X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a smucig Teladik csak 10 rugót adtak a Q-ért...
Tegnap végre elintéztem azt a nyamvadt Q-t. Elmentem felderíteni a környéket, majd visszamentem a szektorba. A közben megesett harcok eredményképp lett egy fejlettebb Blastclaw-m (4 db 25-ös pajzs megy rá 3 helyett), meg egy Falcon Sentinelem. Mivel a talált hajók egyikének sem volt pajzsa, csak a Blastclaw Prototype-on egy darab 1 megás, meg 2 db Fragmentation Bomb Launcher, letámasztottam a 3 hajót (Susanova, Blastclaw, Falcon) egy dockban és elindultam a prototipussal nézelõdni. Vettem 8 db Plasma Burst Generatort (mindegyik hajóra 2-2 db-ot, bár több nem is volt a gyárban), majd visszaindultam a többiekhez. Amikor beértem a kapun, benne találtam magam a xenon flotta maradványainak közepén. A P-ket (volt 3) már valaki lerendezte, maradt a 4-5 L, 8-10 M, meg a Q. Az "apróságok" gyorsan elhullottak 2 PBG és 2 PAC tüzében. A Q-nak ez épp arra volt elég, hogy a pajzsa szép lassan megindult lefele, de állandóan energia gondjaim támadtak. Átcseréltem a 2 PAC-ot is PBG-ra és kb 3 perc alatt kifektette a Q-t. Nem kell hozzá nagyon közel menni. Van egy kb 30 fokos holttere a felsõ/oldalsó és a hátsó ágyúi között, ahova nem tud lõni. Ha az ember észnél van és nem csúszik ki ebbõl, párszáz méteres távról is szépen le lehet bontani a hajót...
Szerencsére az X-univerzum nem olyan komolytalan, mint a Stargate SG-1 volt 😄DDDD
Hidd el, gyorsan összedobnak egy nagyobb kaput. Max szólnak az Orinak nekik van már tapasztalatuk. 😛
Sajnos egy kapun sem fér át, így valóban nagyot néznék, ha sikerülne neki 😄DD
Ohh egyébként rájöttem mikor néznél nagyot, amikor küldiben kapnád a Pirate Valhallát. 😄
Igen, a TC az egy olyan játék, ahol a pénz egyáltalán nem gond. Én is már hetek óta nem tudok mit csinálni a temérdek lóvéval, már mindent megvettem, amit meg lehetett és szükségem volt rá. A hajó foglalásokkal viszont jó darabig el lehet lenni, múlthéten foglaltam magamnak egy Paranid Agamemnont, nem rossz hajó, de összességében nem olyan nagy durranás, sztem a Deimos jobb, mert van hangárja. Annyiban különböznek, hogy van egy front ágyúsora az Agamemnonnak, ahova négy fegyvert lehet tenni, beleraktam négy IBL-t aztán többi helyre meg PSG-t és ISR-t. Most a Hyperionra és egy Tyrre hajtok.
Persze, hogy van, de sztem ez egyáltalán nem igaz. Nekem végig párhuzamosan nõtt mindkét rangom Reunionban és a TC-ben is. Ha semmit sem kereskedsz és csak harcolsz, akkor csökken elvileg a kereskedelmi rangod.
Továbbá ha harcolsz sokat, akkor egyenesen arányosan fog csökkenni a kereskedelmi rangod. Még ha Mk3-as tradereid is vannak. Amugy itt is van Mk3 trader, ugye?
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Bár lenne 10x drágább de 2x gyorsabb. 😄 Pénz nem gond OFF 1 küldi olyan 10 milla ha jó az eresztés.
Ha elindulsz egy irányba akkor is egy idõ után ugyanúgy elkezd csökkenni a harci rangod, mert nem harcolsz, tudom mert én is trükköztem ezzel és nem jött be. SETA nélkül is csökken, csak baromi lassan, SETA-val ez felgyorsul. Az elején persze, hogy gyorsan kész a tréning, minél képzettebbek lesznek annál lassabb és drágább lesz a további képzés.
Tudom ismerem, reunionban megoldottam úgy hogy elindultam egyik irányba aztán kész. De itt ne arra gondolj hogy 30 percig SETAzok mert 20 emberkénél elég gyakran jönnek az üzik hogy kéne nekik egy kis gyakorlat. Ezért nyilván amíg beteszem õket a bölcsibe nem SETAzok. 😄
Azért ezzel vigyázzál, mert ha sokág nem csinálsz semmit és megy a SETA, akkor folyamatosan csökkenni fog a harci rangod. A kézikönyv is felhívja erre a figyelmet. Én anno X3R-ben koppantam így egy nagyot, mikor gyártottam magamnak nagyban a Hyperionokat a HQ-ban, az egyik már közel volt a gyártás végéhez, gondoltam befejezem SETA-val, berakom fél órára addig elemgyek kajálni. Mire visszajöttem kész lett a hajó és a Hero 26%-os harci rangomból lett Legend 88%. Ez több heti folyamatos Xenon és Khaak gyilkolásnyi veszteség.
Inkább siralmas, mint vicces. A Colossusban volt egy Khaak M3-as is, meg több Xenon L. Jó kis cuccaik vannak a kalózoknak, no comment. Kíváncsi vagyok mikor kell majd Pirate Odin ellen menni. Az mondjuk nem is lenne rossz, azt tuti nem dobnám el.
Ehhe, ez vicces! 😊 Nem is gondoltam volna, hogy ilyen megtörténik. Elfoglalsz egy hajót, és a benne lévõ vadászok amellett, hogy semlegesek maradnak még ki sem hajlandóak takarodni a hajóból! 😊 Ez azért vicces!
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Azért olyan sokat nem ment a TC. Sokat setaztam tegnap meg OFF közben is amikor várni kell ment a seta, ma is nyomtam fél óra setat. Most kb 19embert fejlesztek 1xre nehogy már 1esével. 😄
Tegnap délután kezdted és az egyik már 5 csillagos valamibõl? Azért ez elég durva. Nagyon intenzíven mehet ott a tréning meg biztos egyfolytában fut a TC 😄
Ma folytattam az OTAS gürizést ahol pár napja abbahagytam. Volt egy tök rutin taxi feladat, nem is értem, hogy került bele. 13 perces idõkorlát volt, gyakorlatilag bagóért Akeela's Beaconbõl el kellett vinni egy faszit az OTAS HQ-ra, 3 perc alatt megvolt. Aztán megint beadott egy bérgyilkos küldit, a szokásos. Legend's Homeból elküld a halálfaszára infóért és utána persze mindig loholhatok vissza Legend's Homeba, mert ott a gonosz. Megint egy Tokyo és persze mit kapok mellé, Pirate Osaka. Bakker. Ebbõl már picit elegem van, hogy a kalózok féltve õrzött Terran capshipekkel furikáznak. Még jó, hogy készültem és az egyik saját Osakam is mindig a szektorban van, végre lenyomtam egy Osaka vs. Osaka ütközetet, gond nélkül gyõztem, mert oldalba tudtam kapni és nagyjából ki is tértem a PSP lövései elõl, fél pajzzsal megúsztam. Nah, de gondoltam egyet és nem lõttem ki a Tokyot, hanem összeszedtem a keménytökû hadat az egyik Cobraval és elindultam elfoglalni a Tokyot, kíváncsi voltam, hogy így engedi-e a gép elfoglalni! Naná, hogy engedte! Lett egy Tokyom minden gond nélkül, 2 perc alatt, pedig voltak rajta marineok is, 13 darab. Szóval meglett a Tokyo, de aztán jött csak a meglepi. Volt benne 35 vadász is. Ebbõl kb. 15-20 volt jól felfegyverzett M3-as, Susanowak fõleg meg volt egy Scimitar is! Csakhogy egyik vadász sem vándorolt át a tulajdonomba. Bakker, van egy hordozóm amit lõttem ezerrel, de nem eresztette ki a vadászokat, viszont a saját hordozómban az 50-es hangárból 35-öt nem tudok használni 35 kis göcsög potyautas miatt! Nem is adhatok nekik parancsokat. Nah, filóztam egy picit aztán jött az isteni szikra, Carrier command szoftver. Azzal ugyanis lehet olyan parancsot adni az M1-eseknek, hogy lõjje ki magából a vadászokat. Háhh, sikerült is, de baszott kirepülni az összes, 14-en bent maradtak és az istennek sem akartak utána kijönni. Gyakorlatilag beragadtak, valami irtózatos bug. Úgy hogy betöltöttem az állást, amit közvetlenül a küldi elõtt mentettem, hagytam a fenébe az egészet. Egyébként a kirepülõ vadászok mind semlegesek voltak és kommunikálni sem lehetett velük. Ha rájuk lõttem akkor sem pofáztak vissza, vissza se lõttek. Másodszorra egy Colossust és egy Akumát rakott be ellenem a masina. Na mondom picit máris más felállás. Mindkét hajónak 6 GJ-nyi pajzsa van, a Tokyonak és az Osakanak egyenként 10-10Gj volt. Azért gondolom érzitek a különbséget. Pikk-pakk ki lett fektetve mindkettõ. Továbbra is irtózatosan bugzik és illogikátlan dolgokat mûvel a játék az OTAS miniplot során.
Ma folytattam az OTAS gürizést ahol pár napja abbahagytam. Volt egy tök rutin taxi feladat, nem is értem, hogy került bele. 13 perces idõkorlát volt, gyakorlatilag bagóért Akeela's Beaconbõl el kellett vinni egy faszit az OTAS HQ-ra, 3 perc alatt megvolt. Aztán megint beadott egy bérgyilkos küldit, a szokásos. Legend's Homeból elküld a halálfaszára infóért és utána persze mindig loholhatok vissza Legend's Homeba, mert ott a gonosz. Megint egy Tokyo és persze mit kapok mellé, Pirate Osaka. Bakker. Ebbõl már picit elegem van, hogy a kalózok féltve õrzött Terran capshipekkel furikáznak. Még jó, hogy készültem és az egyik saját Osakam is mindig a szektorban van, végre lenyomtam egy Osaka vs. Osaka ütközetet, gond nélkül gyõztem, mert oldalba tudtam kapni és nagyjából ki is tértem a PSP lövései elõl, fél pajzzsal megúsztam. Nah, de gondoltam egyet és nem lõttem ki a Tokyot, hanem összeszedtem a keménytökû hadat az egyik Cobraval és elindultam elfoglalni a Tokyot, kíváncsi voltam, hogy így engedi-e a gép elfoglalni! Naná, hogy engedte! Lett egy Tokyom minden gond nélkül, 2 perc alatt, pedig voltak rajta marineok is, 13 darab. Szóval meglett a Tokyo, de aztán jött csak a meglepi. Volt benne 35 vadász is. Ebbõl kb. 15-20 volt jól felfegyverzett M3-as, Susanowak fõleg meg volt egy Scimitar is! Csakhogy egyik vadász sem vándorolt át a tulajdonomba. Bakker, van egy hordozóm amit lõttem ezerrel, de nem eresztette ki a vadászokat, viszont a saját hordozómban az 50-es hangárból 35-öt nem tudok használni 35 kis göcsög potyautas miatt! Nem is adhatok nekik parancsokat. Nah, filóztam egy picit aztán jött az isteni szikra, Carrier command szoftver. Azzal ugyanis lehet olyan parancsot adni az M1-eseknek, hogy lõjje ki magából a vadászokat. Háhh, sikerült is, de baszott kirepülni az összes, 14-en bent maradtak és az istennek sem akartak utána kijönni. Gyakorlatilag beragadtak, valami irtózatos bug. Úgy hogy betöltöttem az állást, amit közvetlenül a küldi elõtt mentettem, hagytam a fenébe az egészet. Egyébként a kirepülõ vadászok mind semlegesek voltak és kommunikálni sem lehetett velük. Ha rájuk lõttem akkor sem pofáztak vissza, vissza se lõttek. Másodszorra egy Colossust és egy Akumát rakott be ellenem a masina. Na mondom picit máris más felállás. Mindkét hajónak 6 GJ-nyi pajzsa van, a Tokyonak és az Osakanak egyenként 10-10Gj volt. Azért gondolom érzitek a különbséget. Pikk-pakk ki lett fektetve mindkettõ. Továbbra is irtózatosan bugzik és illogikátlan dolgokat mûvel a játék az OTAS miniplot során.
aha.
Ám a legfõbb célom igazság szeritn az hogy minnél olcsóbb legyen. Giganet-el szemezek atm
Ám a legfõbb célom igazság szeritn az hogy minnél olcsóbb legyen. Giganet-el szemezek atm
Tréningelem én, most már meglett az 1ik 5ös, hát kösz tegnap du kezdtem mire meglesz 5db maxos csávesz addig megöregszem, és akkor még nem is beszéltünk a fightrol amit meg csak harc közben tud szerezni.
Hát én debreceni vagyok és a DigiTV-nél fizettem elõ. Nem tudom, h ott van -e de nekem betonstabil netet csináltak. Nincs sávszélingadozás, mindig annyi amennyinek lennie kell és nem drága. Ráadásul normális az ügyfélszolgálatuk is. Egyszer egy vihar miatt tönkrement valami elosztó. Szóltam nekik, hogy vmi nem fasza és elhiszik, hogy nem nálad van a baj... Egy órán belül megjelent egy muki egy laptoppal, és 3 órán belül megint volt net. Elõtte téjonylájnyos voltam. Hát az kész kabaré... :S
Vidd õket tréningelni egy Military Outpostba. Sok lóvé, sok idõ, de meglesz az az 5 csillag.
Hát ezek a katonák nem akarják elérni az 5.csillagot hiába fejlesztem.
Vivanet. Nálam eddig semmi gond sincs vele (najó, 4 évente 1-szer elmegy 1 napra...). Bár most asszem más a neve, mert egyesült vmi másik céggel.
天使たちは私を見守る
Esetleg ha nem lesz netem hosszabb ideig, akkor "kölcsönadom" a fórum HG rankot valamelyik aktív tagnak amíg távol vagyok... Ám nemtuti hogy nem lesz netem, még semmi sem biztos, szal nem muszály reménykedni 😄
qrva jól néz ki o:
Apropó, lehet hogy kapok új gépet karira és kipróbálhatom a játékot. Az biztos hogy combat mod rögtön fel lesz rakva.
Továbbá internet: ismét csak megint abba a problémába esek hogy lehet hogy nem lesz netem egy kis idõre (vagy hosszúra) Az a gond hogy a UPC chello felemelte az árait, és megszüntette a kábeltv+internet kombó akcióját. Így most vagy giganet vagy esetleg tudtok ti ajánlani valamit? (hmmm OFF) Nyírségi vagyok...
Apropó, lehet hogy kapok új gépet karira és kipróbálhatom a játékot. Az biztos hogy combat mod rögtön fel lesz rakva.
Továbbá internet: ismét csak megint abba a problémába esek hogy lehet hogy nem lesz netem egy kis idõre (vagy hosszúra) Az a gond hogy a UPC chello felemelte az árait, és megszüntette a kábeltv+internet kombó akcióját. Így most vagy giganet vagy esetleg tudtok ti ajánlani valamit? (hmmm OFF) Nyírségi vagyok...
Ehhe, ha jól tévedek az Ion Cannon hangja a Homeworld 2-bõl van ahol szintén az ionfegyverek hangja volt. 😊
Aki használja annak jelzem, hogy kinn a Combat Mod Beta 2 -es verziója és csináltak egy újabb opcionális plugint is hozzá!
Cmod3 Beta2
- Added gamma ppc flash (you can spot incoming from up to 9km away)
- added distinctive gamma PPC bullet ambient noise.
- Added flaming trail for Incendiary bombs to look like fireballs
- Energy bolt chaingun uses slimmed down gauss projectiles
- Energy bolt projectile flash adjucted so not to blind fighter pilots.
- Torpedo trails visible at very long range.
- Banshee Missile has unique engine sound
- All guns should now have their own firing sound
- Stats of most weapons finalized - (see stats speadsheet.xls)
- Missile damage balanced and scaled to purchase cost (experimental)
- Ion cannon, added weapon drain effect
- Ion pulse generator, added weapon drain effect
- Flak gun velocity increased
- Optimised starburst, minimal lag and new firing sounds
- Incendiary bomb launcher can be supercharged to double damage
- Plasma burst generator can be supercharged for double damage
- Optimised Plasmaburst gen, minimal lag.
- Boarding pods travel at 400ms, just find a sweet spot without hypervelocity turret defences and launch away
- Adjusted missile lifespan to reduce spam. (experimental)
New Plugin:
Improved Ships Mod (Beta v0.1)
- Added blue engine trails to nearly all ships
- Added purple engine trails to Khaak fighters
- Carriers can use Boarding pods
- All ships benefit from a 10-30% speed Boost (may require additional engine tunings)
- Carriers average speed is 100ms (varies between races)
- Destroyers average speed is 70ms (varies between races)
- M5 Average speed is 500ms (large variance between races, fighter types)
- M4 average speed is 250-260ms
- M3 average speed is 160-170ms
- M6 average speed is 140-150ms
- All Corvettes maneuverability increased, AI corvettes also turn faster.
- Argon Heavy centaur (M6) can dock 1 fighter (unused docking node, OMG)
- Teladi Heavy Osprey can dock 1 fighter
- The ShipMod Plugin should be Savegame Compatible.
Topic Link.
Csináltak egy Excel táblázatot, amiben remekül lehet követni az eredetihez képest a változásokat, ugyanis mindkét adatot tartalmazza.
DataSheet
És egy videó arról, hogy milyen is a HARD mod! 😊
YouTube
Cmod3 Beta2
- Added gamma ppc flash (you can spot incoming from up to 9km away)
- added distinctive gamma PPC bullet ambient noise.
- Added flaming trail for Incendiary bombs to look like fireballs
- Energy bolt chaingun uses slimmed down gauss projectiles
- Energy bolt projectile flash adjucted so not to blind fighter pilots.
- Torpedo trails visible at very long range.
- Banshee Missile has unique engine sound
- All guns should now have their own firing sound
- Stats of most weapons finalized - (see stats speadsheet.xls)
- Missile damage balanced and scaled to purchase cost (experimental)
- Ion cannon, added weapon drain effect
- Ion pulse generator, added weapon drain effect
- Flak gun velocity increased
- Optimised starburst, minimal lag and new firing sounds
- Incendiary bomb launcher can be supercharged to double damage
- Plasma burst generator can be supercharged for double damage
- Optimised Plasmaburst gen, minimal lag.
- Boarding pods travel at 400ms, just find a sweet spot without hypervelocity turret defences and launch away
- Adjusted missile lifespan to reduce spam. (experimental)
New Plugin:
Improved Ships Mod (Beta v0.1)
- Added blue engine trails to nearly all ships
- Added purple engine trails to Khaak fighters
- Carriers can use Boarding pods
- All ships benefit from a 10-30% speed Boost (may require additional engine tunings)
- Carriers average speed is 100ms (varies between races)
- Destroyers average speed is 70ms (varies between races)
- M5 Average speed is 500ms (large variance between races, fighter types)
- M4 average speed is 250-260ms
- M3 average speed is 160-170ms
- M6 average speed is 140-150ms
- All Corvettes maneuverability increased, AI corvettes also turn faster.
- Argon Heavy centaur (M6) can dock 1 fighter (unused docking node, OMG)
- Teladi Heavy Osprey can dock 1 fighter
- The ShipMod Plugin should be Savegame Compatible.
Topic Link.
Csináltak egy Excel táblázatot, amiben remekül lehet követni az eredetihez képest a változásokat, ugyanis mindkét adatot tartalmazza.
DataSheet
És egy videó arról, hogy milyen is a HARD mod! 😊
YouTube
Ok.Igazad van.
Köszi a választ.
Izéé...
Omicron Lyrae nem? (a Lant csillagkép Omikron nevû csillaga...)
Omicron Lyrae nem? (a Lant csillagkép Omikron nevû csillaga...)
Ha jól emlékszem Omikron Layerben kezdõdik a plot.Az ûrben van egy m4-es vadász célkeresztel.Nála lehet elkezdeni a plotot.
OTAS plot során is asszem kétszer 20-at kérnek. Kalózoktól lehet sokat szerezni. Fõleg a korvettjeik dobják gyakran és a Xenon L-ek.
OFF plot jutalma, hogy 0-ra csökken a khaakok aktivitása, már nem törnek be csak úgy a szektorokba.
Nem tudja valaki véletlen, hogy melyik hajók dobhatnak, vagy hol fordulhat elõ Disruptor Missile? Kapni nem lehet sehol, viszont a Terracorp plot során kérnek 20 db-ot...
http://a-zcomp.eu/
Azt sem tudom hol kezdõdik az OFF plot...
Az off plotról tud valaki valamit mondani ,hogy mennyi küldetést kell csinálni.Mert már voltam tucatszor kahak szektorban álomást védeni.A kahakokat is ki kellett pucolnom már unkonv szektorból,és most adott egy kisérgetõs küldit megint.A rangom jelenleg az off plotban commander.Ez számit valamit vagy nem.Továbbá még érdekelne az is,hogy van e valami jutalom a végén.Egyébként amióta felraktam az 1.3-as pecset azota aldrinban nem enged leszálni az egyik unkovn bázisukra.A térképen a bal alsóra.Az érdekesség benne,hogy más hajómat gond nélkûl be tudom dokkoltatni.
Igen, arra gondoltam, nem a csillagra 😄DD Egyébként négy tulajdonság van és abból három képezhetõ, a Fighting skillt csak hajófoglalás útján lehet fejleszteni és igen sokat kell hozzá foglalni, hogy 5 csillag legyen belõle, ha az ember nulláról kezdi, de szerencsére lehet venni marine-okat, amik már 2-3 csillagtól kezdik sõt, kétszer tudtam venni 4 csillagos fighting skilleset a spliteknél.
Jó hír a Steam-es brigádnak!
Nálunk is van végre 1.3-as patch!
Bár nem tudom mi tartott ennyi ideig. <#conf>#conf>
Nálunk is van végre 1.3-as patch!
Bár nem tudom mi tartott ennyi ideig. <#conf>#conf>
Hmm talán hát kb képzek 10 embert, van 4es hacking, engi, meg mecha, de 5 csillagot még nem sikerült elérni.
Kellemets, bár már a cheat határát súroló script az NPC Bailing addon. Kell a topikjában megadott összes script és az npc-npc harcokban is szabadulnak fel hajók. Egymást lövik a xenonok és a helyi erõk, én meg szedegetem össze a majdnem 0-ra amortizálódott üres hajókat. Így lett egy Blastclaw-m. Xenon és kalóz flotta összecsapásából maradt vissza. Igaz, csak egy pajzsa és két ágyúja maradt meg, a hullja meg 2%-os volt...
Vigyázat: a kisérõs feladatoknál, ha megtámadják az általad kísért hajót s kiugrik belõle a pilóta, úgy veszik, mintha elloptad volna a hajót, akkor is, ha nem "teszed magadévá"...
Vigyázat: a kisérõs feladatoknál, ha megtámadják az általad kísért hajót s kiugrik belõle a pilóta, úgy veszik, mintha elloptad volna a hajót, akkor is, ha nem "teszed magadévá"...
A kérdés arra voatkozott, hogy melyik képzettségbõl. Van vagy 3...
Csillag. 😄 Egyébként csak bevetés közben tudják elérni csak a max szintet vagy kiképzés közben is. Csak mert 1iket fejlesztem már egy ideje és szerintem már 2x is rányomtam de még mindig 4. szinten van.
Negyediket mibõl?
Az igen, most érte el az egyik a 4.-et vagy fél óra seta után. 😄
5 csillag a max minden tulajdonságnál.
Marine kiképzésnél melyik a legnagyobb szint? Mert van olyan katonám aminek 3 ilyen bronz csillaga van. (vagy milyen színû)
Igen én is tapasztaltam ilyet, hogy hozzáveszi az éppen arra járó enemyket is a progi. Patrol missiont csináltam mikor véletlenül a fölsõ turretek elég sokszor meglõtték a fölöttem lévõ OWP-t, és azt is és a rendszer teljes katonai kotingensét hozzávette az elpusztítandó célokhoz.
Én azthiszem a kifogyhatatlan energiájú Scimtarral és EMP-vel szedtem le Q-t, meg pár rakétával ami nálam volt. A Terran plotot gyakorlatilag rakéták nélkül csináltam meg, mert olyan nehéz volt beszerezni õket! Egyébként ha közel repülsz a Q-hoz oldalról van egy elég nagy terület ahol nem tud elérni a fegyvereivel. Próbál rád fordulni, és csak arra kell figyelni, hogy ugyanolyan sebességgel strafelj oldalra és mindig fordítsd a hajó orrát merõlegesen a Q felé. Ekkor õ forog körbe-körbe, Te meg ugyanott állsz hozzá képest végig és lehet lõni. Mivel nem ér el még a rakétákat sem tudja leszedegetni amit rálõsz.
Én azthiszem a kifogyhatatlan energiájú Scimtarral és EMP-vel szedtem le Q-t, meg pár rakétával ami nálam volt. A Terran plotot gyakorlatilag rakéták nélkül csináltam meg, mert olyan nehéz volt beszerezni õket! Egyébként ha közel repülsz a Q-hoz oldalról van egy elég nagy terület ahol nem tud elérni a fegyvereivel. Próbál rád fordulni, és csak arra kell figyelni, hogy ugyanolyan sebességgel strafelj oldalra és mindig fordítsd a hajó orrát merõlegesen a Q felé. Ekkor õ forog körbe-körbe, Te meg ugyanott állsz hozzá képest végig és lehet lõni. Mivel nem ér el még a rakétákat sem tudja leszedegetni amit rálõsz.
Azt a mindenit! Nem semmi ahogy bugzik néha a progi. Mikor elõször Q-t lõttem TC-ben 6 HEPT-em volt és egy Boron Skate Prorotype-al voltam (vagy Eclipse-el, már nem emléxem pontosan). Hát eltartott egy jó darabig. Közben jó párszor megmurdáltam, mert nagyon finoman kell repülni és néha nem sikerült. Az volt a trükk, hogy berepültem a törzs és az egyik vezérsíkja közé vagy nagyon közel manõvereztem végig a Q fölött, mert nincs felsõ lövegtornya amivel el tudna érni. Mindig egy irányba forgott folyamatosan és max sebességen, eléggé nehéz meló. Egy párat kifektettem így belõlük míg nem volt erõs hajóm. ' HEPT és 2 PAC kombóval valóban esélytelen még megkarcolni. Így még egy P-t sem vállalnék be sõt, kezdetben a PX volt a legveszélyesebb xenon hajó számomra, mert gyors és sok turret van rajta és fõleg PBE-vel lõ. Jobban kerültem, mint a Q-kat.
Én most a Svage Split kezdést választottam. El tartott egy darabig, mire a Jaguárt felválthattam. A két PAC 3 lövés után lemerítette az energiát, így nagy vadászatokat nem lehetett vele rendezni.
Egyébként meg csókoltatom a fejlesztõket. A frissen zsákmányolt, majdnem üres Susanowa-mmal felvállaltam egy "easy" patrol missziót. 3 kalóz. Kilõttem õket, erre beugrik egy Xenon Q és átugrik rá a feladatjelzõ. A pajzsát még csak megkarcolni se tudtam az 1 HEPT, két PAC kombóval. Elvéreztem.Visszatöltés, nem vállalom el a feladatot, egyszer csak ott a Q. Mi van? Úgy látszik, a harci missziókhoz simán hozzákapcsolja a program az épp arra kódorgó ellenséget. Kiváncsi leszek, mi marad a szektorból a Q randalírozása után...
Egyébként meg csókoltatom a fejlesztõket. A frissen zsákmányolt, majdnem üres Susanowa-mmal felvállaltam egy "easy" patrol missziót. 3 kalóz. Kilõttem õket, erre beugrik egy Xenon Q és átugrik rá a feladatjelzõ. A pajzsát még csak megkarcolni se tudtam az 1 HEPT, két PAC kombóval. Elvéreztem.Visszatöltés, nem vállalom el a feladatot, egyszer csak ott a Q. Mi van? Úgy látszik, a harci missziókhoz simán hozzákapcsolja a program az épp arra kódorgó ellenséget. Kiváncsi leszek, mi marad a szektorból a Q randalírozása után...
Hja, három xenon szektoron kell átvergõdni, megadurva 😄 Ezt csak azért is ki fogom majd egyszer próbálni 😄DDD