X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm
Pedig az angollal sokkal jobban jársz, sokkal részletesebb, a magyar nyelvûben sajnos kb. a fele van csak benne.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Sziasztok! Szükségem lenne olyasvalaki segítségére, akinek megvan a dobozos változat, és kapott hozzá magyar nyelvû manualt. Szükségem lenne erre a manualra, STEAM-en vettem meg a játékot de ahhoz csak angol nyelvû járt. Nagyon megköszönném ha valaki feltöltené vagy elküldené a [email protected] E-mail címemre. A magyar nyelvû manual a DVD-n található meg valahol, gondolom egy PDF vagy DOC fájl, ezt szeretném ha elküldené valaki. Köszönöm
Megoldva. A MARS volt a gond....
Már müködik
Hello! Nem tudom h mi lehet a probléma ,de amikor felszerelem pl.: FAA-t a Deimosra F1-et nyomok (képváltás) és leveszi a fegyvert. ha rámegyek a weaponsra és ugy rakom be akkor automatikusan váltogatja afegyvereket :/ ez bug v én csinálok vlmit szarul?
Lehet az FCC vel hülyeséget irtam de amugy a complex construction kit re gondolok nincs semmi mod fent és a 3.1 es patch van fent
Sziasztok tudnátok segitteni az a gondom hogy nemtudok fcc-t lerakni, már probáltam mindenhogy de nem engedi lerakom a stationokat utánna raknám az FCC-t de a stationok nem látszodnak a jobb oldali listán. Valakinek volt ilyen gondja? nekem ez a második alkalom
lesznek szektorok, ám azok valszeg az új TOA-k animációik. Ám ha lehet mostantól a Rebirth téma a Rebirth topikba menjen, oké? 😊

Az a trade lane. Gyors utazás szektoron belül, valszeg nagyon nagy szektorokat akarnak kreálni, a trade lane meg fix útvonal, fõleg kereskedelmi hajók számára, de azon kívül is lehet majd utazgatni, helyeket felfedezgetni, fõleg a kalóz élet fog errõl szólni, gondolom.
Különálló szektorok meg szerintem azért lesznek, az ûr hatalmas.

Van a videóban egy jelenet, amiben mintha egy féregjáratban mennének a hajók rendszeren belül.
Lehet hogy nem lesznek szektorok, hanem minden egy galaxisba lesz?<#fejvakaras>

Ütni fog, mint a buszkerék. Nagyon várós. A Trade lane cucc eléggé a Freelancerre hajaz, annyira nem komáltam.

Hát igen ez a játék tényleg "odabasz" 😊

<#wow1> Epic <#eljen>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hogy az X3-ról se feledkezzünk azért meg 😊

Kis infók a játékról:
-Nem, nem MMO
-Valamikor, a terran conflict után kb 200 évvel játszódik, amikor a kapu rendszer lekapcsolódása után a szektorok ismét elkezdték keresni egymást
-új grafikai motor
-radikálisan új design
-tradelanes! (magyarán a sorokba közlekedõ hajók, valószínûleg ezzel teljesítmény megtakarítást akarnak elérni)
-egyszerûbb kezelés eddig az összes X játékhoz képest
-és... A Rebirth topik hamarosan nyílik.

Ezt CBJ írta az egyis postban:

"I just want to reassure the cynics among you (Skeeter, I'm looking at you ) that when we say we've started from scratch with the game engine, we really mean it. With the old game engine, the graphics engine part of it was replaced several times, and numerous changes were made to other parts of it in all of the games. As explained in the X-Universe News Q&A section, it served us well for a long time but it had reached the end of the line, and in order for us to be able to do new things we made a fresh start."

off: bocsi a sok postért, de legalább van valami a topicban, mostanában kihalt. D:

Nemhiszem, de ha minden igaz errõl a játékról lesz bemutató 28.-án.

NONPLUSZULTRA
MMO?

