X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BuriP
Akkor az utolsó hsz tárgytalan.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

BuriP
Mûködik az most néztem! Ha felmentél az oldalra kattints az egyik mirror-ra aztán akövetkezõ ablakban a "Click Here To Begin Your Download" sorra. én a german mirror#1 et használtam az biztos jó!

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

wáh, tévedtem, mukodik, csak csendesen nyitott magának egy külön fület. >.<

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

a manó... Amúgy nem mûkszik a HD link :< >.<

Akkor Amaro mi? "A Maró"?<#idiota><#idiota><#idiota>

BuriP
Olyan mintha egy gömbben lennénk, talán ebben a xenon állomásban amit a blogban mutatnak.

Nem tudom figyeltétek e de van a vidben egy piros ködös cucc. Úgy néz ki mintha egy állomás belsejében lenne, van ott 3 kapu meg ilyen piros cucc. Kiv vagyok mi lehet.

Amaro
Köszi, már kifolyt a szemem a YT változaton, mindenáron el akartam olvasni a menüket 😉

Amaro
Amaro nem "lídör", nem is volt soha. Se idõ, se energia, különben is itt vagytok ti éllovasnak - te például ébredés után és lefekvés elõtt tutira beugrasz az Ego HQ-ra, nem is szólva a közben lévõ 10-20 alkalomról <#nyes>

jah, Angol ftw. Német az egy vicces nyelv.

Ez benne van az elsõ X-könyvben, ami angolul is megjelent. Rendelhetõ az Egótól. A többit nem olvastam, mert fos német nyelven van, bár tudok németül, de utálom.

Kids, don\'t try this at home!

BuriP
Innen letölthetõ a Terran conflict - Think video HD felbontásban.

Igen, ennyit én is tudtam. Egészpontosan át szeretném élni, kár hogy ez az X-Tension-ba történik. :<

BuriP
A Shonen egy teljesen mechanikus faj, az Õsi faj szóvívõi, végrehajtói. 2912-ben (Argon idõ 742) az õsi faj elküldi õket az öt fajhoz és megtiltja nekik, a gyõzelem küszöbén a Xenonok teljes megsemmisítését.
Ez volt az egyetlen eset, hogy az õsi faj illetve a Shonen-nek közvetlen kapcsolatba léptek volna velük.

És ugyebár "Amaro a lídör" 😄

A Reunion dobozára rá van írva, hogy "say goodbye to social life and/or sleep". Nagyon találó, valószínûleg a TC-vel sem lesz másképp.

Kids, don\'t try this at home!

"Subscribed to DeepSilverHQ"

Hogy a csudába találtad meg egyébként? Többször is rákerestem hd verzióra, de sehol sincs még fönn a youtube kivételével.

Amaro
A fight trailert én is várom, bár mindegy, mit fog mutatni, így is el vagyok/leszek veszve megint. A Reunion kijövetelekor is megkergült az idõbeosztásom, most se lesz másként. Az eddigiek alapján lesz épp elég újdonság benne, hogy a monitor elé szögezzen. No meg a felélénkülõ fórumélet, gondolom jön majd megint "viku a kis", "Valen a Hun", "Pyton a kockás", az újgenerációs Tomonor és Vitéz meg már úgyis itt van. <#nevetes1>

Dehogynem egy kis történelem, quest panel, és szép kilátás. 😄 Egyébként szerintem a fight lesz a legutolo trailer, és a legjobb.

Deee. Például megmarad a régi Buster. 😄

Ez is jó volt, bár én a FIGHT trailert várom a legjobban 😄
Ebbõl nem sok minden derült ki.

Azt mindig is tudni akartam... mi történt akkor egész pontosan? Egy üzenetet küldött a Sohnen? Milyen formában? :o

BuriP
Az õsi faj is megérett egy seggberugásra a sok szivatás miatt! Elõször lezárják a kapurendszer nagyrészét (az X-univerzum létrejötte), aztán a xenonokat sem engedik elintézni mikor lehetõség nyílik rá (xenon-konfliktus vége)!

Huh naagyon hangulatod video, egyre jobban tetszik és nem egy Reunion+XTM kiadásnak.

Ép abban a percben frissítettem a youtube-ot amikor felkerült, tehát még a videó nagyon új...

Apropó:
X1 - Xenon Conflict
X2, X3 Reunion - Khaak Conflict
X3 - Terran Conflict
X4 - Sohnen Conflict ?_?

