12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • SaGa
    "Gyalog" megy, de a TC-ben valahogy nagyon gyorsan átvág azokon a szektorokon, amiben nincs másik hajód. A Reunionban tényel órákig vánszorod a felfogadott TL ha több szektoron kell átvágnia, de a TC-ben pár perc alatt odaér...
  • Lockheed
    Ship Command->Special->Drop Station
  • Gunslinger
    Nem, van rá külön parancs, amint azt kiadod előugrik a szektor térképe és te helyezheted el az állomásod 3D-ben, forgathatod is úgy ahogy akarod.
  • bgabor
    Kösz a tippet! És TL hajóval egyszerűen ki kell dobni a kívánt helyen az állomást? (Eject)
  • Gunslinger
    Ne is! Nincs rá biztosítás. Ha kilövik nagy bukó van és valóban bazi lassan haladnak. A legjobb megoldás spórolni egy saját TL-re, a legjobb ár/érték arányú a Boron Orca, én elsősorban ezt a hajót ajánlom TL-nek.
  • bgabor
    Nade gyalog megy, nem? Nem ugrik?
    Mertha csak simán elindul, végigviszem a terran plotot mire célhoz ér, márha nem szedik le közben a xenonok. Nem merném egy xenon szektoron átküldeni a többmillás állomásaimmal a rakterében.
  • Vitez77
    Nem vagyok jó ebben a szleng dologban XD
  • tomonor
    I rather say 'Phail'

U fail again ;-)
  • Vitez77
    Akkor ne a környéken keresd. 1000Cr/kapu nem nagy pénz, távolságtól függetlenül.
  • Vitez77
    kác kác XD Tomonor erre azt mondaná FAIL, én meg azt mondom, hogy az internet anonimitása hihetetlen ;)
  • bgabor
    Hát a Duke's domain-i stationépítésem meghíusult, mert egy óra keresgélés után se találtam egyetlen rohadt TL hajót se a környéken.
  • Gunslinger
    Te és még kicsoda? :-)
  • Vitez77
    No látod, ezen az egy szavon sokan átnéztünk XD
  • Mayan
    Én sem vagyok perfect angolból, de:
    "will also be pleased to know that concurrent with the US DVD-ROM release"

concurrent: egyidejű, megegyező

Tehát szerintem ne számítsunk rá április előtt.
  • Lockheed
    Izéééé jajj! "Rápróbálok"! :)
  • Lockheed
    Köszi az infot, rábróbálok!
  • r4pt0r
    Hát inkább csak átszaladtam a bejelentésen, nah de majd legközelebb majd jobban figyelek. :D
  • Vitez77
    Így igaz. És mint mondtam, a Bala Gi patch (kieg) is megjelent hamarabb, mint a DVD-s. r4pt0r: a DVD-n is az van, hogy "now includes". Nem vok tisztában az angol tudásoddal (nem sértés, egyszerűen csak nemtom milyen nyelvet beszélnek a fórumozók), de a now includes az "most tartalmazzá"-t jelent. Szal igen, vmit te nagyon félreértettél :D
  • r4pt0r
    Aha akkor én értettem félre, pontosabban nem olvastam. Akkor nincs gond. Viszont akkor tényleg elképzelhető hogy előbb lehet tölteni, vagyis a logika ezt diktálná. :P
  • SaGa
    Itt at eredeti szöveg:

"This latest version entitled X3: Terran Conflict 2.0 – The Aldrin Missions, will feature a host of new missions, new ships and much more great content and is a product of Egosoft’s continuing development of and support for an already outstanding title. The game will be available at all major US retail outlets and on Steam, a leading platform for the delivery and management of PC games and digital content with over 15 million accounts around the world. Existing owners of X3: Terran Conflict (DVD-ROM and Steam) will also be pleased to know that concurrent with the US DVD-ROM release, X3: Terran Conflict 2.0 – The Aldrin Missions will be made available for download as a patch from Egosoft.com and Steam."
  • SaGa
    Nem olvastad végig a bejelentést.

Akinek még nincs Terran Conflictja, az április 7. után már a 2.0-s verziójú DVD-t tudja megvenni, vagy a steamtól a 2.0 verziót letölteni.
    Akinek van már, az meg letölti az egosofttól mint patch-et, ahogy azt a korábi verzióknál is megszoktuk. Pl Reunion 2.02 Bala Gi Missions...
  • r4pt0r
    Lehet én értettem félre, de ez egy kiegészítő lesz, amit majd meg lehet venni boltban, meg Steamen. Steam már magában netes letöltés. Te szerintem patchre gondoltál, de szerintem ez nem az lesz, ezért letölteni sem tudod előbb (max warezba de te azt nem szereted :D).

