12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#2607 Ááá basszus ez a gyerek a HUB-ból iszonyatosan lassan szedi kifelé a cuccot. Mikor írtátok, hogy mi kell hozzá elkezdtem fölhalmozni a cuccokat és most hordanám befelé ha szedné kifelé. Nagyooon lassúúú... :D -
#2606 Irányítás: Bár én HOTAS-sal játszom azétr kipróbáltam az új irányítást is és nekem tetszett... Mondjuk én szerettem a Freelancert is és talán csak annyiban kényelmetlen, hogy a régihez képest itt folyamatosan nyomni kell egy gombot. De nem igazán szeretem az egeret, főleg egy több száz vagy kilométer hosszú hajó esetében. De szerintem nem lett olyan vészes. Amit sajnálok, hogy a Sidebart nem lehet átrakni fölülre vagy alulra és nem lehet rajta valamilyen információt megjeleníteni folyamatosan. Ami viszont nagyon jó szerintem az a fegyverkezelő modul ami a berakott fegyverek hatótávját és erejét is mutatja, és alul ami a kijelölt cél távolságát, nevét, sebességét és állapotát mutatja. Ez egy nagyon hasznos cucc szerintem. -
#2605 Hmm tényleg, pedig utána még meg is néztem a linket, hogy működik-e. Szóval akkor a kép:
SPOILER KÉP -
r4pt0r #2604 Én mindig classicon nyomom csak ha valamit ki akarok jelölni followra vagy ilyesmi akkor használom az újat. Egyébként meg a régi bevált bill parancsokat pl. ctrl+c a parancsoknak meg ilyesmi.
Huh turreteket ne is mond, nincs is annál rosszabb. Épp ölném az utolsó kis gépet, erre belenyom az állomásba is egy kis anyagot és persze ezt nem igazán vették jó néven a helyi gazdák. jöhetett a load game. :D -
#2603 Ja. Gyakoroltam eleget, harcban váltok át classicra egyébként marad a normál. Vettem négy bányát + négy teherhejót hozzájuk, maradt vagy 200 creditem, úgyhogy fájtolnom kellett, hogy összejöjjön a nyersanyagravaló, és beizzítsam a termelést.
A talált Eclipse-t használtam, szar a pajzsa, de jókat lő, még a 2M6-os + 1M8-as + apróságok típusú bevédéseket is bírja. Eleinte használtam 3 Bustert meg egy Elite-t is , de hamar elhullanak, úgyhogy hanyagolom a támogatást. Turreteket is ki kell kapcsolnom, mert a bevédendő állomást is szeretik lődözni... -
r4pt0r #2602 Igen ha jobb gombra teszed akkor kurzor mellet valóban ott lesz az oldalsáv, de szerintem ez annyira nem vészes. Legalábbis nekem legtöbbször vezérlésen van szóval nem sokat látom. De ezen kívül olyan mint régen.
Oldalsávot nem lehet etltüntettni szerintem. -
#2601 Nekem classic módban kell a kurzor (érts: oldalsáv nélkül). Classic mód a Reuniont hivatott visszahozni, ahol bal egérgombbal tüzeltél, jobbal váltottál kurzor/repülésirányítás között.
A TC classic flight mode-ja csak az egeres repülésirányítást hozza vissza, jobbgmbbal marad a tüzelés. Ha továbbra is baromságnak tűnik amit írok, kérek egy tutorial-t. -
tomonor #2600 nincs kép :< -
#2599 Egyébként végre ma este elindult a HUB. Egy bázisvédő küldit csináltam Kingdom End-ben, és amikor pont a következő szintre lépett a repum akkor azonnal megszólított ez a jóbarát.
Leírom, a pontos állapotomat ahogy akkor álltam:
Kingdom End - Boron Enhanced Dolphin ( ebből jött az üzi )
Pretty Financier - 5%
Vindicator - 33%
Arhon Hero of the Federation [L] - 16%
Boron King's Knight [L] - 0%
Split Privilegied Associate of Ronkhar [L] - 78%
Paranid Desecrator of Holy Light [L] - 97%
Teladi COmpany Manager [L] - 72%
Terran Guardian of Earth - 72%
Ja és az első és a második mission közötti beszélgetésből egy részlet. A szövegben ismerős szereplők jelennek meg! :)
...::: SPOILER :::...
