X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Kids, don\'t try this at home!
Lassan kijöhetne már egy újabb videó, alig van 2 hét a megjelenésig.
Emléxem, beszélgettünk haverokkal a játékokról, mindenki FPS meg wow, engem meg kiröhögtek az X3-al. Ki se próbálták, úgy ítélkeztek <#pardon1>#pardon1> Csak CS-vel tudtak dicsekedni (bár azzal is csak addig, amíg nem nyomtam le õket headshotokkal <#vigyor1>#vigyor1> )
Tomonor: 2005 júniusi szám (vagy május) ha jól emlékszem. Épp suli vége volt, amikor megjelent.
Legend: 576 egy kalap
天使たちは私を見守る
Legend: Kérdezösködtem egy két helyen, azt se tudták, hogy létezik ez a játék és lesz "folytatása". Reklámra biztos költenek, csak nem nálunk hirdetnek. Anno volt egy videoajánló is a cikkhez, a kommentár borzasztó volt de a látvány megfogott.
X universe Home, sweet home
Anno a Gamestar cikk volt a kiindulási alapom az X3 reunionhoz. Egy nagyon jó cikket ejtettek meg, remek tippekkel, és komplett világtérképpel, ami kezdõ játékosnak felbecsülhetetlen segítség.
Úgy tûnik manapság az egyeül játszható ûrszimulátor egyszerûen nem menõ .<#szomoru2>#szomoru2>
X universe Home, sweet home
PGO-nak már többször is jeleztem 1-1 hsz-nél, hogy "figyelem, ez meg ez van", de azokat rögtön törlik is <#gonosz3>#gonosz3>
Ha jövõ7en sem teszik ki, esküszöm, írok nekik <#idiota>#idiota>
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Az EGO mivel nem akkora multi, mint a Games-Workshop, talán még örülne is neki ha lefordítaná valaki ingyen. Többen is nekiállnának, ha magyarul lehetne x3-mazni, az a rengeteg menü mind-mind angolul sok kezdõt elriasztott.
Belátom ennek szükségszerûségét, másokon sokat segítene.
Elismerem, hogy az X3 német játék, és német az eredetije, de elfogult vagyok, és azt kell mondanom, jobb az angol fordítása.
Kedvenc alternatív univerzumomból a warhammer 40000-bõl mostanra egyre több könyv jelenik meg magyarul, mindegyik másképp fordítja ugyanazokat a kifejezéseket, de valahogy nem üt akkorát, nem jön át úgy az egésznek a hangulata, mint az angol könyvekbõl.
Akkor szembesülhetsz ilyesmivel, ha elolvasol egy könyvet angolul, majd a magyar fordítását - rájössz, hogy le semkellett volna fordítani, mert csak elb*szták az egészet.
KB. ezek miatt nem is vártam annyira az X3 soha el nem készülõ magyarítását.
Persze ez csak akkor hozna nekik hasznot, ha vennék is magyarul....
天使たちは私を見守る
Úgyhogy reklamálj egy angol játék érdekében.
A HeCki álltal ajánlott játékot sok helyem lehet látni oldalakon bannerként is, egy kör alaku rajzolt falut kell pesztrálnod, fejlesztened benne, valaki még e-mailban küldött hozzá linket, de abszolut nem fogott meg engem, töröltem is ,sajnálom.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
天使たちは私を見守る
ellenben veled, mert te nem érdekelsz, és egyébként is ha nincs értelmes hozzászólásod a témához akkor minek kommentálsz?
BuriP: irj nekik, hogy angolt kérsz, nem németet, lehet kicserélik
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
天使たちは私を見守る
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Nyugodtan lehet mindkét kommentet törölni (az enyémet is meg a másikat is)
Az egész azért aggaszt, mert két napja megrendeltem a játékot az Ego lapján, és hogy értsem is, a német nyelvû megrendelõoldalt választottam és töltöttem ki hozzá, másnap fel is adtam az összeget a bankba. Csak utánna néztem hogy a Terran Conflict név mellett zárójelbe odaírták német, angol, francia, stb. Ha most egynyelvû lemezeken hozzák ki a gamet, és nekem a német nyelvüt küldik, én lehet hogy beleharapom a monitor szélébe a nevem.<#falbav>#falbav>
De azért gondolom neked sem mindegy milyen nyelvü game-t játszol!
Sz.M.I.Gy.
Angol: S.E.T.A.
Német: S.I.N.Z.A.