X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már csak értelmesen ki kellene szedni az érintett hajótípusok fájljait a játékból, ehhez nem értek.
Help? Érdeklõdés? Vagy hagyjam a csába az egészet?
Kids, don\'t try this at home!
天使たちは私を見守る
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
天使たちは私を見守る
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
天使たちは私を見守る
Karácsonyra küldünk neked mentést.
X universe Home, sweet home
Sztem karácsonyra kész lesz, és akkor felaggatom majd a fára <#taps>#taps>
天使たちは私を見守る
Én meg nyugodtan várom a postást, vagy futárt.<#pias>#pias><#guluszem1>#guluszem1>
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
És tényleg négy öt nap az átutalás simán, de lehet valami extra gyorsat is kérni extra pénzért.
天使たちは私を見守る
Nem vagy feliratkozva az XU Newsra? <#guluszem1>#guluszem1>
Link
Én most vagdosom a darabokat <#zavart1>#zavart1>
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
" a hivatalos megjelenés dátuma! Október 2!"
Nem szemétségbõl, gyenge angoltudásommal megállapítom, hogy az ott egy 3-as, nem egy 2-es <#papakacsint>#papakacsint>
Nembaj, most mindenki kapkod a nagy hír miatt <#alien>#alien>
天使たちは私を見守る
Mondjuk Október 2-ig még bõven belefér, de jövõ csütörtökig négyszer kiérnék vele magam is.
Más! Az imént olvastam az Ego oldalán hogy aranylemezre került a TC, megvan a végsõ változat, és a hivatalos megjelenés dátuma! Október 2! Aki Steam-men tölti le az már 25.-én játszhat vele (hogy törne le a kezük!).
Ha nem volt elég sikeres a Farnham's Legend, nem biztos, hogy nekiállnak lefordítani a többit. Márpedig erre utal, hogy szinte ingyen szórják a könyvet.
De ha ezekután kiadnak egy gyûjtõi angol változatot, akkor perelni fogok.
天使たちは私を見守る
Remélem hogy a Boarding Crew nem csak kalózok számára lesz elérhetõ.
Szerintem Julian nem szerepel benne, legalábbis mint játszható karakter nem volt látható a GC-s bemutatóban, bár lehet hogy a sztoriban összefutunk vele, meg Ben Danna-val.
Buktatók? Szeretnék már beléjükszaladni!<#nevetes1>#nevetes1>
天使たちは私を見守る
Apropó: Ki milyen startot választ?
Legyen már holnap <#idiota>#idiota>
Meg október 3-a <#eplus2>#eplus2>
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
1. Nincs külön angol/német/egyéb választási lehetõség. Ezúttal a megszokott nyelvek mind 1 dvd-n lesznek?
2. Immáron biztos: okt. 3-a a megjelenési dátum.
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Öröm lesz újra ilyeneket használni.
AZ X3ban mindig fölöslegesnek tarzottam a bolygóraszállást, de pl szívesen átszállnék a marinjaimmal együtt hajót foglalni.<#rolleyes>#rolleyes>
The boarding crews are basically an extension to ship capturing, allowing you to acquire ships that are not usually capturable, i.e. larger capital class ships. The process is a lot more involved than simply capturing and requires you to buy and train marines that you can use to board a ship. The marines are trained in a variety of skills, each will be used in a different stage of the boarding, which includes cutting through the ship’s hull while the shields are down, fighting with any onboard marines and hacking the ships control computer. Marines can either be sent in space suits or using a special type of missile, a boarding pod, capable of carrying marines to the target ship."
Hát ez odabasz xD Alig várom 😄
Kíváncsi vagyok hogy mitõl nem fogják õket egy pillanat alatt szétkapni a vadászok (meg a flak persze).
Azért kiváncsi vagyok hogy a rakétavédelem jó ezek ellen a pod-ok ellen is? Mert akkor egy flakkokkal, vagy schokwell-generátorokkal felszerelt hajó ellen nagy szívás lenne õket kiküldeni. Egybõl odalennének a fáradságos munkával felkészített veteránok.
Gyanítom. késõbb ki akarták még dolgozni, scak aztán befulladt az egész xtm projekt.
Amúgy meg csókoltatom a t-online-t. Az õ dns-ük nem oldja fel a thexuniverse szerverének nevét, így csak kerülõkkel tudom elérni....
天使たちは私を見守る
#299: a Shivan Dragonnak és a Rock Beetlenek sincs, mégis lehet velük röpködni..
Lehet fizetni: kártyával, PayPallal és banki átutalással.
Amúgy az Ego a világon bárhova szállít (még Afganisztánba is), Lufthansa légpostával (én mér vettem tõlük ugyebár a DVD-ket, egy könyvet és kaptam egy aláírt pólót, s mind épségben érkezett meg).
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る