X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pótolom.
Ja, 212 milla egy Valhalla. Háát elég lassúcska. 😄
Igaz 7c2 GJ pajzs megy rá.
Nem tudok Pirate shipeket kléjmolni!
közel megyek, "i" betû, és nincs ott a megfelelõ menüpont.
Más hajókat símán tudok (Nova Venguard, meg Elite) De a Pirate herrier, meg discover, meg falcont nem tudtam "magamévá tenni".
What is the secret?
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
OTAS plotot kezdtem el, már a 3 hajóból 2 bedokkolt az OTAS HQ-ra. Már csak a mistral maradt, neki van a legkevesebb pajzsa, így õ kicsit megsínylette a harcot. (hull = 7%). no de sebaj! Remek ötletem támadt. Minden Solanomat ráállítottam protectre, õk körbe is vették elkezdték szorgosan lõni a kalózokat. Erre én kb 1 kilóméterre megközelítettem, kiugrottam, és eszementen kezdtem volna javítani a repair leserrel. Hehe, de ekkor beszólt a pilótacsajszi, hogy "please don't shot! Please somebody help me!" ekkor már kb 10%-on járt a hull, és mivel a solanok védelemre lettek beállítva, sec-perc alatt lekaptak a pajzsnélküli szkafanderemben....
Étitek, javítani próbálom, erre visítozik. 😄
No mindegy. Ha nem lehet, hát nem lehet.
Találtam 1-2 Nvidium aszteroidát, pl. Getsu Fune feletti Xenon szektorban egy 40-est!!! Nincs szívem szétrobbantani, jobb lenne bányát húzni rá.
Ha állomásokat lehetne vontatni vonósugárral, összerámolnám õket 1 csomóba, és akkor nem len ne ilyen baromi nagy távolság, meg a hajók sem bolondulnának meg, mert ettõl a batár sziklától meghülyülnek a hajóim.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
"'felraktam", mingy ki is próbálom.
Ezekre a kísérgetõs küldikre meg beszereztem 20 db. Solanót most próbálom ki õket, 5ös vingekbe rendezem, oszt meglássuk mi lesz. A nagyobb hajókat bedarálom a Vidarral, de a kissebbeket nem érem utól, s azok meg leszedegetik a védendõ TS-eket.
Jobb szeretem a kis Nova Vanguardom. Reunion óta a Xenon M-en kívül semmi sem tud megsebezni benne <#zavart1>#zavart1>
天使たちは私を見守る
"Nekem ilyenem van" XD
天使たちは私を見守る
Sajna az X-wing sorozat teremtette meg azt a "hagyományt", hogy ûrben a mozgás illuziója megteremtéséhez szükség van apró törmelékdarabkékra, amelyek a sebesség fügvényében jönnek szembe velünk az utunk során. Csak ettõl olyan érzése van az embernek, mintha mosogatólében úszna, ennyi szemetet az égvilágon nem láttam... :-DDD
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
DownLoad - DATA.HU
Kép a #2879 -hszben. Még nem jöttem rá hogyan kell fórum hozzászólást linkelni! 😊
Egyébként nagyon-nagyon jó az az ATF script mert amellett, hogy az összes hajót árulják meg lehet venni az összes Terran stationt aminek kifejezetten örülök. Fõleg az SPP-nek mert az baromi jól néz ki. Viszont nem tudom, hogy complexbe lehet -e kötni õket bár nem is nagyon érdekel... 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
天使たちは私を見守る
Odakattanok, és tényleg: owner Amaro, sõt, a benne árválkodó lángszórógyártó nagyüzem is az enyém lett, ellenben sehol egy kósza hajó. Jól van, legyen, gyárat bekonfigolom, lássuk mi lesz. Az lett, hogy egy perc múlva khaakéknak ment a szektor, öt perc múlva kalózok feszítettek büszkén, majd egy percre megint az enyém. Azóta ez így megy... Mindenesetre egy halom adv.sat-ot benyomtam argon148-ba, hátha 😉
A script creatornak be kell elõbb állítani, hogy milyen tömörítõ programot használjon. A legjobb a 7zip-et megadni neki, mert az mind a 7z, mind a rar állományokat képes kezelni...
Ellenben arra a célra, amire használnád, szerintem nem jó. Már az X3-ban sem jöttek be azok a scriptek, amik begyüjtötték a sziklákat, arra a célra, hogy kitakarítsak egy-egy szektort. Egy idõ után visszakerültek mind az aszteroidák, mind a sziklák. Ellenben jól lehetett velük keresni...
Valaki említett valahol valami Terran TL-t amit úgy hívnak, hogy atmosphere lifter" vagy valami ilyesmi. Ki látott már ilyen bárkát?
Felraktam ezt az ATF-shipyard scriptet, de csak délután tudom kipróbálni, mer most indulok melóba...
Szerencsére idén már csak a két ünnep között megyek melóba, így lesz egy kis idõm "tesztelgetni".
天使たちは私を見守る