BuriP
Nagy felbontásban nincs? Az EGO oldalán még nyomát sem látom!<#shakehead>

"The remaining Terraformer, led by two so-called CPU-Ships (#efaa and #deff) are now retreating to the sectors beyond Menelaus’ Paradise; the Boron refused to take the chance and wipe them out completely because of ethical reasons." -ezt is az argonopedián találtam, ezek lehetnek a henger hajók. ^^

http://argonopedia.ppcis.org/race.php?race=7

http://argonopedia.ppcis.org/history.php?his=32

http://3.bp.blogspot.com/_O0AA1Ch7LgE/SLSNqDIkgoI/AAAAAAAAACA/4B2B36ds1aU/s1600-h/mime-attachment.jpeg

Ezeket úgy képzeld el mint a transformer robotokat. Elõbb letarolnak mindent, leszálnak egy alakzatba, átalakulnak, életkörülményeket jezdenek el teremteni. Ez még rendben is volt, csak hirtelen jött az a szoftver update, ami megcseszegette a boot.ini-üket, és MS-Dos-t tett fel vagy Macintosh-t, aztán már érthetõ miért fordultak a Föld ellen. <#eplus2><#eplus2><#hehe>

😄 Én vagyok az elsõ nézõje!!!! Terran Conflict-Think Trailer

Amaro
Miért, fel akarod ásatni a bolygót terraformálás címszó alatt? Ezt a mûveletet mindig technika végzi, a légkör átalakításával, felszín formálásával, nem ritkán nagyon csúnya robbantásokkal - legalábbis az általam olvasott/látott scifi irodalomban, tehát nekem belefér a xenon csapat ebbe a témába, fõleg az eredeti mivoltukat figyelembe véve, hiszen terraformer célzattal (is) készültek anno.

Viszont én arra kíváncsi lennék h ez a terraformálás hogyan is megy végbe. Elvégre az ûrhajók maguk a xenonok, azoknak meg nincs kezük/lábuk.
De biztos ez is kiderül az intróból.

BuriP
Ha a nagy henger alakura gondolsz ami az intró végefelé is szerepel, azt írják CPU hajó, gondolom a xenonok központi (anya-)hajója, M0-ása lehet. Talán ez lesz a sztori végén a fõ célpont, mint az X2-ben a Kha'ak M0-ás "bolygópusztító".
Hogy tud-e terraformálni, letarolni egy bolygó felszínét, annak a játékban nem sok értelme lenne (hiszen az ûrben játszodik), legfeljebb a történetben.

Viszont a blogban tesznek elõször említést a Kha'ak-okról, a TC-vel kapcsolatban.

Nem érted. Csak egy hajó lesz vagy tud is terraformálni.

azok a xenonok...

Azt vágom, de mi jelentõsége lesz a játékban?

*terraformáló

terraformer hajó? mi a csöcs

ez az intró nagyon ott lesz 😄

Elindították az X3:TC blogját, máris kiderül pár érdekes új infó:
pl: óriás terraformer hajó, khaak kaptár, katonai támaszpontok, halom új fegyver, nem-játékos vállalatok, új rakéta kezelés stb.. is lesz.
Van pár új kép is.

Akkor jó <#vigyor3>

biztosan benne lesz, mer ez a játék most a harcra öszpontosít. De ha nem, biztos nap alatt elkészítik a scriptet hozzá, szal...

Remélem beleépítik a szektorok elfoglalását.
Anélkül nem sok értelme van a nagy flottáknak, a vadászrajoknak, meg a többinek. Az x3-at is ezért hagytam abba. Ott voltak a bazi nagy hajóim, de nem tudtam velük semmit kezdeni (néha egy kis khaak/xenon/kalóz irtás)
Egyszóval: legyen terjeszkedés!

Azt néztem ott a Boron shpiyard is kb ua mint XTMben, bár nem zavar mert nekem az nagyon bejött.

*vagyis az XTM már igen, többrészüket, ám látok itt egy csini kis új terran hajót 😄

Az utolsókat még nem láttuk 😛

Itt van pár új kép 30 db, remélem még nem voltak.

X3-ba élesebb.

BuriP
Magát a játékot én sem mérném az X3hoz, csak a golygó felszine a Városok utak fényeivel számtalan bolygón látható a reunionban is, szinte teljesen ugyanilyen mintázattal.