12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
tomonor #10349 Nem szégyen, csak így kevésbé lesz fogalmad a sztoriról, pont arról a pontról, ahol az X valóban erős. -
Pares #10348 A TC-vel kezdtem, Reunionról szégyenszemre előtte nem is hallottam, úgy ahogy az egész X szériáról, nem beszélve az előző részekről... Szóval erősen ajánlott a kézikönyv, de anélkül is működik, csak nem szabad feladni! :D -
Pares #10347 Nem igazán. Mármint a kézikönyv részével nem értek egyet. Én puszta sci-fi őrültként ugrottam neki (na meg persze rendes angol tudással), és úgy 2-3 hét kockulás után "kiéreztem" a játék kicsi titkait. Persze utólag átolvastam a kézikönyvet, de azok a (most már triviálisnak tűnő) felfedezések, hogy mi hogy működik, áh, szép emlékek :D -
BBalee #10346 Angol tudas, es a tc-hez mellekelt kezi konyv nelkul brutal nehez. -
Belkar #10345 Az angol tudás az nem akadály. Egyébként nincs valahol valami tutorial ami az alapokat elmagyarázná? -
tomonor #10344 Én az X2-vel kezdtem (lényegében ugyanaz, picit egyszerűbb, másabb), köbö fél évig tartott míg kitanultam csínyját-bínyját, persze angol tudással. Nélküle nem sokra mentem volna. -
BBalee #10343 Inkabb azt mondanam, h osszetett, de nem bonyolult. Rengeteg modja van a penzszerzesnek. Es hogy mit csinalsz a vagyonnal, az csak rajtad mulik.
A kereskedelem agon az elejen konnyen lehet haladni. De egy igazi kalozkodashoz rengeteg tapasztalat kell... -
Belkar #10342 És azt hallottam hogy elég bonyolult játék, mennyire sokáig tart belejönni? -
BBalee #10341 Persze, siman lehet egerrel is vezerelni. -
Belkar #10340 játszható ez a játék joystick nélkül? -
BBalee #10339 miert kellene eladni? Tegyel ra IBL-t es a maradek helyre flak-et. Nincs rossz vasarlas a jatekban. -
Dorgal #10338 A fene megette.Akkor el kell adnom.Azért köszönöm. -
Bluefire #10337 Valaki talált már az x3ap-ben titkos ládákat?
interneten azt olvastam h random van generálva és a kalóz szektorokban szoktak előfordulni -
Pares #10336 Nem is fogsz, maximum csak ha azzal felszerelt hajót foglalsz el, különben nagyon ritka. -
tomonor #10335 Az nem véletlenül a lasertower fegyverere? -
Dorgal #10334 Sziasztok!
Valaki tudna segíteni?Az OTAS-nál vettem egy Astraeus Hauler-t,Plasma beam cannon kellene rá,de eddig sehol nem találtam.
Előre is köszi. -
Bluefire #10333 alapvetően szerintem nem lehet... esetleg használhatnád ezt h meglegyenek a blueprintek -
Dennis84 #10332 HQ-ban új fejleményem van!
Kipróbáltam hogy a Yakiknál vettem egy új HQ-t és ott már minden működik.
Amit alapból kaptam az buggos tuti. Ott semmit nem lehet gyártani.
Csak azt sajnálom hogy a Hyperion Blueprint-je nincs meg csak ott.
Venni nem lehet hogy lemásoljam sajnos.
Átvinni nem lehet blueprintet valahogy két HQ között? -
Bluefire #10331 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!galaxis térképen írd be a keresőbe hogy: do a barrel roll -
tomonor #10330 Press Z or X twice! -
Bluefire #10329 hahaha
UI:valaki csinált már doll a barrel roll-t? -
nibron #10328 Köszi szépen...Átküldenék hozzád 4db Titan-t és 2db Osaka-t. Egyiknek sincs a hull-ja 25% felett. Ha lennél szíves meghegeszteni őket. Adnék darabjáért 10,000-20,000 creditet. Ha kész, akkor jöhetnek a kisebbek. Párszor benéztem a Xenon szektorokba.
Komolyra fordítva, úgy rémlik, hogy be kellett állni egy saját dock-ba, és ott történt a javítás. Amire határozottan emlékszem, az az, hogy elég sok EC kellett hozzá. Egy capital shiphez nem győztem hordani. Valószínű, hogy abban kellett az árat megfizetni. De még akkor sem volt ennyire pofátlanul magas, mint most a ShipYard-ban.
-
Bluefire #10327 ...kiszállsz a hajóból és a repair laserel hajóra célozva lösz és már javítod is -
nibron #10326 Nálam működik az AP-ban. Amit József István írt az áll. Kipróbáltam, és lehet egyszerre több műveletet is végeztetni (építés, tervrajzkészítés, hasznosítás). Lehet, hogy valamelyik scriptben van vmi hiba. Próbáld az alapoktól. Leszeded a scripteket, viszont felrakod a cheat-et. Annak van egy "Add station to TL" funkciója. Beraksz egy Headquarters állomást a TL-be. Kidobod, és akkor már ki is választhatod gyártásra a Bustert (alapból benne van a Bluprint-je). Feltöltöd a szükséges nyersanyagokkal, és pénzzel. Pár másodperc múlva el kell indulnia. Nekem csak akkor működött, ha TL-ből dobtam ki, és csak a Headquarters típusú állomás.
Hasonló témában nekem is lenne kérdésem: valamikor réges régen, még az is lehet, hogy a reunionban saját kezűleg javítottam a hajóimat. Na ezt nem találom sehol, bár nem igazán emlékszem, hogy mit is keressek. -
Dennis84 #10325 Köszi de amit írtál az logikus csak nekem valahogy nem építi!!!
