12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • SaGa Jr
    Nem látom be miért csalás ez. EGyszerűen nem engedi hogy megszerezd és kész. Csalás az lenne, ha engedné, de sosem sikerülne. Így legalább tudod, hogy nem lehet, mert védettek program szinten. Végülis limitált a mennyiség, elit haderő saját gépparkkal, így érthető a dolog.

A sima X3-ban sem tudtad megszerezni például a Sohnen hajót. Vagy az UFO-kat/Kha'ak hajókat.
  • Gunslinger
    Bár kétség kívül sokkal reálisabb követelmény ezt a pénzt összehozni egy HQ-ra, mint az a rohadt idióta hónapokig tartó Hub plot. Ha lenne ilyen Shipyard script, ahol ATF hajókat lehet venni akár 300 millát is adnék egy Wodenért. Na azt lehet, hogy feltenném. Tegnap nagyon elvette a kedvem a játéktól, hogy csal a program az ATF hajókkal.
  • Lockheed
    Hehe, jaja! :)
  • Gunslinger
    Najó, ez kb. olyan mint cheat scriptel berakni. Ötöt tudnék belőle venni ezért az árért, majdnem hatot.
  • Lockheed
    Ezt nézzétek mit árulnak a Maruderben!

KÉP
  • Lockheed
    Jaja a Mistralokat én is használom de a kisebbik nagyon kicsi rakterű a nagyobbik meg nem valami szélvész... Bár a maga 15000XL-es rakterével és a 78as sebességével még mindig a lejobb SF szerintem. Mivel a legnagyobb raktere azt hiszem neki van és ehhez képest azért annyira nem lassú. Például a Dolphin SF 14000XL és az 54-es speed az nagyon lassú. De akkor is nagy a szektor! :)
  • Gunslinger
    Wazz, ezért kell csak is Mistralokkal és Caimanokkal operálni, azok gyorsak :D De kitaláltam múltkor egy jobbat, két Terran Springlossomot fogtam be szállításra, 360-al mennek és 2000 XL-es rakterük van :D Nem gáz, hogy M6-os, trade command szoftverekkel ugyanúgy jól nyomják. Mondjuk alkalmi megoldás volt, hosszútávú projektként nem szerepelnek.
  • SaGa Jr
    Biztos nem. A Hub az maga a teljes komplexum, kapukkal, állomással meg a gömböccel egyetemben. Ez nem fog beférni semmilyen TL-be, még összecsomagolva sem.
  • SaGa Jr
    Milyen Argon Plot? Nincs is ilyen. Van Terran plot, Split plot (ez a Final Fury), Goner plot (goner sztori), Hub plot (felfogható végülis Boron sztoriként is), HQ plot (HQ szerzése). A kezdési lehetőségek még nem plot-ok, csak máshol és más felszereléssel kezdesz. Normál (nem custom) kezdésnél mindig elérhetőek lesznek a főbb plot-ok, kivétel nélkül.
  • Lockheed
    Na! Aki akar venni Pirate shipeket itt van hozzá a Script!

The Maruder ShipYard

Ez hozzáadja egy random Pirate szektorhoz az X3Rben Farham's Legenben lévő Don Marani
    "The Maruder" ShipYardját ahol ezentúl megvásárolhatók lesznek a pirate shipek.

Technical:

This plugin adds Don Marani's Marauder shipyard to a random Pirate sector.
    The shipyard will sell all Pirate ships and several otherwise not available factories.
    The stock of the shipyard is linked to the player's notoriety - you will need to have a high relationship with at least one of the 6 main races to get it to stock higher value merchandise.
    And if your ranking is high enough The Marauder will even start selling the Pirate M1/M2/M7 capital ships!
    Available factories include:
    Everything producing illegal wares, Nividium Mine, Disruptor Missile Factory, Spacefly Farm, Plasma Burst Generator Forge,
    Incendiary Bomb Launcher Forge and even a top secret Boarding Pod Factory.
  • Lockheed
    Én is arra gondoltam, hogy lehet oda költözöm... X3R-ben is ott laktam. Egy bajom van azzal a szektorral, hogy baromi hosszú. Míg lehetett lerakni Ollerus kapukat addig ez nem érdekelt de most így anélkül eléggé messze van egymástól a 2 vége. Mire egy TS végigszüttyögi lemegy a nap. :)
  • Gunslinger
    cargo lifesupport system

