X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ám szerintem Play Station Portable ^^
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ki nyitott külön topicot a Point Singularity Projectornak ?? 😄
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
állomásokon minden fegyverzetet, a Zephyrust amint megcsináltam a missiont vele és a másik Mercuryt ( késõbb az elsõt is ) beraktam a PSP gyárakba és minden legyártott fegyvert megvettem. Késõbb is csak TS-eket vettem tárolni a fegyvereket és a stationon ülve vásárolni. Minden megkeresett pénzem erre költöttem. Mindig azokat a hajókat használtam amit a storyban adtak. Mellesleg nagyon-nagyon jó hajók azok! Scimitar, Cutlass, Vidar. Ja meg az elején kapunk 2 vagy 3 Rapiert is meg a Vidarral együtt egy Scabbardot is! A lényeg, hogy már akkor szilárdan elhatároztam, hogy Terranként ( fõként azon a területen és az õ hajóikkal ) fogom játszani a játékot ezért is gyûjtögettem a rakétáikat és fegyereiket az elejétõl kezdve. Késõbb derült ki, hogy nálam a Toruson kettesével spawnolnak idõnként a fegyvereik. Egyébként valaki dobott is PSP-t mert a lootoló mercurymban is találtam régebben. Szerintem mikor foglaltam hajókat az ATF-tõl akkor! Na mindegy egyébként gõzöm nincs miért írtam le ezeket, de szerintem még volt valamilyen célom az elején ezzel de nem tudom, hogy a végére megvalósult vagy sem mivel nem tudom mi volt az! 😊
Népszerû témák
1. Grand Theft Auto IV
2. Football Manager
3. Modellautók
4. Ismerd fel a képrõl az autót
5. X3 - Terran Conflict
6. Euro Truck Simulator
7. Humoros és aranyos képek, videók
8. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
9. Test Drive Unlimited
10. PSP
Amúgy csak azért vaciláltam, mert a Centaur az nálam egy "régi pajtás", a Katana viszont azon túl, hogy tényleg jó (meg jó a neve: KATANA!), nem ismerem a fegyvereit, mármint hogy milyn gyorsak a lövedékek stb. Dehát akkora pajzzsal úgyse lõnek ki könnyen XD
天使たちは私を見守る
Nem tudom min vacillálsz! 😊 Egyértelmû, hogy a Katana. Egyetlen hátránya van szerintem, hogy ugye csak Terran fegyverzet megy rá.
Centaur :
speed: 123 cargo: 1250XL Shield 600MJ gen: 2500 hull: 60000 weapon generator: 10500 turret : 3 weapon: 11
Katana :
speed : 136 cargo: 1000XL shield: 1Gj gen: 3250 hull: 51000 weapon generator: 19000 turret : 3 weapon 12
Összegezve: A centaurnak 250 -el nagyobb a raktere és ugye sokféle fegyverzettel szerelhetõ. A Katanának viszont lényegesen nagyobb a pajzsa és azért 30%-al nagyobb is a pajzsgenerátora! Eggyel több fegyver rakható rá és a 19000-es fegyvergenerátora a Centaur 10500 -ával szemben jelentõs, majdnem 100%-os különbséget mutat. Szerintem tényleg a legnagyobb gyengéje a fegyverezhetõség. De szerintem sokkal jobban jársz a Katanával! Keményebb, erõsebb és gyorsabb, mint a Centaur. Mindemellett sokkal veszélyesebb ellenfél mert harap ám és nagyot! 😊 Szerintem azzal jobban jársz!
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Hát én egyelõre csak az elsõ M2est szerzem be, mert pl. most védeni kell egy stationt, Kha1ak sectorban, és nem arról van szó hogy annyira nehéz lenne, a springel is meg lehet csinálni, elmegyek 10kmre aztán rájuk csapok felrobban 5 megint elmegyek. Csak mindig újra jönnek. Inkább 1 Osaca aztán jöhetnek. 😄
天使たちは私を見守る
Sztoriban még csak az 1. terrán küldit vittem ki, szal még hátra van egy jó adag.
天使たちは私を見守る
1. Grand Theft Auto IV
2. Football Manager
3. Ismerd fel a képrõl az autót
4. Modellautók
5. Euro Truck Simulator
6. X3 - Terran Conflict
7. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
8. Humoros és aranyos képek, videók
9. Test Drive Unlimited
10. PSP
😄
天使たちは私を見守る
- patch elõtt elvállaltam egy patrol küldit de elég játszhatatlan volt meg párszor ki is dobott a rossz FPS miatt, most nem ment 20 alá szóval ez pozitív
- megjelentek patrol küldikben a kalóz M2esek is eddig egy darabot nem láttam, a Centaur volt a max
- kapásból kész lett a Final Fury kísérgetõs része a konvoy ment amerre mennie kellett nem bolyongott össze vissza talán kicsit túl könnyû is lett
Eddig pozitív!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Lockheed: eddig egyszer sem írta külön, hogy TP, meg mindig azt mondta, hogy "Ok, I'm on your ship. Step on it!"
天使たちは私を見守る
Igen, a Microchip mennyiséget negyedelték, a többi maradt.
Ma meglett a vizsgám amire készültem múlt héten mindjárt kipróbálom az új patchel a Final Fury kisérgetõs küldit.
Tudjátok már, hogy a hub plotban javítottak-e a nyersanyag arányokon?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
天使たちは私を見守る