X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Vitez: hát, nálam marad a low detail valszeg, mivel pixel shader 2.0-t tud a kártyám (ATI x1950), meg csak 2Gb van, de ahogy nézem, sokat nem vesztek vele 😄DD
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
天使たちは私を見守る
Szerintem az Elite az az átalakított Nova lesz amit a elsõ videóban is lehet látni, van a vízszintes vezérsíkon, középen két tartályszerû valami rajt. Vagy ez.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
天使たちは私を見守る
De én asszem Terrán hajókra fogok utazni <#vigyor1>#vigyor1>
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Tegyenek rá másolást akadályozó (nagy különbség!) védelmet, de ne potenciális bûnözõ-figyelõt.
天使たちは私を見守る
1. Milyen másolásvédelem lesz a TC-n? (Remélem nem Starforce vagy SecuRom
2. Mostanában kevés idõm van, szal megkérdem: van vhol vmi preview a TC-rõl?
天使たちは私を見守る
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
天使たちは私を見守る
Bakker!!! Hazajövök a világ legszarabb órájáról (ami alapból jó lett volna, ha nem egy jogász csaj tartja, mert tökre nem azt mondta. amit kellene), szal, hazajövök, rá az X3TC honlapjára, és egy kisebb világ omlott össze bennem. Már megint késik???? És pont nem leszek otthon azon a héten, hogy átvegyem!!!! <#rinya>#rinya>
天使たちは私を見守る
Ugye?
2. Új alsó státusz bár
3. Új fegyver töltöttség mérõ
4. Új shader effect a hajó orrán
5. Új Jupiter a háttérben
6. Új Station a képen, az ablak féltakarásában
7. Új minimap/radar
8. Új kinézetû gombok
egyenlõre ennyi <#idiota>#idiota>
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Persze ha van neki, lehet csak álnév.
X universe Home, sweet home
Juteszembe a mail feladója Cia-Chen Lehahn, az aláírója meg Bernd Lehahn. Házaspár?
<#falbav>#falbav>
Saga: Ha most te is kapsz egy ilyen E-mailt legalább tudni fogod hogy sikerült a megrendelés.
Dear Customer,
Thank you for your order. Unfortunately we have to inform you that the delivery of X3:Terran Conflict has been delayed by another week and will now be released Oct. 17th! There has been a problem with printing the manual that made it impossible to manufacture the game in time for the 10th of October. We will make sure that customers of our webshop will be getting their copies with the very first delivery of the game.
We apologize for the delay.
Best regards,
-Bernd Lehahn, EGOSOFT
(Mondjuk ez sztem minket már nem érint
天使たちは私を見守る
Kiváncsi vagyok arra a nagy armadára. A gigatv-s videon látható egy kellemes kis csónak (Bernd még le is koccolta)a Tiger.
A kép
Pénteken elõhalászom <#awink>#awink>
天使たちは私を見守る
Az angolom gyenge de azt hiszem itt írja.:
"You can now have every single one of your missile forges deliver their products to your personal equipment dock automatically, and use that dock to supply your whole fleet with cheap missiles."
Ha nem, akkor tévedtem bocs<#nemtudom>#nemtudom>
Hogy ezzel a "your personal equipment dock"-kal playerHQ-ra gondolt-e?<#confused>#confused>
Most nem keresem meg, mivel ha elkezdem nézni a videt, csak arra tok gondolni, és az most nem jó nekem <#rinya>#rinya>
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る