Nah, a végén kiderül, hogy a Boron-t se vetted fel? :-D
  • Gunslinger
    Montalaar és New Income közti unknow szektor. Most az egyik kapu arra fele van reroutolva, a másik Ore Beltbe. Ez a rendszer volt X3:R-ben Avaraice miután az a kis gyík befoglalta. Már viszonylag elég korán berendezkedtem, már van benne EQ dokkom is és itt gyártok magamnak fegyvert meg EC-t, ott állomásozik a flottám fele jelenleg.
  • crossy104
    CLS???? Az mi?
  • Gunslinger
    Erről beszélek, hogy benne van, mondja is a csajszi, hogy installed, de azon túl többet nem tud a cucc, nem lehet beüzemelni.
  • Lockheed
    Hát ha jól emllékszem én már mikor beértem vele a kapun akkor elkezdett motyogni, hogy mennyire tetszik neki a cucc. Aztán közel kellett vele menni hozzá és szólt, hogy valamit szórakozik majd dokkoljak be. Ekkor még nekem is piros volt. Tuti, hogy Veled van? Van CLS a hajódon? Ott van a Passengers listában ? Ha nem megy tölts vissza egy régebbi mentést és próbáld újra. Érdemes amúgy minden mission után/közben menteni és semmiképpen sem ugyanoda. Én 5 mentési slotot használok folyamatos rotációban. Mindig a legrégebbire mentek...
  • crossy104
    Urak! Segitsen valaki légyszi! Bármit csinálok unknow szektorban a Xenon hub-nál, a kis Boron nem csinál semmit.
  • Lockheed
    Egyébként szerintem a Player HQ óta ez a HUB a legnagyobb ötlet amit kiagyaltak. Elképesztő lehetőségek rejlenek benne. Még most is jutnak eszembe dolgok, hogy mire is lehet még használni... :D Nekem nagyon tetszik. Főleg akkor, ha majd mindent belehordtam. Egyszer... Talán... :)
  • NONPLUSZULTRA
    Aladna Hill...majd kiderül, egyelőre van négy bányám ott, de többet akarok.
  • Lockheed
    Tényleg ezt a HUBot a végén nem lehet fölpakolni egy TL-be és máshol ledobni ?

Más kérdés... Ki hol tervezi a letelepedést ? Melyik szektort érzitek igazán az otthonotoknak ? Mik a tervek ?
  • tomonor
    tévedsz, ugyanis már az X2-be is benne volt.

És ebben a videóban érthetően hangosan kimondja Betty hogy Camoflouge device - installed: http://www.youtube.com/watch?v=ysMIwryOcbQ

Na tessék. :D
  • Gunslinger
    Arra akár négy tucat Fighter Drone is beválhat :-)
  • Lokids
    Őszintén arra kellenének, hogy a capital hajókat lefoglalják, míg én pozícióba kerülök, mert az M7 azért elvérzik egy capital hajó ellen. :P
  • Gunslinger
    Nem. A játékban benne van sőt, a manual is említi, de vagy bugos vagy direkt nem lehet használni. Paranid találmány, az X3:R-ből emelték át.
  • tomonor
    Azt hallottam hogy lehet a játékban használni a camoflouge berendezést. Igaz ez? o.o
  • Gunslinger
    Azt mindjárt gondoltam, hogy harci feladatra. De pl. én a 32-es férőhelyes hangárt különböző gépekkel töltöttem fel. Falcon Sentinelek vagy Nova Vanguardok védik a hajót, ha megtámadják, nekik van homebasenek kijelölve a Panther. Tartok még benne egy Teladi Kestrelt felderítésre, egy Falcon Haulert szállításra, mert csak ennek az egy M3-asnak van XL-es raktere és egy Bustclaw Prototype-ot ugyancsak szállításra, mert neki meg a legnagyobb raktere van az M3-asok közt (650 L), energia cella beszerzésre tökéletes. Van egy wing Nova Raiderekből, ők a gyors sebességű elfogó vadászok, a korvettek és fregattok ellen meg az Eclipseket küldöm ki, másik Pantheromon Cutlassokat. Igazából még nem jöttem rá, hogy melyik lenne jobb a kettő közül, ezt még le kell tesztelnem, de az Eclipse a nagy pajzs miatt elég jól bírja a korvettekkel szemben, de a Cutlass gyorsabb és neki is igen jó pajzsa van. Sztem bármelyik megfelel a kettő közül nehézvadásznak.
  • Lokids
    Pénz nem számít.
  • Lokids
    A split phanternek kéne a rakterébe harci feladatra.
  • Vitez77
    Kérdés: Argon plotban is meg lehet küzdeni azzal a wcpapírguriga vagy milyen Xenon hajóval, ugye?
  • Gunslinger
    Mennyi pénzt akarsz rááldozni és kb. mennyi gépet szeretnél venni amit elégnek tartasz? Milyen feladatkörre? Attól függően tudok mondani alternatívákat.
  • Lokids
    És melyiket ajánlanátok a 3 közül?
    És overall? Mert felszerelném a phantert a vadászokkal, cska nem tudom milyennel töltsem meg.
  • r4pt0r
    Igen de több mint elég.
  • Gunslinger
    Valamelyikre igen, a Spitfyerre rámegy Matter/Antimatter ágyú prototípusa is.
  • Lokids
    A terran M3-asra tényleg csak az EMP megy rá, mint fegyver?
  • crossy104
    Ettől közelebb nem tudok menni.Semmi sem történik.
  • crossy104
    450 méterre mentem, de szart sem csinál.Segitsen valaki légyszives.
  • crossy104
    Köszi.Próbálkozom.
  • Gunslinger
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Közel kell menni és elvileg a Boron meghackeli, hogy le tudjatok szállni. Nem írja le a mission briefing, hogy mit csinálj?
  • crossy104
    Dokkolni? De ellenségnek jelöli.
  • Gunslinger
    Szerintem dokkolni kell a Hubban.