SPOILER KÉP -
#2598 Másold ki Excel táblába mondju a manualból és illeszd bele képként. -
#2597 Lenne kérdésem a boardinggal kapcsolatban. Gyalog ( értsd: szkafanderben ) küldöd őket, vagy boarding podban? Ha igen azt honnan veszed, mert elég nehéz föllelni pár darabot is. Én pofátlanul használom Scorp mapját ha cheat ha nem mert nem akarok 1-2 pajzsért vagy laserért végigkapuzni az összes EQ dockot és gyárat de nálan nagyon-nagyon elvétve van csak 1-1 darab. Ha meg gyalog akkor hogyan bírod rá az M6okat, hogy 25nél lassabban menjenek ? -
#2596 Fasza leírás. Nem tartalmaz spoilert. Semmi köze egyik plothoz sem, ez játékmechanizmus és nagyon tanulságos. Jómagam soha nem foglaltam hajót, mert nem tudtam lenntartani az ellenséges hajó pajzsait anélkül, hogy idejekorán elfüstölt volna mindenestül.
Attack enemy shield: ez alap, vagy külön kell belescriptelni?
Nekem nincsenek nagy hajóim, csak egy Buster wingem egy Elite mellé, de remekül élvezem a játékot. XTM-ben bármit előcheateltem, de most ügyelek arra, hogy a játékom ne kapjon "modified" jelzőt, és kevés időt tudok rászánni ezért lassan fejlődök.
Terranként kezdtem a játékot, a sztori miatt, de körül sem néztem és már rohantam is "haza" Argon területekre. Bár elég gyengén állok náluk, Paranidoknál és Boronoknál jobb a rangom.
Kellene egy kinyomtatható race-fight-trade rank táblázat. Link pls! -
Gunslinger #2595 Örülök, hogy tetszett. Azóta már megvettem a második Cobramat és észrevettem, hogy volt még egy Scabbardom, amit egyáltalán nem használtam, a Terran plot során kaptam és van benne 10 zöldfülű Marine. Azonnal mentek kiképzésre és vettem még Split marineokat, így már minden fajból vannak. Egyébként pár szót a kiképzésről. Rohadt csalóka a játék ebben a tekintetben, ugyanis nem a Marine Traning Barrackokban lehet katonákat kiképezni, hanem a Military Outpostokban! Igazából nem tudom mi értelme van a Marine Training űrállomásoknak, igaz több marinet lehet kapni, mint a Military Outpostokban, de semmi extra. Igazából az lenne a jó, hogy ha lehetne venni full profi csávókat is. Lehet venni nem csak totál zöldfülűeket, pl. vettem már 3 csillagos fight-os Split manust, de teljesen kiképzetteket nem lehet találni és ritkák az enyhén képzettek is, többnyire csakis kezdők vannak. A kiképzés úgy néz ki, hogy bedokkolsz a hajóddal amin vannak a katonák és a trade menüben lehet őket beíratni a marine suliba. A raktérből automatikusan kikerülnek miután kiválasztottuk, hogy mit képezzenek rajta. Van Engineering, Mechanik és Hacking. Első kettőnél 11 ezerbe kerül az első csillag, a második 15 ezerbe és így tovább, a Hacking első csillaga 9 ezerbe kerül, majd lejegyzetelem, hogy pontosan mennyi a végösszeg, de 20 faszinál jó pár millió credit, sztem egy komolyabb korvett ára is megvan korrekt fegyverzettel együtt. Egyszerre csak egy tulajdonságot lehet tréningelni. Elég lassan megy a képzés, több perc maximum SETA-n is, de közben csinálhatunk mást, a Military Outpost küld üzenetet, ha kész a tréning és mehetünk a manusokért. Amint leszállunk egyből bekerülnek a raktérbe, trade menüznünk sem kell. Egyébként ezen kívül tréningeltem az embereimet a Fight képzettség miatt élesben Xenon P-ken, meg kalóz Centaurokon, azok ratyik ahhoz, hogy könnyű prédák legyenek. Hmmm, most jött is ötlet, hogy szépen fokozatosan kéne haladni, fregattot még nem is boardoltam. Sztem egy Xenon Q-val bepróbálkozom, hogy a 20-fős "kezdőcsapatnak" egyáltalán menne az. -
tomonor #2594 kérünk csak legközelebb tegyétek ki a szöveg elejére hogy spoiler következik, ha már annyira nem akarjátok használni a spoiler gombot -
#2593 Kerunk ilyet meg, sokat :D -
#2592 "...Jupiter incidens, hehe, most biztos így emlegetnék
nem lehet csak úgy elfoglalni 20 keménytökűvel..."
Könnyesre röhögtem magam! :) Ez szép kis írás volt és tanulságos is, köszi! -
Gunslinger #2591 Ki kérem magamnak, csak most péntek este épp ráértem :D Hétvégén nem lesz időm játszani sajna egyáltalán, családi életet is kell élni valamikor, asszonnyal sok közös program betáblázva... -
tomonor #2590 uuristen, ha ez obama fülébe jut :D -
#2589 Te egy igazán beteg ember vagy! :) Köszönöm a tartalmas írást. ;) -
Gunslinger #2588 Nem, semelyik faj nem pusztul ki végleg. De valamiért úgy érzem, hogy a Terranoknak lehet, hogy annyi lesz :DDDDD Majd igyekszem :D -
tomonor #2587 apropó, nincs valakinek kedve FAQ-t készíteni ide? o: -
tomonor #2586 természetesen csak vicceltem. a faq, azaz Frequently Asked Questions-nak kérdésekkel kell kezdődnie. o.o -
Gunslinger #2585 Dehogy, ez csak egy csata leírása, még csak nem is minden részlettel. Így is vagy 20 percig pötyögtem meg fogalmaztam át emberi nyelvre a gondolataimat. -
tomonor #2584 és khaakokkal mi van? Végül kiirtják őket? -
tomonor #2583 o.o szép írás, felérne egy FAQ-val... :D -
Gunslinger #2582 Az Arogonoknak már nem a Födl a hazájuk, onnan csak származnak. Egyébként a Terranok és az Argonok félig meddig hadban állnak egymással, a sztori szerint is, majd meglátod, ha játszod a Terran plotot. Circle of Labourban és Omicron Lyrae-ben rendszeresen ölik egymást a Terran és Argon erők. -
Gunslinger #2581 Pfuhh. Idáig a legkeményebb csatát nyomtam le X3-as pályafutásom során egy ATF Odinért. Vigyázat, nagyon hosszú írás, csak az olvassa el akit érdekel a csata.
-------------------------------------------------------
Először is a legelső tanulság! Soha, de SOHA ne adjatok M7M boardoló fregattnak olyan turret parancsot, hogy "Attack my target". A négy kilőtt boarding pod után röhögve indított egy Hammer heavy torpedot ami a pajzs nélküli Odint egyből leszedte, rajta az összes marineommal akik még éppen nagyban vágták a páncélt. Csak fogtam a fejem basszus, hogy ennyire nem lehet f*sz az AI. De ne rohanjunk ennyire előre.
Szóval kezdődött azzal a dolog, hogy megfigyeltem a drága Odin merre fele hajókázik, hát sajnos nem Asteroid belt volt a célpont, hanem Jupiter 2, ahol közvetlenül a kapu környékén tartózkodott egy ATF Tyr és díszes kísérete. Ezt így inkább nem vállaltam be, tehát jött a hosszas haditerv kieszelés, hogy Saturnban támadjam-e meg, vagy a Jupiternél miközben utazik Jupiter 2 felé. Jupiterrel az volt a gond, hogy ott meg egy Terran Tokyo volt, bár viszonylag messze, de jelentős volt a forgalom és nem kevés Terran M7-es cirkált ide-oda. Saturn viszont tök üres, de az Odin ATF kísérete se semmi önmagában, 4 Aegir M7-es és 13 Vali M6-ost számoltam, de semmi vadászgép. Közben persze mozgósítottam az egész flottát, tényleg mindenkit a kis speckó vadászok és szállítóhajók kivételével, még a Split Elephantot is behívtam a flakjai miatt hátha hasznos lesz. Végül észrevettem, hogy az Odin mindig elsőként megy át a Trans-Orbital Acceleratioron (a kapu ugye). Hopp, a szikra. Támadjuk meg mikor átevickél a kapun, mert akkor a kísérete még hátra van maradva Saturnban és amúgy is egyesével fognak átjönni. Na igen ám, de a két Boreas irtó lassú, könnyen lehet, hogy nem fog időben odaérni, nem tud időben elkezdődni a csata miattuk. Saturnban már elég közel vannak a déli kapuhoz. Újabb ötlet szikra. Egyszerűen elálltam a Saturnban lévő déli kapu útját három Springblossommal, az egyikben én ültem. Az ATF nem szólt rám, hogy át akar jönni a kapun, csak forgolódtak ide-oda, közben néha szívattam őket, hogy az Aegir-ek előtt 5 méterrel repültem el 360-al, ettől ők elkapták a "kormányt", nehogy ütközés legyen, egy Aegir és egy Vali össze is ütköztek, de megúszta mindkettő a lassú sebességük folytán kis pajzs gyengüléssel. A lényeg, hogy telt az idő, az ATF flotta csak forgolódott a kapu előtt bambán míg az én flottám frankón odaért a túloldalra. Nah, kész a csapda. Átmegyek a túloldalra Jupiterbe két kísérőmmel és várjuk a csodát.