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

Mondjuk én valami olyasmire is emlékszem hogy a következõ játék nem X lesz. Nah de még nem tudunk semmit, még van remény. 😄

Remélem ez valami újnak a kezdete, gondolok itt a bugok halmazára, és a gyorsan megunható játékélményre.

Mielõtt a másodikba beleköt valaki, arra gondolok hogy gyorsan elehet érni a legyõzhetetlenséget, és utána nincs kihívás a játékban. Jó lenne ha gyárilag tudnának a fajok fejlõdni, foglalni, stb.

<#szeret>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az Egosoft bejelentette új játékát a X Univerzumban. A X Rebirth néven készülõ alkotásukkal várhatóan év végén találkozhatunk majd a gépünkön.
Hírek

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Doubleshadow az x3editor készítõje, szal nem értem a kérdést. Amúgy a bannerban van.

x3 editort honnan lehet letölteni?
A doubleshadow nem megy<#falbav><#wilting>
Építs náluk állomást és kereskedj úgy velük vagy járass szektor kereskedõt.

Universe tradereket valahogy rálehet venni, hogy hol tradeljenek egy ideig?
Jóba szeretnék lenni a Splitekkel, javítani kéne a kapcsolatot és úgy szeretném megoldani, hogy a universe traderek járjanak oda gyakrabban vagy valami hasonló.

Köszi, tudtam, hogy egyszerû a megoldás 😊

Talán ne kattintgass hanem használd az irány billentyûket (jobbra és balra mozgás vagy strafe) és akkor annyit veszel amennyit szeretnél.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Nagyon béna kérdésem lesz, de elegem van belõle.
Reunionnal játszok és az lenne a bajom, hogy mikor venni akarok például most 5*25MJ shieldet, nem bírom egyesével növelni azt, hogy hányat szeretnék. És ahogy ott kattintgatok 7et vagy 10et sikerül csak "kattintanom". Az lenne a kérdésem, hogy lehet pontosan megadni hányat szeretnék vagy egyesével növelni.
Elõre is köszönöm a választ!

Doian Gray
Nah, hát eddig egy komoly következtetést levontam. CMod4.5 és XT mód együtt nem életképes. És ez baj... CMod 4 sokkal jobb fegyvereket tartalmaz még akkor is ha nem akkora mind XT. XT-ben lévõ fegyvereknek a hangjától a falra lehet mászni. Csak tudnám hogy melyik elgázolt Star Trek-bõl szerezték õket.

Külsõre se valami eredetiek. Nagy gömb, kis gömb, fényes gömb, matt gömb. Csík, nagyon vékony csík, fényes csík, idétlenül rövid vastag csík... rá fért volna a designer-re egy komplett memória csere...

De egyébként eddig elmegy az XTC.

Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!

Doian Gray
XTC-t felraktam. Belegondoltam. Tényleg érdekel. Túlságosan is érdekel.

De van valami ami feltûnt. Leírásban azt írják 57 új fegyó van. De hol? A játékban nem találok sehol egy újat sem.

Azokat találom csak amik CMod 4-ben vannak. Vagy Cmod nem kompatibilis az XTC-vel?

Esetleg valaki tud linkelni valami listát az új fegyókról? Elnézést, de szeretek csatázgatni és ha van új fegyver akkor ugrok rá rögtön...

Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!

Még a lejjebb lévõ kérdésemhez. Mennyi csempészt kell lekapni? Milyen hajókat keressek? Eddig három Duke's dangerous material transportert lõttem le, de még nem zárt le.
Kösz a tippet! Kipróbálom. 😊
IS = In Sector, mikor abban a szektorban tartózkodsz ahol a célgépek vannak amiknek kiadod a parancsot (a te esetedben)

OOS = Out Of Sector, ez szerintem innentõl egyértelmû :-)

Argon Free Trading station esetében simán mûködnie kell, a Terran állomásoknál viszont méretük miatt súlyos gondok vannak, nagyon rosszul navigál a környezetükben az AI, ha OOS adod ki a parancsot, tehát nem vagy bent a szektorban, akkor tuti nem repkednek össze-vissza és elsõre sikerül.

