X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dimre
A steam-en is október a megjelenés. Nem vagy gonosz csak irigy, akárcsak én. <#vigyor5>

X universe Home, sweet home

BuriP
Eredetileg ugye a steam-rõl 25.-étõl lehet letölteni a játékot, ha a gyártással van gond akkor az õket nem érinti. Remélem õk is késõbb(tízedikén) kapják meg a kódjukat hogy játszhassanak vele. Tudom hogy ilyet kívánni szemétség, de mért legyen nekik jobb mint nekünk.<#eplus2>

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

BuriP
Mikor bejelentették, hogy késik a megjelenés azt igérték meg könnyítik a várakozást új képekkel, videóval, blog-bejegyzésekkel...
Én figyelek, és várok!!!<#shakehead><#nemtudom>

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Ahhoz elõbb mutatni kéne nekik valamit.

Kids, don\'t try this at home!

Vitez77
Kérdezz rá a jogokra a Creative Universe-on az Egonál

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Fuck Yeah! Újszülöttnek minden vicc új, (még csak) most bukkantam az EVE merchandise részlegére - íme pont errõl írtam korábban.
Ami engem érdekelne továbbra is a hajómakettek. Az lesz a legfõbb questem a TC- ben, hogy kioperáljam a hajókat belõle, és elérhetõvé tegyem a nagyérdemû számára. A hardwer már megvan hozzá (makettgyártás), csak egy kockafejû kell még, aki segít kiszedni a modellfájlokat<#phone>,

Jogok? Az Ego sztem támogatná.

Vitez77
Anno X3-hoz adtak pólót. X2-höz is adtak vmit. X3: TC-hez is adjanak már 1 pólót <#zavart1>

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

*1980 (ki volt kapcsolva a numpad >.< )

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

talán azért mert az X nem 198-ban készült, és vált világhíressé... o.o Amugy de szivesen megnéznék a mozikba egy X alapján készült filmet (kontra Uwe Boll, azt kihagynám akkor >_> )

Ha lehet plüss Huttkölyköt kapni, akkor miért ne kapnánk X3 stuffot.

hmmm. X3 kisajándékbolt o.o

Nem baj, legalább nem maradok le semmirõl <#ravasz1>...
Ugyanis kb 3.-án kapok fizut, tehát csak akkor tudom feladni a rendelésem.

Ajándék??? Mégis mi? Egy kis Spaceweed, vagy Space Fuel? Egy jó kis 2931-es évjáratú Argon Whiskynek tudnék örülni. (A 7 éveseket szeretem)
Csakis díszdobozban.

Apropó: most kaptam meg egy új MMO limitált gyûjtõi kiadását pár napja. Asszem már említettem, de: Egy masszív dombornyomásos gyönyörû dobozban jött, benne egy keménykötésû képregény, és egy 244 oldalas keménykötésû gyönyörû mûvészeti album, a játékhoz készült koncept rajzokkal, festményekkel. Volt még benne egy exkluzív modell (ork hadúr), meg egy bóvli egérpad. Ja és persze maga a játék, ami kár, hogy nem érdekel annyira, csak az extrák kellettek. 15ezer volt az egész, a játék csupaszon 11 ezer, de körülményes volt a beszerzése. Természetesen Warhammer. Egy ilyen volumenû extra ajándékáradatot elfogadnék az X3 TC-hez is. Kár, hogy az Ego nem tud megengedni magának merchandise termékeket, sok hasonló cég csinál a logójukkal ellátott kulcstartótól kezdve a bögrén át apólókig mindent. Nem mintha X3-mas bögrébõl innám a kávémat ezentúl mert nem cserélem le a jumbóbögrémet, de szívesen lapozgatnék egy tematikus mûvészeti albumot...

Demó: ezt a kis idõt már kibírom <#falbav>...

eddig mindegyikbõl volt az aranylemez után demó... igaz, az X3:R demója 1 gigás, szal... ám szerintem lesz demó.

Vitez77
Igazad van: ha én kibírok 3 évszakot, ti is bírjatok ki 3 hetet.
És most visszatérve a realitások talajára: szerintetek az Ego most is küld vmi ajándékot az elõrendelõknek (úgy tudom, eddig mindig küldött)?