Tehát ott állok a kapu előtt, full Red Alert a flottában. Két M2-es Boreas, két M7-es Panther, két M7 Paranid Deimos, egy M7M Split Cobra, egy M6-os Vidar, egy M6 Heavy Nemesis, három Terran Springblossom, 67db M3-as ill. M3+ vadászgép és végül egy Split Elephant. Az egyik Deimos PSG tornyait letiltottam, mert csak az egyik Deimost tudtam még időben átfegyverezni, Ion Shard Railgunt és CIG-et kapott. Az egész manőver kulcsa a Cobrában rejlik, 20 marine személyében. 12 Paranid, 3 Argon és 5 Boron marine. Ma ők a főszereplők. A parancsok a következők voltak: A két Boreasnak folyamatosan osztottam a különféle parancsokat, a két Panthernek, az egyik Deimosnak és az Elephantnak volt állandó parancsa. A két Panther egymás védését kapta parancsul, a Deimos Attack enemy shield, értelemszerűen az Odin pajzsának folyamatos rombolását jelenti, de mikor lent volt a pajzs akkor nem nyitott tüzet a hullra. Az Elephant meg az attack all enemies parancsot kapta. A vadászok is többnyire protekt parancsokat kaptak. Az Eclipse és Cutlass wingek kaptak mindig útközben parancsokat. A Cobra amint kilőtte a boarding podokat elugrik, a második Paranid Deimos is alkalmi parancsokat kapott, leginkább korvett elhárítást. Nagyon kevés attack all enemies parancsot osztottam ki pont azért, hogy az Odint ne lőjjék ki. Így sem mindig sikerült. Összesen hatszor töltöttem be állást, háromszor emiatt.
Tehát az akció. Jön át az ATF Odin a kapun. A földi flotta legénységének IQ-ja valahol 10 és 50 között lehet, hogy nem sejtenek semmit a kapu előtt rostokoló, egyértelműen nem földi hajókból álló viszonylag tekintélyes flottát látván. Persze ez csak vicc, a játék kódja ilyen és jó hogy ilyen, különben már mindenki nekem ugrott volna, mikor vonulok át az Asteroid belten keresztül. Tehát ATF Odin átjött, várok picit, hogy legyen helyem, meg neki is. Picit túl sokat vártam, átjött egy Aegir és egy Vali, mondom magamban belefér, na akkor eksön, Boreasoknak parancs, lőjjék ki az Aegirt, két Springblossom kísérőmet meg a Valira uszítottam. Jó magam és a két Deimos rámegyünk az Odinra, később a Vidarom is a pajzs rombolásának parancsát kapja, mert iszonyú erővel tölti visssza. Aegir eltűnik mintha ott sem lett volna, összes Terran átmegy pirosba, közelben ólálkodó Terran Yokohama megindul felém. Boreas, csibész! Boreas lő, Yokohama robban. Odin pajzs lent, további ATF hajók érkeznek, egyre többen. Átteleportálok a Cobrába. Boarding podok kilő, majd utána az AI kilő egy Hammer Heavy torpedót, mission faild. Fej falba belever. Még jó, hogy közvetlenül az akció előtt mentettem, kb. 2 percet veszítettem. Tehát Odin átjön, Aegir is, Vali is, majd megint Aegir, mindjárt kettő, az előző koreográfia annyi különbséggel, hogy az egyik Boreast már egyből a közelben ólálkodó Yokohamára küldtem. Odin-t nagyon lőjjük, én meg a két Deimos, Odin visszalő, eltalálja az egyik Panthert, na annak se kell több meg a másiknak, bumm-bumm, IBL-ek szállnak, Odin robban. Boarding podokat ki sem tudtam lőni. Mission Faild. Állás visszatölt. Pontosan ugyanez még egyszer lejátszódik. A továbbiakban a Panthereknek mindig adok célpontot, hogy legyen mire lőniük az Odin helyett. Következő próbálkozásomnál az egyik Boreas fogalmam nincs, hogy hogy, de elhalálozott. Lehet ütközött valamivel, vagy bug, nem tudom, egyik pillanatban 