X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Különálló szektorok meg szerintem azért lesznek, az ûr hatalmas.
Lehet hogy nem lesznek szektorok, hanem minden egy galaxisba lesz?<#fejvakaras>#fejvakaras>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
-Nem, nem MMO
-Valamikor, a terran conflict után kb 200 évvel játszódik, amikor a kapu rendszer lekapcsolódása után a szektorok ismét elkezdték keresni egymást
-új grafikai motor
-radikálisan új design
-tradelanes! (magyarán a sorokba közlekedõ hajók, valószínûleg ezzel teljesítmény megtakarítást akarnak elérni)
-egyszerûbb kezelés eddig az összes X játékhoz képest
-és... A Rebirth topik hamarosan nyílik.
"I just want to reassure the cynics among you (Skeeter, I'm looking at you ) that when we say we've started from scratch with the game engine, we really mean it. With the old game engine, the graphics engine part of it was replaced several times, and numerous changes were made to other parts of it in all of the games. As explained in the X-Universe News Q&A section, it served us well for a long time but it had reached the end of the line, and in order for us to be able to do new things we made a fresh start."
off: bocsi a sok postért, de legalább van valami a topicban, mostanában kihalt. D:
Mielõtt a másodikba beleköt valaki, arra gondolok hogy gyorsan elehet érni a legyõzhetetlenséget, és utána nincs kihívás a játékban. Jó lenne ha gyárilag tudnának a fajok fejlõdni, foglalni, stb.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Hírek
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A doubleshadow nem megy<#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
Jóba szeretnék lenni a Splitekkel, javítani kéne a kapcsolatot és úgy szeretném megoldani, hogy a universe traderek járjanak oda gyakrabban vagy valami hasonló.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Reunionnal játszok és az lenne a bajom, hogy mikor venni akarok például most 5*25MJ shieldet, nem bírom egyesével növelni azt, hogy hányat szeretnék. És ahogy ott kattintgatok 7et vagy 10et sikerül csak "kattintanom". Az lenne a kérdésem, hogy lehet pontosan megadni hányat szeretnék vagy egyesével növelni.
Elõre is köszönöm a választ!
Külsõre se valami eredetiek. Nagy gömb, kis gömb, fényes gömb, matt gömb. Csík, nagyon vékony csík, fényes csík, idétlenül rövid vastag csík... rá fért volna a designer-re egy komplett memória csere...
De egyébként eddig elmegy az XTC.
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
De van valami ami feltûnt. Leírásban azt írják 57 új fegyó van. De hol? A játékban nem találok sehol egy újat sem.
Azokat találom csak amik CMod 4-ben vannak. Vagy Cmod nem kompatibilis az XTC-vel?
Esetleg valaki tud linkelni valami listát az új fegyókról? Elnézést, de szeretek csatázgatni és ha van új fegyver akkor ugrok rá rögtön...
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
OOS = Out Of Sector, ez szerintem innentõl egyértelmû :-)
Argon Free Trading station esetében simán mûködnie kell, a Terran állomásoknál viszont méretük miatt súlyos gondok vannak, nagyon rosszul navigál a környezetükben az AI, ha OOS adod ki a parancsot, tehát nem vagy bent a szektorban, akkor tuti nem repkednek össze-vissza és elsõre sikerül.
Bocs, de a rövidítéseket még nem nagyon értem.
Hány wing milyen jármûvekkel és hány darabbal. Hova kéne dokkolni, hajóba vagy ûrállomásra? Ha ûrállomásra, akkor milyen jellegûbe? IS vagy OOS adod ki a parancsot?
Van egy tippem, hogy IS és Terran ûrállomás lesz a szitu, azzal bizony vannak problémák, amik persze simán áthidalhatók.
Még valami. Hogy tudom rávenni a wingjeimet, hogy dokkoljanak? Ha kiadtam utasításba, akkor elrepültek kb 40 km-re, onnan vissza, aztán megint el. Attól függetlenül, hogy egyszerre hányat akartam beküldeni.
Én még nagyon kezdõ vagyok, ezért ha butaságot kérdezek, akkor már elõre is bocs.
A terran defender küldetéseket tolom, és most épp ott tartok, hogy Teladi felségûrben kell csempészeket keresnem. Eddig kettõt találtam. Tudna valaki segíteni, hogy pontosan mit is kéne keresnem?
Rászántam magam, hogy elkezdjem a Terran Defenderként a játékot ( eddig mindig Custommal játszottam ), és elakadtam.
A feladat, hogy miután leraktam a sateliteket, találjam meg a Jumpdriver componentet szállító hajót. Ez még megy is, igaz illegális scannelést ír ki, de asszem ez nem gond. Megtalálom, de mit kell vele csinálni? Valami olyat ír, hogy "capture ". Ez elfoglalást jelentene? Mert ha kilövöm, akkor újra kell kezdeni, ráadásul a Splitt mambák is rám ugranak.
Ha foglalni kell, akkor borítékolom addig amíg nem lesznek katonák, de ha más a megoldás, akkor csinálnám tovább.
Ami a Xenonoknak korábban saját volt, az a Hammerhead és Beluga rakéták, a régi Terraformer örökségbõl. XTC-ben mindenük saját és megjegyzem a legerõsebb és legfejlettebb is a játékban.
Az eredmény egy óriási fegyverkavalkád lett alpha-beta-gamma erõsség jelolések nélkül, illetve mindent pusztító PPC lövedékkel.