De lehet én néztem be valamit. :D
  • Vitez77
    "a boltokba és a Steamre az X3: Terran Conflict 2.0 - The Aldrin Missions".
    "a boltokba és a Steamre"
    "a boltokba"
    "és a Steamre"
    "a Steamre"
    "és a boltokba"
    Szal a lényeg: csak azt írják, hogy "a boltokba és a Steamre", de nem a letölthető verziót :D
  • Vitez77
    Tom, Gamestar is, de egy bizonyos contentel nagyon siettek benne (megint). Szal szerintem csak a bejelentés miatt nem tetté volna fel a kérdést, hogy "van-e időnk ezt beletenni".
    És megmondta, ez egy személyes vélemény :D
  • Gunslinger
    Sztem is. Már mennek a fekete Nemesisek a morcos tekintetű Paranidokkal, stílusosan fekete Volga meg Moszkvics helyett :-DDDDD
  • Gunslinger
    Itt is csak április 7-ről írnak: http://www.pcdome.hu/hirek/16462/x3_terran_conflict_2_0_the_aldrin_missions
  • tomonor
    hazucc
  • Vitez77
    The new job
  • Vitez77
    Félrenyomtam, nem a -t akarta, hanem -t
  • Vitez77
    Nem a hírben van
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    najó, abban is csak az US version érintik
    De persze tévedni emberi dolog, ezt leszögezném. Plusz emlékeim szerint a 2.0 DVD a letölthető verzió után jelent meg.
  • Gunslinger
    Ne már. Ez hol van a hírben, erre a hétvégére vonatkozóan nem találtam infót. Remélem nem feltétlenül kell új játékot kezdeni miatta. BTW még 1.4-re sem frissítettem, még mindig 1.3-al játszok :-D
  • tomonor
    és visszakapjátok vajon az X3:R-es irányítást, BBS-t?
  • Vitez77
    Csak az US vásárolható verzió az US boltokban jelenik meg áprilisban. Letölteni hamarabb lehet (talán már hétvégén, mivel a teszteléseknek vége).
  • tomonor
    amúgy meg érdekes, X3:R-benm hány évet kellett várni hogy kijöljön a 2.0? :o
  • tomonor
    Hmm szép, ennek ellenére még nem írom át a v1.4-et 2.0-ra. Majd ha megjelenik...
  • Gunslinger
    Nah, tök jó. Áprilisban jön, nincs az már olyan messze, igaz közel sincs, addigra lehet végleg kiélem magam a TC-vel, már néha manapság sem tudok mit csinálni, szinte mindent elértem, amit akartam, három napja nem is játszottam vele, egyre ritkábban kattintok az ikonjára...

Remélem elég újdonságot fog felmutatni a 2.0-ás verzió, hogy újra lekössön és megérje új játékba kezdeni.
  • BuriP
    Jól hangzik(végre terran állomások)!!!Bár én már annak is örülnék ha az alapjátékba tartós életet tudnák lehelni!!!
  • Vitez77
    Ahogy olvasom, eléggé sok mindent beletesznek majd. Remélem a sztorit befejezik, s hogy kicsiny hazánkban amikor majd (ha) megjelenik, akkor ez fog :D
  • Vitez77
    TC 2.0 :D
  • Amaro
    Ki kell bontani mindkét modot, és az új hajó modjának Tship és Tcockpits állományát bele kell szerkeszteni a BSG ugyanazon fájljaiba. A object és dds állományokat egy könyvtárba másolni, - ha az object vagy dds, netán scene állományok ugyanazon néven más mérettel és tartalommal bírnak, akkor a dolog nem lehetséges, mert ütik egymást, magyarán ugyanabba a képi tartalomba mást és mást alkotott a két modkészítő. Hajókat egyébként nehéz dolog egybehozni, a TC által alkalmazott cockpit és turret kiosztás miatt. Ugyanazon fájlokat használja több hajó is, tehát ha egyet módosítasz az új hajód miatt, lehet, hogy egy eredeti hajó egész másképp fog kinézni viselkedni. Hosszú oldalakon fejtik ki ezt a Ego fórumain, de igazi megoldás még nem született.