldal nyersfordításra lesz jó.
Én nem mondom, hogy ellenzem a fordításokat de nem szeretem. Ezt a játékot angolul játszom évek óta és nagyon zavarna bármilyen más nyelven. Pl németül teljesen más fílingje van az egész X-univerzumnak gondolom magyarul is ez várható. Újra kellene tanulnom, hogy mi-micsoda és miért éppen az.
Ami miatt mégis nagy hasznát látom az, hogy így nagyobb tábora lenne itthon ennek a játéknak mert sokan bele sem kezdenek angol nyelven úgyhogy hajrá kitartás!
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Nemrég fedeztem fel a játékot a netet böngészve és lenne pár kérdésem. Alapvetõen engem nem nagyon fogott meg ez a kis ûrvadászokkal operáló ûrszimulátoros megközelítés de láttam, hogy a játékban lehetõség van nagy capital shipeket is irányítani, továbbá a gazdasági rendszere is elég jól hangzik. Viszont olvastam, hogy ezek irányítása is inkább egy ûrvadászéhoz hasonlatos csak lomhább és nagyobb a tûzerejük. A kérdésem a következõ: láttam, hogy csináltak egy combat mod nevû modot ezzel mennyire válig komolyabbá egy capital ship irányítása, és a velük való harc mennyire teljesedik ki? Én fõként egy nexus szintû irányításra gondolok ( Az a játék az egyik legjobb ilyen téren szerintem)
A játék többi része eléggé felkeltette az érdeklõdésem, csak én inkább a taktikai ûrstratégiákat szeretem (nexus, starfleet command) és szeretném tudni, hogy hasonló élmény elérhetõ e a játékban.
köszi
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ezzel persze senki kedvét nem akarom elvenni, mert jók ezek a kezdeményezések, csak ezzel az "akinek van egy kis angol tudása" dologgal nem értek egyet, mert az X az pont az a játéksorozat, ahova kell a jó angoltudás.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy ,,kis" segítséget szeretnék kérni. Szeretnék egy hajót készíteni a játékhoz, a starcraft2bõl a Hyperiont. Catia-ban már elkészítettem a model-t, importáltam 3ds maxba, de nem tudom, hogyan tovább. Ha valaki foglalkozik ilyennel, legyen szíves írja le, mit kell ez után tenni. Segítségeteket elõre is köszönöm.
Rebirth topicba is beraktam, mert azt a játékot is meg lehet nyerni. :-)
Szerintem ne próbálkozz játszani vele amíg nincs egy jobb géped.
nem tudtok valami megoldást az FPS növelésére? :S próbáltam már a grafikát minimumra venni teljesen meg no civianls modot is betettem de még így is akadozik ha akármilyen kis harc van :S van még valami ötletetek? :S combat modot nem teszem fel nekem nem kell azon kívül mik vannak még? thx
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem tudom hogy felejthettem el ha már X3:R óta a kedven hajóm. <#confused>#confused>
Továbbá ha még fejlõdsz idõvel a Q is lecserélõdik K-ra vagy J-re. De egyébként ha fentebb váltasz (mondjuk egy jól manõverezõ M6-ra) akkor könnyedén intézed majd el az apróságokat, nem jelent gondot a M6 és M7 kategória sem, de ekkor még gyorsabban fog nõni a harci rangod mert combosabb ellenfelet intézel el.
Emellett az elõrejutáshoz nem kell folyton harcolni vagy harci feladatokat elvállalni és akkor nem fog nagy ütemben nõni a harci rangod.
A kereskedõhajóid meg olyan helyen üzemeltesd ahol nincs xeno veszély. Egyébként meg a kereskedõhajókat 2-3 kalóz M5 is legyilkolja, nem kell ahhoz xeno nagy hajó.
Hajókat meg nem venni kell hanem szerezni elfoglalással. Ehhez legyen egy TP-d amibe viszel magaddal 10 kiképzett marine-t akik majd megszállják a célpont hajót, miután legyilkoltad annak pajzsait.
A vásárlás másik hátulütõje, hogy nem árt ha elõre gondoskodsz arról, hogy legyen fegyvered a hajódra. M6-ig még viszonylag könnyû felszerelni a jármûveket, bár néhány rakéta vagy ágyú leeht hiánycikk, de afölött pláne kell az elõrelátás és tervezés, a raktározás vagy saját komplexum ahol gyártod magadnak a fegyvereket. Az is megoldás ha feltankolsz adott típusú fegyvergyárakat, gondoskodsz a megfigyelésükrõl (kidobsz a közelükben advanced satellite-et hogy a hatósugarában legyen az állomás és így folyamatosan meg tudod nézni az árukészletét).
Csak 12M cr-em van abból nem tok olyan hajót szerezni, amivel harcba is tudnék szállni, pedig az argonoktól már minden vehetõ. Nem nagyon akarok cheatel flottát berakni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Egyébként ha egy ideig nem harcolsz csak kereskedsz meg felfedezel akkor magától is csökkenni fog a harci rangod. Ugyanígy ha csak harcolsz és nem kereskedsz akkor csökkenni fog idõvel a kereskedelmi rangod.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Jumpdrive meghajtót hol lehet venni?
Volt egy mod-om ami betett egy split bázist a Heretic End sektorba ott volt. De nem emlékszem melyik mod volt. Lehetett csomó más dolgot is venni ott.
A M6-os kategória meg nem elveszett,kifejezetten jó ketyerák is akadnak közöttük amivel vadászelhárítás, nagyobb hajók levadászása is kivitelezhetõ különösebb gondok nélkül. Persze nem kell elvárni tõlük vadász szintû fordulékonyságot de ettõl még kifejezetten jók tudnak lenni. Többek között az ATF és Terran M6-osok nem rosszak, de majd mikor eljutsz Aldrin szektorba ott a Springblossom M6 (kissé tápos bár mostanság állítólag visszafogottabb kissé) elérhetõ lesz de a fentebb említett Paranid M6-os is kitûnõ választás.