X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vitez77
Talán innen. A Quazar Studios csinálja mindkettõt (az Akela a Quazar tagja), ezért nem csináltak új enginet, hanem egyszerûen áthelyezték egy másik játékba.
Tomonor: X3-al (hacsak nem jelenik meg az Elite IV) naaaaagyon hoooosszú ideig nem rúg majd senki labdába, bármit is nézünk.

天使たちは私を見守る

ha az x3-ra gondoltál, labdába se rúghat az X3 bolygói mellett. A kulcsszó: detail. Meg a grafika se egy nagy durranás. az X3 Reallity engine-t nem lehet egy könnyen legyõzni.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

BuriP
Egy játék ami ugyanakkor jelenik meg amikor a TC, a Dark Horizon.

Ezta bolygófelszint mintha láttam volna már valahol.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

BuriP
Torrusnak hívják a föld köré épített óriási védelmi gyûrût, Bernd nevezte így az egyik videóban "verteidigungsring" ami ismét csak a terranok egész társadalmát megalapozó, a terraformálóktól való félelmüknek a jele. Említetted hogy szeretnéd ha lenne mert az XTM-ben kihagyták.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

azaz?

dimre

X universe Home, sweet home

BuriP
Tomonor. Az elõbb olvastam valakitõl egy fórumban, hogy a Torrus 3D-ben van megjelenítve a föld körül. Sajnos csak utólag jutott eszébe hogy megpróbálja körberepülni a bolygót.

BuriP
"Terránként kezdjük alapban a játékot".

Úgy értettem hogy mikor a Videóban a fõmenüben a NEW GAME menübe beléptek öt sor volt, Alul a szokott CUSTOM GAME, felette négy választható karakter.: Egy Terran pilóta (Terran defender), egy Argon patriot, egy zsoldos, és valamilyen assassin (kalóz). Reunionban ugye volt JB a sima starttal, alatta a Quick start, alatta megint pár különbözõ karakter majd a custom game. De csak az elsõ két opció engedélyezte a sztorivonal végigjátszását. A TC-ben valamennyi karakternél engedélyezve van, de csak az elsõ terrán a többi Argon születésû. Mivel a Terran és nem Argon Conflict a játék címe én a Terránt vettem alapnak.

Vitez77
Már rég bejelentették hivatalosan is 😄 (csak nem találom a fórumon.....asszem több könyvjelzõ kell)

天使たちは私を見守る

BuriP
A terranok is EC-t használnak, valaki írta az EGO fórumán hogy egy terrán állomás EC-bõl és jégbõl, vizet állított elõ.

A másik! Bárki is hallott vagy látott egyetlen kis kockát, illetve Háromszöget a Kha'akokból a TC-ben? Jó hogy a terraiak még eddig nem találkoztak velük a saját szektoraikban, és hogy mikor a Reunoin végén megpróbáltak belépni oda elkente a szájukat a Terrán flotta, de attól még léteznek! Legalábbis nem egy nyuszi benyomását keltették az elõzõ részekben. A TC-ben is szerepelnek a régi szektorok, és ott már évek óta tombolnak a hajóik! Mégis néma csend róluk!

Vitez77
Nemtom, én megkérdõjelezném azt, hogy "Terránként kezdjük alapban a játékot". Méghozzá ezért: "Gamers can take on the roles of different characters in the X universe, or of a Terran military pilot, and experience a multitude of stories in the largest X universe ever featured".
Ha videóról fordítottad, akkor szerintem csak az egyik sztorivonalat mutatták be.

天使たちは私を見守る

Ám az XTM az csak egy mod. Az egyetlen apró hiba amiért nem tudnak "tökéletes" modot csinálni az X3-hoz az a "hardcoded" dolog. Vagyis a dolgok bele vannak kódolva az X3 fájlaiba ugy, hogy azokat ne lehessen egy könnyen megváltoztatni. Ilyen pl a Cr rendszer, vagy Story plot, illetve egyszerûbb dolgok is mint a konténerek.

Az XTM-ben ezt egyszerûen pofánverték, egy kalap alá vettek mindent a Terran szektorokban is, és nem volt vele probléma. Persze megkérdõjelezhetõ ennek a hitelessége, de a játékmetet igencsak összekuszálta volna, ha valutát kellett volna váltani a Terran Trading Dockokban, stb...
Állítólag a TC fejlesztésekor az Egósok összedugták a fejüket az XTM-esekkel, úgyhogy a kérdés jogos, de bármi kisülhet belõle.

Kids, don\'t try this at home!

Na én meg arra leszek kiváncsi hogy ezt hogy oldották meg. Teljesen mást játékot kapunk ha Argonként kezdenénk? A másik meghogy a CR. A földön tuti nem használják, ugyanugy a Földi ware-knek sem kéne kompatibilisnak lennie az X univerzuméval. (pl X univerzum=energia cella, Terran= Fuel Rod/Tube, vagy vmi ilyesmi.) Szal erre nagyon kiváncsi leszek. Ha meg félmunkát végeztek, és nem törõdtek ilyennel akkor nagyon megheregszom rájuk.

jo kis game lessz már csak tarthatnám a kezembe és jáchatnék vele
BuriP
Végülis az Argonok a yazura alapu idõszámítást egy másik fajtól (azt hiszem a Teladiaktól) vették át, és hagyták el a földi idõszámítást. így segítették elõ a föld emlékének kitörlését az X univerzumban ragadt embereknek. A Terránoknak semmi okuk nem volt az idõegységek változtatására, és ha terránokról szól a történet logikusnak tûnik hogy órákban, percekben kapjuk az infót.

dimre
Amit Vitez videoján <#worship> láttam a Jupiternek lesz egy pár külön szektora.

Volt még egy közeli kép amin az elvállalt küldik látszottak, s ha jól néztem az egyik idõkorlát nélküli volt, a másikon pedig percben volt megadva a hátralevõ idõ. Lehet áttérünk a földi idõszámításra.

dimre
Üdv mindenkinek!
A megjelenéssel kapcsolatban, gyanítom a mi kis hazánkban mint mindig lépéshátrányban leszünk. Szokás szerint várhatunk majd egy darabig amig nálunk is lehet majd kapni. A német nyelvûre már elõ lehet rendelni,40 euro az ára, angolt még nem találtam eddig a neten.

BuriP
Az elsõ márciusi videóban is látható "rakétás hajók" állítólag kitünõk a nagyobb hajók és állomások ellen, de ajánlatos melléjük a kíséret a vadászok, kisebb, gyors hajók ellen mert.: Egyáltalán nem lehet rájuk lézereket (szokásos ütegeket) telepíteni rájuk. Ez durva, de igazságos ha jól belegondolunk. Azonkívül vannak új direkt rakétaelhárításra kifejlesztett fegyverrendszerek.

BuriP
végignéztem két különbözõ sajtótájékoztató amit a GC-n tartott Bernd Lehan, az az Ego-s emberke aki pár hete az interjút is adta. Pár dolog amit márbiztosra vehetünk.:
Terránként kezdjük alapban a játékot, de a többi választható karakterrel is (Argon kereskedõ, kalóz) végigjátszható a sztori (ez ugye a reunionban nem volt így) csak tovább tart mert elõbb ugyebár össze kell bratyiznunk a földiekkel.
Terrán hajósként az uránusznál kezdünk, tehát több szektor lesz a naprendszeren belül pl. a Jupitert említette, meg gondolom a Mars sem maradhat ki akkor. De még így sem mehetünk azonnal a földre, ezt a jogot missziókat teljesítve a rangsorban felküzdve magunkat kell kiérdemelni!
Tomonornak jó hír hogy említette a földet körülvevõ gyürût tehát valószinüleg meg lesz jelenítve!
Mondta hogy a terrai állomások hatalmasak és szépen kidolgozottak lesznek. Némely állomás több poligonból áll mint a reunionban egy egész szektor!!!
A történet akkor kezdõdik amikor az elõzõ végetért, megnyílik a kapu a földre. Nincs nagyobb idõbeli ugrás mint az elõzõ részek között.
A Terranokat át lehetne nevezni Paran(o)id-oknak. Állítólag egész társadalmuk, technológiájuk harcon alapul ami a terraformálóktól való félelmükbõl ered. A két fõ frakció létezik náluk a hadsereg, és a terrai titkosszolgálat ami szinte kizárólag egy céllal alakult: megakadályozni mesterséges intelligenciák létrejöttét, megalkotását.
Kezdõ játékosoknak akarnak kedvezni az új interface-szel és a menüvel, aminek minden pontjához könnyen hozzá lehet férni csupán az egeret vagy joystickot használva.

Vitez77
Hmm...vmiért nem érhetõ el a gportál nekem....<#szomoru1>

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

[Jakuza]
Uj menu ? Orommel hallom. Valami jo kis grafikus GUI lesz remelem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Vitez77
Most beszéltem az egyik sráccal aki ott volt a GCL-en: most fordítom az írását (megjegyzés: ne keressétek, e-mailben kaptam <#email>), lesz benne szó szektorokról, küldetések, új menü stb. Ha érdekel titeket nézzetek be a honlapomra (ismétlem, most fordítom, nemsokára fönt lesz).

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

BuriP
Még egy 23 perces videó letölthetõ innen a tegnapi GC-s bemutatóról..:

http://rapidshare.com/files/139227521/x3tcgc08.avi.MOV.html

BuriP
Aki már visszaszámlál a megjelenésig, annak egy kis segítség itt

<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Vitez77
De már van több is 😊

Én nem is értem, mindegy úgyis joystikkal fogok nyomulni 😊
A régi irányítás nekem megfelelt mondjuk.

ám nézd meg a videót rendesen, és figyeld az egeret amikor kör alakú, és közeledik a képernyõ széléhez <#nyes>

ööö, a zizé. Olyan mint a Freelancer: minnél közelebb van az egér kurzor a képernyõ széléhez, annál élesebben fordul a kurzor irányába. Ez jól jön harc esetén, ám néha elég idegesítõ lehet.

BuriP
Pontosan mit takar ez a darkstar one-os irányítás? Nekem az a game kimaradt. A videóból úgy tûnik az írányítás a fordulékonyság rovására megy.

Én viszont a videóból már meg is állapítottam hogy DarkStar One-os írányítás lesz, azaz egérrel kisebb-nagyobb mértékbe lehetlesz irányítani a hajót. 😄

BuriP
Még két kis video (nem túl jó minõség, de becsüljük meg azt ami van).:
http://catos.yaki-syndicate.de/TC_steuerung.MOV
http://catos.yaki-syndicate.de/TC_BT_2.MOV

BuriP
Végül a kiírt link is müködik csak türelemmel ki kell várni!

BuriP
Az imént böngészgettem az EGO német nyelvû oldalán, és pár kis érdekességre akadtam.:

fotó 1
fotó 2
fotó3
fotó 4

Meg egy kis in-game
videó

meg még egy állítólag itt.: http://catos.yaki-syndicate.de/TC_raketen.MOV (nekem nem mûködött!)

Igen, nem kell hozzá, de attól még csak egy kiegészítõ lesz.

jah szerencsére de amugy aszidtem h ez egy különálo játék lesz h nem kel hozá a sima x3 mer régeben még valami ojasmiröl volt még szó de igy is jó
Még jó hogy "csak" 10-be, ez végül is egy kiegészítõ. Szerencsére azért ma még ritkák az ennél drágább játékok.

valami info tényleg jol jöne mer kiváncsi lenék ara h milen változások is lesznek pontosan a sima x3 -hoz képest
meg ha tényleg csak egy 10e be fog kerülni akor lehet h meg is tom veni de ez atol füg h menyim marad miután az uj gépem meglesz (a pénzel nincs gond de tartalék is kell mer kitudja h mi megy tönkre a gépen majd)
A rák enné meg pont holnap van auguszttus 20 >.< megyek fel pestre, bizony akkor megint késni fog a hír :/

BuriP
Holnap remélhetõleg lesznek új képek, infók, vagy videó, mert a Lipcsei Games Convention-önön bemutatót rendeznek a "szakembereknek" holnap! Holnapután, meg azután pedig a nyilvánosságnak!!!
A gamestar online lapján van egy kis videó a Deep Silver - Ubisoft stand elõtt, mikor a stand elején végigpásztáz a kamera a bal felsõ sarokban bizony ott van az X3-TC logó.

BuriP
Cirka 45,50.- euro lesz, elõreláthatólag.

[Jakuza]
Remelem vegre rendes menurendszer lesz a jatekban, mert a regi, hogy finoman fogalmazzak kisse elavult.
Csinalhatnanak mar egy rendes GUI-t hozza.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

dettó

én már csak ara vok kiváncsi h mikor tom megszerezni mer megjelenés után még egy jo darabig nem lehet majd letölteni ,megveni meg nem hiszem h megfogom veni nem vagyok ojan gazdagmeg
Vitez77
De egy zseni! És mi ezért szeretjük az Egosoftot, nem pedig a kinézetéért <#worship>

csúnya a pasas :'<

Vitez77
Már a bejelentés napján lehetett elõrendelni XD Amúgy az ilyenekrõl annyit hogy S.T.A.L.K.E.R.-t évekig lehetett elõrendelni annak ellenére, hogy "õk" (az eladók) "tudták" a megjelenési dátumot. Szal várjuk ki a végét.
Infókaz pedig itt találtok.
Ha lapozgattok, van még más is <#nezze>

ohh ez pont jo mer ugyis szeptember elejére terveztem az uj gépet már csak kerüljön fel netre is minél elöb mer nem lesz egy olcso valoszinüleg meg beszerezni se lene a legegyszerübb <#nyes>
BuriP
Szeptember végére mondják az egyik interjúban, és az egyik külföldi lapon is ahol elõ lehet rendelni (20 font ha jól emlékszem, de magyarországra nem szállítanak) szeptember 29-edikét írják megjelenési dátumnak.
Mondjuk nem bánnám ha elõbb lenne.

szeptember közepe ha midnen igaz...