X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de ez az hogy rögtön akkor nem lehet mi ?
...

Természetesen lehet, idõvel.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

aha. és nem lehet valami jobb hajót beszerezni rögtön, a kezdõhajónál? mert dög lassú, még fejlesztve is, (a kalózok csak úgy suhannak el mellettem) nagy testû, gyenge.
Nos, az a reputáció azzal a fajjal szemben. Természetesen nem fogják a legerõsebb halálcsillag fegyvert eladni neked, mint jöttmentnek. Keresekednek kell a fajjal sokat, vagy öleheted a kalózokat/xenonokat/khaakokat a szektoraikban, az növelni fogja a reput.

aha... köszi 😊 én meg közben rájöttem hogy hogy kell XD és még azt szeretném kérdezni hogy ugye valamit nem tudsz még megvenni mert a notority nem elég nagy vagy valami hasonló. és azt hogy kell növelni ?
Elõször is, formalitás. Nem tartunk senkit se "rohadt noobnak", ugyanis eme játéknak elég kitanulni a HUD kezelését.

Másodszor, ha azt mondja hogy Resources are Not Sold, akkor az azt jelenti, pontos fordítás által, hogy: A nyersanyagok nem eladóak. Tehát valszeg nem egy Solar Power Plant-be mentél energiacellát vásárolni, hanem mondjuk egy fegyvergyárba, ahol eladni lehet az energia cellákat.

Ez a kereskedés alapja is: megveszed a solar power plant-be olcsón, majd eladod abban a gyárban, ahol többet adnak érte.

na jó, bocs ezt nem vágom... ugye belépek a trade menübe, és mondjuk rámegyek arra hogy energy cells. az 14 credit. és rámegyek megnyomom a jobbra gombot és azt írja alul hogy resources are not sold.

tudom hgy most egy rohadt nagy noobnak tartasz de tényleg nem vágom hogy hogy kell ezt csinálni.
Jobbra húzod az árucikken a csúszkát a jobbra gombbal, közbe mutatja hogy mennyi van belõle az állomáson, és mennyi a hajódban. Ha elégnek telálod amennyit áthúztál, enter és meg lesz véve.

Sziasztok! Kéne egy kis segítség.

amikor tradelsz akkor hogy lehet megvenni a dolgokat? mert bemész a trade menübe és nincs semmi féle buy gomb vagy hasonló...
Nagyon köszönöm a helpet.
Egy kisebb kereskedõhajót dokkolj be a nagyba (TS-t a TL-be), pakold bele amit el akarsz adni, szállj át bele és azzal dokkolj az állomáson (vagy küld a meggpakolt TS-t a hajódból az állomásra azt ha ott van akkor add el belõle a cuccokat). Más mód nincs. TL csak bizonyos állomástípusokhoz tud dokkolni és azok nem a gyártó állomások, hanem a shipyard meg az equipment dock.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Hi. Nemrég kezdtem az X3TC egy kérdés lenne. Nagy kereskedõ hajóval, amivel nem lehet dokkolni állomáshoz, hogyan tudom kirakni az árut, vagy vásárolni? Transport device megvéve...
Köszi a helpet elõre is
Milyen hajód van?
Ha nem szállító (pl TS), akkor azért nem rakja be, mert nem fér be. Ha meg TS ed van, akkor beszélj az állomáson lévõkkel (jobb gomb az állomásra, communication, és ott megtalálod a küldis opciót), hátha így megy.

Ha kereskedõ hajód van, akkor pl menny el kereskedni (ahogy írták, a manualban van kereskedelmni útvonal, ami kb 50-90 ezerig hoz a konyhára.)
Hogya viharba ne írna többet? Még konkrét kereskedelmi útvonalat is leír a kezdõknek segítségül a manual. Plusz az irányítást, a billentyûkiosztást, a fõbb parancsokat és így tovább. Mindent ami a játékhoz kell.

A manual-ban meg persze hogy nincs benne a végigjátszás. Azt megtalálod a neten csak beírod a Google-ba hogy X3TC walkthrough és válogatsz a kismillió leírás között (vagy még egyszerûbb felcammogni az Egosoft saját fórumára és ott megnézni).

coolpet
A manual megvan, de ot nem a vegigjatszast irja csak kifejti a fegyvertipusokat, hajokat, fajokat, ilyeneket. A kereskedelemhez sem ir bovebbet.

Battletag: coolpet#2467

Ha megvetted a játékot, kaptál hozzá magyar Manualt is.

coolpet
Sziasztok!

Most tettem fel a terran conflictot, es egy kis help kene.
Hol talalok valami alap utmutatot, mi hogyan mukodik? Beepitettt tutort nem talaltam.

Egy darabig elbohockodta, 2 miss kozepen tartok, es nincs lovettam. elvallaltam valami missziot, hogy el kene transzportalni valami alapanyagokat egyik allomasrol a masikra. Csak az a bibi nemtudm hogyan. Auto nem rakja be a rakterbe, es fogalmam nincs hol kell felvenni, mert az allomason se a trade se a bartel menu alatt nincs. viszont a quest marker oda mutat aho dokkoltam. Mit kell csinalnom?

Battletag: coolpet#2467

Köszönöm a válaszokat!
A véletlen úgy hozta, hogy egyszerre két küldetést is kellene csinálnom. Ugyanis miután megkaptam a Goner hajó elfoglalását elõkapartam pár már képzett katonát, de sajna harci rangjuk igencsak alacsony. Így visszatöltöttem, és elkezdtem összevásárolgatni harcilag képzett katonákat is, közben sikerült leszállnom az Argon 148 Military Base-n, és mindjárt a nyakamba szakadt a Final Fury küldetés.😞 Most úgy állok, hogy kellene harcilag képzett katonákat vadásznom, elfoglalnom a hajót, és megvédeni a convoy-t is.
Van valami ötletetek, hogy melyik küldetést lehet tolni? Elvileg nincs limit egyikre sem.
MerlinW
Értem, köszi😊

[merlinw.org]

Két teljesen külön játék. Reunion folytatása a Terran Conflict. (mint különálló játék, nem kiegészítõ), de mint folytatás, így természetesen nagyon sok azonos dolog van benne (pl hajók).
MerlinW
Kééérdééés: Reunion és a TC két teljesen külön játék, vagy TC tartalmazza a Reunion-t?

[merlinw.org]

Gyenguszok a burkolaton sem jutnak át, nem jutnak el a lemészárolásig. :-)

A FF sztoriban jó sok kísérõs küldetés lesz még (lesz abból még van 5-6 legalább), mert többségében ebbõl áll.

A sztorik igazából nem épülnek egymásra, csak van ami aktiválásához már el kell legyen rendezve pár dolog. Tehát nincs olyan hogy egyik után am ásik jön. ALapból ami elérhetõ az a Terran plot meg a Final Fury. Ha kivégezted a Terran-t akkor megnyílik a Goner (ámbátor határozottan emlékszem rá hogy a korai idõkben ez nem így volt és elõbb fejeztem be a Goner plot történéseit mint végeztem volna a Terran plot eseményeivel).

A kék könyv ikon meg úgy emlékszem csak a sztori indító küldetésére áll. Utána többnyire üzenetben értesítenek téged és az ott elhangzottak alapján kell cselekedned.

A Goner hajó elfoglalásához meg tapasztalt marine egységet használj (minimum mindenbõl 3 csillagos szinten álljanak) vagy sok marine-t használj (szerezz egy nagyobb hajót vagy egy TP-at amibõl akár 10 marine-t is elindíthatsz egyszerre). Kezdõkkel nem fog menni ahogy gyengékkel sem, mert lemészárolják õket.

Egosoft honlapján megrendelheted. 40 euró. Nekem Új-Zélandra is kihozták, úgyhogy Európán belül tutira nem lehet akadálya.

Köszi, az úgy nem érdekel😄
hali igen
steamen: http://store.steampowered.com/sub/6330/?snr=1_5_9__403

Split course you

IMP CP módjánál azz 51 es patchet hogy használjam? Ha azt választom ki játék elején, nem mûködik (új játéknál se), de ha a basic verziót nyomom be, minden jó...vagy a patcheket nem a mods mappába kéne tegyem?
A küldetésekhez lenne egy kérdésem. A fõ küldetések elvileg kék könyv ikonnal vannak jelezve. A Terran plot során ez szépen rendben is volt, majd onnantól nem találkoztam egy ilyen ikonnal sem. Csinálgattam a Final Fury küldetéseket, de kezdem már unni, a harmadik kísérõs küldetést. Minimum 6-8 Final Fury küldetésen vagyok már túl. Gondoltam nekiállok valami finomabbnak, jó lenne a HQ. Felturbóztam a Boron reputációmat, de csak nem jött az a küldetés, utánaolvasva kiderült, hogy egymásra épülnek a küldetések, és a Terran után a Goner plot jön. Nekiálltam, mindjárt találtam egy ismerõs kis kék könyv ikont a küldetés kezdeténél. Na, azóta semmi, mármint kék könyv ikon, hanem az üzenetekben elrejtett nevek, és a Goner hajó fedélzetén elérhetõ nevek összevetésébõl jön ki kivel is kell felvennem a kapcsolatot. Más is járt már így? Most épp el kellene foglalnom a Goner hajót, de állandóan leölik az embereimet.😞
Azta! Akkor elég jól megoldották😊 Köszi!
Amiket alapból indíthatsz igen. Több "szál" is van (nem egy küldetéssor, hanem több, egymástól részben független), és van olyan kezdés, amelyiknél az egyikben helybõl benne vagy (pl a Terran), másoknál "fel kell venni" a küldetéseket. Minden plothoz tartozik egy speciális helyen felvehetõ "híd" küldetés, amit beindítja az adott "szálat" ha nem olyan kezdéssel indítasz, ami automatikusan a plotba tesz.

Mindegyik játék kezdés kapcsolódik a játék fõszállához? Reunionban ki írták, ha nem, itt nem tettek ilyet.
Köszi! Ránézek! Ígéretesnek tûnik.
imp cp modja, de az nem mûködik mindennel sajna.

Meg mégegy: Melyik perpillanat a leghangualtosabb, legváltozatosabb és legjobb mûszerfal mod?
Gyorskérdés:

X-Superbox megvehetõ Magyarországról? Ha igen, hol?

Ha nem, rendelte már meg Egosofttól valaki?
Minden amit a banner-ban látsz.

sziasztok. érdekelne hogy az elmult idõ alatt melyek azok a szkriptek amik kiforrták magukat,amiket szükséges , vagy jó ha van be applikálni a gaméba.
A .dat kiterjesztéseket hogy tudom megnyitni? Ilyen formátumban van a CMOD. Itt szerkeszteném át a fegyvereket pl.
Sok függ ám a fegyvertõl és annak fogyasztásától. Meg aztán az ellenfél nem olyan megszállott módon szorítja az elsütõbillentyût mint a játékos, hanem kicsit takarékosabban bánik az energiával. Én sokszor megfigyeltem hogy például nem is mindig használja minden ágyúját. Meg még a legjobb gépeken sem csak egyféle, a legnagyobb fogyasztó fegyvert találod náluk.
Plusz adott hajótípusnál vannak alváltozatok is ám, amik esetében igen kemény eltérések is lehetnek az energiatermelésben vagy az energiamennyiség maximumában/utántöltésénél.
Csalni nem csalnak (leglaábbis én ilyet még nem vettem észre) az energiával, inkább úgy tûnik hogy sorozatokat lõnek, tehát szakaszosan tüzelnek és így tovább tudják használni ugyanazon típusú hajon ugyanazok fegyerösszeállítást.

Én ezt a scriptet használom. Install után a Boron EQ dockban vásárolható meg, és 3k-n belül szépen betranszportál mindent. Minden egyes transzportálás 5 EC-be kerül. Célszerû csinálni egy gyorsbillentyût hozzá, amint felrobbant az ellen már nyomom is, és jön a cucc a raktérbe.😊
A másik. Nincs véletlenül egy mod vagy valami amivel fel lehetne szedni gyorsabban a ládákat a csata után? Elég lassú így hogy egyesével kell felszedni a cuccokat.
Hát az ellenfeleimen nem látom hogy hamarabb merülnének le. Kicsit mintha csalnának.
Próbáld ki a CMOD-ot, szerintem sokat dob a játékélményen! Ha meg nem tetszik könnyedén uninstalálod.

NONPLUSZULTRA
Van megoldás:
Rakjál fel gyengébb fegyvereket.
Vagy olyat ami nem energiát használ hanem muníciót.
Vagy fogadd el így a játékot tudván, hogy az ellenfeleid is ilyen hamar merülnek le.

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

Magyarul olyan hamar merül le a lézer egy kishajón mint egy nagy rombolón? Azért az érdekes lenne. Szerintem feldobhadták volna így a játékot.
Tovább lehet az CMOD4-el, szerintem baromi jóra sikerült <#eljen>.

Nem, a generátor az fix, nem lehet továbbfejleszteni.

Sziasztok!

Az miért van, hogy a lézer marhára hamar lemerül? Lehet valami generátor szerüt venni késöbb amivel gyorsabban töltõdik fel vagy tovább lehet lõni? Néha pár sorozat után lemerülök.

Köszi
A Saitek X52 Pro pluginom V1 verziója elkészült. Letöltés, infók: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=303319

valaki tud valamit az új x3tc dlc-rõl? (egy szektort kapunk(gondolom egy plotal együtt))

Split course you