X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X universe Home, sweet home
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Én figyelek, és várok!!!<#shakehead>#shakehead><#nemtudom>#nemtudom>
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Kids, don\'t try this at home!
天使たちは私を見守る
Ami engem érdekelne továbbra is a hajómakettek. Az lesz a legfõbb questem a TC- ben, hogy kioperáljam a hajókat belõle, és elérhetõvé tegyem a nagyérdemû számára. A hardwer már megvan hozzá (makettgyártás), csak egy kockafejû kell még, aki segít kiszedni a modellfájlokat<#phone>#phone>,
Jogok? Az Ego sztem támogatná.
天使たちは私を見守る
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ugyanis kb 3.-án kapok fizut, tehát csak akkor tudom feladni a rendelésem.
Ajándék??? Mégis mi? Egy kis Spaceweed, vagy Space Fuel? Egy jó kis 2931-es évjáratú Argon Whiskynek tudnék örülni. (A 7 éveseket szeretem)
Csakis díszdobozban.
Apropó: most kaptam meg egy új MMO limitált gyûjtõi kiadását pár napja. Asszem már említettem, de: Egy masszív dombornyomásos gyönyörû dobozban jött, benne egy keménykötésû képregény, és egy 244 oldalas keménykötésû gyönyörû mûvészeti album, a játékhoz készült koncept rajzokkal, festményekkel. Volt még benne egy exkluzív modell (ork hadúr), meg egy bóvli egérpad. Ja és persze maga a játék, ami kár, hogy nem érdekel annyira, csak az extrák kellettek. 15ezer volt az egész, a játék csupaszon 11 ezer, de körülményes volt a beszerzése. Természetesen Warhammer. Egy ilyen volumenû extra ajándékáradatot elfogadnék az X3 TC-hez is. Kár, hogy az Ego nem tud megengedni magának merchandise termékeket, sok hasonló cég csinál a logójukkal ellátott kulcstartótól kezdve a bögrén át apólókig mindent. Nem mintha X3-mas bögrébõl innám a kávémat ezentúl mert nem cserélem le a jumbóbögrémet, de szívesen lapozgatnék egy tematikus mûvészeti albumot...
Demó: ezt a kis idõt már kibírom <#falbav>#falbav>...
És most visszatérve a realitások talajára: szerintetek az Ego most is küld vmi ajándékot az elõrendelõknek (úgy tudom, eddig mindig küldött)?
天使たちは私を見守る
Dear Customer,
We confirm your order and payment at the egosoft.com webshop. Unfortunately X3:Terran Conflict will be shipped on OCT 10th, one week later than originally expected because of a delay with the distribution.
Thank you very much for your order directly from the developer.
For further inquiries please contact [email protected].
-Berrnd Lehahn, EGOSOFT
Hülye professzionális újságok. PGO pl. még mindig szept. 26-ot ír ki a TC megjelenéséhez, hiába szóltam nekik.... (kétszer is)
Megértem, hogy sok játékról kell nekik írniuk, de le merném fogadni, hogy fele olyan lelkesedéssel sem csinálják, mint Tomonor, RJoco vagy Amaro.*
A lista a teljesség igénye nélkül készült. Az itt fel nem sorolt személyektõl elnézést kérünk.
Vitez Corp.
"Who needs reality?"
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Sebaj, majd ti kisegítetek <#awink>#awink>
天使たちは私を見守る
Ha igen akkor azt választom mert az új menürendszer leegyszerüsíti a menüsort. Viszont ha vadásszal mész harcolni az oldalazás nélkül sokkal rosszabb a harc, nem olyan élvezetes. Azonkívül kiváncsi lennék hogy oldották meg a sebbesség szabályozását ha csak egeret használna valaki az irányításhoz billentyûzet nélkül. Ha rakétát akarok kilõni az új irányítással, menüt kell nyitnom pl.: klikk az ellenre megnyitva egy menüt és abban kiválasztani egy "rakétával megtámadni" sort? vagy mégis kell hozzá egy kevés billentyûzet? Ha nagyobb hajóval mész van idõd a menük között bóklászni harc közben, de egy vadásszal mikor egy sorozat elintézhet magárahagyod a hajó irányítását? Sok minden nem tiszta még ezzel az új interface-szel kapcsolatban, majd kipróbálom ha itt lesz és döntök.
Nyár az nem most volt? Bár ahogy lehûlt az idõ lehet hogy hamarabb itt lesz a követketzõ, mert az õszt kihagyva egybõl tél lesz.
//csak sajnálni tudlak, Vizéz >.<
天使たちは私を見守る
Aka, félig igazam volt az oldal menüvel kapcsolatban. Csak klasszikus módbab tûnik el. 😛
ha a sok megrendelés lenne a gond, akkor a várakozással csak még több gyûlne össze a nyakukba. Az oldalukon azt írják a gyártásnál merült fel valami probléma.
天使たちは私を見守る
About the Game
It is the year 2938. The long wished-for encounter of the X Universe and the Earth holds both joy and sorrow for the people. Despite flourishing trade, the clash of the diverse races, cultures and life forms creates new tensions, mistrust and open conflict that need to be overcome!
Experience the brilliant climax of the legendary X-Trilogy , and take your place in the history of the X Universe.
* Largest X Universe ever.
* New faction: the Terrans – inhabitants of the Earth.
* More jobs and non-linear missions than ever before.
* More than 100 new spaceships, new ship classes and weapon systems.
* Re-designed user interface for comfortable control by mouse, keyboard and joystick.
* New group management tool.
* Large battleships can be boarded by an outside team.
System Requirements
Minimum
o Supported OS: Microsoft® Windows® XP (SP2) / Vista (SP1)
o Processor: Intel Pentium 4 or equivalent 2GHz
o RAM: 1GB (2GB recommended)
o Hard Drive: 10 GB available
o Sound: Soundcard (surround sound supported)
Joysticks or joypads optional but supported. Mouse optional.
Rapidshare link az X3 TC ikonokhoz
Ja, amugy ha eléri a topik az 500 hozzászólást akkor elvileg lehet választani házigazdát. akkor megszavaztok majd? csinálok majd FAQ-t, meg cép kis bannert 😛