BuriP
Demóról szó sem volt, szerintem nem is lesz. Rakjanak be két-három szektort pár hajóval? Vagy csináljanak 1-2 gigás demót? (grafikusmotor, gazdasági szimulátor, stb) Mindent(harc, gazdaság, építkezés,) úgyse tudnának berakni, ahhoz túl komplex a játék, és akkor jönne hogy: ezt mért nem lehetett látni, azt miért hagyták ki. Három hetet még csak kibírtok.

Nem biztos hogy van gond, sokszor csinálják a kiadók hogy kész a játék de nem engedik a piacra, mert õk máshogy számolnak mint te. 😄

dimre
Most már tuti a gyártással vagy logisztikával van gond.

Dear Customer,
We confirm your order and payment at the egosoft.com webshop. Unfortunately X3:Terran Conflict will be shipped on OCT 10th, one week later than originally expected because of a delay with the distribution.
Thank you very much for your order directly from the developer.
For further inquiries please contact [email protected].
-Berrnd Lehahn, EGOSOFT

aranylemez után... nos aranylemez már van. HOL AZ A SZ@R DEMÓÓÓ?!? >:@

Demot nem akarnak kiadni? Jöhetne valami addig amíg várunk a gamára...nincs kedvem folytatni a smia x3-t.
Joystick.

o.o

Vitez77
Pecsaba....
Hülye professzionális újságok. PGO pl. még mindig szept. 26-ot ír ki a TC megjelenéséhez, hiába szóltam nekik.... (kétszer is)
Megértem, hogy sok játékról kell nekik írniuk, de le merném fogadni, hogy fele olyan lelkesedéssel sem csinálják, mint Tomonor, RJoco vagy Amaro.*

A lista a teljesség igénye nélkül készült. Az itt fel nem sorolt személyektõl elnézést kérünk.
Vitez Corp.
"Who needs reality?"

Itt még nem >_>

Vitez77
Apropó (bocs a floodért) Tomonor: megjött már a gamestar? Írnak vmit a TC-rõl? <#gonosz1>

Vitez77
Noob leszek, amikor ti már masterek <#kuss>
Sebaj, majd ti kisegítetek <#awink>

BuriP
Az újfajta irányításnál vajon élnek a ASDW gombok mint oldalkormányzás?
Ha igen akkor azt választom mert az új menürendszer leegyszerüsíti a menüsort. Viszont ha vadásszal mész harcolni az oldalazás nélkül sokkal rosszabb a harc, nem olyan élvezetes. Azonkívül kiváncsi lennék hogy oldották meg a sebbesség szabályozását ha csak egeret használna valaki az irányításhoz billentyûzet nélkül. Ha rakétát akarok kilõni az új irányítással, menüt kell nyitnom pl.: klikk az ellenre megnyitva egy menüt és abban kiválasztani egy "rakétával megtámadni" sort? vagy mégis kell hozzá egy kevés billentyûzet? Ha nagyobb hajóval mész van idõd a menük között bóklászni harc közben, de egy vadásszal mikor egy sorozat elintézhet magárahagyod a hajó irányítását? Sok minden nem tiszta még ezzel az új interface-szel kapcsolatban, majd kipróbálom ha itt lesz és döntök.

Nyár az nem most volt? Bár ahogy lehûlt az idõ lehet hogy hamarabb itt lesz a követketzõ, mert az õszt kihagyva egybõl tél lesz.

Én valszeg az új irányításnál leszek, nekem nagyon bejött a Darkstar One-ba ez a fajta egeres.

//csak sajnálni tudlak, Vizéz >.<

Hát nyárig lesz pár ezer hsz szvsz. Addigra ismerni fogsz már mindent. És amikor elkezdesz játszani olyan érzésed lesz mintha nyomtad már volna. 😄

Vitez77
Maradok én is a hagyományosnál....bár énnekem várni kell nyárig, míg kipróbálhatom, addig a polcon fog porosodni a doboz <#rinya> Majd meséljetek róla....<#dumcsi>

Amaro
Nem lesz ez rossz, én kimondottan kedveltem a Freelancer egeres irányítását, azt pedig egy az egyben átültették. A context menük pedig ránézésre tetszenek, majd meglátjuk milyen lesz a gyakorlatban.