Beraktam az építési sorba egy Hyperion Vanguard-ot. Kinézek az infóra kb. 5-10 szerese pluszom van mindenből mint ami kell hozzá. Lóvé 32millió más művelet meg nem megy.
Ránézek számol-e vagy ilyesmi de meg se mozdul!!!
Ez tuti buggos arra gondolok. Nem hiszem el hogy ilyen nehéz bármi legyártása is!!!
Most próbálom majd ki valami gagyi géppel hátha azt legyártja.
-
Bluefire #10324 ...némileg igen
de x3ap biztos h jobban fut mint mikor megjelent -
Borg18754 #10323 Sziasztok!
régen nagyon sokat játszottam a reuval ami jól is futott a gépemen viszont a tc már eléggé akadozott harc közben és a nagyon zsúfolt szektorokban is... ez még akkor volt amikor megjelent a játék... az lenne a kérdésem hogy az újabb patchek orvosolták valamennyire a problémát vagy még mindíg sokkal jobb gép kell hozzá mint reuhoz? -
József István #10322 Kedvedért belemásztam a régi tc-os játékba.
A PHQ állomás beállítás panelen kiválasztod a tervrajzok közül amit építeni szeretnél. Ez megjelenik a gyártási sorban!
Majd az info panelen ellenőrzöd, hogy minden alapanyag és lóvé a rendelkezésre álljon. Ennyi!
Nem ellenőriztem, de esetleg arra lehet még figyelni, hogy semmilyen egyéb művelet (újrahasznosítás, szétszerelés) ne legyen folyamatban. (talán csak egyel képes megbirkózni)
Tudom, hogy nem bonyolult dolog, hiszen jómagam is rengeteg hajót legyártottam anno. Ha minden kötél szakad privátban tudok néhány képet küldeni. -
Bluefire #10321 jól hangzik a mod, de asszem maradok unmodified
jó lenne ha elkészülne valamelyik X magyarítása -
tomonor #10320 Viszont találtam egy nagyon ígéretes kis modot TC-hez és AP-hoz:
X3 Rebalance Mod -
tomonor #10319 Én sem építettem PHQ-t reunion óta, ráadásul olyan rég volt, hogy már nem emlékszem. -
Bluefire #10318 Ha jól emléxem amaro? oldalán volt róla cikk h hogyan kell hajót gyártani, de az oldal már nincs.
Azóta próbáltad más hajóval? Reverse engineering?
igazából phq-val kapcsolatban tomonor biztos tudna segíteni. Én nem építettem phq-t már az x3r otta...
UI: Úgy is jön majd az x3ap-hoz is phq ahogy olvastam az egosoft fórumát. -
Dennis84 #10317 http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=314675&postdays=0&postorder=asc&start=0
Ez a script végre megvan de nem írják hogy működik a PHQ!!! -
Dennis84 #10316 Próbálom vagy 2 napja megkeresni hogy melyik lehet mert én is erre gondoltam hogy nem olvastam el mindent.
A gond csak az hogy egyszerre 10 script is felment kb. nem tudom melyik adta.
Yaki Armada 2-re gondolok de van kb. 4 ami a PHQ-ról szól, azokat keresgélem a fórumokon. -
Bluefire #10315 Elolvastad (rendesen) a leírást amit a script készítője leírt?
esetleg meg mondhatnád melyik script-et töltötted le -
Dennis84 #10314 PHQ beállítást le tudja valaki írni?????
AP-re felraktam egy scriptet hogy lehet PHQ-t venni a Yaki shipyardon, és egyet adnak ajándékba egy Unknow sectorban két tervel. A Hyperiont akkarom legyártani de nem tudom. A terve tuti megvan, az anyagokat összeszedtem (lásd x3 wiki) és pénzt is tettem be vagy 50 milliót.
Minden megvan hogy induljon a gyártás de semmi!!!!
Nem tudom mit kell nyomni hogy elinduljon a hajó építése. Comman Console-ban incs ilyen opció és máshol sem találom. Tökre nem értem hogy indul egy gyártás de nem magától az tuti. :)
Valaki tud nekem segíteni? -
Pares #10313 Az ilyenekhez nem kell Jumpdrive... Ha tényleg fel van tuningolva az AD-d, akkor simán lehagyod őket. A szektorba való belépéskor egy kisebb félkör alakú kerülővel simán lehagysz bármilyen ellenséges hajót, lehetetlen, hogy lelőjenek, ha jól csinálod. -
Bluefire #10312 Tp kelett volna :)
http://x3ap.roguey.co.uk/ships/mod-0/class-TP/list.html
egy ember nagyjából 8 helyet foglal -
PengeB #10311 Ja bocsi Paresnek akartam címezni !!! -
PengeB #10310 Volt valami Swamp Plant a hajón . 36 helyet foglalt.Nem tudom miért vettem.Valamikor az elején történhetett.mind1 nem ez a lényeg.Eladtam,vettem EC, így lett a hajón 47 db összesen.Csak megakartam nézni mennyit lehet ugrani összesen.45EC vel 8 sectort tudtam ugrani.Tehát ha van sok EC-m akkor ugrálhatok kedvemre.Csak gondolom inkább valami másra kéne felhasználni a helyet.Mondjuk pajzsra.Lassan csak rájövök a dolgokra :) Mondjuk most jól jött a Jumpdrive. Xenon Sectort 472-t muszáj volt átugranom mert át akartam menni Black Hole Sun-ba és azonnal levadásztak :) Taxis feladatnál meg találkoztam olyannal is hogy nem felelt meg neki a hajóm :) Valami sepckóval akart menni a parasztja ...
Na mára asszem befejezem.Este haverok, piálás...
Köszönöm a segítséget!
Hali