X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most, hogy megjelent az 1.3-as patch újra nekiültem a játéknak. Bankcrupt-al álltam neki. Viszont nem kezdõdött el a terran plot!!!
Kipróbáltam nameless argonnal (vagy valami hasonló) is, ott meg a legelsõ repcsisuli missziót sem tudtam kivinni, mert a géphez nem adott fegyvert, és ugye az egyik alküldetés, hogy lõjjünk ki egy dobozt. 😛
Van még itt mit javítani.
Lockheed
Pár hasznos doksi TChez!

by Krait

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Lockheed
Hmm érdekes dolgokat ír itt egy gyerek:

"After the patch, capping a Tyr is easy. It's still the best (looking) M2 in my eyes."

El lehet foglalni a Tyr-t ? Azta! Megyek is ennek utánajárok!

TOPIC

Hmm azért viccesek ezek az ATFes srácok. 1-2 gyárban nem engednek PSP-t vásárolni mert nem elég nekik az Earth Acces, hát ........... Azért lehetnének kedvesebbek. 😄

Lockheed
Ez szerintem aljas dolog!!!

Wingman credits!

Lockheed
Hát azért ez túlzás. 😊 Bár már 24 vagyok de azért nem gondolkodom még családalapításon. Erõsen nem legalábbis. Nincs más hobbim csak ez. Más a kocsijára költi a százezreket meg nõkre én nem költök százezreket semmire. Fõleg nem havi szinten. 😊 Éves szinten biztosan de azért az nem ugyanaz. Mivel a katonai alkalmasságin nem mennék át marad a virtuális repülés. Nagy szerelmem. 😊 Egy civil kisgépes pilótajogsit 1,5-2 milla körül mérnek a választott géptõl függõen, úgyhogy ez megint csak szóba sem jöhet mert azért annyit nem keresek, hogy ezt vigyorogva ki tudnám fizetné és nem hiányozna. ( még nem vigyorogva sem ) Ha ehhez mérem akkor szerintem ennyi belefér. 😊 Sajnos élni is kell valamibõl meg gondolni a jövõre meg ilyen haszontalan dolgok, úgyhogy nincs más választásom mint ez! Alkoholt nem ittam olyan 18 éves korom óta a szilveszteri 1 korty pezsgõket leszámítva úgyhogy tényleg nincs más dolog amivel ennyire szivesen tölteném az idõt. ( nõnemû egyedeket leszámítva ugyebár... 😄 )

jól megy a szekér...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Lockheed
Én valamilyen okos módon mindig le szoktam másolni az eredeti lemezt. Lesz@rom, hogy tilos de akkor is! Emlékszem minden nap mentem a NEXUS megjelenésének hónapjában a MM-ba, mire a kislányka elunta a dolgot és elkérte a számom, hogy majd szól. Addig-addig míg Õ is megvette mert kipróbálta miért mászkálok ennyit. Szóval nekem is megvan az összes X eredetiben plusz még jópár hasonló játék. ( X Wing vs TIE, X-W Allliance, Freespacek, Freelancer, NEXUS, IG1-2 és jópár repülõgépszimulátor ) Én megvettem a Flight Simulator X Collectors -t is mert tudtam, hogy évekig rajta leszek pedig az 25k volt. Ehhez képest nemsok az XTC. Sok-sok játék megvan eredetiben de ebbõl egy sem FPS! 😊 Legtöbbje szimulátor ( ûr, repülõ, hajó, tengeralattjáró, harckocsi ) de azért van benne bõven RTS és RPG is. ( MASS EFFECT ) Azért van bõven sok olyan játék ami megéri az árát de azért nem szeretek semmit többször megvenni mert tönkrement a lemez. Ami nem StarForce-os ( és hála istennek nem sok játék az ) annak jó részét sikerült lemásolnom és kiírnom. Ez szerintem nem warezolás csupán saját használatra biztonsági másolatot készítek egy már MEGVÁSÁROLT programról. Nem adom tovább max családon belül, pénzért meg semmiképpen senkinek. Szerintem ez így igazságos. Azért egy lemez jobban kopik, mint egy könyv szerintem bár attól függ, hogy ki hogyan bánik azokkal is! 😊 Már megint nem tudom hogyan jutottam erre a C vágányra de ha már leírtam rányomok a "mehet" -re! 😊 Mióta megint sokat dolgozom és fáradtabb vagyok, mint általában hamar elvesztem a fonalat magammal és a gondolataimmal kapcsoaltban és azon kapom magam, hogy csak kívülrõl szemlélem mit mûvelek! 😊 Jó éjt!