Három Rapier egy Argon Free trade stationbe, a marsi shipyardba, meg egy Orbital defence stationbe próbáltam õket a wing commanddal beküldeni.
Bocs, de a rövidítéseket még nem nagyon értem.
Picit részletesebben kéne a problémát leírni.

Hány wing milyen jármûvekkel és hány darabbal. Hova kéne dokkolni, hajóba vagy ûrállomásra? Ha ûrállomásra, akkor milyen jellegûbe? IS vagy OOS adod ki a parancsot?

Van egy tippem, hogy IS és Terran ûrállomás lesz a szitu, azzal bizony vannak problémák, amik persze simán áthidalhatók.

Kösz! 😊
Még valami. Hogy tudom rávenni a wingjeimet, hogy dokkoljanak? Ha kiadtam utasításba, akkor elrepültek kb 40 km-re, onnan vissza, aztán megint el. Attól függetlenül, hogy egyszerre hányat akartam beküldeni.
lesz ott egy harmadik is.

Csak mert eddig össze-vissza scanneltem mindenkit, és nem akarnék több standinget veszteni.
Hello!
Én még nagyon kezdõ vagyok, ezért ha butaságot kérdezek, akkor már elõre is bocs.
A terran defender küldetéseket tolom, és most épp ott tartok, hogy Teladi felségûrben kell csempészeket keresnem. Eddig kettõt találtam. Tudna valaki segíteni, hogy pontosan mit is kéne keresnem?
Köszönöm 😊

Szia, a hajó pajzsát lõdd le, legegyszerûbb, ha csak 2 fegyverrel lövöd, és ki fog ugrani, utána oda kell menni, és claimolni😊
Sziasztok!
Rászántam magam, hogy elkezdjem a Terran Defenderként a játékot ( eddig mindig Custommal játszottam ), és elakadtam.
A feladat, hogy miután leraktam a sateliteket, találjam meg a Jumpdriver componentet szállító hajót. Ez még megy is, igaz illegális scannelést ír ki, de asszem ez nem gond. Megtalálom, de mit kell vele csinálni? Valami olyat ír, hogy "capture ". Ez elfoglalást jelentene? Mert ha kilövöm, akkor újra kell kezdeni, ráadásul a Splitt mambák is rám ugranak.
Ha foglalni kell, akkor borítékolom addig amíg nem lesznek katonák, de ha más a megoldás, akkor csinálnám tovább.

XTC-ben így van. Mondjuk túlzásba is estek, a Xenonok pl. teljesen saját repertoárt kaptak, semmilyen más faj fegyverét nem tudják használni és senki más sem tudja használni az õ fegyvereiket (gyakorlatilag ugyanaz, mint a Kha'ak és félig-meddig a Terranok esetében), de ezzel erõteljesen szembe is megy a játék az eredeti X világgal, hiszen többször is ki volt hangsúlyozva korábban, hogy a Xenonok nem saját fegyverzetet használnak, hanem nagyon gyorsan lenyúlják és adaptálják más fajok számukra értékesnek tartott fegyverzetét, persze nem sok logikát követve ezzel, de ez már egy sokkal hosszabb téma.
Ami a Xenonoknak korábban saját volt, az a Hammerhead és Beluga rakéták, a régi Terraformer örökségbõl. XTC-ben mindenük saját és megjegyzem a legerõsebb és legfejlettebb is a játékban.

hmmm, nos a Racial fegyvereket megpróbálták megoldani az egosoftosok (azért van olyan sok fegyó... van amit csak specifikusan egyetlen faj tud használni, meg gyártani), ám közbe megpróbáltak hûek maradni az elõzõ részekhez.

Az eredmény egy óriási fegyverkavalkád lett alpha-beta-gamma erõsség jelolések nélkül, illetve mindent pusztító PPC lövedékkel.