70%-os pajzs, másik pillanatban hatalmas lökéshullám marad utána. Őt azért nem akartam beáldozni, hogy kb. 130-140 millát költöttem rá. Állás visszatölt. A továbbiakban minden faszán megy, nagyon sokáig, Cobrába átteleportálás, boarding podok kilőve, visszateleportálás, Cobra elugrik. Marine-ok vágják, vágják azt a páncélt. Bent vannak! Jönnek a frankó színesítő szövegek, Paranid csóka monnya, hogy "Stay alert and watch for tangos!" Ezen jót virultam. Viszonylag tök gyorsan bejutottak, de Boarding faild, meghalt minden marine. Mondom mi van? Scanneltem csata előtt, az Odinon egy darab marine nem volt! Állás visszatölt. Aztán ez még egyszer. Boarding Faild! Megint meghaltak a marine-ok, és mindig a Deck 3-on! Gyakorlatilag a legvégén halnak meg, mikor már a hajó hídján lövöldöznek. Hát ilyen nincs, mérgemben leradíroztam az összes kis ATF disznót, mivel csaknem egyenként jöttek át a kapun, ezért nem volt nehéz, a Terran Tokyo nem is jött közel. Kis Scimitarok, Katanák meg tököm tudja még milyen űrpiszkok megtámadtak, de végre kiadhattam mindenkinek az Attack all enemies parancsot. Az Odint persze egy túltöltött PPC lövéssel magam fektettem ki. Végeredmény, Terran és ATF flotta Jupiterben padlón. 42 vadászt veszítettem, két Springblossomot (mindkettő Aegirnek ütközött, a csávók két lábbal álltak a gázon), a Heavy Nemesist (kb. fél tucat Vali fogta közre), az Elephantot és az egyik Panthert majdnem, az emergency jump megmentette, kb. 80%-os hullal Circle of Labourba ugrott. Természetesen a többiek pajzsa is igen rosszul állt, de elvertem a Terranokat Jupiterben. (Jupiter incidens, hehe, most biztos így emlegetnék :D)
A tanulság: Sokkal több marine kell, hiába voltak jól képzettek, egy ATF M1-es mégiscsak egy ATF M1-es, nem lehet csak úgy elfoglalni 20 keménytökűvel. Legközelebb nem 40-et viszek, hanem 60-at három Cobrával. Most visszatöltöttem azt az állást, amikor még csak követem a Rapierrel. Ez most egy darabig így is lesz. Meg lesz ez az Odin még. Már megvettem a marineokat, elmegyek velük gyakorolni kis k*csög xenonokon, csak úgy lesz jó fight rangjuk. Ja, egyébként mind a 20 marine igen csak képzett volt! Egyáltalán nem kezdőkkel mentem. Nagyon sokat tanultam ebből a csatából, és észrevettem, hogy a TC-ben az AI sokkal jobban manőverez a nagy hajókkal, jobban kihasználja a sebességet, mint az X3:R-ben! Nagyon sokat fejlődött a harc rendszer ezen a téren. A hajók kevés kivételtől eltekintve azt csinálják amit kell. Persze nem árt tényleg egyértelmű parancsokat osztogatni, szerencsére több fajta új parancs is be lett vezetve, ami sokat segít a játékosnak. De arra nem jöttem rá, hogy kell a Cobrát rábírni, hogy az AI lőjje ki a marineokat, ezt mindig magamnak kellett megtennem, közben lett volna jobb dolgom is, mondjuk a hajóimat irányítani, mint a Cobrával célra állni. Őszintén rácsodálkoztam, hogy nem lőtték le egyszer sem a podokat benne a marineokkal útközben, de mindegy is volt, mert szegények a hajón pusztultak meg. Lehet az is számít milyen összetételű a csapat faj szerint? Lehet Terran marinet kéne vinnem, azok tökösebbek biztos, ha a kis Terran matrózok így megvédték a hajót. -
tomonor #2580 aki fps problémákkal küszödik annak ezt érdemes kipróbálni... -
#2579 "...a goner szektorban ahol fel lehet venni a küldiket ott van egy templomnak a roncsa..."