eggyiket köcsönadod ugye? :}

Én ha kétszer venném meg, akkor a kézikönyv miatt venném, a mostanit már eléggé rongyosra olvastam, kéne egy hibátlan állagú 😄 Persze a lemez elkallódás elleni érv is jogos, de ha késõbb folyamatosan kapható lesz, akkor nincs gáz. Az X3:Reuniont még most is lehet kapni, múlthéten is láttam az egyik Media Marktban.

Vitez77
Én múltkor akartam megveni, hát nem elfogyott az IG2? -.-
Amúgy azért veszem, hogyha az egyik összekarcosodik, elvész stb, akkor ott a másik 😊

天使たちは私を見守る

Hát jobb, mintha egyszer sem lenne meg, de nem igazán értem a dolgot 😊 Nekem az is elég, ha egyszer megvan, úgy is ritkán veszek eredeti játékokat, inkább filmekbõl szoktam venni. Kivétel az Imperium Galactica 2, az háromszor van meg eredetiben. Egyszer megvettem mikor megjelent, aztán költözésnél elveszett, ezért megvettem késõbb már olcsóbban, aztán újság mellékletként is meglett, majd kb. 3-4 évvel ezelõtt elõkerült egy doboz mélyérõl az elveszett legelsõ IG2 pakk 😄DDDD

Vitez77
Tom, kicsit elborultak a gyógyszereim 😄

天使たちは私を見守る

Vitez77
X2 megvan kétszer, Reunion megvan kétszer, ez is meglesz kétszer, haverom most próbálja megszerezni USAban az XGoldot....kétszer

天使たちは私を見守る

Lockheed
Én is kétszer vettem meg! 😊 Elõször STEAMrõl, hogy a függõségem kielégítsem míg megjön az EgOtól! 😊

Ne mond, hogy megveszed a játékot még egyszer 😊

Vitez77
Na vééééégre. Én holnap megyek, mostmár megadom neki a telszámomat, mert ez így nem állapot. Minden héten bemenni hozzá..áhhhh..
De így legalább tömegnyomás van rajtuk 😄

天使たちは私を見守る

Ja már értem. Azt hittem a belsõ nézetre gondolsz 😊

Lockheed
Kevés nekem a szíííín! 😊 Akarok még wingeket csinálni!!! 😄 Sokkal egyszerûbb így kezelni a hajókat! Ülök a Tokyoban telerakva vadászokkal, és egy wingbe szervezve van 2 Osaka és 2 Boreas. De néha 1 Osaka és 1 Boreasra osztva 2 wingbe osztva használom õket, és ha nagyon lecsapnák a pajzsukat akkor cserélek. Ez nagyon jó ötlet volt csak kevés a szín! Fõleg, hogy egy wingbe 5 hajónál nem nagyon kell többet rakni mert csak a baj van belõle. Bár most elvileg ezt javították.

"Nothing is known about this ship. Rumours of its existence are believed to have originated from the Split."

Ezt a Xenon M1-re (xenon J) írták annó x-btf-ben. Érdekes.

nem arról beszélek hogy beleülhettél, hanem hogy volt pilótafülkéje, mint egy normális hajónak.
(xenon L)

Kérdeztem amúgy mi a helyzet a CD galaxisnál a Terran Conflict-tal, azt mondták "nemsokára".
Elvileg decemberben már lesz, remélem nem jövõ decemberre gondolt a csávesz.

