X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arra leszek kiváncsi hogy magyarországon mikor kerül a polcokra... >.<

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

BuriP
"termelésbenbekövetkezettelõrenemtervezettkésés" miatt csúszik.<#szomoru1>

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

😞((((((((((((((((

Vitez77
Késni fog a TC. okt. 10én lesz majd csak.....
<#rinya><#duhos2>

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

én ugyis mindig megveszem o.o Ámbár, nyíregyre szokott késni pár napot...

Vitez77
Hááát..a DevNetben még mindig ott van vmi XOU ideas vagy mi, de már rég voltam ott...majd 7végén megnézem.
Amúgy tényleg, ha vki megveszi a Gamestart (vagy a 9 nap múlva érkezõ Gurut), akkor mondja már el, hogy van-e benne vmi a TC-rõl.

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Megjelent a HD a TRADEbõl (már pár napja).

BuriP
Holnap kapható lesz az újságárusoknál az új gamestar, a tartalom szerint lesz benne cikk a Games Convention 2008-ról. Kíváncsi vagyok vajon ejtenek benne szót a TC-rõl? Ha valaki esetleg megveszi az írja meg majd, legyenszives.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

na igen, a blogban másat ír >_>

hehe, az egyik legjobb dolog hogy én youtube-on is találkoztam ezzel a Daniel Finney-vel, és elmondta nekem hogy az XTM zenéin dolgozott, aztán felkérték hogy az X3 TC-re gyártson zenéket. Tehát nincs több Alexei Zakharov Meg Natalia 😞 na mind1 😉

BuriP
Azt mondták a TC a maga nagyságával és komplexitásával szinte egy offline-mmo. Pedig milyen jó volna másokkal, vagy mások ellen küzdeni!

Vitez77
ZOMG letölthetõ végre a Teaser Trailer zenéje az X3: TC blogról!!! Erre!!!!

érdekfeszítõ vidik. Majd megkérem néhány német barátomat hogy fordítsák le angolra. akkor meg már tudok mit kezdeni vele, és cikket írok róla az oldalamon.

😞((((((((((((( semmi X-online? >_>

Aki lemaradt annak itt a YOUtube link.

Én se tok németül, úh nemtudom mit vartyognak.

De ez irányításra mondták még régebben, hogy választhatunk a régi/új közül.

BuriP
Ha jól értettem (most nézem az ismétlést - még van pár percem indulásig) az irányítás úgy néz ki, hogy a bal egérgombot lenyomva tartva a hajót irányítjuk, a ballal lövünk, a gombokat felengedve jelenik meg, és kezelhetõ a kurzor.

Annyi már kiderült számomra,hogy A TC-ben hol fogok "lakni": többször elhangzik, hogy "achtung! eine ihrer schiffe wird angegriffen in Heimat der Legende" <#vigyor2><#awink><#hehe><#vigyor2>
Tehát itt is lesz Legend's Home <#vigyor3>

Kids, don\'t try this at home!

BuriP
Azért a naprendszert jó nagyra csinálták (akárcsak a Terrán állomásokat)! 3-4 jupiter és 3-4 szatunusz szektor csak amit láttuk és még jópár lehet!

BuriP
Kérdezték tõle hogy lesz-e multi vagy onlien, de azt mondta nem, és a 2,5-ös patch-el elérhetõvé vált statisztikafeltöltést emlegette.

Kérdezték még, lesz-e folytatás? Az Xtörténete befejezõdött, de kedvelik az "ûrjátékokat" olyat még csinálnak.

Nagy vonalakban azt mondta el amit már innen-onnan összeszedtünk és leírtunk a forumban.

BuriP
Hiába volt armadával Brend, amikor bejött az az otas ezért pusztított rendesen!

dimre
Egy rövidke összefoglalót kaphatnánk mi, láma németül nemtudók.
<#worship><#worship><#worship>

X universe Home, sweet home

dimre
Egy mukkot nem értettem belöle, a látványért megérte.
Valamit motyogtak MMO-ról multiról, és csitelt is a kis ravasz.
A Saturnus gyürüje (ha jól láttam)fantasztikusan nézett ki, a telepitett állomásokkal.

X universe Home, sweet home

BuriP
😊

Azta hogy robbant az argon capital ship. 😄

BuriP
Ismétlés hajnalban 05:15, és 05:30

BuriP
23:15 GIGA Games Ingame - X³: Terran Conflict auf dem PC
23:30 GIGA GAMES Atmo - Die Atmosphäre von X³: Terran Conflict

BuriP
Az oldalra érve csak kattintsatok a " (>😉 Start media player stream" gombra.

BuriP
Lehet látni ma egy bemutatót a TC-rõl és látni futás közben, Bernd Lehahn vendégeskedik a német Giga adón ma este 23.15-kor ha minden igaz! Vagy 23.30kor lesz egy összefoglaló? kicsit belekeveredtem majd kiderül, nézzétek. Ja a link ahol élõben nézhetitek az adót a neten.:

live-giga tv

Amaro
Komplett skint nem tudok, de néhány mûvészi X univerzum hátteret szerezhetsz AkenBosch barátunknál. Ikon már van néhány, az ablakokra meg keress valami kékes-fémes bõrt, és már kész is a kiindulási alapod.

Már csak egy HD kell. 😄

Van angol link a trade-hez.

Magyar megjelenésrõl még semmi hír?
A végén kénytelen leszek külföldrõl én is megrendelni.

o_O

No látom aktuális: ismét kérdezem, nem tudtok-e komplett X3 skint a windózhoz? Mindegy, hogy XP, vagy Vista, csak legyen. Olyasmire gondolok, mint a WidowBlinds pl. Az Ego fórumán valaki csinált egy komplett skint, X3 kinézettel, de a téma már behalt, a szerzõ nem reagál.

Amaro
OFF
Ezt történetesen nem én csináltam, de tetszik. XP alatti alkalmazását megtekintheted például ITT - az oldalon emlegetett Objectdock is ilyen, csak az nem ingyenes mint a hivatkozott Rocketdock. A skinek és ikonok mindkettõhöz megfelelnek. Vista alatt ugyanígy mûködnek, de ott nemes egyszerûséggel lecserélheted a gyári ikont is erre, nem muszáj dokkot használni.
ON

Vitez77
Az addig oké, hogy csináltál ilyen fasza ikonokat, de sosem értettem, hogyan kell õket alkalmazni <#lama>
Pedig szeretném

Amaro
Ízi. Ha kivársz, elõbb-utóbb felkerül az ego honlapjára, mint a többi.
Ez még olyan friss, hogy nem volt idejük szinkronizálni...

BuriP
Hát igen, most fogalmazok egy köszönõlevelet!
Más:
Talált valaki letölthetõ változatot (esetleg HD-st) a Trade videóról?
majdnem egy órát nyúztam a Google-t de semmi.

ego ftw 😎

Én merem: respect.

BuriP
Történt hogy múlt héten megrendeltem az egosoft shop-jában a TC, és szokás szerint, nem figyelve elk*rtam a dolgot. Mivel valami nem volt elsõre tiszta a fizetéssel kapcsolatban visszaléptem egy oldalt megnézni és aztán újrakezdtem beírni, beállítani, mindent. Sajnos mégsem sikerült mindent, és így történt hogy a megrendelésre a címemre országnak, Deutschland (Németország) került. A rendszer erre számolta ki a szállítási költséget ami ugye kissebb mint Mo.-ra. Az egészet csak akkor vettem észre mikor már feladtam a bankba az összeget. Evett a penész hogy hogy lehettem ekkora <#lama>! És írtam az Egonak egy szép nehezen elkészült levelet hogy mi történt, és ha lehet javítsák ki a hibás megrendelést, és írják meg hová küldjem és hogyan a fennmaradó összeget, és közben szidtam magam, és égett a pofám hogy hogy lehettem akkora <#lama> hogy aból ki lehet faragni: <#lama><#lama><#lama><#lama> legalább ennyit! A válasz a következõ volt.:

Sehr geehrter Herr Horvath,
Vielen Dank für Ihre Bestellung. Sie brauchen die fehlende Summe nicht nachzuzahlen. 😊 Wir werden Ihr Spiel an die richtige Anschrift schicken.

Mit freundlichen Grüssen,

Chia-chen Lehahn, Egosoft

Ez annyit tesz:
Nagyon tisztelt Horváth Úr( Én is nagyon tiszteltnek szólítottam az Ego-t az E-mail-ben, és ez a tisztelet csak nõõõõõtttt!!!)
köszönjük a megrendelését, a hiányzó összeget nem kell utánnafizetnie, 😊 A játékot a jó feliratozással, cimkézéssel (vagyis a jó címre) elküldjük.

Baráti üdvözlettel
Chia-chen Lehahn, Egosoft

Most merje valaki õket ezek után a szájukra venni!!<#gonosz2>

BuriP
És még mindig csak sok:
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
<#eljen><#puszis><#vigyor2><#nevetes2><#nevetes1>

BuriP
Gyermekeim az (X)-ûrben, mindem hálám és csodálatom az Egosoftnak!
És nem utolsósorban ---Chia-chen Lehahn--- ak.
Respect és áhitat!!! Ezer köszönet!!! Meg mégegy!!!

BuriP
És az eddigi két videóhoz hasonlóan semmi konkrét dolgott nem mondanak benne, a X-univerzumot mutatja be a beszélõ említi hogy új fegyverek, új állomások , és új rendszerek lesznek ugye ezek a terránok. Az egyetlen új infó (legalábbis én még nem hallottam), hogy akinek nem tetszik az új irányítás, ahol billenytyûzet nélkül lehet irányítani mindent, annak lehetõsége lesz viszaállítani a megszokott régi billenytyûs rendszerre.

Új Videó! Terran Conflict - Trade (egyelõre még német >.< )

Amaro
Gold lett a TC, hát elvonult megérdemelt pihenésére, egyben felkészül a TC megjelenése utáni fórumõrületre. Remélhetõleg jól kipiheni magát <#nevetes1>

Egy admin az egó fórumain. Gondolom a játékba is besegített.

Igen,értelemszerûen. A #404-ben a #399-re válaszoltam.

Kiaza CBJ?<#lama>

Vitez77
Apropó. Észrevettétek, hogy az elmúlt 3 napban nem volt CBJ az Egofórumon? Mi lett vele? Eddig mindig ott volt, mint egy robot....

Vitez77
És hagyjam ki a holnapi, nonstop, 8-20-ig tartó óráimat? Még mit nem! <#idiota>