X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lockheed
Ezt nem tudtam. Nem láttam még használni õket!

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

LoL

ám szerintem Play Station Portable ^^

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Xenon K-k szoktak dobni PSP-t.

Lockheed
10. PSP

Ki nyitott külön topicot a Point Singularity Projectornak ?? 😄

Lockheed
Ezért is álltam rá arra, hogy a megfelelõ gyárakat folyamatosan ellássam nyersanyaggal... Az volt a szerencsém, hogy sok fórumot olvastam az EGO-n mielõtt megjött a game és ott írták, hogy a játék elején még csak-csak de késõbb egyre inkább nem lesz kapható a terran fegyverzet. Amint elkezdtem játszani belekezdtem a storyplotba is és az egész alatt csak egy 2 Mercuryt és egy Zephyrust vettem és az egyiket körbeküldtem a SOL rendszerben fölvásárolva az
állomásokon minden fegyverzetet, a Zephyrust amint megcsináltam a missiont vele és a másik Mercuryt ( késõbb az elsõt is ) beraktam a PSP gyárakba és minden legyártott fegyvert megvettem. Késõbb is csak TS-eket vettem tárolni a fegyvereket és a stationon ülve vásárolni. Minden megkeresett pénzem erre költöttem. Mindig azokat a hajókat használtam amit a storyban adtak. Mellesleg nagyon-nagyon jó hajók azok! Scimitar, Cutlass, Vidar. Ja meg az elején kapunk 2 vagy 3 Rapiert is meg a Vidarral együtt egy Scabbardot is! A lényeg, hogy már akkor szilárdan elhatároztam, hogy Terranként ( fõként azon a területen és az õ hajóikkal ) fogom játszani a játékot ezért is gyûjtögettem a rakétáikat és fegyereiket az elejétõl kezdve. Késõbb derült ki, hogy nálam a Toruson kettesével spawnolnak idõnként a fegyvereik. Egyébként valaki dobott is PSP-t mert a lootoló mercurymban is találtam régebben. Szerintem mikor foglaltam hajókat az ATF-tõl akkor! Na mindegy egyébként gõzöm nincs miért írtam le ezeket, de szerintem még volt valamilyen célom az elején ezzel de nem tudom, hogy a végére megvalósult vagy sem mivel nem tudom mi volt az! 😊

Ez sztem csak a capital shipek fegyverzetére igaz, PSP és SSG. A Katanara a 12 fegyver azért gyorsan megvan. Sztem a Gauss cannon és lõszere legalább olyan ritka, mint a komolyabb Terran fegyverek, azért a "Commonwealth" fegyverek közt is van nehezen beszerezhetõ. Volt, hogy megfelelõ CIG mennyiséget órákig vadásztam 😊

Lockheed
Én inkább amiatt soroltam a hátrányokhoz, mert irgalmatlanul nehéz beszerezni õket! 😊

Óóóóóóóó

Népszerû témák
1. Grand Theft Auto IV
2. Football Manager
3. Modellautók
4. Ismerd fel a képrõl az autót
5. X3 - Terran Conflict
6. Euro Truck Simulator
7. Humoros és aranyos képek, videók
8. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
9. Test Drive Unlimited
10. PSP

Kata...nah. majdnem magyar

Én a Terranok fegyvereit nagyon jónak tartom, pl. capital ship mezõnyben mindent visznek, a legjobb flak is az övék, szal nem hinném, hogy csalódni fogsz. Összesen négy féle fegyvert gyártanak (+ a három kísérleti alváltozat és a rakéták), de mind a négy igen hasznos és használható.

Vitez77
Akkor asszem jövõ7en repairlézerrel kijavítom a Peregineket (vagy miket), eladok 2-t, azt veszek egy fullextrás Katanát....asszem piros színben XD
Amúgy csak azért vaciláltam, mert a Centaur az nálam egy "régi pajtás", a Katana viszont azon túl, hogy tényleg jó (meg jó a neve: KATANA!), nem ismerem a fegyvereit, mármint hogy milyn gyorsak a lövedékek stb. Dehát akkora pajzzsal úgyse lõnek ki könnyen XD

天使たちは私を見守る

Centaurnál pont, hogy irreleváns a sok féle felszerelhetõ fegyverzet, mert jó részük csak elõre megy fel, a legerõsebb fegyver ami rámegy az a CIG és csakis elõre, a fegyvergenerátort meg pikk-pakk leszívja, a fegyverzet tekintélyes része használhatatlan, maximum kis vadászok ellen ér valamit, M3 ellen gyakran kevés lehet. Terranoknál én nem sorolnám a hátrányokhoz a kevés választható fegyverzetet, mivel az a kevés is mind a gyakorlatban is használható típus és nem csak a turretben mutat jól. A Terran M7-esek vannak szvsz keményen elszabva, hogy maximum M6-os szintû fegyverzet megy rájuk, legalább az SSG rájuk mehetne, sokkal többet érnének.

Lockheed
Megvan a datasheet ? Fölrakom és valaki aki üzemeltet website-ot az kirakhatná és lehetne ide róla egy link. Pontosan az ilyen vásárlási "tendereknél" nagyon jól tud jönni! Ebben benne van az összes pajzs/rakéta/laser/hajó is de van ilyenem TC-hez az összes aszteroidával is! 😊

Lockheed
Hát nem tudom!

Nem tudom min vacillálsz! 😊 Egyértelmû, hogy a Katana. Egyetlen hátránya van szerintem, hogy ugye csak Terran fegyverzet megy rá.

Centaur :
speed: 123 cargo: 1250XL Shield 600MJ gen: 2500 hull: 60000 weapon generator: 10500 turret : 3 weapon: 11
Katana :
speed : 136 cargo: 1000XL shield: 1Gj gen: 3250 hull: 51000 weapon generator: 19000 turret : 3 weapon 12

Összegezve: A centaurnak 250 -el nagyobb a raktere és ugye sokféle fegyverzettel szerelhetõ. A Katanának viszont lényegesen nagyobb a pajzsa és azért 30%-al nagyobb is a pajzsgenerátora! Eggyel több fegyver rakható rá és a 19000-es fegyvergenerátora a Centaur 10500 -ával szemben jelentõs, majdnem 100%-os különbséget mutat. Szerintem tényleg a legnagyobb gyengéje a fegyverezhetõség. De szerintem sokkal jobban jársz a Katanával! Keményebb, erõsebb és gyorsabb, mint a Centaur. Mindemellett sokkal veszélyesebb ellenfél mert harap ám és nagyot! 😊 Szerintem azzal jobban jársz!

Lõdd ki a francba a két "zsarut". Két hajótól nem nagyon szokott repu csökkenés lenni, ha meg mégis, akkor is elenyészõ lesz.

A kettõ közül egyértelmûen a Katana. Mindenben jobb a Centaurnál. Gyorsabb, erõsebb pajzs, több és erõsebb fegyver, de picit kevesebb raktér, nem számít. De a Terran Springblossom megszerzéséig jó szívvel tudom ajánlani az OTAS Skiront. A Centaur eléggé kispályás hajó, a Heavy Centaur már inkább megéri.

Vitez77
Hát most visszavezényeltem azt a hajót, amit mindig kilõttek, bementem a szektorba, s most várok.....eddig semmi.

天使たちは私を見守る

Vitez77
És akkor fel is tenném a kérdést: melyik M6 éri meg itt jobban? Centaur vagy Katana ?

天使たちは私を見守る

Hmm lehet tényleg csináltak valamit az új patchben, mert zsarukat még én sem láttam.

😄

Hát én egyelõre csak az elsõ M2est szerzem be, mert pl. most védeni kell egy stationt, Kha1ak sectorban, és nem arról van szó hogy annyira nehéz lenne, a springel is meg lehet csinálni, elmegyek 10kmre aztán rájuk csapok felrobban 5 megint elmegyek. Csak mindig újra jönnek. Inkább 1 Osaca aztán jöhetnek. 😄

Vitez77
Heh. Megint kilõtték az egyik hajómat a zsaruk. Ugyanazt. Most betöltöm, és megnézem, mi van a rakterében....

天使たちは私を見守る

Vitez77
Bepirosodtak, lõnek rám, de csak az a 2 hajó (egy Katana és egy Scimitar). Nem mentem tiltott helyre, nem bántottam senkit. Tök ártatlan vagyok.Még jó, hogy volt egy régebbi mentésem (nem vesztettem sok zsét, mert most kevés küldit adtak).
Sztoriban még csak az 1. terrán küldit vittem ki, szal még hátra van egy jó adag.

天使たちは私を見守る

Népszerû témák
1. Grand Theft Auto IV
2. Football Manager
3. Ismerd fel a képrõl az autót
4. Modellautók
5. Euro Truck Simulator
6. X3 - Terran Conflict
7. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
8. Humoros és aranyos képek, videók
9. Test Drive Unlimited
10. PSP

😄

Hja, a MAML-t nem igazán erre találták ki, nagyjából az ISR és a CIG tûzerejével egyezik meg. Ez néha kevés M7-es osztály fölötti célpontra, fõleg egy keményebb ûrállomás ellen, pl. asszem egy EQ dokk szintû állomásnak 30 GJ körüli pajzsa van. Springblossommal lõttem már le Xenon K-t is, de lényegesen gyorsabban lehet végezni egy ilyennel vagy egy állomással egy magasabb osztályú hajóval. Minimum egy jobb M7. Én mostanában szokogatok le az M7-es osztály erõltetésérõl. Nagyon nagy poficsapit kaptam az X347-es rendszerben. Most elõször kellett TC-s pályafutásom alatt visszavonulnom. Egyszerûen embertelen mennyiségû Xenon Q-t dobott rám a gép, persze nem egyszerre, de olyan sûrû hullámokban, hogy a bent lévõ két M2-esem és Deimosom pajzsa a 4-5. hullám után már keményen megsínylette, az Osaka 12 Gj-os pajzsát is keményen leszedték, nem tudja a generátor olyan gyorsan visszatölteni, hogy kitartson hosszútávon a hajó, pláne mikor az egyik Osakamat két Q körbefogta, egybõl lelõtték felére az Osaka pajzsát mire a lassú PSP-k végeztek a két hajóval. Én meg közben az egyik Springblossomban ülve a PX-ekkel hadakoztam. Az M7-es hajóimat egyáltalán nem tudom ilyen feladatkörre használni, mármint szektor védésre, túl kemények a Xenon Q-k. Elég jól eltalálták azt a hajót. Jó pajzs, jó sebesség, brutál kemény fegyverzet, falkában nagyon komoly veszteségeket okoznak és az AI pofátlanul jól használja õket, tényleg összedolgoztak ellenem keményen. Szóval most erõteljes M2-es beszerzési és felszerelési projektbe kezdtem, a második Osakámat már majdnem fullra felfegyvereztem és állok neki a harmadiknak és ugyancsak a harmadik Boreasnak. Majd ha 10 kilométerenként lesz egy M2-esem ott akkor nyugodtan kijelenthetem, hogy enyém a szektor 😄DD

Nem olyan rossz a MAML, de max olyan M6ig, utána már kicsit gyengécske. Most csináltam Final Fury küldit, amiben szét kellet kapni egy Kha'ak stationt, hát olyan 1000-2000 ammo elfogyott úgy hogy még 50 kisebb rakétát is kapott. Szóval érzem hogy be kellene újítani egy kicsit erõsebb gépbe mint a Springbloosom.

Továbbá Terran Police-t én még nem is láttam, mindenhol a Military razziázik elvileg, nincs rendõrség, mert konstans hadiállapot van. Mondjuk 1.3 patch feltétele óta nem nagyon néztem szét a Terran rendszerekben, csak az egyik Odint próbáltam meg elfoglalni.

Kérem fejtse ki. Hogy hogy üldöz? Bepirosodtak és lõnek rád? Nem mentél tiltott szektorba véletlenül? Nem tudom hol tartasz a Terran plotban, de nem csak a Föld van letiltva a kezdõk számára, hanem a Merkúr, Vénusz, Mars és a Hold rendszer is!

M2-nél nincs, M1-nél front ágyúsornál érdemes. Egyébként ezért nem szeretem a Terran/ATF M7-eseket, mert a legnagyobb fegyver ami rájuk megy az a MAML, csak pajzsban nyújtanak többet egy M6-nál, kivéve a Skirnirt, ami a legjobb Terran M7-es sztem a jó erõs rakéta fegyverzete miatt, ezt lehet tekinteni a Terran M7M-nek is, de annál azért több.

Vitez77
Heh. Nagynehezen rászántam magam egy Katana megvételére, erre nem tudom miért, a Terran Police üldöz. Pedig nem vagyok velük rosszban, nem lõttem senkire. Megpróbáltam beszélni velük, de nem enged, így azt se tom mondani, hogy "bocs, véletlen tûz volt".

天使たちは私を見守る

Terran M2nél van még értelme MAML fegyvert használni? Mert akkor már talán inkább SSC meg PSP. Jó mondjuk sok energiát fogyaszt az SSC de talán M2nél már elmegy.

BaLeeX
Patchel kapcsolatban pár észrevétel így hirtelen:
- patch elõtt elvállaltam egy patrol küldit de elég játszhatatlan volt meg párszor ki is dobott a rossz FPS miatt, most nem ment 20 alá szóval ez pozitív
- megjelentek patrol küldikben a kalóz M2esek is eddig egy darabot nem láttam, a Centaur volt a max
- kapásból kész lett a Final Fury kísérgetõs része a konvoy ment amerre mennie kellett nem bolyongott össze vissza talán kicsit túl könnyû is lett

Eddig pozitív!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Hoppá.. szétesett a fejlécetek. Bár... lehet hogy csak nálam. FF3.0.4 -et használok.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Lockheed
Ez pedig hasznos!

Turret fix

Lockheed
Ehhe! 😊 Mozgó PITSTOP!

TOPIC

ha esetleg furcsaságokat látnátok itt a topicban, kódokat próbálgatok...

Lockheed
ATF Earth Access kell hozzá! A Terranoknál küldikkel tudod javítani a repudat vagy ha a HUBot bekötöd mondjuk a 347be és akkor tudsz vadászni is náluk. ATF reput szerintem csak a Terran plottal tudod növelni.

Vitez77
Amúgy kivel (ATF vagy Terran) és mennyire kell jóba lenni ahhoz, hogy bemenjek a FÖLD szektorbe?

天使たちは私を見守る

ahaaa

Az oprendszer, de nem egy program. Nem kap többet, csak ha külön megmondod az oprendszernek, hogy adjon...

Vitez77
Felismeri, de nem használja ki.

天使たちは私を見守る

32bites tudtommal 4 gigát ismer fel.

Vitez77
Hát azért... 32bitesem van, és kihasználja nálam a 3GB-ot

天使たちは私を見守る

A rendszer hiába tud akármennyit használni, a 32 bites program változatlanul nem fog 2 gigánál többet. Másképp kezeli a 64 bites rendszer a 32 és 64 bites programokat.

Vitez77
Balee: Gratula <#eljen>
Lockheed: eddig egyszer sem írta külön, hogy TP, meg mindig azt mondta, hogy "Ok, I'm on your ship. Step on it!"

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Tudjátok már, hogy a hub plotban javítottak-e a nyersanyag arányokon?

Igen, a Microchip mennyiséget negyedelték, a többi maradt.

Lockheed
Néha kifejezetten TP shipet kérnek nem azért ? Bár nekem volt olyan, hogy nem volt a Briefingben, de elfogadtam és még sem szállt be! Ezért elõtte mindig mentek! 😊

BaLeeX
Hazajövök a szokásos 5-10 helyett 65 új hozzászólás ez igen!

Ma meglett a vizsgám amire készültem múlt héten mindjárt kipróbálom az új patchel a Final Fury kisérgetõs küldit.

Tudjátok már, hogy a hub plotban javítottak-e a nyersanyag arányokon?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Vitez77
Huhh.. ez az 1.3 foltocska érdekes. Az egy dolog, hogy már vagy 3 ATF flotta (flotta=roh@dt sok hajó) elment a Saturn és a Jupiter rendszernél, de ez a rohadt taxis küldi. Be se szál az emberke a hajóba (mondjuk a vezetési stílusom miatt nem csodáxom, de akkor is!).

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Hehe, nyugi azért még szeretünk 😄DDDD