X-BTF-ben aligha, mivel nem lehetett más ûrhajóba átülni, csakis az X-ben (Experimental Shuttle) ülhettél. Az X-Tensionban lehetett elõször másik hajóba átülni.

nem egyáltalán, ez még az X3 reunionhoz volt. A másik még ott van mindig fensõ gombban, bétában.

Ez a térkép már közelít a véglegeshez?
Mert akkor lassan ki kéne nyomtatnom 😊

amugy meg az x-btf-be/x2-be volt normális pilótafülkéje a xenon hajóknak, csak az X3-ba lettek ilyen furcsa gépiesek.

Lockheed
Ehhe a két véglet! 😊

Akkor mégiscsak igaznak igazolódik ez a videó: Xenon invázió

Ott látni hogy bent ülnek a xenon emberkék/androidok.

Végülis a khaakok rovarok, mégsem ugrik ki hajóikból semmi, és ennek nyomós oka van: nem tudtak a motorra írni még egy alapértelmezett hajót (space suit)

NONPLUSZULTRA
A Pirate Alley a Ceo's Doubt-tól Cardinal's Domain-ig vezetõ út 3 Kalóz szektoron át. A leaágazások nem számítanak, mert azok már az elnevezés után kerültek oda, modok, ill. TC által.

XTM-ben az összes friss kedvenc hajómat úgy teszteltem ,hogy át tud-e menni ezen az úton (egyedül). Legjobban a Tyr és a Starburst telesített.

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

BuriP
Az X2-ben még "unkown objekt"-ek hagyták el a Xenon és Kha'ak hajókat, bár nem lehetett látni õket, üzeneteket kaptál hogy: Ezt meg ezt a hajót lehagyta egy ismeretlen objektum, mostantól a mi tulajdonunkban van, (ott ugye még nem kellett Claim-olni).

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Lockheed
Némi EVE beütés! 😊 Veil of Silence, ott meg Vail of Silence azthiszem.

Na ne már, Cylonok itt is? 😄DDDDDDD Xenon pilótát ugrani még sosem láttam, mert elvileg nincs bennük pilóta. De akkor hogy lehet pilótafülkéjük? 😄 Mondjuk Khaak hajóból sem ugrik ki senki, de megszerezhetõk a vadászaik, illetve X3R-ben azok voltak, TC-ben még egyet sem sikerült foglalni.

Najó. Ez az OTAS küldetés sorozat irtózatosan el van baszva! A Pirate Tokyo egy dolog. Okés, már kihevertem. A plot úgy néz ki, hogy egy harcolós küldetést egy fegyverszállítós küldetés követ aztán megint egy harcolós és így tovább. A Tokyos agyament akció után jött a Pirate Odysseus egy Akumával párban Legend's Home-ban. Épp az egyik Pantherben voltam, gondoltam kifektetem õket, az Ody gond nélkül megvolt, kb. 3 GJ-nyi pajzsom is maradt, de az Akuma ellen elrontottam egy manõvert és sajnos hamu lett belõlem. Restart küldetés, másodszorra a helyszín és az ellenséges hajók is megváltoztak, csak egy M2-est kaptam, de mellé vagy 5 M6-ost. A helyszín Montalaar lett és az M2-es na mi volt? Áhh, úgy sem találná ki senki. Egy Pirate Khaak Destroyer!!!!! A kalózoknak már Khaak M2-esük is van. Az egyik M6-os egyébként egy Katana volt meg volt egy Centaur, egy Nemesis, egy P, az 5.-re már nem emléxem, mert az M2-es véletlenül nekiment és felrobbant, csak egy pillanatra láttam az ikonját, hogy M6-os volt. Itt is Osaka behívás volt, a Gamma Kyonok ellen nem elég egy átlag M7-es. Nem tudom, hogy hogy rakták össze ezt a hajó összeválogató AI-t, de igen sok sebbõl vérzik, szar bugos még mindig az egész plot. Nagyon illúzió romboló.

Vitez77
Ahogy mondtam. Robotikus legénység.