Hát én szerintem úgyis maradok az egér+bill kombonál, szóval jó lesz az.

"I guess that many of you are just reading these lines in the hope of an answer to THE question: "Can I remove the sidebar?" This question pops up in many comments on in-game screenshots, so here's the answer: Yes if you play in classic mode, and optionally in cursor steering mode. Or if you disable all HUD elements for nice screenshots. You can still open the sidebar with the keyboard then - but if you play with a mouse cursor, it's always there so you can click on it. Just give it a try, it may be better than you thought." - blogból

Aka, félig igazam volt az oldal menüvel kapcsolatban. Csak klasszikus módbab tûnik el. 😛

A xenonok hasonlítanak a Skynet-re. Most lázadnak ^_^

BuriP
A xenonok megfertõzték a gyártósort a hibás update-jükkel! Most a lemezek helyett a dolgozókat próbálják égetni!<#hehe>

BuriP
Attól még szerintem nem halasztanák az egészet, legfeljebb a megrendelések beérkezésének sorrendjében teljesítenék azokat.
ha a sok megrendelés lenne a gond, akkor a várakozással csak még több gyûlne össze a nyakukba. Az oldalukon azt írják a gyártásnál merült fel valami probléma.

Vitez77
Sztem túl sokan tettek elõrendelést...

Apropó: 1 új zenével frissült a zenetár az oldalamon, illetve egy jobb quality lett a teaser trailer zenébõl felrakva - most már le is tölthetõ a zenedobozból! KLIKK! ;-)

X3-TC (steam)

About the Game

It is the year 2938. The long wished-for encounter of the X Universe and the Earth holds both joy and sorrow for the people. Despite flourishing trade, the clash of the diverse races, cultures and life forms creates new tensions, mistrust and open conflict that need to be overcome!

Experience the brilliant climax of the legendary X-Trilogy , and take your place in the history of the X Universe.

* Largest X Universe ever.
* New faction: the Terrans – inhabitants of the Earth.
* More jobs and non-linear missions than ever before.
* More than 100 new spaceships, new ship classes and weapon systems.
* Re-designed user interface for comfortable control by mouse, keyboard and joystick.
* New group management tool.
* Large battleships can be boarded by an outside team.

System Requirements

Minimum
o Supported OS: Microsoft® Windows® XP (SP2) / Vista (SP1)
o Processor: Intel Pentium 4 or equivalent 2GHz
o RAM: 1GB (2GB recommended)
o Hard Drive: 10 GB available
o Sound: Soundcard (surround sound supported)

Joysticks or joypads optional but supported. Mouse optional.

BuriP
Ezt írják az Ego oldalán. A játék már aranylemezre került tehát nem lehet rajta módosítani (majd csak utólag Patch-el), ezért gondolom a sokszorosítással, gyártással lehet valami, ezért húzódik a dolog.

Thx.

Amaro
Nem megy azt írja ki mint tegnap. HTTP 400 hibás kérés.

Amaro
Dehogynem. az oldal bal oldalán: download, pici narancs monitor ikon van elõtte.

Amaro
Meg vagy szavazva. Ideje lenne már, hogy legalább az egyik X univerzum témának legyen bannere.

dimre
Addigra már legalább két flottám lesz, xenon rabszolgagépek fogják felszolgálni a délutáni teát, és nagy undoritó svábbogarak lesznek a testõreim. <#gonosz1>

dimre
Biztos? Én is erre gondoltam elöször de lehet valami programfinomitás is a háttérben.

Fel tudod tenni valahol az ikonokat mert nem lehet letölteni.

Én biztos ami biztos megvárom, egyenlõre úgysincs olyan gépem amin futna. Csak ne csússzon hónapokat.

lehet hogy nem fogom megvárni hogy polcokra kerüljön, ennek ellenére meg fogom venni. (asszem tudjátok mire gondolok :/ )

Ja, amugy ha eléri a topik az 500 hozzászólást akkor elvileg lehet választani házigazdát. akkor megszavaztok majd? csinálok majd FAQ-t, meg cép kis bannert 😛