Jahh, rosszul tették föl a station relocator scriptet a bénák... :D -
r4pt0r #2578 A Terranokat nem nagyon izgatja ki kíváncsi rájuk, oda rajtunk kívül nem nagyon megy más. :D Mindenhol teli van katonai épületekkel, meg járőrökkel. Nah meg szerintem ezért sem lehet náluk gyárakat venni, nem nagyon szeretik kiadni a dolgaikat. :D
Azt nem tudom hogy Cloudban miért nincs Goner temple, de a goner szektorban ahol fel lehet venni a küldiket ott van egy templomnak a roncsa. -
Lokids #2577 Meg nézem az adatbázisban az anti fighter beameket. Főleg a Fusion Beam Cannon néz ki jól. Azokat flak helyett nem lenne jobb alaklmazni? Vagy ezek valami speckó cuccok? -
#2576 Én azért kezdtem Terranként mert először is róluk szól a sztori. Másodszor pedig imádom mikor egy új játékkal játszom és még ismeretlen a játék. Nem akartam ezt az érzést elrontani azzal, hogy ismert környéken kolbászolok már a játék elején. :) Egyébként meg nagyon nagy flash volt az új kezelőfelület és az új menürendszer fölfedezése. Nem mellesleg a Terran szektorokban a jól ismert bolygók képét látni kedvenc játékomban nagyon nagy élmény jelentett. Az új hajók a szerintem döbbenetesen jó új zenék, és a gigászi terran állomások látványa mind-mind hozzájárult ahhoz, hogy nagyon mély nyomott hagyjon bennem a sok újdonság. Szóval masszív élmény volt az eleje nagyon. Én úgy gondolom, hogy semmiképpen sem szerettem volna ezt másképpen kezdeni csakis Terranként bele a sok újdonság közepébe és hagyni egy kicsit vezetni magam a sztorival. majd amikor kijöttem a Heretic's End -i kapun akkor kezdtem el azt a töménytelen Deja Vu-t érezni bármerre mentem. De számomra nem is létezhetett soha más választás csak a Terran! :D ( De a Valhalla fiaskót soha nem bocsátom meg... ) -
tomonor #2575 Egy newb kérdés: Vannak még X2 motorral található objektumok? Azaz lecserélték a konténer kinézetét, esetleg adtak-e hozzá új shader-t? :D -
Lokids #2574 Na jó, valaki árulja már el, mit kell csinálni az elfoglalásnál? Az addig oké, hogy az ellen hajó pajzsát lent kell tartani. De azon kívül? -
tomonor #2573 Épp ezért kéne hazavezetni szegény argonokat. Tényleg, sztori szerint az argonok nem kiváncsiak a földre? És a Gonerek nem őrültek bele hogy ne mengedik be őket? Illetve mi van a Cloudbase SW-ben, hogyhogy nincs Goner Templom? o.o -
r4pt0r #2572 Én is Argonos voltam x3ban, de hát TCben esélytelen az Argon vackok a Terran hatalmohoz képest. :D -
#2571 Jah, elkezdtem, egész jó (najó, nagyon). Terránnal kezdtem, de vhogy lelkiismeret furdalásom volt. Majd átváltottam Argonba, és minden ok. Asszem az elmúlt 4 rész hatására szívem mélyén Argon lettem -
r4pt0r #2570 De lehet váltani, mindt mondtam jobb gombra teszed a Shift+N-t és akkor gyorsan lehet váltani kurzor és irányítás között. -
crossy104 #2569 Sziasztok! Argon 148. ill. Unknow szektor kisérős küldetés utáni Khaak szektoros küldiknél többször is / eddig hatszor/ kidobott a játék. Van valakinek ötlete mitől lehet? Semmit sem változtattam a gépen.Csak itt kezdte el csinálni. -
tomonor #2568 ne mááá o: