X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
天使たちは私を見守る
"Who let the dogs out"
Ez az egyik legjobb dolog ami eddig történt! 😄
天使たちは私を見守る
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
天使たちは私を見守る
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A lényeg: kaptam olyan feladatot, amivel az Argon Sector 148-ba kellett bemenni egy hajóért. Már elég jóba voltam velük, de ahogy beléptem, jött az üzenet, hogy húzzak kifele, mert katonai terület. Azért a hajót még elfoglaltam és elindítottam kifele. Kár volt. A hajót lelõtték, engem meg üldözõbe vett több hullámnyi argon vadász. 3 szektoron keresztül vadásztak rám, mire megszabadultam tõlük, majdnem 0-ra esett az argon repum, ráadásul a megbízó se volt túl boldog.
Egyébként van egy jópofa jump mod: Free Jump. Ez pénzért ugrik a megadott helyre. Nem csak kapuhoz, hanem szektoron beül bárhova. A korábbi verzió hibás volt, mert nem ellenõrizte, van-e jump drive-od, így anélkül is lehetett ugrani (én visszafogtam magam és amíg nem találtam egyet, nem ugrottam), a mostani elvileg ellenõrzi. Még nem próbáltam az újat, mert valamikor éjjel került ki. A pénzt úgy számolja ki, mintha EC-t vennél 12 Cr-ért. Egy "helyi", szektoron belüli ugrás kb 120Cr-be kerül.
Aztán ezt a reput szintén egyetlen küldetéssel visszaszereztem, amikor egy argon állomáson üldögélõ paranid megkért, hogy nagyon gyorsan hozzak neki a szomszéd szektorból egy halom térképezõ chipet.
Találtam egy kisebb hibát is, ha ez az. Egy alkalommal felvállaltam, hogy hozok valahova 75 db medical nemtommit. Nem néztem meg, mennyi az üres helyem, bedokkoltam a felrakó állomáson, és szólt az ipse, hogy kevés a hely. Elléptem eladni a cuccot, a hajó majdnem kiürült, de ez után mindig azt mondta, nincs elég hely. Pedig volt vagy 600 szabad rekeszem...
Kezdtem egy új játékot, a mod felrakása után, a Poisoned Paranid starttal. Kellemetes, a paranidok utálnak, az Argonok és Boronok úgyszint, és 3 napom van arra, hogy összeszedjek 25 milliót, amit egy boron bázisra kell leszállítani, hogy visszakapjam a Hyperionomat és az egészségem. Ha nem jön össze, meghalok.
Már 23 milla megvolt, amikor eljutottam Omicron Lyrae-be.
Ott megkért egy argon, hogy kisérjek el egy terran diplomata küldöttséget valahova. Amint átugrottunk a következõ szektorba, a játék kifagyott. Visszatöltés, új kisélet, eredmény ugyanaz. MARS mod leszedve (arra panaszkodott a Confilcts szerzõje, hogy a 4.03-assal gondjai vannak, bugos, a 4.02 stabil volt, de azt meg nem találom már sehol. Tényleg, valakinek van egy példánya?). Nem segített.
Nem veszem föl a küldetést, irány az Exterminátor és a Final Fury küldetés. Ezzel simán át tudtam lépni ugyanabba a szektorba, csak kásõbb kivégzett egy Xenon.
Visszatöltés, "gyalog túra) a környéken, belépek Cicrcle of Labourba, kifagy. Összes mod és scriptleirtva, így már be tudok menni, de bent kóborolva idõnként fagy.
Nagy nehezen kiderítettem, mi a baj. A Circle of Labour eredetileg Argon szektor. A Terranok elfoglalták, és építettek bele egy hatalmas állomást, egy USC Suplly Stationt. Ez úgy 25 km magas és durván ugyanilyen átmérõjû. A szektor közepére rakták. A baj az, hogy elõtte nem rombolták le az ugyanott megtalálható Argon Tradin Statont (vagy az vissza spawnolt idõvel, nem tudom), így a két állomás szépen egymásba épült. A játékon belül az argon állomás nem látszik, csak Scopr térképén van ott mindkettõ szépen. Az eredmény: amint megközelítem az USC állomást 15-16 km-re, a játék kifagy.
Nem... ezekszerint a citromail-lel lehet a gond, mert én azt irtam a válaszimélben, hogy:
Nagyon_szepen_koszonom.
Irtam tovabba, hogy ki fogom probalni, mert nekem a DTPro van meg, csak ugye az 20 napig megy, aztán off.
Koszonom megegyszer a segitsegedet.
Most este felraktam, faxan megy, koszi megegyszer!
Teraband
Elhatároztam h csak eredeti cuccokat fogok fölrakni (TC, Witcher, Empire TW), de ha a játék tényleg csak jövõre jelenik meg asszem nem lesz ebbõl semmi.
Vicc h fél évet kell rá várni, mégis mi tart ennyi ideig? Kezd elfogyni a türelmem.
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Megnézné valaki egy átalgos Argon Equpment Dock árukészletét? A hajókra szerelhetõ kiegészítõ szftverek kellenének, mert valami mod úgy tûnik kiszedett egy csomó cuccot a készletbõl...
Köszi
Amúgy van egy kis gond az AI-val ebbe a tekintetbden, Egon már folyik róla a párbeszéd.
天使たちは私を見守る
Másik. Többször is találkoztam Goner Raiderrel, ami szintén piros. Itt a Gonar ellenség?
http://a-zcomp.eu/
Én Egosoftttól rendeltem+amit itthon vettem (biztonsági verzió), abban nem volt kézikönyv :S
天使たちは私を見守る
Errõl a SevenMrõl még nem hallottam. Asszem holnap megkukkantom.
天使たちは私を見守る
Most néztem a SevenM honlapját, és átírták a TC megjelenését 2009. Q1-re.
Szóval, még lehet, hogy 3 hónapot kell várni a magyarországi verzióra. (ára várhatóan 5E HUF).
Tekintettel arra, hogy a játékot én mindenképpen meg fogom venni a CdGalaxis-tól, de szeretnék még idén játszani a játékkal... (tudom, nem warezolunk....) és a warez verzio nekem megvan, csak nem mûködik... szeretnék ebben segítséget kérni, bárkitõl... valaki tudna nekem helpelni privátban?
teraband kukac citromail pont hu
A segitséget elõre is köszönöm.
Meg olyankor is elõfordul, amikor valamelyik hajóm nekimegy valaminek, elfogy a shield, majd a hull lemegy 0-ra és robbanás helyett lefagy a játék hasonló zene beakadós módon. Feladatkezelõs bezárás segít csak.
Modok elõtt atomstabil volt talán 1x ha fagyott de így már kezdem unni.
Felsorolom miket használok hátha tudtok valami jó tippet adni:
Cmod3 beta2
Comerical Agent
Comerical Agent Necessary Libraries
Cycrow Community Plugin Configuration
Conflicts
Invasion warnings
Claim unknown sector
Low Poly Asteroids
Military HUD
Race Patrols
Marauder Shipyard
Ötlet?
Ebbõl a Claim, Conflicts, Cmod3, Low Poly ma került fel és elõtte is csinálta.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit