X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Természetesen lehet, idõvel.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Másodszor, ha azt mondja hogy Resources are Not Sold, akkor az azt jelenti, pontos fordítás által, hogy: A nyersanyagok nem eladóak. Tehát valszeg nem egy Solar Power Plant-be mentél energiacellát vásárolni, hanem mondjuk egy fegyvergyárba, ahol eladni lehet az energia cellákat.
Ez a kereskedés alapja is: megveszed a solar power plant-be olcsón, majd eladod abban a gyárban, ahol többet adnak érte.
tudom hgy most egy rohadt nagy noobnak tartasz de tényleg nem vágom hogy hogy kell ezt csinálni.
amikor tradelsz akkor hogy lehet megvenni a dolgokat? mert bemész a trade menübe és nincs semmi féle buy gomb vagy hasonló...
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Köszi a helpet elõre is
Ha nem szállító (pl TS), akkor azért nem rakja be, mert nem fér be. Ha meg TS ed van, akkor beszélj az állomáson lévõkkel (jobb gomb az állomásra, communication, és ott megtalálod a küldis opciót), hátha így megy.
Ha kereskedõ hajód van, akkor pl menny el kereskedni (ahogy írták, a manualban van kereskedelmni útvonal, ami kb 50-90 ezerig hoz a konyhára.)
A manual-ban meg persze hogy nincs benne a végigjátszás. Azt megtalálod a neten csak beírod a Google-ba hogy X3TC walkthrough és válogatsz a kismillió leírás között (vagy még egyszerûbb felcammogni az Egosoft saját fórumára és ott megnézni).
Battletag: coolpet#2467
Most tettem fel a terran conflictot, es egy kis help kene.
Hol talalok valami alap utmutatot, mi hogyan mukodik? Beepitettt tutort nem talaltam.
Egy darabig elbohockodta, 2 miss kozepen tartok, es nincs lovettam. elvallaltam valami missziot, hogy el kene transzportalni valami alapanyagokat egyik allomasrol a masikra. Csak az a bibi nemtudm hogyan. Auto nem rakja be a rakterbe, es fogalmam nincs hol kell felvenni, mert az allomason se a trade se a bartel menu alatt nincs. viszont a quest marker oda mutat aho dokkoltam. Mit kell csinalnom?
Battletag: coolpet#2467
A véletlen úgy hozta, hogy egyszerre két küldetést is kellene csinálnom. Ugyanis miután megkaptam a Goner hajó elfoglalását elõkapartam pár már képzett katonát, de sajna harci rangjuk igencsak alacsony. Így visszatöltöttem, és elkezdtem összevásárolgatni harcilag képzett katonákat is, közben sikerült leszállnom az Argon 148 Military Base-n, és mindjárt a nyakamba szakadt a Final Fury küldetés.😞 Most úgy állok, hogy kellene harcilag képzett katonákat vadásznom, elfoglalnom a hajót, és megvédeni a convoy-t is.
Van valami ötletetek, hogy melyik küldetést lehet tolni? Elvileg nincs limit egyikre sem.
[merlinw.org]
A sztorik igazából nem épülnek egymásra, csak van ami aktiválásához már el kell legyen rendezve pár dolog. Tehát nincs olyan hogy egyik után am ásik jön. ALapból ami elérhetõ az a Terran plot meg a Final Fury. Ha kivégezted a Terran-t akkor megnyílik a Goner (ámbátor határozottan emlékszem rá hogy a korai idõkben ez nem így volt és elõbb fejeztem be a Goner plot történéseit mint végeztem volna a Terran plot eseményeivel).
A kék könyv ikon meg úgy emlékszem csak a sztori indító küldetésére áll. Utána többnyire üzenetben értesítenek téged és az ott elhangzottak alapján kell cselekedned.
A Goner hajó elfoglalásához meg tapasztalt marine egységet használj (minimum mindenbõl 3 csillagos szinten álljanak) vagy sok marine-t használj (szerezz egy nagyobb hajót vagy egy TP-at amibõl akár 10 marine-t is elindíthatsz egyszerre). Kezdõkkel nem fog menni ahogy gyengékkel sem, mert lemészárolják õket.
steamen: http://store.steampowered.com/sub/6330/?snr=1_5_9__403
Split course you
X-Superbox megvehetõ Magyarországról? Ha igen, hol?
Ha nem, rendelte már meg Egosofttól valaki?
Plusz adott hajótípusnál vannak alváltozatok is ám, amik esetében igen kemény eltérések is lehetnek az energiatermelésben vagy az energiamennyiség maximumában/utántöltésénél.
Csalni nem csalnak (leglaábbis én ilyet még nem vettem észre) az energiával, inkább úgy tûnik hogy sorozatokat lõnek, tehát szakaszosan tüzelnek és így tovább tudják használni ugyanazon típusú hajon ugyanazok fegyerösszeállítást.
Rakjál fel gyengébb fegyvereket.
Vagy olyat ami nem energiát használ hanem muníciót.
Vagy fogadd el így a játékot tudván, hogy az ellenfeleid is ilyen hamar merülnek le.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Az miért van, hogy a lézer marhára hamar lemerül? Lehet valami generátor szerüt venni késöbb amivel gyorsabban töltõdik fel vagy tovább lehet lõni? Néha pár sorozat után lemerülök.
Köszi
Split course you