天使たちは私を見守る

hogy érted azt hogy nem automaták? o.O

Vitez77
Hát jah. Ez mutatja, mennyire öregszünk <#ticking>
Amúgy a Xenon hajók nem automaták, asszem a Farnhams Legend elején írja is, hogy ami Xenon hajó berepült a Földhöz (a háború után, az elsõ gateles jumpdrive), abban volt egy Xenon, ami nagy "meglepetést" okozott az egyik asztronautának. Ha jól emlékszem, megölte szegénykét <#vigyor1>

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Mondjuk az X-BTF idején még csak 54 rendszer volt összesen, a térkép szerint a core systems.

Oks, köszike. Akkor jól sejtettem, hogy több rendszer összessége lesz. Sajnos egyik játékból sem derül ki emlékeim szerint, pedig már durván 10 éve vagyok az X-univerzum "lakója" az X-BTF óta 😊

nem önkényes elnevezés az, a regény szerint úgy hívják a galaxis ama részét. itt van linkbe ha esetleg nem tudnátok kivárni az elõzõt: http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/tomonorweb/uploads/DraftMap2.jpg

Piratey Alley az alsó kalózszektorok tömkelege.-vagyis Mi Tons Refuge környéke.

ám tessék, itt egy kép róla:

Vitez77 egy szektorként hivatkozik rá, de sztem nem ez lesz a helyzet és több szektor összességére kell gondolni. Passz. Ilyen nevû rendszert nem találtam, ez valami önkényes elnevezés lesz sztem.

Közben találkoztam egy igen érdekes és számomra felháborító dologgal. Az egyik OTAS küldetés keretében egy Pirate Tokyot(!!!) és egy K-t kellett kicsinálni. Nos, ahhoz képest, hogy a Terran capshipek elfoglalhatatlanok mégis volt a kalózoknak egy Tokyojuk, állig fegyverben, tele volt PSP-vel. A K-n már meg sem lepõdöm, csak egy picit. Egyébként hogy a francba lehet egy teljesen automata hajónak legénységi része?

Lockheed
Passz ezt én sem tudom! Pedig azt hittem igen. Nagyon ismerõs a neve!

Hol van az a Pirate Alley? Mi Ton's Refuge környéke vagy Breannan Triumph környéke? Legtöbb kalóz nálam utóbbi környéken fordul elõ, de capital shipek nem.

Lockheed
Capital shipek ? Pirate Alleyben ? Milyenek ? Pfff mennyi kérdés! 😊 Csak azt az egy galleont láttam eddig meg osprey/centaur/tresher M6 -okat. De ennyi. M7/M2 sehol!

Vitez77
Jó neked. Nálam hemzsegnek.
Múltkor pirate alleyban a kis Busteremmel próbáltam elvonni a figyelmüket, miközben a claimelt Mambám kirepült a szektorból.
Viszont a Terran Policrt még mindig nem értem. Amint felszerelem a Katanán, azonnal szétlövöm õket.

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Lockheed
Ezt jó tudni. Még mindig nem nagyon látok pirate Capital hajókat! 😊 Egyszer láttam Galleont de ennyi!

Nem nagyon használják, a Gausst szeretik a legjobban, de ettõl még szoktak dobni belõle, írtam is már korábban. A második Osakam fegyverzetének kb. felét tõlük csórtam. Egyébként Third Redemptionban rendszeres látogatást tesz egy Pirate Galleon, nagyjából úgy 3 óránként, õ szokott még jókat dobni miután kicsinálom a vadászfedezetével együtt. A Shrike-om mindig ott állomásozik, õ az eszköz 😄 Nem tudom egyébként hogy csinálja a program, mert a semmibõl jön elõ, kidob kb. 20 vadászt és elkezd rombolni, értelme nem sok van. A Paranidok meg elég gyengén védekeznek.

Lockheed
Jaja, csak megláttam egy listában egymás alatt a kettõt... 😄

most ez olyasmi mint a PAC.. kétértelmû. Particle accelerator cannon vagy Pan-Asian Coallition >_<

Lockheed
Persze vágom de akkor is! 😄