X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X universe Home, sweet home
天使たちは私を見守る
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Rendelésnél mindig megkérdezték, hogy "outside or inside EU?". Értelemszerûen, az Unión kívülre drágább volt, belülre meg olcsóbb.
Ezért várom már, hogy az Egotól is lehessen elõrendelni <#gonosz3>#gonosz3>
天使たちは私を見守る
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Mindenesetre a khaakokról többet eddig nem mondtak, de kétlem hogy a történetbe fontosabb szerepet kapnának, inkább a xenonokkal való végsõ leszámolás lesz (remélem), de persze ettõl még kaphatnak új hajókat ( és fognak is).
Eddig mindössze két szóval említette a blogban az egyik fejlesztõ, miszerint õ csinálta, vagy tervezte a Kha'ak Hive-ot (hive = kas, méhkas), de sehol máshol még csak meg sem említették õket. Pedig most hogy új hajóosztályok és típusok kerülnek a játékba talán már nem csak a rombolóval vagy kisebb flottával lehetne vadászgatni õket. Esetleg újabb Kha'ak hajókat is láthatnánk, és szerezhetnénk magunknak mert az reunionban elég nehéz volt claimolni õket, másfél év alatt mindössze két hajóból ugrott ki a "pilóta".
Pedig az X2-ben jó kis intervenciós osztagot csináltam belõlük: szereztem vagy 25-30 Kha'ak M3-ast összeraktam belõlük 7-8 fullra felszereltet teljes fegyverzettel, és beállítottam õket wingnek a Novám mellé. Xenon inváziónál ráböktem a Xenon K-ra, õk szépen elhúztak mellettem és mire odaértem már csak a vadászokkal kellett eljátszadoznom a romboló már rég a múlté volt. Késõbb vissza is vettem az osztag számából mert túl hatékonyak voltak, nekem nem hagytak semmit! Claimolni is jól lehetett egy ilyen M3-assal, talán az egyetlen gyenge pontjuk a hátsó turret hiánya volt így elég érzékenyek voltak a rakétákra.
Kicsit elkalandoztam, de most lehet hogy feltelepítem az X2-t, valahol még megvannak a mentések hozzá.😊
Amúgy néztétek a [url=http://www.deepsilver.com/nc/en/main/games/game-view/browse/2/detail/pcd-x3-terran-conflict.html?tx_mmproducts_pi1
"Also available for:
Nintendo DS"
Na, kiváncsi leszek rá <#nevetes1>#nevetes1>
天使たちは私を見守る
X universe Home, sweet home
Ma tényleg nem tudok írni.
天使たちは私を見守る
Nem, baj majd a TC-ben megvagyonosodok.
Kár h nem lehet átváltani forintra a crediteket. Ott azért mégiscsak könnyebben megszedi magát az ember (a 20*os SETÁ-val).
Lenin...azaz..X3 élt, X3 él és X3 élni fog!
Szabadság, Xtársak!
天使たちは私を見守る
Két topicot nézni egyszerre...
Majd, ha itt lesz a TC, elég lesz egyet is...
Warning! Cargo bay open, shields are down!
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
de lehet h kettõ 😊
Kids, don\'t try this at home!
Kids, don\'t try this at home!
Októberben akartam volna lezárni idõhiány miatt, de a rohadt vírusom miatt hamarabb kell.
Olvasni még tudjátok, néha (amikor ráérek) lesz frissítve, de nem a szokásos napi híradag lesz.
Nagyon megköszönöm azoknak, akik eddig ellátogattak oda, remélem tetszett, s hogy találtatok benne hasznos dolgokat.
És hogy miért itt jelentem be? Nem nagyképûségbõl, csupán volt egy kis (szokásosan amatõr) képecském, amit ki akartam volna tenni, de odalett, a progival együtt, s nem akartam, hogy azt higgyétek, hanyagságból nem kezelem az oldalam.
u.i.: én attól még maradok XD
天使たちは私を見守る
Amúgy hírek: 2 website is megváltoztatta a megjelenési dátumot szept. 26-ról okt. 3-ra!<#csodalk>#csodalk>
天使たちは私を見守る
No meg az a kék csillagköd. Asszem megvan a bázishelyem <#eplus2>#eplus2>
天使たちは私を見守る
Gyönyörûek!!!
Ahogy az a Xenon K, vagy J ki van dolgozva!
A kapuroncson még világíttanak a reaktorok kétoldalt!
Plussz a háttérben a galaxisok, csillagködök, a napok, stb.!
<#wow1>#wow1><#guluszem1>#guluszem1><#wow1>#wow1><#guluszem1>#guluszem1><#wilting>#wilting><#taps>#taps>
Megyek zsipért.<#rinya>#rinya>
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Végül is egy ilyen gyûrûn mint a reunion végén, ezer dokkolási lehetõségnek kell lennie értelemszerûen. Mekkora földi szektort kéne csináli az egosoknak hogy ezt megjelenítsék! Így hogy a védelem hajókból, ilyenorbital defence station-okból és egy-egy nagyobb állomásból áll könnyebb megcsinálni.
天使たちは私を見守る
Védelmi gyûrû van a föld körül, de tényleg nem biztos hogy egy összefüggõ építmény. Azokon a képeken mikor a föld közvetlen közelében repülünk (a videóban és 1:20 és 1:30 körül) látszik hogy egy csomó szerkezet, hajó úszik vagy lebeg egy síkban a bolygó körül. Gondolom ezekhez tartozik az a nagy felépítmény is ahova be lehet dokkolni.